Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 19:31   #4891
robson1979
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
w końcu jesteś tu rodzynkiem
Ty się tak nie zapatruj na koleżanki tylko myśl bo dobrze Ci idzie
miejmy nadzieję że Janusz coś nowego wniesie, szkoda że ja już będę spała jak przekaże wam nowe wieści, no ale rankiem będę miała dużo stron do nadrobienia jak tu się dyskusja całonocna rozpocznie

heheh no fakt ale napisalem "na dupe" a nie w dupe hahahahhaa

kimikika sadze ze te klotnie to dlatego ze my juz poprostu wysiadamy hehe ale nie poddajemy sie. mamy wymeczone mozgi od tego myslenia o iwonce a rczej o tym a moze przedewszystkim o tym gdzie ten chaczyk. ale to dobre bo dzieki temu temat jest zywy i nie pozwalamy aby sprawa iwonki zapelniala jakas polke. ona ma wrocic do domu do jasnej cholerki.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:39   #4892
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
kimikika sadze ze te klotnie to dlatego ze my juz poprostu wysiadamy hehe ale nie poddajemy sie. mamy wymeczone mozgi od tego myslenia o iwonce a rczej o tym a moze przedewszystkim o tym gdzie ten chaczyk. ale to dobre bo dzieki temu temat jest zywy i nie pozwalamy aby sprawa iwonki zapelniala jakas polke. ona ma wrocic do domu do jasnej cholerki.
ja tam nie mam nic przeciwoko kłótniom,czasem są potrzebne, rozładowują napięcie

chodziło mi tylko o to, że czasem rzeczywiscie zaczyna się od jakiejś kompletnej głupoty, od słowa do słowa, i potem ciężko stwierdzić o co poszło tak naprawdę.

Skoro tu na wizażu tak się dzieje, to w realnym życiu również, zwłaszcza po alkoholu.

Może rzeczywiście oni nie pamietają od czego się zaczęło.
Nie wiem, ale nie można tego z całą pewnością wykluczyć.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:42   #4893
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
heheh no fakt ale napisalem "na dupe" a nie w dupe hahahahhaa

kimikika sadze ze te klotnie to dlatego ze my juz poprostu wysiadamy hehe ale nie poddajemy sie. mamy wymeczone mozgi od tego myslenia o iwonce a rczej o tym a moze przedewszystkim o tym gdzie ten chaczyk. (przez samo h)ale to dobre bo dzieki temu temat jest zywy i nie pozwalamy aby sprawa iwonki zapelniala jakas polke. ona ma wrocic do domu do jasnej cholerki.
sorki źle przeczytałam
dokładnie trzeba rozmawiac żeby nie pozwolic zapomniec i nie wylądowała na półkę spraw nierozwiązanych
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:43   #4894
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Jeśli się nie pamięta to nie mówi się, że był to banał tylko że się było pijanym i rano została dziura w głowie. Poza tym dziwnym trafem potrafią opisać co było po i przed kłótnią, a samej przyczyny nie? mało prawdopodobne
Stary 2010-09-20, 19:44   #4895
robson1979
BAN stały

Cytat:
ja tam nie mam nic przeciwoko kłótniom,czasem są potrzebne, rozładowują napięcie

chodziło mi tylko o to, że czasem rzeczywiscie zaczyna się od jakiejś kompletnej głupoty, od słowa do słowa, i potem ciężko stwierdzić o co poszło tak naprawdę.

Skoro tu na wizażu tak się dzieje, to w realnym życiu również, zwłaszcza po alkoholu.

oczywiscie ze nie mozna tego wykluczyc ale jak obejrzalem na celowniku to mi sie wydaje jakby miala byc jedna wersja..." niepamietamy i tyle" cos tu jest popierniczone. niby sobie wszystko poukladalem niby poznalem ciut ciut trojmiasto dzieki przesympatycznej klaustrofobii ale brakuje mi jednak jakies ziarenko. czuje niedosyt i to mnie wkurza. bo moja wersja zdarzenia konczy sie gdzies na chodniku i niewiem czy przed blokiem czy przed budynkiem czarny dwor brrrrr
Stary 2010-09-20, 19:45   #4896
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
A może rzeczywiście nie pamiętają?

