Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-21, 05:56   #961
Ketamina
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22189958]
Nieee... Zamawiałyśmy z serwisu ze Stanów, zestawy po 21 płytek, więc nawet ja już więcej do szczęścia nie potrzebuję
[/QUOTE]

Zestawik pokaźny, faktycznie Na jakiś czas Ci pewnie starczy

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Ja się muszę W KOŃCU zmobilizować jakoś do powrotu do ćwiczeń. I mniej grzesznego jedzenia. Ale to jak wrócę do Wawy na rok akademicki. I kit, że już się z przyjaciółką umówiłam do Kina na Obcasach w Multikinie, gdzie będą dawać słodycze...
Ja też

A tak w ogóle to dzień dobry Wam
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 06:44   #962
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze - to sobie poradzisz nawet sama
Wieczorem jeszcze potem dodam fotkę aqua parku i opiszę te co są, żeby było wiadomo co jest skąd

Chetnie też bym poleciała! Niestety w te wakacje kwestia wspólnego wynajęcia mieszkania przysporzyła sporej ilości nieplanowanych wydatków.. i z wyjazdu nici

ps. miło Cie mieć wśród wizażowych przyjaciół

lecę do domku, zajrzę jeszcze wieczorem
Cały czas namawiam kuzyna żeby ze mna poleciał, zawsze tak jakoś raźniej, a jego traktuje jak brata (mój rocznik tylko ja ze stycznia, a on z listopada) więc z dogadaniem się nigdy nie mieliśmy problemów.

Co do kłótni i rozmów- czasami się zastanawiam czy może tylko MY, kobiety chcemy wiedzieć więcej, chcemy żeby wszystko było ok, nie było niezdrowej atmosfery, niedomówień? Facet się wkurzy, wsiada w samochód, spotka się z kolegami, a my przeżywamy to podwójnie.

Jeśli chodzi o mój wyjazd to na razie patrzyłam na Egipt, ale jeśli będzie ciekawa oferta do innego kraju to chętnie skorzystam. Najbardziej chcę polecieć po to żeby prężyć się jak kocica na słońcu, odpoczywać, popijać drinki, oderwać się od rzeczywistości

Witam wszystkie pracujące i jeszcze cieszące się ostatnimi dniami wolności studentki u mnie od rana świeci słoneczko więc przesyłam kilka ciepłych promyczków żeby wstawało Wam się lepiej,a w pracy czas mijał szybciej
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 07:18   #963
Labirynth
Zakorzenienie

Juhu juhu...
znowu klepanie w klawiaturę łojeny, ale jeszcze tylko kilka dni

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

dziewczynki jak malinki wszystkie jesteśta piękne, reeva ma coś z psychola w oczach, ORli w ogóle kisiel w majtach

e! Lavi a pokazałabyś się nam hmmmmmmmmm
Stary 2010-09-21, 08:30   #964
meggara
Wtajemniczenie

Dzied dobry w ten sloneczny poranek!
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:50   #965
dresden doll
Raczkowanie

dzień dobry i dzień zaiste piękny siedzę w pracy i kombinuję jakby się tu wymknąć do dziekanatu. gdzie pewnie będzie tłum i w ogóle
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die.
dresden doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:00   #966
Chaigata
Zakorzenienie

bry bry dzisiaj dzień w domu- druty, muzyka, świeczki i może książka.

Wczoraj na kuchni upichciłam Syrop z czarnego bzu i.... krem czekoladowo-bananowy z imbirem
Stary 2010-09-21, 11:01   #967
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
ale dostałam komentarz od starego kolegi na FB : "kusisz tymi "nimfimi" fotami "

a ja się zastanawiam - skąd on wie???
Może to wojteklodz albo aro7266 (nie pamiętam cyferek)

Ja wracam do łóżka- wczoraj jednak wyszłam z domu na koncert, a później umierałam z migreny i w nocy prawie nie spałam-ciągle się budziłam.

I się wkurzyłam na BSa... Podniosłam się z łóżka i przyszłam na koncert, gdzie on grał, źle się czułam, a on po koncercie chciał iść na piwo. Ja powiedziałam, że chciałabym wracać do domu, bo naprawdę źle się czuję, a on na to "okej, wracaj, a ja idę na piwo"...
Ja osobiście, gdyby była taka sytuacja, że on by specjalnie chory wstał z łóżka i przyjechał na moje wydarzenie, potem chciał wracać do domu, bo źle by się czuł, to na pewno nie powiedziałabym 'spoko, wracaj, a ja idę na piwo..."... Może dziwna jestem...
Ech...
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 11:03   #968
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Może to wojteklodz albo aro7266 (nie pamiętam cyferek)

Ja wracam do łóżka- wczoraj jednak wyszłam z domu na koncert, a później umierałam z migreny i w nocy prawie nie spałam-ciągle się budziłam.

