|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
|
|||
| casio |
|
4 | 23,53% |
| swatch |
|
2 | 11,76% |
| oozoo |
|
2 | 11,76% |
| timex |
|
4 | 23,53% |
| CK |
|
5 | 29,41% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)
Kupiłam TŻowi portfel na prezent. Myślałam nad włożeniem tam kilku drobiazgów - oprócz dosłownych drobiazgów
czyli kilkunastu x-groszówek chciałam włożyć swoje zdjęcie legitymacyjne, zdrapkę totka (na szczęście) i hm... właśnie, co jeszcze? Macie jakieś pomysły? Może prezerwatywę na "dobry początek"?
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny)
co myślicie o takim prezencie na dzień chłopaka (bokserki) czy lepiej koszulka ?
dodam, że jestem z nim 4,5roku więc wszystkie możliwe rzeczy się wyczerpały a chciałabym żeby było to coś śmiesznego i przydatnego ![]() a co do koszulek to jaki nadruk wydaje się Wam najlepszy? http://allegro.pl/koszulka-t-shirt-n...217859504.html http://allegro.pl/koszulka-super-chl...225194000.html kolor czarny na pewno
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No dobra, żart, ale ja w sumie coś podobnego kiedyś TŻtowi wręczyłam, ale nie jako wizytówkę, tylko jako kupon
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zrobiłaś tą wizytówkę, w sensie na jakimś grubszym papierze?
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale fajny byłby jeszcze taki grubości brystolu, ale z prążkami, bo ładnie się na tym drukuje i w ogóle jakoś tak bardziej odświętnie wygląda ![]() Pewnie, że możesz, nie ja pierwsza to wymyśliłam
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pomyślę, dzięki za pomysł
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
nie ma, już wszędzie szukałam, ewent mogę czekać aż ktoś anuluje rezewacje, ale będę tak czekać i czekać aż na kolejny kabaret zajma miejsca;(
to kupić bilet dać na urodziny 11 października a zrealizowac 08 listopada? |
|
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny i kobiety
![]() to tak szybko minęło, kolejny rok, kolejna - 6ta - rocznica były już prezenty typu puzzle, podusie, nawet moja sesja na 5tą rocznicę. I chyba pomysły mi się skończyły, może nie dosłownie, ponieważ mój samiec lubi yerbe mate, ma taką zwykłą tykwę i bombilę, zastanawiam się nad kupieniem mu bardziej "wypasionego" zestawu, ale myślę sobie, czy to nie jest zbyt pospolite jak na kolejną rocznicę? Może lepiej kupić mu to na gwiazdkę, urodziny? A na rocznicę coś bardziej osobistego, tylko nie mam pojęcia co to mogłoby być żaden wyjazd nie wchodzi w grę, bo ja studiuję i pracuję, on pracuje. Ani też romantyczna kolacja bo nie mieszkamy jeszcze razem same problemy z tym nie mieszkaniem razem
|
#1840 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Ja ze swoim facetem jestem zbyt krótko żeby wiedzieć co mu kupić. Wiem, że lubi dobrze zjeść, dlatego wpadłam na pomysł, że może sama upiekę mu jakieś babeczki.
Co myślicie?
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Drobiazg dla przyjaciela zeby wiedział że nie jest sam.. POMOCY
Witajcie.
Wiem wiem jest pełno tu pomysłów na prezent.. ale moja sytuacja jest troszkę inna niż większości z was. nie mam tez czasu na przeszukiwanie wszystkich wątków wiec nie piszcie żebym zajrzała tu czy tam. Jeśli możecie i chcecie to pomóżcie, reszcie serdecznie dziękuję Otóz poznałam w internecie niesamowitego faceta. od ponad 3 mies piszemy ze soba i rozmawiamy dzień w dzień. jesteśmy dla siebie wsparciem, pocieszeniem i pomocną ręką.uwielbiamy siebie nawzajem. jednak on jest za granicą i dopiero spotkamy się za 2 tyg. Bardzo bym chciała ofiarowac mu mały drobiazg, który w ciężkich chwilach mógłby mu o mnie przypominac, zeby wiedział że nie jest sam.. I tu jest problem bo nie mam zielonego pojęcia co w takim wypadku mu kupic... zegarek, maskotka czy perfumy ( czyli typowe prezenty) odpadają. może macie jakies pomysły? byłabym bardzo wdzięczna.
