![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22189958]
Nieee... Zamawiałyśmy z serwisu ze Stanów, zestawy po 21 płytek, więc nawet ja już więcej do szczęścia nie potrzebuję ![]() [/QUOTE] Zestawik pokaźny, faktycznie ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry Wam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kłótni i rozmów- czasami się zastanawiam czy może tylko MY, kobiety chcemy wiedzieć więcej, chcemy żeby wszystko było ok, nie było niezdrowej atmosfery, niedomówień? Facet się wkurzy, wsiada w samochód, spotka się z kolegami, a my przeżywamy to podwójnie. ![]() Jeśli chodzi o mój wyjazd to na razie patrzyłam na Egipt, ale jeśli będzie ciekawa oferta do innego kraju to chętnie skorzystam. Najbardziej chcę polecieć po to żeby prężyć się jak kocica na słońcu, odpoczywać, popijać drinki, oderwać się od rzeczywistości ![]() Witam wszystkie pracujące i jeszcze cieszące się ostatnimi dniami wolności studentki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Juhu juhu...
![]() znowu klepanie w klawiaturę łojeny, ale jeszcze tylko kilka dni ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- dziewczynki jak malinki wszystkie jesteśta piękne, reeva ma coś z psychola w oczach, ORli w ogóle kisiel w majtach e! Lavi a pokazałabyś się nam hmmmmmmmmm ![]() ![]() ![]()
#964 |
Wtajemniczenie
|
Dzied dobry w ten sloneczny poranek!
![]()
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
dzień dobry i dzień zaiste piękny
![]() ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
bry bry
![]() Wczoraj na kuchni upichciłam Syrop z czarnego bzu i.... krem czekoladowo-bananowy z imbirem ![]()
#967 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wracam do łóżka- wczoraj jednak wyszłam z domu na koncert, a później umierałam z migreny i w nocy prawie nie spałam-ciągle się budziłam. I się wkurzyłam na BSa... Podniosłam się z łóżka i przyszłam na koncert, gdzie on grał, źle się czułam, a on po koncercie chciał iść na piwo. Ja powiedziałam, że chciałabym wracać do domu, bo naprawdę źle się czuję, a on na to "okej, wracaj, a ja idę na piwo"... ![]() Ja osobiście, gdyby była taka sytuacja, że on by specjalnie chory wstał z łóżka i przyjechał na moje wydarzenie, potem chciał wracać do domu, bo źle by się czuł, to na pewno nie powiedziałabym 'spoko, wracaj, a ja idę na piwo..."... Może dziwna jestem... ![]() Ech... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mniej lanie mu się należy ![]() Kmee mam już włóczkę na Twój komplecik... taaaaka milusia jest ![]() ps. a może napiszmy co lubimy w naszych BS, jakie mają dobre cechy, co? tak na pocieszenie ![]() ![]()
![]() |
#971 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rano mi napisał smsa, że pozmywał i wstawił zmywarkę, a ja mam do jego powrotu z pracy poskładać rzeczy z suszarki, wstawić pranie, umyć umywalkę, powyciągać rzeczy ze zmywarki i coś tam jeszcze zrobić... ![]() Ja niestety zawsze tak mam, że mój wygląd nie odzwierciedla tego jak się czuję... ![]() No, także tego... ja idę zrobić sobie herbatę i wracam do łóżka się w końcu wygrzać ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Dama - ciekawe jakby się zachował gdyby to on był chory, a Ty poszłabyś na piwo albo z koleżankami na zakupy (widze, ze już mi na to odpowiedziałaś)
Chai - a ja dzisiaj zawiozłam babci wełnę żeby mi zrobiła kilka par skarpet. ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-09-21 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale głupio gada i już- chodzić może, ale mógłby chociaż odprowadzić, leki dać czy co. A nie leci sobie na piwo od razu jakby nigdy nic. Wiadomo to nie wielka tragedia, ale bardzo niefajna syt. idę włosy płukać, zobaczymy co wyszło tym razem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- oki,w8 Cytat:
![]() Pochwalisz się mam nadzieję babcinym dziełem ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Hm... spokojny, troskliwy, czuuuuły, opiekuńczy, grzeczny, bez nałogów, inteligentny, gotuje, sprząta... ![]() ![]()
![]() |
#975 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A jak chcę go wyciągnąć na imprezę potańczyć do białego rana, to jemu się nie chce... ![]() Pochwal się włosami jak juz spłuczesz!!!! dobra, idę się położyć, bo mi zimno :P buziaki Nimfiątka!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-21 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On tak powiedzial, bo uwaza, ze tak sie nalezalo, ze zrobil co bylo najlepsze w jego mniemaniu. On z pewnoscia gdyby byl chory oczekiwalby takiej reakcji od ciebie. ![]() Lub po prostu tak by odpowiedzial drugiemu facetowi - bratu/kumplowi. "nie martw sie, ja se w domu poradze z choroba a ty idz na piwo" Ja to tak widze... ![]() Mi! Mi!!! Miiii! Wikinga trza!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
Mi mi mi jakoś dziwnie.. Niby jest ok, ale siakoś tak niespełniona się czuję
![]() ![]() Wprowadził się do nas przyjaciel BSa i już nawet padły propozycje, że jak będzie się nam dobrze mieszkało to może tak zostać, tylko się zaśmiałam ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-09 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Jemi91;22202408]Mi mi mi jakoś dziwnie.. Niby jest ok, ale siakoś tak niespełniona się czuję
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-11-10 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Konto usunięte
|
Taaa, wikinga przez duże P
![]() Cytat:
![]()
Wystarczy, bo jeszcze to przeczyta i spocznie na laurach ![]() Dziś jechałam z ojcem około 7:30 do skarbówki, wróciłam i padłam na wyro w ciuchach ![]() ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
Niby są trzy pokoje, ale małe.
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-09 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Lepiej moim zdaniem kawalerke i sami. Wtedy będzie taniej
![]() ps. mam waniliowy krem do rąk ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Kmee a jak długie mają być te łapki? ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-28 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Konto usunięte
|
Ale jaja, źle bym poszła na tą moją Kosmetykę. Na moim roku są 4 grupy z różnym planem. Byłam pewna, że jestem w grupie A, ale zadzwoniłam i zapytałam, tak na wszelki wypadek i okazuje się, że jestem w grupie C. Z zupełnie innym planem
![]() Dziś nie widzę się z BSem, bo przyjechał do Torunia ten nasz kumpel z Wawy, do którego chcemy się wprosić, żebym odpoczęła choć trochę od rodzinki. Dziś samce się spotykają i mają omówić opcję wyjazdu ![]() Nagi, bo ostatnio rzadko jest okazja na taki seks - zwykle ktoś jest w domu, więc się nie można nawet do końca rozebrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
My mamy dwa pokoje i na szczęście żadne z nas nie chce nikogo, wręcz stronimy od tłoku.... 3 osoby w takim pomieszczeniu to dla mnie tłum
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-28 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I marzymy o 2 kotach.
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest cholernie troskliwy jak tylko coś mi jest to najchętniej zaraz by ganial do apteki żeby mi tylko ulżyć w bólu ma zarąbiste poczucie humoru przy nim zawsze całe towarzystwo się śmieje mogę śmiało stwierdzić po tym co zaobserwowałam przez 5 lat że jest wręcz uwielbiany przez moją rodzinę nasze towarzystwo itp ja za to jestem jako ta zła zawsze ![]() ![]() to co mi się w nim podoba to to że poważnie podchodzi do życia porównując jego kolegów którzy są w jego wieku lub nawet starsi jest takim moim super przyjacielem mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć zawsze doradzi powie swoje zdanie juz nie raz pomagał mi w decyzjach z którymi sobie nie radziłam... nie pali nie pije to też jest dla mnie bardzo ważne, umie sobie poradzić w życiu, nie jest z niego taka ciapa że nic nie umie naprawić bo dośc dobrze zna się na tych prawach orli piszesz że twoj wytrzymal z tobą 4 lata i się dziwisz hehe mój wytrzymał 5 lat i jest w szoku hehehehe bo jest zołza że hoho ale co tam widocznie mnie kocha skoro jest ze mna nadal i planuje ze mną być do końca życia...
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-09-21 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22206620]myślę nad zmianą msca zamieszkania na jakąs miła kawalerkę...jak się wam mieszka nie za ciasno?
jak chcesz trzasnąc dzrwiami i wyść to co?[/QUOTE] to trzaskam drzwiami i już ![]() ![]() Wiesz u nas jest baaardzo mało takich syt. wymagających takiego czegoś. A ciasno nie jest, ale kuchnia by się przydała większa i korytarz na buty i kurtki. ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() I czasem żarcik Mu się wyostrzy to jest się z czego pośmiać.
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chciałabyś to widzieć ^^ Może kiedyś się ukaże
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.