Nie wiem, ale zobaczcie chociaż na nasz wątek. Co jakiś czas wybuchają tu kłótnie i tak naprawdę nie wiadomo o co. Od słowa do słowa i robi się afera. Ja sama nie pamiętam od czego się dokładnie kłótnie tutaj zaczynały. A podczas czytania wątku jestem trzeźwa
Może tak było i wtedy.
masz racje, chociazby wczoraj na pewno byla kłotnia. znowu. i wiem, ze bylam mega oburzona, ze ZNOWU musze sie przebijac przez milion głupich postów i chcialam wszystkim kłocącym sie "łby pourywac" za przeproszeniem ale dzis, dzien później , przysiegam probuje sobie przypomniec ale nie wiem od czego sie zaczeło.

ale tez z tego artykulu i wypowiedzi wnioskuje, ze mama podejrzewa znajomego, moze Janusz nam coś rozjasni jak sie pojawi,

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:50   #4897
robson1979
BAN stały

zauwazylem ze kolezanki czesto wymieniaja slowo "alkohol" hahaha czyzby sucho sie zrobilo? hehehe a co do alkoholu to wlasnie wszystko przez niego a niby wszystko dla ludzi. wiecie co jesli podkreslam jesli cos sie stalo to obiecuje sprawce tak za jaja naciagnac ze caly falowiec oplete

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

ja sadze ze janusz o klotni cos powie bo kazdego to meczy i w kazdym artykule prawie to podkreslone i tam jest ta niewiadoma jedna wielka no ale moge sie mylic co do tego bo moze chodzi o swiadka.
Stary 2010-09-20, 19:51   #4898
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
Jeśli się nie pamięta to nie mówi się, że był to banał tylko że się było pijanym i rano została dziura w głowie. Poza tym dziwnym trafem potrafią opisać co było po i przed kłótnią, a samej przyczyny nie? mało prawdopodobne
dokładnie koleżanko
Ci znajomi po prostu coś ukrywają a to coś może byc bardzo ważne dla sprawy i moim zdaniem doskonale zdają sobie z tego sprawę i celowo ukrywają to co zaszło tamtej nocy
Stary 2010-09-20, 19:52   #4899
bezuczuciowa
Raczkowanie

jak ktoś nie umie pić to niech nie pije i tyle w temacie.
Stary 2010-09-20, 19:52   #4900
Kimikika
BAN stały

No ja sobie myślałamo kłótniach tu na wizażu. Przez kilka wątków było ich trochę.Pamiętam kto w niektórych uczestniczył,pamiętam niektóre wyzwiska używane (konkretne słowa),ale już od czego się zaczęło i dlaczego do tych wyzwisk doszło to juz nie.

Zresztą kłócę się czasem z TZtem i też zaczyna się od jakichś bzdur, czasem naprawde nie wiem o co poszło. Pamiętam całą sytuację, co się działo przed,co po, ale juz dokładnie od czego się zaczęło to nie zawsze.

Dziwi mnie tylko dlaczego mama Iwony wcześniej o to nie pytała. W końcu oni jej pomagali, na pewno się spotykali razem. Po 2 miesiącach dopiero chce się dowiedzieć?
Stary 2010-09-20, 19:57   #4901
robson1979
BAN stały

sadze ze napewno starala sie dociec prawdy ale moze jej unikali potem? moze na poczatku tak naprawde nie zdawala sobie sprawy ze to takie istotne? niewiem naprawde niewiem ale sadze ze nie raz i nie dwa o tym myslala
Stary 2010-09-20, 19:57   #4902
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
masz racje, chociazby wczoraj na pewno byla kłotnia. znowu. i wiem, ze bylam mega oburzona, ze ZNOWU musze sie przebijac przez milion głupich postów i chcialam wszystkim kłocącym sie "łby pourywac" za przeproszeniem ale dzis, dzien później , przysiegam probuje sobie przypomniec ale nie wiem od czego sie zaczeło.

ale tez z tego artykulu i wypowiedzi wnioskuje, ze mama podejrzewa znajomego, moze Janusz nam coś rozjasni jak sie pojawi,
No właśnie
Ja na początku nie wierzyłam że mogą nie pamiętać, ale jak próbowałam sobie sama przypomnieć różne kłótnie to mi cięzko szło i choć pamiętam niektóe słowa,czy osoby to przyczyny juz nie.

