|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak dziecko czuje sie tylko przy jego koledze bo jest jeszcze wyzszy
|
||
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówię o obowiązku, ale przeciez to najnormalniejsza uprzejmość podwieźć znajomych jesli nam po drodze. Nie mowie o zawożeniu ich gdzie sobie zażyczą, wypożyczaniu jak taksi, tylko zwykłym podwożeniu, gdy zmierzamy w tym samym kierunku. Nie mozna byc takim egoistą. Zaborczość również nie nalezy do pozytywnych cech. Na pewno o tym wiesz.Co do sukienek i tego całego szału na temat ślubu- zanim weźmiesz ślub wszystko ci sie pozmienia czterdziesci razy jak nie wiecej. Wyluzuj i ciesz sie tym, co jest dzis. Marzenia są fajne, ale nie mozna nimi żyć... Ile masz lat, ze tak spytam z ciekawosci? |
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się ze sweet, ktoś ma po drodze to czemu nie podwieźć? Tak samo jak mój TŻ przepuszcza kobiety w drzwiach czy im przytrzymuje, to tylko świadczy o jego dobrym wychowaniu Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-09-20 o 23:58 |
|
|
|
|
#4234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile się jeszcze nie będziecie widzieć i ile się najdłużej nie widzieliście? E.J., nie zrozumiałaś mnie z tym kinem. Ja dopiero pójdę z TŻ do kina i to właśnie w Dzień Chłopaka
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja czasem stoje obok nich i cos powiem to nawet mnie nie slysza ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
choc nie powiem chcialabym czasem przytyc(w niektorych miejsach) ale trudno.
|
||
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze dlatego, że będąc w podstawówce miałam dość poważny wypadek na rowerze i od tamtego momentu, do jakiegoś 18 roku życia na rower nie wsiadałam. później postanowiłam się przełamać, ale ciężko mi idzie, nie dość, że boję się jeździć, to strasznie szybko się męczę, nie wspominając o tym, jak bolą mnie nogi. ale postanowiłam zacząć jeździć tak o, dla siebie, dla lepszej formy, kondycji. poza tym, chciałabym kiedyś pojechać na wycieczkę rowerem np gdzieś na zamki, na które mam niedaleko. niestety, moje obecna kondycja i wytrzymałość na to nie pozwala, dlatego staram się to zmieniać. ![]() co do łyżew, też bardzo lubię, rolki też lubiłam, jak jeszcze miałam.
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ: Hmm, muszę się ogolić. Ja:Musisz, musisz. To dopiero teraz się zorientowałeś?Już kilka dni temu powinieneś to zrobić. TŻ:Teraz dopiero zauważyłem, że muszę, bo wcześniej jak się z Tobą nie widziałem to nie patrzyłem tyle czasu w dół, a jak patrzę to mnie drapie zarost w szyję. ![]() Eve, małe jest piękne
|
|
|
|
|
#4238 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na pewno coś wykombinujecie. A długo trwa Wasz związek?Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Eve
widziałam WAS razem (ciebei i meża). Wizualnie bardzo do siebie pasujecie. |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zgadzam sie z tym ![]() ja czasem lubie sie wkulic tak w meza a dzieki temu jak jestem malutka to mozliwe i wtedy maz zartuje, ze ma male dziecko
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?A tak powaznie.... równiez mi to imponuje w facetach. Jak widze takiego buraka, co to leci za swoja pancią jak pchła za psem i na innych ludzi nie zważa w ogole to mnie coś trafia normalnie. Ale spora w tym rola własnie kobiet, ich partnerek. Bo jesli laska robi mega awanture, bo chłopak przepuscił w drzwiach inna kobiete, no to nie ma sie co dziwic. |
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie razem wygladacie eve, nie przesadzaj z tym, ze wygladasz jak dziecko. Moim zdaniem powinnas miec tylko ciut krótsze włosy. Dziewczyny niskie, takie jak ja, ty, nie powinny miec zbyt długich włosów, bo to przytłacza sylwetkę. To takie moje skromne zdanie, byc moze sie mylę... ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
nie jak małżeństwo. Nie odstajesz od męża, ani on od ciebie. Pasujecie do siebie. |
||
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A miałam dopisać w nawiasie, że te drzwi oczywiście ![]() Pamiętam jak mnie kiedyś właśnie chłopak przepuścił w drzwiach z serdecznym uśmiechem i jeszcze potrzymał swój parasol chwilę nade mną jak wchodziłam. Jego laleczka mało mnie wzrokiem nie zabiła(ona miała swój parasol, żeby nie było). Biedny facet miał pewnie potem awanturę w domu. Hmm chociaż nie biedny, nikt go przy niej nie trzyma. Żałosne są takie panny. |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja sie nie uwazam za dziecko ale jak juz pisalam mialam wiele takich sutuacji i pare razy wzieto mnie za corke meza wiec pytam bo nas widzialas tak "normalnie" , po pierwszej takiej sytuacji nie myslalam o tym ale jak sie powtorzyly to wiesz naszly mnie watpliwosci , pozatym nawet ostatnio jak przyszli Ci od gazu to pytali sie o kogos doroslego![]() cale dziecinstwo sie tego nasluchalam w krotkich mi strasznie a pozatym ja kocham moje wloski bo ciagle je dotykam, bawie sie nimi itd, nawet przy innych
|
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no cóż... Zazwyczaj takie zachowanie wynika z kompleksów, niepewnosci w zwiazku, tego co partner do nas czuje, czy jestesmy dla niego atrakcyjne i czy jakas inna kobieta jest nam go w stanie odbic. Znam to uczucie niestety... dzis gdy jestem sama mam sporo czasu na analizowanie innych zwiazków i wyciaganie wniosków. Ciekawe czy nie zostane z tym starą panną heh.... Założe sobie notesik i bede wszystko spisywac.... to by było dopiero żałosne nie ?Która umie wrozyc? wywróżcie mi przyszlosc... czy bede stara panna czy nie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam, milych snow
|
|
|
|
#4248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam z tym dobrze Co do pewnych rzeczy dotyczących ślubu, czy sukni, czy butów, czy czegokolwiek to nie jestem taka jak większość dziewczyn i jestem wierna swojemu gustowi, więc nie wrzucaj mnie do jednego worka Że niby żyję marzeniami? Dobre Cytat:
Cytat:
Dobrze, że nie jestem niska ![]() To dobrze
|||
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pa wszystkim |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oceniam Cie. Nie wiem jaka jestes, dopiero cie poznaje po tym, co piszesz tu w watku. Sprawiasz wrazenie zaborczej i egoistycznej kobiety, tym postem sama mi to potwierdzasz, wiec chyba swoja wypowiedzia cie nie skrzywdziłam.... Piszesz, bym nie wrzucała cie do jednego worka, a ty sama to robisz piszac, ze nie ejstes taka jak wiekszosc... Sa tu wsrod nas kobiety, ktore nie chca brać ślubu itd... wiec od ktorej wiekszosci sie odcinasz?bo nie rozumiem.... Nie napisałam, ze zyjesz marzeniami... Wybierasz sobie strzępki mojego posta i budujesz z nich jakis atak na swoja osobe, a moj post nie był atakiem przeciez. ![]() Hajja-byłas tu jak królowała madame? wiesz kim jest(była) ta wizazanka? |
|
|
|
|
#4251 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nas od zawsze biorą za małżeństwo (TŻ jest ode mnie tylko 2 lata starszy). Cytat:
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
Do worka... Nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Nie chodziło mi o to, które chcą ślubu, a które nie... Chodziło o zmianę gustu w kwestii butów, sukni Widocznie Cię nie zrozumiałam ![]() Nie byłam i nie wiem kto to.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-09-21 o 00:51 |
||||
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Usiłujesz być niegrzeczna?
|
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Może dajmy już spokój?
Poluzuj warkocze Pojechałaś mi, a ja nie mam zwyczaju trzymać języka za zębami. Trzeba wyluzować, co się będziemy przezbywać Strasznie źle się czuję, mam 37,8 stopni
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-09-21 o 00:59 |
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widze, zebym ci gdzies pojechała jak ty to nazywasz. Po prostu z toba dyskutuje. Spodziewałaś sie tylko przyklaskiwania? Dyskutowac mozna na poziomie, aczkolwiek zrzuce to na twoja gorączkę ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Widzę Cię.... Ładnie to tak podglądać ? |
|
|
|
|
#4255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasz związek trwa długo. to było już nasze 4 rozstanie a tak oficjalne razem jesteśmy już prawie 3 lata.
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Purblankę uwielbiam Ale jestem na nią uczulona więc mogę używać jej tylko na wizażu ![]() Dzień dobry wszystkim Lecę się szykować, jadę do banku spytać o kredyt studencki , do PFRON-u, połazić po mieście jak zdążę i na 12 jazdy a później do roboty na 18 ale jeszcze tylko 2 dni![]() Papik mam pytanie co do baniek chińskich ![]() ![]() One są tylko na celulit czy ogólnie wyszczuplają ?? No i są choć trochę skuteczne ?? Miłego dnia wszystkim
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę niedługo po indeks a potem nauka
![]() A wieczorkiem spotkanie z Tżtem Może jeszcze wpadnę przed egzaminem.. trzymajcie kciuki ![]()
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Robi na zamówienie u szewca ![]() Cytat:
![]() Nafi i Miodek ![]() Ale jak można byż zaborczym w granicach jednocześnie naciskając i usiłując wymusić na Tż ślub do którego on nie jest gotowy
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
Obudziłam się z okropnym bólem gardła... czuję też, że mam lekką gorączkę wrrrrrrrr
![]() Honey trzymam kciuki za egzamin!
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Janis duuużo zdrowia
Ja też dalej jestem przeziębiona
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Ja mam 163cm. Czuję się czasem przy nim jak dziecko, zwłaszcza gdy go wołam, żeby mi coś z półki sięgnął, ale lubię wysokich facetów, to takie męskie
ale jak dziecko czuje sie tylko przy jego koledze bo jest jeszcze wyzszy
Zresztą suknię będę miała z długaśnym trenem i nawet mi tych butów nie będzie widać.

Na pewno coś wykombinujecie. A długo trwa Wasz związek?

? 
, do PFRON-u, połazić po mieście jak zdążę i na 12 jazdy a później do roboty na 18
ale jeszcze tylko 2 dni