|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
naiat - powiem ci tylko, ze na żywo koraliki są milion razy piękniejsze niż na zdjęciach
sama kupowalam przez internet i obsługa jest naprawdę ok. Zamówilam w niedziele, w poniedzialek wyslali a we wtorek bransoletka była juz u mnie. Na maile odpowiadają błyskawicznie i ogolnie luzik
|
|
|
|
#3692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Niestety Trollbeads w Warszawie nie ma. Bardzo się o to starają już od samego początku ale okazuje się ze otworzenie punktu z jakimś centrum handlowym nie jest takie proste. Taką przynajmniej dostałam informację pytając przy okazji o plany rozwojowe Może napisz do nich i zapytaj...---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- oooo np. taki naszyjnik: http://www.frey-wille.com/#Jewellery...t/WavePendant2 albo bransoletka: http://www.frey-wille.com/#Jewellery...e/ClaspBangle2 http://www.frey-wille.com/#Jewellery.../MidWideBangle http://www.frey-wille.com/#Jewellery...MidWideBangle2 http://www.frey-wille.com/#Jewellery...al/ClaspBangle
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-19 o 21:02 |
||
|
|
|
#3693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, więc mogłam coś przeoczyć . Mam rozmiar M, na końcu jest kółeczko, więc zwisa mi ono plus 2-3 oczka. Wygląda to fajnie .Magda, czy jak chcę nosić 3 trollowe koraliki (góra 5) plus dwa stopery i to zapięcie podwójny kwiat to starczy mi 18 cm? Ponawiam pytanie: Jak myślicie stopery kupić takie same czy różne ?
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-19 o 22:22 |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
słuchajcie dziewczyny, ile w końcu kosztuje myszka komputerowa w Apart? bo na str www "od 39" a mnie się obiło o uszy że chyba 59zł?
|
|
|
|
#3695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeżeli o zapięcie Dwubarwny Kwiat to 18 w zupełności wystarczy na 5 koralików + 2stopery, natomiast do zapięcia Duży Kwiat powinnaś wziąć 17. Co do stoperów Pandory to ja mam 2 takie same i myślę ze fajnie to wygląda . W październikowym Twoim Stylu widziałam reklamę Pandory z różową bransoletką. Był na niej nowy wzór klipsa - z takimi czarnymi gałązkami - śliczne ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- klipsy miały wzorek taki jak na zawieszce z różowej bransoletki http://gilletts.com.au/index.php?cPath=549_561
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-19 o 23:45 |
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda, podoba mi się jak u Ciebie to wygląda, ale z drugiej strony 119 za klips to chyba fajnie jakby były chociaż różne
? Przymierzę różne opcje i wtedy się zdecyduję . Tego koralika w serduszka jednak nie biorę, bo i tak już mi się pomiędzy stoperami nie zmieści, poza tym do tych Murano jakiś taki mały jest. A Ty nie chciałaś ożywić swojej Pandory dwoma koralikami Murano ? Myślę, że wtedy byłoby super . Marzy mi się połączenie turkusowego Murano z fioletem, z tym ze fioletowego jeszcze w Yesach nie widziałam nigdzie. A jak się sprawuje to zapięcie z Trolli? Nie odpina się? Jeśli chodzi o Pandorę to na pewno jej nie zgubię , ale z pewnością połamię paznokcie .Myszkę kupiłam za 59 zł, myślę, że na stronie jest jakaś pomyłka, lampa Alladyna też jest jakoś zaniżona. Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-20 o 08:49 |
|
|
|
#3698 |
|
Rozeznanie
|
VLS, jakoś tak od samego początku założyłam sobie że Murano nie będę kupować bo urodą mnie nie powala. W grę wchodziłby ewentualnie ten wzór w trójkąciki. Tyle tylko czwarta rzecz z Murano to już by była przesada chyba, he he he
Zobaczę jeszcze tą skórzaną bransoletkę. Sama w sobie jest już ozdobna wiec myślę ze te kilka koralików które mam mogłoby sie na niej fajnie prezentować. Tylko rozmiar .... . 17 mierzyłam w sobotę w Yes i jest mała, 19-stki się obawiam bo z racji tego ze to skóra może się trochę rozciągnąć no i stopery tez nie mają na niej zastosowania. Przejdę się do salonu firmowego pod koniec tygodnia i zobaczę podwójne bransoletki. Tak sobie wykalkulowałam ze jak mam inwestować w koraliki by ją ożywić to równie dobrze mogę kupić skórzaną bransoletkę za 249zł i na dobrą sprawę być do przodu. A jak by mi się udało sprzedać moją srebrną to już w ogóle było by ok ![]() Trollowe zapięcie sie nie odpina. Mechanizm jest taki jak w karabińczyku wiec jest dość bezpieczne a o paznokcie przy Pandorkach nie Ty jedna się martwisz. Na początku obawiałam się tej beczułki, że się wyrobi, że będzie się odpinać itp. ale widzę ze nic takiego się nie dzieje i wciąż w jej otwieranie i zamykanie wkładam tyle samo siły -ale nie noszę tipsów hi hi
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-20 o 09:19 |
|
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
No mnie właściwie urzekły tylko te co mam
. W ogóle na moje szczęście za dużo koralików z Pandory mi się nie podoba . Może bym jeszcze chciała tą walizeczkę, kłódkę ze złotym kluczykiem i motylka, ale to na wymianę, bo pomiędzy stopery wchodzą 4 koraliki. Z Trolli podoba mi się też tak na maksa kilka, także koralikowe szaleństwo to kontrolowana inwestycja. Przymierzałam kiedyś skórzaną 18 cm i wydawała mi się dość ciasna. Natomiast z wyboru srebrnej 18 jestem zadowolona, jest luźna, a 19 cm to chyba na siłę bym musiała ją zapełniać żeby nie latała cała. Ja też tipsów nie noszę, ale zawsze mam pomalowane , więc to niezdrowe dla lakieru na moich paznokciach .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-20 o 09:25 |
|
|
|
#3700 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny skoro na stronie Apart myszka jest za 39zł to kupujcie na stronie
Może tak ma być a jeżeli nie to przecież nie Wasz problem że ktoś się pomylił. A może to w sklepie mają złą cenę.... W sobotę mierzyłam w Yes Pandorowe skórzane bransoletki i rozmiary mieli tak pomieszane ze hej .... 17 na metce miała 19, 19 miała 17 a przecież gołym okiem widać która większa ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- W Pandorze warto kupować srebro ze złotym bo jest stosunkowo tanie a i wzornictwo niczego sobie. Mnie bardziej podoba się wzornictwo Trolli ale ceny złota ze srebrem są dla mnie zaporowe .... Pandorę wybrałam 19 bo miałam w planach jakieś 12 koralików no ale wpadły mi w oko Trolle i kolekcjonowanie pandory zakończyłam na 7
|
#3701 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba ta myszka na stronie Apartu jest niedostępna online
. Myślę, że to jednak pomyłka. Kiedyś muszelkę mieli za cenę większą niż w salonach i potem zmienili, więc może tym razem coś wpisali nie tak w drugą stronę .Nie wiecie do kiedy trwa promocja Trollbeads na fb? Ten koralik gratis można wybrać sobie dowolny czy jest ograniczony wybór? I jak zapakowane są Trolle ?