A co do artkułu to akurat ten portal zamieszcza nie dokońca sprawdzone info, chocby o tym reportażu wypowiadali sie nieprecyzyjnie,więc może nie sugerujmy się.

Jak wróci Janusz to można by go zapytać co sądzi on,co sądzi mama Iwony.
Stary 2010-09-20, 20:01   #4903
robson1979
BAN stały

Cytat:
No właśnie
Ja na początku nie wierzyłam że mogą nie pamiętać, ale jak próbowałam sobie sama przypomnieć różne kłótnie to mi cięzko szło i choć pamiętam niektóe słowa,czy osoby to przyczyny juz nie.

A co do artkułu to akurat ten portal zamieszcza nie dokońca sprawdzone info, chocby o tym reportażu wypowiadali sie nieprecyzyjnie,więc może nie sugerujmy się.

dokladnie
Stary 2010-09-20, 20:02   #4904
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:

Dziwi mnie tylko dlaczego mama Iwony wcześniej o to nie pytała. W końcu oni jej pomagali, na pewno się spotykali razem. Po 2 miesiącach dopiero chce się dowiedzieć?
Jej mama pytała o to już wielokrotnie, przynajmniej ja pamiętam to z wcześniejszych artykułów, także to nie tak jak piszesz że pani Kinda dopiero teraz chce się dowiedziec, zresztą wcześniej (czyli na początku) mogła liczyc na policję i na to że wyciągnie zeznania ze znajomych, a teraz widząc nieudolnośc policji i to że niczego nie może się dowiedziec po prostu dopomina się tej prawdy
Stary 2010-09-20, 20:07   #4905
bezuczuciowa
Raczkowanie

poza tym na pewno ciężko jest oficjalnie stwierdzić, że podejrzewa osoby mimo wszystko bliskie jej córce... być może na początku była w szoku tak jak i my wszyscy, nie potrafiła na trzeźwo ocenić całej sytuacji... z czasem na pewno dostrzega więcej szczegółów i analizuje dogłębnie każdy krok wyciągając wnioski.
Stary 2010-09-20, 20:21   #4906
Kimikika
BAN stały

Asiczka a możesz podać jakieś linki gdzie wielokrotnie o tym było?

Bo ja, choc czytałam i słuchałam i oglądałam wszystko co się dało to takich pytań nie zauważyłam.

Ba, przecież większość była przekonana że mama Iwony zna prawdę o kłótni, a znajomi mówią w tv tak specjalnie że nie pamiętają bo nie chcą prać brudów publicznie.

Jej mama opowiadała o kłótni, że Iwona się pokłóciła, że strzeliła focha, ale nie mówiła wcześniej że sama nie zna powodu kłótni, że nawet ona nie wie o co poszło. To wyszło ok 10 września dopiero,kiedy Janusz o tym napisał w odpowiedzi na pytania,

Także jestem bardzo ciekawa gdzie Ty o tym wielokrotnie czytałaś czy słyszałaś.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
poza tym na pewno ciężko jest oficjalnie stwierdzić, że podejrzewa osoby mimo wszystko bliskie jej córce... być może na początku była w szoku tak jak i my wszyscy, nie potrafiła na trzeźwo ocenić całej sytuacji... z czasem na pewno dostrzega więcej szczegółów i analizuje dogłębnie każdy krok wyciągając wnioski.

masz rację,tak może być. Gdyby wcześniej o tym trąbiła,już na początku, to może już podczas przesłuchań policja użyłaby wykrywacza.
No ale nikt nie wie jak się zachować w sytuacji gdy dziecko ginie, jest szok itd.

Ja jednak jestem przekonana że to nikt z tej 4 z imprezy. Myślę że to by było za proste.
Stary 2010-09-20, 20:26   #4907
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Ja jednak jestem przekonana że to nikt z tej 4 z imprezy. Myślę że to by było za proste.
Nie potrafię wyobrazić sobie powodu jaki mógłby skłonić kogoś znajomego do takiego kroku. Niestety nie można niczego wykluczać, ponieważ nie znamy szczegółów jej relacji. Może jakiś czas temu zaszła jakaś sytuacja między nimi, jakieś nieporozumienie, które pociągnęło za sobą takie konsekwencje. Ujawnienie przyczyny kłótni mogłoby pozwolić 'wyjść' na światło dzienne poważniejszemu zajściu, o którym możemy nie mieć pojęcia.
Stary 2010-09-20, 20:27   #4908
robson1979
BAN stały

Cytat:
Asiczka a możesz podać jakieś linki gdzie wielokrotnie o tym było?

Bo ja, choc czytałam i słuchałam i oglądałam wszystko co się dało to takich pytań nie zauważyłam.

Ba, przecież większość była przekonana że mama Iwony zna prawdę o kłótni, a znajomi mówią w tv tak specjalnie że nie pamiętają bo nie chcą prać brudów publicznie.

Jej mama opowiadała o kłótni, że Iwona się pokłóciła, że strzeliła focha, ale nie mówiła wcześniej że sama nie zna powodu kłótni, że nawet ona nie wie o co poszło. To wyszło ok 10 września dopiero,kiedy Janusz o tym napisał w odpowiedzi na pytania,

Także jestem bardzo ciekawa gdzie Ty o tym wielokrotnie czytałaś czy słyszałaś.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

masz rację,tak może być. Gdyby wcześniej o tym trąbiła,już na początku, to może już podczas przesłuchań policja użyłaby wykrywacza.
No ale nikt nie wie jak się zachować w sytuacji gdy dziecko ginie, jest szok itd.

ja tylko powiem ze to ZNAJOMY
Stary 2010-09-20, 20:28   #4909
Brook
Zakorzenienie

jak dla mni to bedzie to niesttey sprawa nierozwiazana , nie ma zadnych sladow i tropu
jak w przypadkach wielu innych
tez sprawa malej Madlen zaginionej w Portugalii byla naglasniania i do dzis nic o tym nie wiadomo

wydaje mi sie ze mogli ja porwac i wywiesc np do burdelu czy cos:/

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:31   #4910
bezuczuciowa
Raczkowanie

właśnie... mama Iwonki na pewno od dawna miała swoje podejrzenia, ale niestety nie ma dowodów więc nie ma winnych.
Stary 2010-09-20, 20:33   #4911
Kimikika
BAN stały

ja biorę 2 opcje pod uwage, albo ktoś zupełnie przypadkowy, albo znajomy. Ale niekoniecznie jakiś bliski,może ktoś znany z wiedzenia, jakiś sąsiad z osiedla?
Kojarzy mi się ta wizja Jackowskiego z interwencji."ona idzie, jedzie samochód, i ona wie że to ten ktos, ale idzie dalej". Moim zdaniem to prawdopodobne. Ktoś znajomy się nawinął,ona nie miała ochoty z nim gadać, udawała że nie widzi, a potem się to potoczyło...
Stary 2010-09-20, 20:34   #4912
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiscie ze nie mozna tego wykluczyc ale jak obejrzalem na celowniku to mi sie wydaje jakby miala byc jedna wersja..." niepamietamy i tyle" cos tu jest popierniczone. niby sobie wszystko poukladalem niby poznalem ciut ciut trojmiasto dzieki przesympatycznej klaustrofobii ale brakuje mi jednak jakies ziarenko. czuje niedosyt i to mnie wkurza. bo moja wersja zdarzenia konczy sie gdzies na chodniku i niewiem czy przed blokiem czy przed budynkiem czarny dwor brrrrr
no to teraz urosłam tak mi mówcie

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:35   #4913
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Linda_Wallander Pokaż wiadomość
Cytat:
Linda_Wallander, czy to Ty na avatarze?
Nie widzę co prawda związku z prowadzonymi tu dyskusjami ale tak to ja, pozdrawiam serdecznie.
Pieknaś ty! Jak w końcu zarobię na mój wymarzony aparat (a potrwa to latami, bo to profesjonalny sprzęt a ja ówno zarabiam) to zaproszę cię na sesję ;] Jestem z Gdyni ;]

sorrki za offtop ale nie mogę się napatrzeć na tę dziewczynę

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-20 o 20:36
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:35   #4914
Kimikika
BAN stały