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
Breloczek
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Drobiazg dla przyjaciela zeby wiedział że nie jest sam.. POMOCY
Ja dla swojego przyjaciela na Jego 18-ste urodziny dałam w prezencie zdjęcie dużego formatu (ja patrząca na morze) i dodałam kilka słów od siebie pod spodem i to wszystko w antyramę. Koszt ok 40 zł. A na jego 19-ste urodziny namalowałam, a właściwie naszkicowałam róże i obok własnoręcznie napisałam cytat z "Małego Księcia". To nasza ulubiona książka.
Prezenty własnoręczne, od serca są najpiękniejsze !
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pomysły ale breloczek to zbyt banalne..
a zdjęcie w antyramie za duże.. bardziej chodzi mi o coś w stylu połówki serduszka, jedną ma on jedną ja.. ale nie wiem co zamiast takiego serca można dać. żeby miał zawsze przy sobie.. w portfelu czy kieszeni.. Dodam tylko że on ma 25 lat. i szukam czegoś odpowiedniego do tego wieku. boże :/
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-09-20 o 20:51 |
|
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Skoro macie się spotkać tak oko w oko za te 2 tyg. to proponowałabym upiec jakieś ciasteczka czy ciasto, zrobić kawę/herbatę i zaprosić go do siebie. Na pewno zyskasz tym kilka cennych punktów
A co do takiego prezentu, który miałby zawsze przy sobie, może być to po prostu Twoje jedno zdjęcie, takie dowodowe, które zmieści się w portfelu, albo zrób cały album [nie, nie taki na 100zdj. wystarczy 10-15]. Jeżeli to też zły pomysł to polecam ks. ze specjalną dedykacją od Ciebie, szal/sweter na zimne i mroźne wieczory, które będzie spędzał samotnie albo zestaw herbat, które będzie popijał z myślą o Tobie
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#1846 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny. wiem co chwila ktoś pyta o poradę co kupić. przeczytałam kilka wątków. próbowałam przebrnąć przez ten ;p ale nic nie pasuje do chłopaka któremu chcę dać prezent. właściwie znamy się od niedawna i niebardzo go znam... myślałam o jakimś breloczku ale kompletnie nie wiem gdzie takiego szukać i czy znajdę jakiś nietypowy który by zachwycał. on chyba nie ma jakichś większych zainteresowań więc jest problem... kompletnie nie mam pomysłu. chciałam zrobić coś sama ale też nie wiem co. wiem że muszę wymyśleć coś inetypowego, czego nie da mu nikt inny.
rok temu zrobiłam kuzynce na jej 8nastkę te 'magiczne' 18 kartoników w których w każdym był inny drobiazg i dopowiednie życzenia ale dla faceta takie coś to raczej nie bardzo ;p mile widziane jakieś szalone propozycje? ;d |
|
|
|
#1847 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dzień Chłopaka czy Dzień Mężczyzny?
nie obchodzę
|
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm a ja nie obchodziłam nigdy tego święta chłopaka. No ale dla Niego mogę to zrobić. Nie znamy się długo, pomysłu na prezent nie mam bo ogólnie myślę że to powinien być drobiazg. Mam sporo podgrzewaczy to sobie wymyśliłam że je porozstawiam, zrobie nam własnoręcznie wielką pizze i coś może słodkiego (ale nie wiem co..) i miły wieczór będzie. Chyba tyle może mu się spodoba..
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie robie mini pizze (pizza w liczbie mnogiej
)ostatnio widzialam przepis w tv i zamierzma taka zrobic na dzien chlopaka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#1850 |
|
Przyczajenie
|
prezent na obrone mgr inż.