I się wkurzyłam na BSa... Podniosłam się z łóżka i przyszłam na koncert, gdzie on grał, źle się czułam, a on po koncercie chciał iść na piwo. Ja powiedziałam, że chciałabym wracać do domu, bo naprawdę źle się czuję, a on na to "okej, wracaj, a ja idę na piwo"...
Ja osobiście, gdyby była taka sytuacja, że on by specjalnie chory wstał z łóżka i przyjechał na moje wydarzenie, potem chciał wracać do domu, bo źle by się czuł, to na pewno nie powiedziałabym 'spoko, wracaj, a ja idę na piwo..."... Może dziwna jestem...
Ech...
niedobrze powiedział. Ja bym oczekiwala oczekiwała chociaż odprowadzenia do łóżka i zrobienia herbaty. Później niech sobie idzie, ale tak odrazu... ble.
Stary 2010-09-21, 11:08   #969
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Ech...
nie jesteś dziwna, on jest dziwny - wiem, ta informacja nie jest pocieszająca
Stary 2010-09-21, 11:12   #970
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
może nie dziwny, ale samolubny... i mało troskliwy- ja bym tak to określiła
nie mniej lanie mu się należy

Kmee mam już włóczkę na Twój komplecik... taaaaka milusia jest "zmieszam" ją ze swoją, to będzie cieplej jeszcze.

ps. a może napiszmy co lubimy w naszych BS, jakie mają dobre cechy, co? tak na pocieszenie
Stary 2010-09-21, 11:21   #971
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
niedobrze powiedział. Ja bym oczekiwala oczekiwała chociaż odprowadzenia do łóżka i zrobienia herbaty. Później niech sobie idzie, ale tak odrazu... ble.
Cytat:
Hmmm może o tyle to jest pocieszające, że nie przesadzam... Bo wywiązała się oczywiście kłótnia, gdzie ja mu powiedziałam, że ja bym się tak nie zachowała i nie rozumiem tego, a on na to, ze ja to mogę się spotykać z koleżankami, a jak on chce iść na piwo, to już jest afera (na dzisiaj zaprosił swojego kolegę do nas...)
Rano mi napisał smsa, że pozmywał i wstawił zmywarkę, a ja mam do jego powrotu z pracy poskładać rzeczy z suszarki, wstawić pranie, umyć umywalkę, powyciągać rzeczy ze zmywarki i coś tam jeszcze zrobić...
Ja niestety zawsze tak mam, że mój wygląd nie odzwierciedla tego jak się czuję...
No, także tego... ja idę zrobić sobie herbatę i wracam do łóżka się w końcu wygrzać

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Wiesz, ja bym jednak powiedziała, że dziwny, bo troskliwy to on naprawdę potrafi być... I właśnie to jest dziwne...
Cytat:
ps. a może napiszmy co lubimy w naszych BS, jakie mają dobre cechy, co? tak na pocieszenie
Sorry za poprzedniego posta nie widziałam tego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 11:26   #972
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

to napisz pierwsza
Stary 2010-09-21, 11:26   #973
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Dama - ciekawe jakby się zachował gdyby to on był chory, a Ty poszłabyś na piwo albo z koleżankami na zakupy (widze, ze już mi na to odpowiedziałaś)

Chai - a ja dzisiaj zawiozłam babci wełnę żeby mi zrobiła kilka par skarpet.

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2010-09-21 o 11:29
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 11:29   #974
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm może o tyle to jest pocieszające, że nie przesadzam... Bo wywiązała się oczywiście kłótnia, gdzie ja mu powiedziałam, że ja bym się tak nie zachowała i nie rozumiem tego, a on na to, ze ja to mogę się spotykać z koleżankami, a jak on chce iść na piwo, to już jest afera (na dzisiaj zaprosił swojego kolegę do nas...)
Rano mi napisał smsa, że pozmywał i wstawił zmywarkę, a ja mam do jego powrotu z pracy poskładać rzeczy z suszarki, wstawić pranie, umyć umywalkę, powyciągać rzeczy ze zmywarki i coś tam jeszcze zrobić...
Ja niestety zawsze tak mam, że mój wygląd nie odzwierciedla tego jak się czuję...
No, także tego... ja idę zrobić sobie herbatę i wracam do łóżka się w końcu wygrzać

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Wiesz, ja bym jednak powiedziała, że dziwny, bo troskliwy to on naprawdę potrafi być... I właśnie to jest dziwne...

Sorry za poprzedniego posta nie widziałam tego
Hm, no sama już nie wiem cóż.
Ale głupio gada i już- chodzić może, ale mógłby chociaż odprowadzić, leki dać czy co. A nie leci sobie na piwo od razu jakby nigdy nic.
Wiadomo to nie wielka tragedia, ale bardzo niefajna syt.

idę włosy płukać, zobaczymy co wyszło tym razem

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
to napisz pierwsza
oki,w8

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dama - ciekawe jakby się zachował gdyby to on był chory, a Ty poszłabyś na piwo albo z koleżankami na zakupy.

Chai - a ja dzisiaj zawiozłam babci wełnę żeby mi zrobiła kilka par skarpet.
Fajnie, mi się marzą podkolanówki na drutach, jakieś ażurowe, w ślicznym kolorku. Ale to tyyyle pracy
Pochwalisz się mam nadzieję babcinym dziełem

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Hm... spokojny, troskliwy, czuuuuły, opiekuńczy, grzeczny, bez nałogów, inteligentny, gotuje, sprząta... długo by pisać
Stary 2010-09-21, 11:31   #975
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dama - ciekawe jakby się zachował gdyby to on był chory, a Ty poszłabyś na piwo albo z koleżankami na zakupy.
Wiesz, to nie chodzi o to, że jak ja siedzę w domu, to on też ma siedzieć, bo niech sobie chodzi gdzie tam chce. Tylko po prostu przychodzisz gdzieś dla kogoś, a on potem Cię olewa...
Cytat:
Hm, no sama już nie wiem cóż.
Ale głupio gada i już- chodzić może, ale mógłby chociaż odprowadzić, leki dać czy co. A nie leci sobie na piwo od razu jakby nigdy nic.
Wiadomo to nie wielka tragedia, ale bardzo niefajna syt.

idę włosy płukać, zobaczymy co wyszło tym razem
Po prostu ma uraz po mamusi- zabraniała mu wychodzić, albo kazała wracać o północy kiedy miał 23 lata i teraz nie umie dostrzec różnicy.
A jak chcę go wyciągnąć na imprezę potańczyć do białego rana, to jemu się nie chce...

Pochwal się włosami jak juz spłuczesz!!!!

dobra, idę się położyć, bo mi zimno :P buziaki Nimfiątka!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 11:32   #976
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Hm... spokojny, troskliwy, czuuuuły, opiekuńczy, grzeczny, bez nałogów, inteligentny, gotuje, sprząta... długo by pisać
no w końcu, bo coś ostatnio marudziłaś, ze wikinga Ci trza i to dłuuugo

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-09-21 o 11:33
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 11:45   #977
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
no w końcu, bo coś ostatnio marudziłaś, ze wikinga Ci trza i to dłuuugo
oj, ale nie wyobrażam sobie żeby wiking miał dodatkowo wszystkie zalety BS...
Stary 2010-09-21, 11:45   #978
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech...
a ja uwazam, ze to przez nasze roznice w postrzeganiu danej sytuacji. Roznice, jak postrzegaja to faceci a jak my.
On tak powiedzial, bo uwaza, ze tak sie nalezalo, ze zrobil co bylo najlepsze w jego mniemaniu.
On z pewnoscia gdyby byl chory oczekiwalby takiej reakcji od ciebie. Czyli ja jestem maczo, to nic ze choruje - ty sobie idz na piwo.
Lub po prostu tak by odpowiedzial drugiemu facetowi - bratu/kumplowi. "nie martw sie, ja se w domu poradze z choroba a ty idz na piwo"
Ja to tak widze...

Mi! Mi!!! Miiii! Wikinga trza!!!! I to przez duże "W"
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 11:58   #979
Jemi91
Rozeznanie

Mi mi mi jakoś dziwnie.. Niby jest ok, ale siakoś tak niespełniona się czuję jak zwykle jesienny kryzys chcę na basen, chcę na konie, chcę wyjechać... i mogę tak bez końca ;P
Wprowadził się do nas przyjaciel BSa i już nawet padły propozycje, że jak będzie się nam dobrze mieszkało to może tak zostać, tylko się zaśmiałam.

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-11-09 o 23:33
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 12:05   #980
Chaigata
Zakorzenienie

[QUOTE=Jemi91;22202408]Mi mi mi jakoś dziwnie.. Niby jest ok, ale siakoś tak niespełniona się czuję jak zwykle jesienny kryzys chcę na basen, chcę na konie, chcę wyjechać... i mogę tak bez końca ;P

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-11-10 o 08:55
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 12:46   #981
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Mi! Mi!!! Miiii! Wikinga trza!!!! I to przez duże "W"
Taaa, wikinga przez duże P

Cytat:
Ja na mojego nie marudziłam ostatnio, ale czemu by go nie pochwalić
  • To mój najlepszy przyjaciel - zawsze wysłucha, pocieszy, poradzi, przytuli, da się wypłakać. I co najdziwniejsze, nawet mnie rozumie zazwyczaj
  • Jest barrrdzo opiekuńczy i troskliwy (chyba nigdy mu nie zapomnę, jak w środku nocy wynosił mnie z namiotu w las i wysadzał mnie, żebym załatwiła potrzeby fizjologiczne - jelitówka mnie pod namiotem dopadła, miałam 40* i nie kontaktowałam).
  • W razie czego walczyłby w mojej obronie jak lew (pewnie aż do stadia "martwy lew" albo "nieprzytomny lew", gdyby zaszła taka potrzeba )
  • Jest ze mną szczery do bólu (jedna z ważniejszych cech naszego związku).
  • Potrafi być bardzo czuły, choć rzadko, ale i tak rozkoszuję się tymi momentami
  • Jest opanowany, zawsze panuje nad sytuacją i zachowuje zimną krew. Nigdy nie widziałam go mocno pijanego.
  • Szanuje mnie.
  • Jest Bogiem Seksu I to nie byle jakim
  • No i wytrzymuje ze mną już prawie 4 lata, więc jest baaardzo cierpliwy

Wystarczy, bo jeszcze to przeczyta i spocznie na laurach

Dziś jechałam z ojcem około 7:30 do skarbówki, wróciłam i padłam na wyro w ciuchach Nadal niewyspana jestem... I nikt mi nie komentuje na blogu, choć tyle osób czytaaa

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2010-09-21 o 12:48
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 12:48   #982
Jemi91
Rozeznanie

Niby są trzy pokoje, ale małe.

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-11-09 o 23:34
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 13:22   #983
Chaigata
Zakorzenienie

Lepiej moim zdaniem kawalerke i sami. Wtedy będzie taniej i nie będzie miejsca na inne osoby nawet jakby się chciało.

ps. mam waniliowy krem do rąk był jeszcze czekoladowy.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Kmee a jak długie mają być te łapki?

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-10-28 o 11:46
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 14:34   #984
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ale jaja, źle bym poszła na tą moją Kosmetykę. Na moim roku są 4 grupy z różnym planem. Byłam pewna, że jestem w grupie A, ale zadzwoniłam i zapytałam, tak na wszelki wypadek i okazuje się, że jestem w grupie C. Z zupełnie innym planem Dobrze, że zadzwoniłam...

Dziś nie widzę się z BSem, bo przyjechał do Torunia ten nasz kumpel z Wawy, do którego chcemy się wprosić, żebym odpoczęła choć trochę od rodzinki. Dziś samce się spotykają i mają omówić opcję wyjazdu A na jutro mam obiecany długi, czuły, nagi seks.
Nagi, bo ostatnio rzadko jest okazja na taki seks - zwykle ktoś jest w domu, więc się nie można nawet do końca rozebrać.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 14:40   #985
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
...
My mamy dwa pokoje i na szczęście żadne z nas nie chce nikogo, wręcz stronimy od tłoku.... 3 osoby w takim pomieszczeniu to dla mnie tłum

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-10-28 o 11:48
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 14:41   #986
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy dwa pokoje i na szczęście żadne z nas nie chce nikogo, wręcz stronimy od tłoku.... 3 osoby w takim pomieszczeniu to dla mnie tłum
a My 1, łazienke i kuchnie- razem 25 m brak korytarza.
I marzymy o 2 kotach.
Stary 2010-09-21, 14:43   #987
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
a My 1, łazienke i kuchnie- razem 25 m brak korytarza.
I marzymy o 2 kotach.
myślę nad zmianą msca zamieszkania na jakąs miła kawalerkę...jak się wam mieszka nie za ciasno?
jak chcesz trzasnąc dzrwiami i wyść to co?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 14:52   #988
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