Cytat:
ja tylko powiem ze to ZNAJOMY
robson a to Twoje podejrzenia czy może jakiś przeciek?
Stary 2010-09-20, 20:39   #4915
robson1979
BAN stały

Cytat:
ja biorę 2 opcje pod uwage, albo ktoś zupełnie przypadkowy, albo znajomy. Ale niekoniecznie jakiś bliski,może ktoś znany z wiedzenia, jakiś sąsiad z osiedla?
Kojarzy mi się ta wizja Jackowskiego z interwencji."ona idzie, jedzie samochód, i ona wie że to ten ktos, ale idzie dalej". Moim zdaniem to prawdopodobne. Ktoś znajomy się nawinął,ona nie miała ochoty z nim gadać, udawała że nie widzi, a potem się to potoczyło...

kimikika zapamiętaj te zdanie" ona nie miala ochoty z nim gadac" zobaczysz.... ale to tylko wtedy jesli stal sie najczarniejszy scenariusz
Stary 2010-09-20, 20:40   #4916
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
albo ktoś zupełnie przypadkowy, albo znajomy.

przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... a kosmici?!
Stary 2010-09-20, 20:43   #4917
mmm3m
BAN stały

Cytat:
heheh teraz to juz jest cacy

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

wiem wiem ale sie zapatrzylem na linde wallander i glupotke napisalem hehe ahhhhh

jeszcze 3 h i bedziemy wiedziec. moze poskladamy to do kupy
HEHE, no to widzę, że nie jestem sama

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Dokładnie, mam takie same przemyślenia na ten temat.

ps
chyba was doganiam a byłam ze 3-4 strony w tyle ;]
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:44   #4918
robson1979
BAN stały

Cytat:
robson a to Twoje podejrzenia czy może jakiś przeciek?

hmmm wiesz co przeciekow niemam zadnych gdyz niemam serca sam zadawac jakis pytan aby miec przeciek ale skojarzen mam sporo.powiem tak: jesli stal sie najczarniejszy scenariusz to powiem tobie ze najblizsi znajomi znaja 3/4 prawdy. cala prawde zna sprawca. ja sie uczepilem watku jak juz dotarla do osiedla albo w jego najblizsze okolice. zwrocilem uwage na slowa znajomych z programu jak pokazuja pawla i adrie. slowa jak wyuczone na pamiec obydwu. pozatym mam cos takiego i zawsze sie to sprawdzalo w przypadku oceniania innych ludzi przezemnie. za colere nie pasuje mi pawla wzrok. wiem wiem to glupie ale gosc jest felerny jak studolarowka w wybielaczu
Stary 2010-09-20, 20:45   #4919
Kimikika
BAN stały

Cytat:

przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... a kosmici?!
No była jeszcze opcja z wypadkiem przecież
Że ktos ją potrącił itd

Ale dla mnie to mało prawdopodobne.
Stary 2010-09-20, 20:47   #4920
karotka1
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie

Niby masz rację ale dlatego się o przyczynach kłótni nie pamięta bo może nie są jakieś bardzo poważne... a myślę że gdyby to była jakaś błahostka to Iwona nie szła by tyle kilometrów z buta do domu ;/ Jeśli wynikła taka awantura to nie wierzę żeby żadna osoba nie pamiętała przyczyny... Na pewno po tym jak Iwona sobie od nich poszła w złości to jak później siedzieli pod tym mcdonaldem to zapewne rozmawiali o tej sytuacji a rano jak się okazał że Iwony nigdzie nie ma to na bank (oczywiście jeżeli nie są winni) analizowali i przypominali sobie cały wieczór dokładnie po kolei co się działo.
Ja uważam że pierwsze co powinni byli zrobić Ci znajomi to powiedzieć mamie Iwony o co tak właściwie była ta kłótnia... Ewidentnie oni nie chcą tego niestety powiedzieć ;/

Ale z 2 strony sobie myślę że ok może mami Iwony nie powiedzieli ale na policji to już chyba musieli????
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości