![]() |
#4501 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Wtajemniczenie
|
O tak!
Błyszczyków nude ciekawa jestem strasznie. ;> I tego rozświetlacza nowego, chociaż zapomniałam wyczaić etykietki.
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Rozeznanie
|
Ale mnie kusi ten stempelek
![]() Tylko zerknęłam sobie w googlach na płytki Konad... Piękne te wzorki, szkoda że nie mogę ich nigdzie kupić. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]()
Dziewczyny na Politechniki! ![]() Think positively Exercise daily Eat healthy Work hard Stay strong Worry less Dance more Love often Be happy Edytowane przez Fuzelka Czas edycji: 2010-09-20 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Konto usunięte
|
Kusicie strasznie tymi stempelkami - już widzę pazury w psychodeliczne wzory
![]() Wariat się robię ![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-09-20 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam stemplowane pazury (co możecie zobaczyć na moim blogu, link w podpisie), ale ani stempli ani płytek z Essence nigdy nie używałam. Za to większość lakierów MultiDimension się do tego nadaje
![]() Teraz szukam jakiegoś białego lakieru do wzorków... |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22195039]Ja uwielbiam stemplowane pazury (co możecie zobaczyć na moim blogu, link w podpisie), ale ani stempli ani płytek z Essence nigdy nie używałam. Za to większość lakierów MultiDimension się do tego nadaje
![]() Teraz szukam jakiegoś białego lakieru do wzorków...[/QUOTE] Ten jest idealny - http://www.sugarscape.com/userfiles/...%20white-1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wejścia WSIF (obwieszczonego na stronce essa) nie chcę nikogo martwić ale RtP też tam jakiś dłuższy wisiało, co z tego wyszło wszyscy wiedzą. TRzymam jednak Was za słowo, że w końcu coś nowego wlyzie do natur! ![]()
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2010-09-20 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22195092]Idealny poza ceną
![]() Fakt, że trochę sobie kosztuje. Ale wynagradza wydajnością ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Crazy turtle lady
|
Mam pytanko z innej beczki - czy Natura przecenia produkty jak maja likwidować sklep ? U mnie w mieście chyba jedna idzie pod młotek i sie zastanawiam czy np. jakieś extra promocje na Essence zrobią :P
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to ten sam? klik! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się przekonałam, że jednak wolę mniejsze, pojedyncze wzorki. Te na cały paznokieć powodują, że jest zbyt pstrokato i optycznie skracają paznokcie.
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
ja właśnie też mam jasną karnacje i dlatego sie zastanawiam bo nie wiem czy wybrać ta czy białą...
#4516 |
Rozeznanie
|
Very Diva z regularnej serii
Edytowane przez Migdał Czas edycji: 2010-09-21 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
I skusiłam się... Właśnie wróciłam z zakupów
![]() W naturze druga szafa pusta, leżała na niej tylko kartka z wydrukowanym zdjęciem tego, jak to ma wszystko wyglądac po zmianach; niestety nie przyjrzałam się jakoś dokładnie, bo sprzedawczyni tak podejrzliwie patrzyła ![]() Za to odkryłam drugą szafę w Douglasie w Galerii Wisła... Weszłam tam od niechcenia, bo byłam tam kilka razy i widziałam tylko jedną szafę, aż tu nagle się okazuje, że jest 'dwustronna', czyli za jej 'plecami' stoi druga szafa ![]()
#4518 |
Rozeznanie
|
Ja mam pytanie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zakochana w lakierach z ITW!
![]() Obecnie mam na pazurkach Zulu - odpowiada mi taki efekt półmatu, bo taki całkowity mat to chyba nie bardzo, ale i tak kupię matowego top coat'a (jak się wreszcie pojawi w PL) i sprawdzę. ![]() Najwięcej komplementów zebrał Desert Fox, uwielbiam go! ![]() Poza tym ostatnio jako różu używam matowego brązera dla blondynek i jest świetny, muszę kupić kolejne opakowanie MultiAction, bo mój obecny tusz mimo że daje świetny efekt to kruszy się po bardzo intensywnym dniu i trudno go zmyć, a nie mam ochoty wyrywać sobie rzęs. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
fuksjaa, ja chętnie się pozbędę Heart Chakry. Malowałam się nim 2x - raz na stopy raz na ręce i w ogole mi nie podchodzi....
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To w takim razie może się na niego skuszę.Przyznam,że jak go zobaczyłam na półce to się przeraziłam-jakie to wielkieeeeeeeeee.:brzydal ![]() Cytat:
U mnie już od kilku miesięcy jest z WSIF-lakier-What do U Think(ze złotymi drobinkami) i zestawy do smokey. Cytat:
![]() Bo chce bardzo kupić Desert Fox i już nigdzie nie ma.Liczę tylko na jakieś dorzutki.Mam za to Zulu i HCH. Zadawałam już tutaj to paytanie,ale nikt mi nie odpowiedział.Mam do Ciebie prośbę-czy możesz zerknąć na ten lakier: http://klublakierowy.blogspot.com/20...-care-184.html i napisać,czy jest podobny do DF?Czy to zupełnie nie ta tonacja? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Tutaj DF jest dość wiernie oddany: http://4.bp.blogspot.com/_OiacDv3VcN...0/IMG_3063.JPG Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-09-21 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam zulu na paznokciach. ![]() Śliczny jest DF,dlaczego go nie kupiłam jak był dostępny?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różowy z Twinsów to Mr. Big ![]() ![]()
to klucz do życia Edytowane przez natii4 Czas edycji: 2010-09-21 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Sorki za wyrazenie ale kolor tego lakieru kojarzy mi sie jakby ktos wsadzil rece w G
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
mi się tak niektore brązowe lakiery kojarzą :P
![]() |
#4528 |
Konto usunięte
|
Desert Fox jest śliczny, właśnie nałożyłam na niego matujący top coat, bosko wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz już się nie bede meczyc z nie-idealnymi wzorkami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() boski ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Ja się skusiłam na Heart Chakra mimo tego, co pisałyście o pokryciu ... i miałyście racje. po 2 warstwach były lekkie smugi, ale po pokryciu go warstwą lakieru bezbarwnego tego już nie widać, tak jakby ten lakier to wyrównał. A trwałość - malowałam w czwartek a teraz na kciuku i wskazującym mam startą minimalnie końcówkę, nikt bez dokładnego przyglądania tego by nie zauważył
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.