Kmee mam już włóczkę na Twój komplecik... taaaaka milusia jest "zmieszam" ją ze swoją, to będzie cieplej jeszcze.

now ięc tak, pierwsze co mnie w nim urzekło to to że jest bardzo wygadany nie cierpię cichych facetów którzy nie potrafią przy pannie gęby otworzyć jak brat BSa kompletny mruk
jest cholernie troskliwy jak tylko coś mi jest to najchętniej zaraz by ganial do apteki żeby mi tylko ulżyć w bólu
ma zarąbiste poczucie humoru przy nim zawsze całe towarzystwo się śmieje mogę śmiało stwierdzić po tym co zaobserwowałam przez 5 lat że jest wręcz uwielbiany przez moją rodzinę nasze towarzystwo itp ja za to jestem jako ta zła zawsze ale co tam mala zołza sie przyda
to co mi się w nim podoba to to że poważnie podchodzi do życia porównując jego kolegów którzy są w jego wieku lub nawet starsi
jest takim moim super przyjacielem mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć zawsze doradzi powie swoje zdanie juz nie raz pomagał mi w decyzjach z którymi sobie nie radziłam...
nie pali nie pije to też jest dla mnie bardzo ważne, umie sobie poradzić w życiu, nie jest z niego taka ciapa że nic nie umie naprawić bo dośc dobrze zna się na tych prawach
orli piszesz że twoj wytrzymal z tobą 4 lata i się dziwisz hehe mój wytrzymał 5 lat i jest w szoku hehehehe bo jest zołza że hoho ale co tam widocznie mnie kocha skoro jest ze mna nadal i planuje ze mną być do końca życia...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-09-21 o 14:58
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 15:08   #989
Chaigata
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22206620]myślę nad zmianą msca zamieszkania na jakąs miła kawalerkę...jak się wam mieszka nie za ciasno?
jak chcesz trzasnąc dzrwiami i wyść to co?[/QUOTE]

to trzaskam drzwiami i już raz tak zrobiłam... coś w łaz. gadaliśmy, to ja się wkurzyłam, poleciałam do pokoju i trzas drzwiami
Wiesz u nas jest baaardzo mało takich syt. wymagających takiego czegoś.
A ciasno nie jest, ale kuchnia by się przydała większa i korytarz na buty i kurtki.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
now ięc tak, pierwsze co mnie w nim urzekło to to że jest bardzo wygadany nie cierpię cichych facetów którzy nie potrafią przy pannie gęby otworzyć jak brat BSa kompletny mruk
jest cholernie troskliwy jak tylko coś mi jest to najchętniej zaraz by ganial do apteki żeby mi tylko ulżyć w bólu
ma zarąbiste poczucie humoru przy nim zawsze całe towarzystwo się śmieje mogę śmiało stwierdzić po tym co zaobserwowałam przez 5 lat że jest wręcz uwielbiany przez moją rodzinę nasze towarzystwo itp ja za to jestem jako ta zła zawsze ale co tam mala zołza sie przyda
to co mi się w nim podoba to to że poważnie podchodzi do życia porównując jego kolegów którzy są w jego wieku lub nawet starsi
jest takim moim super przyjacielem mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć zawsze doradzi powie swoje zdanie juz nie raz pomagał mi w decyzjach z którymi sobie nie radziłam...
nie pali nie pije to też jest dla mnie bardzo ważne, umie sobie poradzić w życiu, nie jest z niego taka ciapa że nic nie umie naprawić bo dośc dobrze zna się na tych prawach
orli piszesz że twoj wytrzymal z tobą 4 lata i się dziwisz hehe mój wytrzymał 5 lat i jest w szoku hehehehe bo jest zołza że hoho ale co tam widocznie mnie kocha skoro jest ze mna nadal i planuje ze mną być do końca życia...
mój podobnie, ale jest cichy i małomówny... Ale nie przeklina... wcale!
I czasem żarcik Mu się wyostrzy to jest się z czego pośmiać.
Stary 2010-09-21, 15:13   #990
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
e! Lavi a pokazałabyś się nam hmmmmmmmmm
Nie wiem czy chciałabyś to widzieć ^^ Może kiedyś się ukaże

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości