|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Mam wrażenie że Rasputina = http://www.youtube.com/user/LollyPop8844
i po prostu nas podpuszcza :P |
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pamiętam ją jeszcze z jej drugiego tanecznego kanału ,mam nadzieję,że na stałe przerzuciła się na filmiki urodowe ,bo taniec chyba nie był jej talentem ![]() coś ma w sobie sympatycznego
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
ja nadal nie rozumiem co jest okropnego w jej paznokciach
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() vlog jest tak chaotyczny, że nie idzie znaleźć sensu. Cytat:
bardzo często zdarza mi się wspomnieć o nim albo podać linka do jego kolejnego fenomenalnego filmiku.i obrączka na jego palcu niech nikogo nie zmyli
|
||
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
jakie beznadziejne giveaway, próbka masła z BS i paletka z której robiła swatche, no plizzz girl
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
co, gdzie ten giveaway?;d
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
A to xD przeszkadzał mi zoom więc nawet nie oglądałam xD
No, ŁAŁ próbka i niefajne cienie :P ale mamy pewność że mama wie ale fajna ta mama, ojej miła, to przyjemne że interesuje się córką i bierze czynny udział w no hobby ale podobne, no to akurat miłe jest, miłe.
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
czy ona na początku mówi "pierwszą zaletą" ? ;P
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż o jedną nie musimy się martwić, że mamie kradnie kosmetyki z kosmetyczki i że będzie bóg wie co o swojej rodzinie opowiadać aż jej plus dałam za to ![]() kurcze też chce taka toaletke tylko naraziemusze umbelowanie poprzestawiac zeby jakies fajne miejsce znalexc
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
btw
super teledyski tu są ![]() http://www.youtube.com/user/SPRECORD...24/_z4LKZ4oAEw jestem pod wrażeniem ;p ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=oYqDH...eature=related XDDDDDDDDD a jego mam nawet w znajomych na facebooku xDDDDDD |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle Madzia ma wypasiony kanał - w sensi kolorystyka etc
![]() mnie to aż strzela jak widze jakieś czarno różowe oczowalące kanały odechciewa się filmy oglądac a u Madzi no full wypas teraz :POMG Luntek w lesie.... (ehh szkoda mi chłopaka bo kurde można by z nim wiele dobrego zrobić w sensie wyglądu... szkoda oj szkoda)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-20 o 23:57 |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Luntek xD forever........ Ale ta piguła z Gdyni mnie leczy, ona miała w znajomych na naszej klasie wszystkie możliwe młode matki jakie ja znałam xD dziwna laska, dziwna xD
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Piguła z Gdyni wymiata
![]() Zachowuje się jakby na prawdę miała coś z głową... Myślicie, że udaje, czy serio taka jest?
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
jaka pigula
?![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- aa boze prepraszam juz wiem o kogo chodzi
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Ona serio taka jest xD
http://www.youtube.com/watch?v=WlMSmNl8uyc&featu re=related Luntek to mi się zabawny wydaje ;d ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- zeby nie było ze offtop, Luntek też robi haul i w ogóle, kosmetyki ;d http://www.youtube.com/user/Luntek17#p/u/1/iSDggQ-LXts |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo Piguła z Gdyni usunęła konto na youtube
Co za pech....![]() No chyba że jakoś źle go szukam... ![]() Muszynianka serio jest taka...? Jezu :|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam tutaj powtarzać sobie coś, jednak Luntek jest ciekawszy :c
jakby robił filmiki o kosmetykach i makijażu to bym go dodała do ulubionych ![]() Piguła jest dziwna, kiedyś była pięć razy grubsza może na coś chorowała nie wiem ale w sumie gratuluje jej że schudła |
|
|
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym ladnie wyglada naturalnie. Kosmetykow ma za duzo jak na taka dziewczynke, ale chyba wiele dziedziczy po mamie (ciekawe jak ogromny jest zbior mamy ).i dziwnie mowi: http://www.youtube.com/watch?v=l6AdUAVVcoU 2:54 sisiejdo 4:01 co to za slowo? 0:19 http://www.youtube.com/user/LollyPop...11/gWDQ-pFtqGs ![]() Ale ogolnie wyglada sympatycznie, ma duzo filmikow typu DIY, nawet filmik o antyfanie, w ktorym calkiem fajnie okazala swoje podejscie do pierwszego antyfana ktorego zreszta pozdrowila
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się "wystój" jej kanału mogłaby zrobić więcej filmików o makijażu i stroju dla jej przedziału wiekowego, jakieś odżywki do włosów i bzdurki
|
|
|
|
#1341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), ale wyglada on dokladnie tak: maɪstrəʊ (chociaz zdarza sie i tak maeɪstrəu). Tam wystepuje "diphthong" a nie "i:"---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- chyba chodzi o to, ze takie niezadbane, na jednym filmiku miala kazdy pomalowany inaczej i to chyba kilka tygodni wczesniej, bo lakier calkowicie jej odpryskiwal, juz malo co z niego zostalo na tych paznokciach ![]() a gossmakeupartist fajny jest
Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2010-09-21 o 01:08 |
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
nie mam siły do Maestro więc jakby ktoś jeszcze miał problem http://translate.google.pl/translate....wav%3Dmaestro (się naszukałam w google a co i teraz każda będzie wiedziała jak Maestro po angielsku wymawiać po podejrzewam, że ile razy by nam Purple_tulips tego nie tłumaczyła to i tak by nic z tego nie było - bo podejrzewam, że własnie o taką wymowę Ci chodziło ? )
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-21 o 01:08 |
|
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
aj, brakuje mi jakiejs wtyczki i nie moge posluchac!
![]() (ale tez sprawdzalam w kilku swoich slownikach zeby sie upewnic jak to sie wymawia) moze przy okazji skladania zamowienia ktos zapyta samego producenta pedzli jak to wlasciwie sie wymawia ich nazwe
Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2010-09-21 o 01:18 |
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale z tego co Ty pisałaś (i tego co ja, laik , z tego zrozumiałam) to wydaje mi się że o takie coś ci właśnie chodziłojakbym miała to napisać to wyszło mniej więcej tak - mejstro tylko z długim eee i jak sie wsłuchac to można przedźwięk a nawet dosłyszeć ![]()
|
|
|
#1345 |
|
Konto usunięte
|
Propos gadek jaki to Inglot zuy bo nie ma programu lojalnosciowego- superpharm wprowadzil karty na punkty
nie wiem jak wasze, moze juz macie ale moj dopiero teraz.
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(tak, widzę, że właściwie nie ma po co tego robić, bo nie ma żałoby po kocie pod paznokciami, ale mam wrażenie, że ten 7. raz jak nagrywa filmik jej się po prostu znudził i robi to na "odwal się")
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest jakas porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1348 |
|
BAN stały
|
http://www.youtube.com/user/gossmakeupartist
Ła, jakie ma zdjęcie jako tło Można pooglądać, ładny pan, szkoda, że mój inglisz nie jest równie ładny... ![]() Za to wiem, że muszę sobie kupić lepszy pyndzel do eyelinera żelowego. Tylko jak mi się skończy eyeliner, to trzeba będzie kupić drugi, a nie wiem jaki XD (za Bobbi Brown rodzice mnie z domu wyrzucą). PS. Nie uważacie, że on jest trochę do Jude Law podobny? Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-09-21 o 09:29 |
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Purple_Tulips, no nie zgadzam się. Poprawny zapis to: maeɪstrəu, z tak zwanym "motylkiem" w środku i zaraz po nim długim "i". Dyftong jest w słowie, racja, ale na końcu, czyli tkz. "szwa" (odwrócone e) i "u".
Edytowane przez kiediska Czas edycji: 2010-09-21 o 10:18 |
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
Goss fajnie mówi i przyjemnie się go słucha
ale ogólnie nie jest w moim typie![]() Hehe niedawno pytałam o brwi Jlovesmac1 - właśnie wstawiła na ich temat filmik |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

bardzo często zdarza mi się wspomnieć o nim albo podać linka do jego kolejnego fenomenalnego filmiku.

Co za pech....