![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
" I think I might’ve inhale you "
/ myślę, że mogłabym wdychać Cię. " powiedz, że chcesz, to zamienię się w część tego, co stale masz na sobie. wezmę Cię na seans, co nie kończy się. krwawy romans, co zostaje w głowie. tylko powiedz.. " " I tried to be chill but you're so hot that I melted " /próbowałam być zimna, ale Ty jesteś tak gorący, że się roztopiłam.
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 ![]() Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2010-09-21 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
zakurzone fotografie, tak że nie widać już Twojej twarzy..
w końcu mam odwagę na nie spojrzeć. moje oczy zmieniły kolor i kształt odkąd Cię nie ma, są całe czerwone i spuchnięte. 'kocham Ciebie - chcesz czy nie chcesz, kocham Ciebie - będę dalej.' serce zatkało na wieczność zmęczone łkaniem usta. oczy moje tak tęsknią, że ślepną. usta moje tak tęsknią, że bledną. dłonie moje tak tęsknią, że sinieją serce moje tak tęskni, że mdleje..
#2193 |
Rozeznanie
|
mad_woman - strasznie jest mi miło, że coś Ci się spodobało.
![]() kamisha - moja perła. ♥ Nie masz mnie.. i chyba jest mi z tym dobrze. Jestem tam gdzie wiatr pozbawia mnie myśli o Tobie. Jestem tam, bo w moim sercu Ciebie już nie ma. Chcę mieć Ciebie przy sobie. Budząc się czuć zapach Twojej świeżej skóry. Nienawidzę Cię. Cieszę się, że się rozumiemy. Znienawidziłam człowieka, którego nie zdążyłam pokochać. Jestem wdzięczna, że przy moim boku przez chwilę był tak cudowny człowiek. Obdarzył mnie miłością, dotąd nieznaną mi. Nie mam żalu, że zostałam sama. Pociesza mnie fakt, że przez chwilę żyłam w szczęściu.
#2194 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna - no coś Ty ? noo ysz, aż nie wierzę
![]() ![]() ![]() poprostuAsiss - napewno go użyjesz ![]() ![]() _________________________ Zastanawiam się czy coś jest ze mną nie tak... Czy wystarczy napić się trochę alkoholu żeby zranić człowieka.. Czasami nawet nie trzeba go pić.. Popracować nad szczerością? Ciekawe kto tak naprawdę musi się porządnie za to wziąć. Muszę zaspokoic swój głód miłościoholiczki ... Chciałabym żeby chodź trochę wyszło słońce, mimo, że dwa dni temu tak bardzo chciałam żeby spadł deszcz. Chciałabym wreszcie przeczytać książkę, którą męczę od zimy. Chciałabym, abyś w końcu się odezwał. Tak, właśnie tego bym chciała. Jestem pewna, że tylko tego. Widziałeś kiedyś spadającą gwiazdę? chora na wszystko, bez wyjątku. tak, na serce również. dlaczego ludzion zawsze coś nie pasii ?
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-21 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |||||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() agattee, CaMa, chcialam byc, Chocolaaate, dagmaruffka, Frutellka xD, inquiring, kontrastowa0, LadyBerry_, lourlinny, niezniszczalna_aleks, Paralogiczna ![]() ![]() ![]() _______________
Przestało mi zależeć. W końcu zmądrzałam, nareszcie się ocknęłam. Budząc się z tego głębokiego snu, z niedowierzaniem zastanawiałam się nad tym jaka byłam naiwna wierząc własnej podświadomości, która Ci ufała. Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja w końcu zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Zbyt wiele mnie to kosztowało. Zbyt wiele brutalnych wspomnień, które powodowały bezsenność. Ja już się więcej w żaden związek pakować nie zamierzam. Ta cała miłość jest zbyt bolesna. To zdecydowanie nie na moje nerwy. Położyła się na podłodze ze łzami w oczach i zaczęła się zastanawiać jak nazwać to, co aktualnie czuje.
