|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Informacje na temat telefonów jakie były w mediach:
Ok. godz 3.30 Adria jest pod domem i rozmwia z Iwoną, mówi jej że jest przy 3 wejściu na plażę od mola i że rozładuje jej się telefon. O 3.49 telefon wylogowuje się z bazy BTS Ok 4.00 Adria wysyła smsa do Iwony,ale ten już nie dochodzi. Ja nie bardzo widzę w czym problem. Bilingi Iwony są, to akurat można bardzo łatwo sprawdzić, o której z kim rozmawiała. Janusz pisał wcześniej że mama Iwony te bilingi ma, więc w czym problem żeby to sprawdzić? I jeszcze byłaby mwdzięczna za info jaki Iwona miała telefon - czy na abonament, czy mixa, czy zwykły prepaid. Bo jeśli abonament czy mixa to osoba która jej go brała w każdej chwili może taki biling zamówić w dowolnym salonie operatora. |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście to się już zmieniło, bo po tak długim czasie wiele ludzi zauważyło pewne nieścisłości i coraz więcej osób podejrzewa kogoś z kręgu znajomych Iwony, niekoniecznie od razu Pawła czy Adrię, ale po prostu kogoś znajomego. A że my wiemy o Adrii i Pawle to ich imiona się najczęściej tutaj przewijają.Ty piszesz, ze nie ma żadnych dowodów na nich, a ja Ci napiszę, że nie ma także dowodów, że to nie oni przynajmniej my o tym nic nie wiemy.
|
|
|
|
|
#243 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
W piątek w nocy z 16-go na 17-go lipca zaginęła 19-letnia Iwona Wieczorek. Po raz ostatni na sopockiej plaży kontaktowała się z telefonu komórkowego ze swoją koleżanką. Ale połączenie to – około czwartej nad ranem – zostało przerwane.
Iwona o 22 bawiła się ze znajomymi na Zaspie, wypili alkohol. Zamówili około 00:30 taksówkę, podjechali nią na ulicę Bema w Sopocie. Poszli do Dream Clubu w krzywym domku. O godzinie 3:00 Iwona kłóci się z koleżanką, wychodzi. O godzinie 3:07 zarejestrowana jest na monitoringu przy klubie papryka i restauracji sanatorium. Około 3:30 rozmawia z koleżanką, ma do niej iść na noc. O 3:49 telefon wysyła ostatni sygnał, w okolicy baru Koliba bądź molo. taki przebieg tego wieczoru znalazłam na forum trójmiejskim |
|
|
|
#245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EDIT: visionAM widze, że mnie uprzedziłas ![]() Edytowane przez madziullah Czas edycji: 2010-09-21 o 17:11 |
|
|
|
|
#247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
vision lepiej bym tego nie ujal kiedys was nie lubilem ale jest wszystko wyjasnione i was wszystkich uwielbiam bo pozytecznie dzialamy razem, wspolnie nie osobno |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle czasu minęło i praktycznie nie ma NIC.Cytat:
Bo tak. Edytowane przez efcia90 Czas edycji: 2010-09-21 o 17:10 |
||
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ciekawią podejrzenia pani Iwony Kindy...
|
|
|
|
#250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a gdzies ty to zauwazyla abysmy nazwisko ich podali? bo uja naprzyklad nieznam nikogo nazwiska ze sprawy oprócz iwonki i jej mamy. |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nawet jeśli tutaj tych nazwisk nie używamy, to i tak wiadomo o kim mówimy - znajomi tej dwójki itd. przecież od razu skojarzą o kogo chodzi. |
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak tylko napisałam, i tak wiadomo dokładnie która to Adria a który to Paweł, to miałam na myśli.
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to mi chyba gdzies umknęło :/EDIT; Kurna, nie to pogrubiłam. Juz poprawione. Chyba jednak sie położe , bo gorączka na mnie źle wpływa
Edytowane przez madziullah Czas edycji: 2010-09-21 o 17:19 |
|
|
|
|
#254 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pozatym kto powiedzial ze nic nie wiemy? janusz sam napisal ze jestesmy spostrzegawczy jak cholera wiec chyba mial cos na mysli co? ja uwazam ze cholernie duzo wiemy i tyle samo wyjasnilismy a to ze nieznamy motywu i sporawcy nie sa w kajdankach to nie uwazasz ze tu powinna policja zadzialac? |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Wg tego co wiemy z artykułów to teraz nie rozumiem już co miał na myśli Janusz pisząc nam abyśmy zwrócili uwagę na czas rozmów itp...
Tym bardziej, że tak jak trafnie zauważyła Kimika - mama Iwony ma biling jej połączeń. I to jest ważny dowód. Chyba, że jest podejrzenie, że Adria spreparowała rozmowę z Iwoną pod oknami jej bloku... hmm.. |
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Co do obwiniania Adrii i Pawła jeszcze.
Słuchajcie Iwony nie ma od 2 miesięcy. Od 2 miesięcy na forum są oskarżenia rzucane w ich kierunku. Jeśli są niewinni,nie brani pod uwagę jako sprawcy to bez sensu takie wałkowanie ciągle tego samego tametu. Prawdziwy sprawca tylko sie cieszy, że o nim nikt nie pomyśli, bo ciągle Paweł i Adria na tapecie. Więc mam propozycję,niech każdy z tego wątku napisze maila do Lublina. Że chce pomóc,że snuje teorie, ale ciągle nie wie czy brać tych znajomych z imprezy pod uwagę czy nie, bo może oni zostali już dawno wykluczeni. Może mają mocne alibi,nie do podważenia, może wszystko zostało sprawdzone bardzo dokładnie. Chcemy wiedzieć dokładnie,czy zostali wykluczeni czy wciąż są brani pod uwagę. Jak lublin dostanie kilkanaście,kilkadziesiąt takich maili to może zadzwonią do rzecznika policji, prokuratury,Rutkowskiego i coś ustala. W końcu udział policjanta został oficjalnie wykluczony przez policję. Równie dobrze mogą wypowiedziec się w sparwie Pawła czy Adrii. Mam nadzieję że jesli rzeczywiście chcecie pomóc i dowiedziec się prawdy to napiszecie i wyślecie tego maila. W końcu chyba każdy się zgodzi, że jakj uz gdybać to o czymś co jest w ogóle brane pod uwagę, a nie o tym co zostało dawno wykluczone. |
|
|
|
#257 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie no ja rozumiem ale wnerwia mnie ciagle jedna gadka. jakby tu kazdy mial byc zastraszony. jeszcze troche to naprawde znikne bo bede sie bal cokolwiek napisac i bede x i y pisal
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tajemnica śledztwa i nikt nie będzie tłumaczył tych osób tylko po to aby przestano o nich pisać na forach poza tym skoro od dawna nie mamy nowych informacji, to uważasz że teraz coś nam powiedzą tylko po to aby sprostować, że Pawełek i Adria są niewinni?Trochę naiwny tok myślenia. Poza tym taka inicjatywa powinna wyjść od nich albo od mamy Iwony. Gdyby nie byli brani pod uwagę w śledztwie to już dawno byśmy o tym wiedzieli. Tak jak o tym, że post lidii90 był kłamstwem. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-21 o 17:21 |
|
|
|
|
#260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kimikika dobrze piszesz ale mam jedno ale pamietasz post janusza o tym ze mu cos niegra po rozmowie z panem pawlem? sadze ze tak. ja przeczytalem to na wspak i miedzy wierszami. wiecej nic nie napisze. moja wersja pozostaje tylko juz nie uzyje imienia osob zamieszanych poprostu pan xyz
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Piotr to ojczym Iwony. |
|
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Albo ja już nie kumam albo nie wiem.... |
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#264 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pojawiły się wypowiedzi mamy mogące sugerować że to ktoś z nich, przeciez mogą się do tegoustosunkować. O policjancie jakoś powiedzieli że jest wykluczony,ma alibi. |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#266 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a wiesz ze sa sledztwa poszlakowe i z uzyciem niezbitych dowodow? i jednym i drugim mozna oskarzyc? coprawda w jednym przypadku pewniejsza kara ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- tak tak tylko ja w nerwach pisze i pomylilem sie. sorka |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
też brałam to pod uwagę
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#270 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo zle imie policjanta to zle imie calej policji wiec go najpierw sprawdzili i wykluczyli. jakby to ukrywali to sadzicie ze zaufanie do policji by wzroslo? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

na szczęście to się już zmieniło, bo po tak długim czasie wiele ludzi zauważyło pewne nieścisłości i coraz więcej osób podejrzewa kogoś z kręgu znajomych Iwony, niekoniecznie od razu Pawła czy Adrię, ale po prostu kogoś znajomego. A że my wiemy o Adrii i Pawle to ich imiona się najczęściej tutaj przewijają.
przynajmniej my o tym nic nie wiemy.
kiedys was nie lubilem ale jest wszystko wyjasnione i was wszystkich uwielbiam bo pozytecznie dzialamy razem, wspolnie nie osobno

Tyle czasu minęło i praktycznie nie ma NIC.

A to mi chyba gdzies umknęło :/