|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
Nie doczytałam No ale zabawek było strasznie mało - dla kota wzięłam ostatni zestaw, dla psa były ze dwa takie kółeczka.. i tyle
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
podejrzewam, że tak
Cytat:
cena ok. 15zł za 0,5l |
|
|
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam sobie dziśiaj chipsy o smaku masła z ziołami, dobre, troche podobne do smaku śmietanki z koperkiem, były chyba takie wieki temu
![]() kupiłam jeszcze czekolade w łaty, no łatek ona nie miała bardziej rozlanego kleksa hehe ale i tak była dobra bo było więcej białego od czarnego
|
#2224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy też się spotkałyście z taką sytuacją, było kilka farb, ale w każdym zestawie brakowało tuszu, po prostu wkurzające! Czy w Łodzi widział ktoś zabawki dla zwierzaków?
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
U mnie leży pół rozpoczętej torebki od dwóch miesięcy i nikt się nad nią nie zlitował, trzeba wyrzucić![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Dziewczyny, te od migdałków w czekoladzie z cynamonem, gdzie one leżą? Chociaż może lepiej nie wiedzieć, ale co tam, kiedyś trzeba zacząć troszkę grzeszyć ![]() No i pytanie o żele Palmolive: któraś z dziewczyn pisała, że skład fatalny..a czym różni się od innych, co w nim takiego złego? |
||
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
i co jednak ostatniego dnia idziemy w ciemno
![]() pewnie i tak jak dotrę tam po 16 to już kartki nawet nie będzie i będę tu musiała doczytać co w ogóle było tak jak wczoraj po żelach i proszku już nawet cena nie wisiała niby fajne te promocje były, ale i tak może załapałam się na 1/3 z nich
|
|
#2229 |
|
Przyczajenie
|
Dziś w Biedronce skromniutko:
Cola oryginal z cytryną (nie wiem po ile) Cukierki czekoladowe Wawel 500g za 4,99zł |
|
|
|
#2230 |
|
Magda ;)
|
Dziewczyny byłam w biedronce i co??
U mnie nic nie ma ![]() Było kilka proszków,piw, kawy i tyle ?? Jedyne co dołożyli to chyba te Paryskie,bo wczoraj nie widziałam. Teraz czuję się jak debil,bo wstawałam jak debil,żeby o 7 lecieć do biedry. Ale możliwe,że tylko u mnie tak, TŻ ma zajechać do jeszcze jednej biedronki przed pracą. Widziałam tylko jak u mnie jakieś 2 babki podeszły do magazynu i Pani z biedronki coś im dała, jakieś cukierki chyba. ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- TŻ dzwonił mówił,że tam kubusie i wszystko inne co było,a z dzisiaj to ta cola i cukierki,a tak to nic nie ma... Jestem zła
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2010-09-21 o 07:22 Powód: . |
|
|
|
#2231 |
|
Klientka w krawacie
|
Próbowałam nowe Paryskie. Nie są smaczne. W ogóle Paryskie się zepsuły, sam cukier. Dla mnie i gruszkowe i jeżynowe są za słodkie.
|
#2232 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że nie kupiłam. Na to konto poszukam migdałów w czekoladzie
|
||
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Czyżby dzisiaj nie było nic w promocji???
Dajcie cynkTe czekoladki Wawel to chyba nie jest promocja urodzinowa bo my je kupilismy już w niedziele z TŻtem w takiej własnie cenie. Były 3 smaki no i te migdały wtedy właśnie wyczaiłam bo stały obok czekoladek Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-21 o 07:45 |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wczoraj siostra kupiła śliczny różowy szlafrok w biedronce
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, o których czekoladkach mówisz. Te dzisiejsze są w większej paczce i nazywają się "Mieszanka jubileuszowa". Mają urodzinowy nadruk.
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
a może te promocje jednak do wczoraj były skoro dziś nic nie ma? ![]() Ja tez jadłam sushi z Biedronki, zapomniałam chyba napisać, że faktycznie dobre Kaszek nawet nie próbowałam bo sam widok i zapach przyprawia mnie o mdłości, fuj |
|
|
|
#2238 |
|
Przyczajenie
|
Jest Cola z cytrynką i są cukierki
Specjalnie biegłam do Biedronki punkt 7.00 bo myślałam, że w ostatnim dniu będzie coś ekstra, a tu tylko te dwie rzeczy.No chyba, że było jeszcze jakieś mięso albo coś w tym stylu, które nawet sklepu nie zobaczyło...
|
|
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry biedroneczki
Ja już po Biedronce Z nowych promocji były u mnie tylko cukierki czekoladowe Wawel 500g - 4,99złPoza tym udało mi się upolować Sprite ten za 1,99 2x1l ![]() Wzięłam też chusteczki springo, te które zachwalałyście i dużą dracenę w doniczce za 19,90zł. Wczoraj wypróbowałam też ten sprej Fist do kamienia i rdzy i rzeczywiście jest super! |
|
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiliśmy za to sporo miękkiego żarcia dla psa! B. tanie i opłacalne!Cytat:
Drugiej nawet nie chcę tknąć :|
|
||
|
|
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie, na pewno do dzisiaj bo mam własnie przed oczami gazetke i pisze "Świętujemy 15 urodziny Biedronki. Z tej okazji pezez 15 dni (od 06.09 do 21.09.2010) w naszych sklepach czeka na Państwa specjalna oferta" No to jeżeli dzisiaj tylko te czekoladki to się nie postarali |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałam tych kaszek - bananowej i malinowej, strasznie słodkie, mdłe i zamulające, nie skuszę się na nie więcej
Śniło mi się, że chodzę po ciemku w biedronce i przyglądam się kartkom z cenami i szukam promocji
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie się Biedronka nie postarała w ten ostatni dzień ![]() szkoda, że nie ma laptopów za 20zł, już miałam nadzieję |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
po ile ta cola z cytryną?
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam proszek, na szlafrok zabrakło mi kasy,zeli do mycia nie było a co to za kawa o której mowicie? |
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w biedronce cola original z cytryną 2l po 0,99zł . Jak ktoś lubi to się opłaca. Cukierki też widziałam, ale nie przepadam za słodyczami. Jedyne, czego szukam od dawna to kakao dla bratanicy - uwielbiała to z biedronki, nie wiecie, czy je wycofali, czy to może chwilowy zastój? Pozdrawiam Biedronkomaniaczki
![]() I jeszcze jedno pytanko Jakie jogurty z biedronki polecacie? Najlepiej, gdyby były mocno owocowe, ale nie przesłodzone. z góry dziękuje
Edytowane przez zombiak Czas edycji: 2010-09-21 o 08:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

No ale zabawek było strasznie mało - dla kota wzięłam ostatni zestaw, dla psa były ze dwa takie kółeczka.. i tyle