![]() |
#2196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ '- w końcu przecież wiem że Ty i.. się..
to znaczy nie.. znaczy się tak.. - jesteśmy tylko przyjaciółmi! - przyjaciółmi, którzy coś nawzajem do siebie czują, ale nie chcą zniszczyć przyjaźni, więc mają nadzieję, że kiedyś zdobędą się na odwagę, by uzewnętrznić swoje uczucia.. - lub.. jakoś tak.. '
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
trzymam za słowo
![]() moje życie powoli się prostuje. szkoda tylko, że jest takie puste. codziennie małymi krokami leczę się z Ciebie. wisi mi to i powiewa. jak traktować mężczyzn? jak psa. każdego. krótkie komendy. ![]() nikt nie zdaje sobie sprawy ile kosztuje mnie powstrzymywanie się przed tym żeby do ciebie zadzwonić.
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
- kochasz mnie?
- a może jeszcze frytki do tego? - Ej, poczekaj! - Po 1! Nie jestem ' ej ' - mam imię. A po 2 to czego jeszcze chcesz? Nie wystarczy, że przez Ciebie płakałam, nie spałam po nocach? Czego ode mnie jeszcze chcesz? Żebym Cię przeprosiła? Chyba śnisz. Już dość się przez Ciebie nacierpiałam! Zostaw mnie w spokoju. - Alee daj mi wytłumaczyć. - Co wytłumaczyć? Nic mi nie tłumacz! - Alee.. - .. daj mi spokój! Ja Cię pokochałam, myślałam, że to co było między nami było na serio.. A ty po prostu nic do mnie nie czułes. Byłes ze mną tylko dlatego, że cięzko Ci było odmówić.. - to nie tak. - przecież tak mówiłes. - ale, naprawde.. - .. proszę Cie odwal się ode mnie. Teraz juz jestem szczęsliwa z innym. Kocham go i on mnie też kocha. Ty dla mnie już jestes zerem. Zrozum to i daj mi spokój! - ale ja Cię kocham.. - A co robiłeś jak ja Cie kochałam? sorki, że takie dłuuugie troszki ;d podoba się? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Przyczajenie
|
A więc witam was serdecznie dziewczyny, mam nadzieję, że nie będę się powtarzać i bla bla, pomyślałam sobie, że może się spróbuje z tymi moimi opisami, bo czemu nie. Od nikogo nie kopiuje nic, a jeśli jest coś podobnego, to przepraszam, ale od niedawna czytam to forum i to jest już dwudziesta pierwsza część, a każda ma ponad sto stron, także przepraszam. A więc moje opisy na początek:
Miłość to jest wstawanie z chęcią rano, patrzenie na telefon i czytając tego pierwszego sms'a od NIEGO. To życie wspomnieniami z NIM. Te miłe słowa, pocałunki i cała reszta. Czasami sobie myślę, że miłość jest i istnieje, bo naprawdę warto doczekać się takich chwil. Dużo myślałam o NAS, co z NAMI będzie i po co to wszystko. Chcesz wiedzieć co wymyśliłam? NIC. Lubisz rozczarowania?! Zakochaj się! Płacz, cierpienie i zazdrość gwarantowane. Naprawdę jesteś kochany, uwierz. Ale nie przeze mnie. Czasami mam chęć uśmiechnąć się nawet do herbaty, którą piję wieczorem. Żyję po to by być szczęśliwa, co nie znaczy, że muszę się ZAKOCHAĆ, no cholera. Na razie tak mało, ale pomyślimy jeszcze. Pozdrawiam! (:
#2200 |
Raczkowanie
|
Inquiring – dziękuję
Paralogiczna-jak zwykle przez Ciebie nie mogę się wziaść do nauki, bo skupiam się na wizażu i czekam na Twoje opisy! ![]() Kamisha – boska! ![]() Najgorsze jest wtedy gdy ktoś cię kocha, a ty nie wiesz co zrobić, żeby dyskretnie powiedzieć mu, że tego nie chcesz, bo twoja miłość już odeszła. nie żebym się przejmowała, ale w ch.uj go lubiłam. najgłębszy wdech szczęścia. czas wyjechać, odpocząć od tego miejsca, od uczuć, które nie dają spokoju, od ludzi przed którymi nie mam już siły udawać, że wszystko jest w porządku. czas wyjechać daleko stąd i pozwolić sobie na słodki odpoczynek i chwile zapomnienia. rozważ, jak trudno jest zmienić siebie, a zrozumiesz, jak znikome masz szanse zmienić innych. dlaczego czekasz, aż coś się zdarzy? 'życie nie jest ani gorsze ni lepsze od naszych marzeń - jest tylko zupełnie inne.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-09-21 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
ja też Was kocham.
----------------------- nie zatrzymuj biegu myśli, słowa i sumienia. on, dłonią swą nakrył ją. nie spała już. zabierz mnie w tamto miejsce, gdzie ludzkie błędy są zapomniane. tak, to ta bajka. mały miś krzyknął: wracaj po prostu - wracaj... nie mierz ludzkiej miłości ciepłem swym. lub chłodem. czekasz aż spłyną ze mnie wspomnienia. oni widzą oddechy twoich myśli. na pomnikach uczuć. każde twoje słowo odziera mnie z wolności. serce układa się do snu. czyste...jak czyste mogą być tylko kamienie. ta miłość bez wyrazu. i ten ból, co jak wiatr w jej sercu wieje. obiecałeś dbać o siebie. Dbasz? to tak, jakbym nagle musiała uwierzyć, że nie istniejesz. już tego nie czuję. zbyt często powtarzasz, że nic się nie zmieniło. spokojniej przy tobie zasypiałam. bo słuchałeś mnie. nawet, gdy milczałam. tak naprawdę nikt nie jest w stanie uleczyć złamanych serc. wyobrażam sobie ciebie jako mojego chłopca. i słuchaj ze mną francuskich kołysanek. wystarczy jeden krzyk świata by zaprzedać duszę. niech przyjdą noce szalonej miłości.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2010-09-21 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
poprostuAsiss, Paralogiczna - cieszę się że komuś się przydaje ![]() Kochanie nie bądź na mnie zły. Już muszę iść. Trzeba być bardzo odważnym albo bardzo głupim, żeby przeciwstawić się głosowi serca. Nie chcę myśleć co byłoby gdybyśmy się na czas nie spotkali. Uśmiech nie oznacza szczęścia, zamknięte powieki snu, "kocham cię" miłości. Unikasz własnego odbicia w lustrze, puszczasz głośną muzykę i bez przerwy coś robisz, byle tylko nie zostać ze sobą sam na sam. Mam do perfekcji opanowaną sztukę kłamania. Na pytanie "Co u ciebie?" wciąż potrafię odpowiedzieć "Dobrze". http
![]() |
#2203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnij sobie ile chcesz. ![]() Ja też okradam. A tak przy okazji, uwielbiam Cię. /znaczy twoje dzieła/ ![]() *** To tylko dwa słowa, dziewięć liter. A tak potrafią zranić. *** Czas by wzbić się ponad granicę przeciętności *** Pewnien chłopczyk ukradł mi serce. Jeśli go spotkasz powiedz mu, że ma je oddać. *** 'Chciałabym, żebyś był moim księciem prowadzącym mnie za rękę...' *** przebywać z tobą tylko ja mogę.! innej na to nie pozwolę ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-21 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
marikab - dziękuję
![]() ![]() siatkaara, styrana, agattee - wasze opisy powędrowały do mojego zeszyciku ![]() ja na miłość sobie zasłużyłam, nie wymusiłam jej na tobie tak jak ona, a mimo to i tak wybrałeś ją . zapomnij te słabe dni, bo zło gościło w nich .. niech teraz będzie Ci szkoda moich truskawkowych ust, bo nigdy więcej swoimi ustami nie dotkniesz ich już .
zamykam oczy i wszystko co mogę zobaczyć - to ktoś z kim nigdy nie będę ![]() need you love Edytowane przez LadyBerry_ Czas edycji: 2010-09-21 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i dwa powyższe zabieram ![]() weny! ![]() I can't be nobody else... And I like the way I am!
Nie mogę być nikim innym... I lubię to kim jestem! I'm not that Innocent nie jestem taka niewinna I'm dreaming of one kiss from you... Śnię o jednym pocałunku od Ciebie...
Edytowane przez SweetSexyLady Czas edycji: 2010-09-21 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Przyczajenie
|
wewnątrz pustka. wypełnij mnie.
chyba zapomniałeś już o naszym 'wszystkim'. wszystko ok. cieszę się, ze perfekcyjne udawanie to moja specjalność. słuchawki. kakao. zero myśli o tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Moze komuś coś się przyda ![]() ________________________ "Hey. Przemyślałam to wszystko po raz n-ty.. Chcę to zakończyc dziś, by od jutra zacząc nowy, kolejny etap w moim życiu. Tak, jak pisałam, do miłosci nie można zmusic.A ja widzę,że Twoje uczucie wygasło..Co prawda,nadal nie rozumiem, jak tak szybko mogło się ono zmienic, ale cóż..Życie, prawda? Dziś czuję się trochę lepiej. . Dam sobie radę. Wczoraj postanowiłam sobie,ze nie będe płakac. Ani jednej łzy więcej. Nie wiem skąd, ale dziś czuję siłę i mam nadzieję,ze to utrzyma się na dłużej niż 2 h...napisałam wczoraj,że nie umiem się od Ciebie "odciąc" tak całkowicie. Tu też zmieniłam zdanie. Bo tak będzie lepiej-nie utrzymywac kontaktu. Bo co to by były za rozmowy?? -Hej, co słychac? -dobrze,a u Ciebie? -Ok -aha bo niby o czym tu więcej gadac? przecież nie będzie, jak kiedyś. Nie będę mogła powiedzieć "Kochanie", nie będę mogla powiedzieć,ze Cię Kocham, nie będe juz mogła Cię przytulać i całować.. W dzień jakoś mi czas minie. Szkola, lekcje i inne zajęcia wypałnia mój czas, wiec nie będę o Tobie myśleć zbyt często.. Najgorsze będę wiadomo-wieczory... Bo przeciez były zarezerwowane na rozmowy i spotkania z Tobą. Ale postaram się jakoś ten czas wypełnic. Znów zacznę dużo czytac, pisac opowiadania, wiersze..I postaram się zasnąc normalnie, bez czekania na SMS-a na dobranoc.. Dziś,żeby było mi łatwiej wymyśliłam sobie,ze napiszę listę Twoich wad- by było mi łatwiej zapomniec. Siedziałam długo nad pustą kartką,aż wreszcie udało mi się wymyślić jedną rzecz-że przestałeś mnie kochac. To Twoje jedyna wada,jaką znam.... Przyjaciele mówią,ze powinnam Cię znienawidzic i zwyzywac od najgorszych. Tak, wiem,ze mam do tego prawo..Bo naprawdę tymi Twoimi obietnicami i planami na przyszłosc narobiłeś mi nadziei i wierzyłam we wszystko to, co mówiłeś... Ale ja nie jestem jak inne.Nie mam zamiaru Cię zwyzywac, ani też nie pozwalam, by robili to inni. Zamiast tego napiszę Ci -DZIĘKUJĘ. Za te 10 i pół tygodnia szczęścia. Bo naprawdę sprawiłeś,że uśmiech nie schodził mi z twarzy. Nie pamietam, bym kiedykolwiek tak bardzo się cieszyła na dźwięk SMS-a. Dziękuję, bo naprawde promieniałam. Śpiewałam ciągle, rysowałam serduszka.. Tak, jak Ty zarażałam w szkole optymizmem. Było jak w bajce..z tym,że "Fairytale gone bad" ... ![]() i tak, jak w kolejnej piosence "Coś się kończy, coś odchodzi w dal,ale życie musi dalej trwac" Przy rozdziale pt Adrian" postawię kropkę, przerzucę kartkę na kolejną stronę i zacznę kolejny rozdział w moim życiu. Juz bez Ciebie... ![]() Wierzę,że pewnego dnia poznam kogoś, kto będzie mieszkał bliżej, kogoś, kto będzie miał dla mnie więcej czasu i kogoś, kto pokocha mnie taką,jaka jestem. Z wzajemnością. I Tobie też z całego serca tego życzę ![]() Pozostaną mi dobre wspomnienia. Mam nadzieję,że z Naszego związku coś wyniesiesz. Bo ja wiele zrozumiałam. Miło Cię było goscic w moim sercu.. szkoda tylko,że tak krótko... przepraszam-troche to długie...