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-20 o 09:43 |
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, Myszka w Aparcie kosztuje 39zł i 59zł dlatego, że są różne wielkości, tak mi się przynajmniej wydaje, tak samo jest z koczykami, na stronie kosztowały 69zł a w sklepie 99zł . Potem się okazało, że mają dwie wielkości do wyboru
|
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
Promocja na FB pewnie będzie trwać do wyczerpania zapasów koralików Unika
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Trolle pakowane są od niedawna w takie czarno - białe tekturowe pudełeczka zamykane w dość nietypowy sposób, a przynajmniej ja się z takim wcześniej nie spotkałam ![]() Spodobało mi się tak bardzo ze trzymam w nim wszystkie moje Trolle. Pojedyncze koraliki pakują też w satynowe torebeczki czarne, białe, turkusowe, fioletowe .... Wcześniej były plastikowe pudełeczka ale nie takie ładne jak te teraz
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym kubkiem kawy z YES to super ze go dali ,ale teraz muszę przez nich kupić od nich lody
Ciekawe czy te ich zapowiadane nowości których nigdzie indziej nie widzieliśmy to dotyczyły tych listopadowych swiątecznych charmsów
|
|
|
|
#3705 |
|
Wtajemniczenie
|
A co już są jakieś kolejne? No z tym kubkiem rewelacja, tak bardzo żałuję, że nie dałam mojego zdjęcia. Ale jeśli chodzi o jego cenę to nadal szok, patefon z Apartu ma taką samą cenę, a mieści w sobie 4x tyle srebra co kubek.
|
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze pokażę jak Pandora prezentuje się na ręce
. A co to jest ta Unika? Jakie tam mają koraliki? Duży wybór? I dlaczego na każdym koraliku jest napis ALE ?
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
YES napisało jakiś czas temu tak : "To będą zupełnie nowe, fantastyczne charmsy, jakich jeszcze nie znacie i NIGDZIE nie znajdziecie! " A teraz napisali " większa porcja pojawi się w listopadzie - Kolekcja Świąteczna..." Więc nie wiem czy to o tych mówili ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- http://www.amazon.co.uk/Sterling-Sil...974877&sr=1-20 UROCZY |
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jako iż jestem chora, uziemiona siedzę w domu, to pokaże Wam moje maleństwo.
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Super
. Połączenie srebra, czerwieni i czerni jest świetne .
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Wtajemniczenie
|
Skorpion z GM
|
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
I Scorpio w zestawie
|
|
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda że ja jestem panną ![]() p.s. myszka jest świetna!!! też chce
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-09-20 o 13:07 |
|
|
|
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie ja mam paznokcie od tej Pandory
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw, świetna Pandora, szczególnie murano w kropeczki, do których mam słabość ![]() sorina, ale Ci się kolekcja powiększyła, miło że Yes postanowił podarować akurat kawę
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem wodnikiem i czekam na jakiś super charms z emalią
![]() A teraz już wiem co chcę mieć i to będą kolejne zakupy Apart : baletnica ( brak zdjęcia) lizak serduszka samolot ( brak zdjęcia) lampa Alladyna Yes: wróżka szpilka czarna lód kwiatek czerwony lub fioletowy truskawka co do baletnicy , wróżki i szpilki to nie widziałam ich na w realu więc jak mi się nie spodobają to zrezygnuję
|
|
|
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie ta baletnica z Apartu jest śliczna
. Ja póki co nie chcę żadnego charmsa . Trochę ochłonęłam.
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorina, to ile już masz charmsów
?Mi się pogorszyło na droższe błyskotki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

sama kupowalam przez internet i obsługa jest naprawdę ok. Zamówilam w niedziele, w poniedzialek wyslali a we wtorek bransoletka była juz u mnie. Na maile odpowiadają błyskawicznie i ogolnie luzik 

srebrne ładne 

. 17 mierzyłam w sobotę w Yes i jest mała, 19-stki się obawiam bo z racji tego ze to skóra może się trochę rozciągnąć no i stopery tez nie mają na niej zastosowania. Przejdę się do salonu firmowego pod koniec tygodnia i zobaczę podwójne bransoletki. Tak sobie wykalkulowałam ze jak mam inwestować w koraliki by ją ożywić to równie dobrze mogę kupić skórzaną bransoletkę za 249zł i na dobrą sprawę być do przodu. A jak by mi się udało sprzedać moją srebrną to już w ogóle było by ok
. Myślę, że to jednak pomyłka. Kiedyś muszelkę mieli za cenę większą niż w salonach i potem zmienili, więc może tym razem coś wpisali nie tak w drugą stronę