Witam! Moj chlopak ma niedlugo obrone pracy magisterskiej. Ukonczyl kierunek elektroniczny. Chcialabym mu cos podarowac. Ostatnio daje same praktyczne prezenty (zegarki, koszule, krawaty itp.), a to jest dobra okazja zeby to zmienic
Dodam jeszcze ze moj chlopak jest bardzo imprezowy i towarzyski i po obronie organizujemy duza impreze. Chcialabym aby dostal ode mnie cos radosnego i pasujacego do okazji Mam juz koszulke z nadrukowanym krawatem i napisem " mów do mnie magister inżynier ..."-napewno ja zalozy w impreze:P, myslalam zeby dac mu dodatkowo formularz rejestracyjny na bezrobotnego do urzedu pracy i jeszcze pare innych smiesznych drobiazgow z tym ze nie mam pomyslow. Dodam ze ma kilka dni pozniej ma urodziny na ktore planuje dac mu pozadny portfel, takze teraz chce ruszyc glowa i cos wymyslic Prosze o rady
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pomoc ale jeszcze nie o to mi chodzi .. tak mało czasu zostało a ja nie wiem co robić
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Hmmmm.... Więc może zamiast się zamartwiać i czekać na gotowe to przeszukaj Prezentowe?
Pomysłów jest mnóstwo, a więc nie ma sensu ich powielania tutaj. A pisanie, że nie masz na to czasu jest zwykłym lenistwem, bo jakoś na założenie wątku miałaś czas i na zaglądanie tu w sprawie odp. też. Więc tą chwilę możesz równie dobrze poświęcić na znalezienie tego, co Cię interesuję.Pozdrawiam
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#1853 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dzień Chłopaka czy Dzień Mężczyzny?
Cytat:
Cytat:
A Dzień Chłopca? Nic z tych rzeczy Więc różnica wg mnie jest zasadnicza.Dzień Chłopaka obchodzę. Buziak dla TŻ i jakiś drobiazg dany od serducha, żeby nie było mu przykro |
||
|
|
|
#1854 |
|
Przyczajenie
|
Dzień Chłopaka zbliża się wielkimi krokami
Właściwie mój prezent już w 80% gotowy, więc problem z głowy ![]() Jeżeli chodzi o Dzień Chłopaka to jestem zwolenniczkom kupowania jakiś drobiazgów, zrobienia czegoś samemu A jak jest u Was?
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
Kochane prezent na 18'stke dla chlopaka, co radzicie?
Cos nie drogiego ale ladnego, mam na to gora 5 dni. Oprocz: bokserek, koszul, albumow, bransoletek na reke i szyje, koszulek, perfumow.. |
|
|
|
#1857 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prezent na obrone mgr inż.
hej hej! nikt nigdy sie nie bronil?
|
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się nad kupnem "wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach" a na pierwszej stronie napisać wielkimi literami
"KOBIETY LUBIĄ BYĆ ROZPIESZCZANE! tzn: lubimy kwiaty i prezenciki bez okazji, inwencję twórczą, wypady w ciekawe miejsca" i inne takie
|
#1859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo cos tam : a teraz się dowiesz calej prawdy o kobietach i :..... bo ta ksiazke widzialam ale wydawala mi się taka zbyt ..popularna. ale przeciez mozna ja samemu wypelnic
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
wtedy to nie byłąby książka, o ttym co mężczyźni wiedza o kobietach, bo prawda jest taka włąsnie, że nic nie wiedza :p . Ksiazka by zyskała nowy tytul: wszystko co faceci powinni wiedziec o kobietach
![]() Choc wtedy taka ksiazka z takim tytulem, bylaby zapelniona po brzegi i baaardzo gruba
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

czyli kilkunastu x-groszówek chciałam włożyć swoje zdjęcie legitymacyjne, zdrapkę totka (na szczęście) i hm... właśnie, co jeszcze? Macie jakieś pomysły?

a chciałabym żeby było to coś śmiesznego i przydatnego 

Jeszcze pomyślę, dzięki za pomysł 

żaden wyjazd nie wchodzi w grę, bo ja studiuję i pracuję, on pracuje. Ani też romantyczna kolacja bo nie mieszkamy jeszcze razem

)

Włosomaniaczka