#2208 |
Przyczajenie
|
<33
Heej. ; ) Jestem tu nowa, ale od dłuższego czasu czytam wasze talenty. ; * I mam nadzieje, że z czasem bede tak samo genialna jak wy. <3 `a ja będę kochać Cię tak dyskretnie żeby Ci nie przeszkadzać`
![]() ahh, te Twoje oczy które mówią jak bardzo mnie kochasz` `tObiE wYsTarcZyła JeDna miNuTa ŻeBy siĘ we mNie oDkOcHać, a Ja BęDę pOtrZebOwaĆ caŁeGo żYciA żEbY zaPomNieĆ.` ; ( -no i co się tak gapisz.? -bo sprawia mi to wspaniałą przyjemność. <3 `kochasz.?` ![]() I always love you. <3 `siedziała cichutko w ciemnym kącie i nie pokazywała nikomu, że jej życie legło w gruzach dopóki nie pojawił się on, ten który zaświecił w kącie światło i mocno ją przytulił` `byłam tak naiwna, uwierzyłam, że Ci na mnie wcale nie zależy` ![]() -just you P. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to cudowne jest! Czegoś takiego szukałam ![]() i ja Ciebie uwielbiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam na nic czasu,
ale dla Was zawsze czas znajdę ![]() ![]() _________ Widzisz to puste miejsce przy mnie? Kiedyś nie będzie puste. Będzie Twoje. Niewypał, tak mogę Go nazwać. Inspirował mnie błękit Jego oczu i ciepło oddechu, który czułam na wargach kiedy wypowiadał moje imię przed namiętnym pocałunkiem Dotknęłam Cię miłością- -nie poczułeś nic. .. i mimo deszczu stałam tam z uniesioną dłonią wpatrzona w rozmazany obraz odchodzącej miłości która nie raczyła nawet odmachać na ostatnie pożegnanie Jak słabe były Jego dłonie, skoro rozpadły się, zanim zdążyłam ich dotknąć? Uśmiech- niewielki wysiłek, dający wielką siłę.
![]() |
#2210 |
Raczkowanie
|
Fałszywość w sercu masz..
Rozkwitam, gdy krwawisz smutkiem. Nie ma powodu teraz tego kończyć. moje nadzieje i lęki zmieszały się.. brak kontroli nad serduszkiem. 'Moje serce bije Szaleńczo... majacząc... Każdy mój nerw umiera'
#2211 |
Raczkowanie
|
' Weselny klimat tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna. '
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo dzisiaj mam chęć do tańca.. ale tylko z Tobą. ![]() Bo są takie chwile jak ta, kiedy moja buzia sama uśmiecha się do siebie. ![]()
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
Do miłości trzeba dorosnąć idioto , mama Cię nie nauczyła?
Kocham Cię , przysięgam na naszą miłość ![]() Nienawidzę chłopaków którzy myślą że mogą mieć każdą , nienawidzę tych którzy rozkochują i odchodzą , nienawidzę tych którzy nie dotrzymują obietnic. nienawidzę GO . Nawet jeśli spadnę na samo dno , to i tak powstanę z podniesioną głową . Ty nie powstaniesz a wiesz czemu ? Bo ty jesteś tym dnem . Dla mnie jesteś ostatecznością .
#2213 |
Zadomowienie
|
Kochana
![]() ![]() malyyna18 - jejuuu popłakałam się normalnie ![]() ![]() ![]() jeśli będziesz chętny dać mi trochę pocałunków, zadzwoń do mnie ;* -Słyszysz…? Coś bije… -To moje serce, które trzymasz w swoich rękach ;* Przeczytaj tylko linie na mej twarzy, a będę Cię kochać. `całuję poranek na pożegnanie. Jestem ofiarą jego uśmiechu. Nie ma nic do stracenia ani nic do zyskania W tej głupiej grze kochanków. Zatrzymaj mnie w swoich ramionach i nigdy nie pozwól mi odejść.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Rozeznanie
|
pamiętasz ?
staliśmy razem na boisku. całkiem sami. twoi koledzy jeszcze nie przyszli. i nagle powiedziałeś, że musisz już iść. poszedłeś w stronę bramy. zobaczyłam jak wracasz ze swoimi kumplami. wtedy zrozumiałam, że z tego nic nie będzie. nie mogę być z kimś, kto się mnie wstydzi, z kimś, dla kogo jego kumple są ważniejsi, niż ja. przykro mi..
Edytowane przez NataliaNatiNatus Czas edycji: 2010-09-21 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
marikab - również okradam kochana . ;*
dreams_x33 - ułaaa dziękuje . ![]() Przytulając Cię , moim największym marzeniem jest zatrzymać czas i stać tak w objęciu z Tobą , godzinami . Zamykam serce i udaję , że nie czuję. Nigdy nie pozwolę ci odejść , ponieważ jesteś całym moim światem . Czasem nie potrafię pokazać jak bardzo cię kocham , ale kocham i nie przestane . |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kradnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dał jej buzi w policzek, powiedział przepraszam i odszedł. a ona głupia na środku ulicy zaczęła płakać i biec do domu.
Opowiedziałabym Ci o nim wszystko, ale wtedy Ty także byś się w nim zakochała... Gdybyś tylko widział mój szydzący uśmiech kiedy czytam nasze rozmowy. Twoje 'kocham', miliony serduszek i dwukropków z gwiazdką. Zmiany zachodzą tylko wtedy, gdy idziemy pod prąd, kiedy robimy coś całkowicie wbrew wszystkiemu, do czego przywykliśmy. tylko i aż..brakuje mi Ciebie." Ludzie lubią się ukrywać, a najlepszymi kryjówkami są serca innych osób. Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie,wiecznie przeciwko sobie. [...] wszystko, co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci. - Nie patrz tak na mnie.!- Jak.?- Tak jakby między Nami mogło coś być ... Jeśli przyszła radość, lepiej ją przyjąć, niż bać się, że pewnego dnia się skończy. Przyjaciele. gdy oni czegoś potrzebują znają numer, niestety bywa tak, że nie potrafisz odmówić. Gdy Ty zaś czegoś potrzebujesz, wykręcają się brakiem czasu. Zostajesz sam. Piękna, bezimienna korespondencja naszych myśli. Każde wspomnienie ma w sobie coś, co nie powinno zostać zapomniane. Każda chwila - nawet ta, przez którą staramy się zasnąć i obudzić w lepszym świecie - szuka miejsca w naszych głowach, by nie była pominięta. Sceny z życia są naszą motywacją, nadzieją, a także przyszłością. Obrazem, którego ktoś pochlapał białą olejną farbą i w pewnym stopniu od nas zależy, co namalujemy w miejscu śnieżnych plam i jak potoczy się nasze życie. Gdybym mogła podarować Ci tylko jedną rzecz tego świata, chciałabym dać ci umiejętność patrzenia moimi oczami. wtedy zauważyłbyś, jak ważny dla mnie jesteś. Kiedy chcesz o czymś zapomnieć , to znaczy , że ciągle o tym myślisz.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
no co tam chcesz kochanie?
![]() ![]() "Gasisz moje słowa ciszą."
"Kiedy jesteś blisko, wtedy czuję jak znów pulsuje krew." "Między nami nigdy nic nie było. Nasze dłonie nigdy nie spotkały się. Teraz już na pewno wiem, że to miłość. I dlatego mówić chcę: 'Kocham Cię.' " "Nie pytaj dlaczego uciekam." "Nie mów mi nic o miłości, o zazdrości i samotności. Nie mów mi nic o czułości, o przyjaźni i o wolności..."
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Od tygodnia nie prostuje włosów,nie maluję się,nie ubieram się ładnie.nie mam dla kogo.nie wywyższam się,nie myślę że jestem piękna.jestem zwykłą dziewczyną. Byłam kiedyś krok od szczęścia.omineło mnie,przeszło obok i pluneło mi w twarz.Nosiło Twoje imie,miało piękne niebieskie oczy i wyrazisty charyzmatyczny uśmiech.I nagle nie miałam nic,obudziłam się w ciemnym pokoju przy piosence której do tej pory nienawidziłam,przy piosence o śmierci.O mojej przyjaciółce.Nie umiałam zapomnieć o bólu,jedynie umiałam udawać.Na chwile,do chwili gdy chciałeś powrócić i nagle usłyszałam trzask drzwi:to Ty.wyszedłeś.Nie chciałeś miłości tylko fizyczności.Nie uwierzyłam już w miłość nikomu,powiedzmy.Chciałam zaznać tylko czułości.I mimo że mineło 8 miesięcy to Ty nadal będziesz w moim sercu. A. Moje uczucia,musiałam je wyrzucić...
#2219 |
Wtajemniczenie
|
Koniec lata przyniósł ze sobą chłód.
Słońce zniknęło razem z Tobą. małe dziecko śmiało się do mnie jakby chciało powiedzieć nie płacz. nie jest wart twoich łez z aparatem w dłoni słuchawkami w uszach podbijam świat smutki mnożą się jak grzyby po deszczu jeden weekend a głowa pełna wspomnień przede wszystkim udaję że jest dobrze że nie pamiętam że to mnie już nie rusza zapomniałam, że kazałeś mi się uśmiechać - Zrób mi zdjęcie - Czemu? - Masz taki piękny uśmiech kiedy fotografujesz (autentyk) Przeczuwałam katastrofę Moją miłością fotografia. Nikt inny nie ma wstępu do mojego obolałego serca i choć już druga część września ja dopiero powoli przyzwyczajam się że wakacje się skończyły a ciebie przy mnie nie ma
#2220 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę ciekawie macie w tym związku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie pozostaję dłużna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *
nie potrafiła się z tym pogodzić, nie mogła w to uwierzyć i poszła do reklamacji ze swoim telefonem. "proszę pana, coś jest nie tak. nie dostarcza mi już wiadomości od Niego". kiedyś numer jeden, dzisiaj mniej niż zero?. czasem mam wrażenie, że telefon jest zepsuty, gadu-gadu z jakiejś przyczyny nie działa, a jedynym, co szalenie pracuje jest moje serce. Nadzieja nieustannie pompuje to uczucie siedzę w pokoju otoczona jedynie ciszą, oświetlaną przez nocną lampkę. a Ty jak spędzasz sobotnie wieczory, beze mnie? cały dzień szykowania, dla zapominającego o spotkaniu drania nic nie jest tak, jak sobie zaplanowałam. od jutra zaczynam spontaniczne życie, ale czy to też nie plany? pochlebia mi fakt, że masz mnie za osobę silną, jednak kolejnego rozstania już nie przetrwam. mówiłeś "moja gwiazda" patrz spadam, jednak życzeń nie spełniam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.