|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cola jest za 0,99zł tak jak dziewczyny piszą, natomiast za 1,45 zł jest sok Vitanella 0,985l.
Zaopatrzyłam się w cole cytrynową do spróbowania, u mnie jej było sporo - chyba małe zainteresowanie albo po 15 zejdzie więcej Mam też sok z promocji urodzinowej zobaczymy czy dobry, bo takiego smaku jeszcze nie miałam, z truskawką, bananem i jeszcze jakieś 2 owoce Kupiłam płyn Fist do tłuszczu i pobiegłam sprawdzić na kuchence czy działa
|
|
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
Małż jak się dowiedział o promocji na Colę to pogalopował do Biedry i zdał mi właśnie relację, że targa do domu cała zgrzewkę
![]() Poza tym kupił mi penne carbonara mrożone - obiło mi się o oczy, że smakowe, więc dzisiaj sprawdzę ![]() Mleczny start malinową i waniliową, drożdżówkę z budyniem. Farb niestety niet. Sobie wziął Paryskie jeżynowe, mimo, że mówiłam mu 'dziewczyny na Forum oceniły, że nie dobre' Aha - chusteczki Springo wymiatają!
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2010-09-21 o 15:41 |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam m.in. Paryskie jeżynowe ( dziś już były), te cukierki - mieszanka jubileuszowa, migdały w czekoladzie z cynamonem, 2 puszki tuńczyka, jajka, groszek, makrelę, 2 pomarańcze (bardzo dobre
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ta cola to 2 litry ? bo są chyba takie w mniejszej też, 500 ml czy jakos tak.
|
#2317 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Tak, 2 litry za 0,99zł
![]() Dowieźli mi dzisiaj ulubione kakao bratanicy
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
|
#2320 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja w sumie też się ucieszyłam z jednej strony, że nieciekawe te dzisiejsze promocje, bo w portfelu coraz puściej ![]() Cytat:
![]() jestem na 99% pewna, ale byłoby miło jakby nas czymś jutro zaskoczyli
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
po tych promocjach trochę się chyba na forum uspokoi sytuacja, hehe
![]() a tyle było emocji! |
|
|
|
#2322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do portfela to mój po tych wszystkich promocjach świeci pustkami...to nie tak się chyba oszczędzanie powinno objawiać? |
|
|
|
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
Pytanie do dziewczyn używających biedronkowego zmywacza do paznokci
![]() Czy tylko mi się wydaje czy on się popsuł ?? Tak jak kiedyś zapach wydawał mi się przyjemny nawet (o ile zapach zmywacza może być przyjemny) to teraz nie mogę go znieść nawet przez krótką chwilę. Sama nie wiem
|
|
|
|
#2324 |
|
Konto usunięte
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;22210291]Pytanie do dziewczyn używających biedronkowego zmywacza do paznokci
![]() Czy tylko mi się wydaje czy on się popsuł ?? Tak jak kiedyś zapach wydawał mi się przyjemny nawet (o ile zapach zmywacza może być przyjemny) to teraz nie mogę go znieść nawet przez krótką chwilę. Sama nie wiem [/QUOTE]Mój ma z 2 miesiące i jest ok, zapach jest taki słodki, przyjemny nawet jak na zmywacz
|
|
|
|
#2325 |
|
Konto usunięte
|
Mój jest nowy- dlatego się zastanawiam czy przypadkiem składu nie zmienili albo coś :/ A może mi się przetrminowany trafił? Hmm... muszę sprawdzić.
Mam datę 09.08.2010 ciekawe czy to data produkcji czy termin ważności.. Niby jest znaczek, że dobry 12 miesięcy od otwarcia, no nic zmywa paznokcie to trzeba będzie wykorzystać i przerzucić się na inny
|
|
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
Polecacie jakies podpaski z dronki bez skrzydelek? tylko nie wkladki
a i jakie owocowe herbatki sa godne polecenia ? |
|
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj też zaliczyłam biedronkę, jedyny plus, że koniec tych promocji to to, że nie będę już tam chodzić codziennie
Z popularnych rzeczy kupiłam:- sok Vitanela z truskawką, strasznie słodki i sztuczny smak, zupełnie nie dla mnie ![]() - 3 proszki E do koloru (2 dla TŻta - paryskie gruszkowe - całkiem smaczne ale również bardzo słodkie - piersi z kurczaka - kupiłam pierwszy raz, bo czytałam, że mają mało tych brzydkich rzeczy i jedna rzeczywiście była idealna, dwie pozostałe gorzej, ale widać słabo wybrałam - brokuła za niecałe 3zł Były jeszcze u mnie resztki farb do włosów, dużo tych cukierków po 4,99zł, kaw Fuego, soków vitanela i mnóstwo coli cytrynowej. Nie było niestety wciąż nowych top chipsów, a tak na nie liczyłam ![]() A w ogóle to jak zastanawiałam się czy brać ariela czy proszek E i długo tam stałam to podszedł do mnie ochroniarz i powiedział, żebym brała te proszki bo jutro już nie będzie, dzisiaj ostatni dzień promocji. Mówie: jak to? a co z tymi produktami urodzinowymi które dzisiaj się nie sprzedadzą? będą od jutra drożej? A on powiedział, że ma ich od jutra nie być i że zwrócą je do centrali ![]() Ja polecam bardzo herbatkę Intensitea wieloowocową oraz żurawina z maliną, w takich pomarańczowych i czerwonych kartonikach po 20 sztuk, za jakieś 2 lub 3 zł każda, nie pamiętam dokładnie
Edytowane przez czelsi Czas edycji: 2010-09-21 o 18:53 |
|
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe z tym zwrotem urodzinowych produktów...
mam nadzieje że jednak je zostawią do wyprzedania bo czy opłacałoby im się transportować to spowrotem? nie chciało mi się dzisiaj iść, tak wieje u nas i co chwile mży
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe z tymi zwrotami. U mnie stoi 6 palet kubusiów i co teraz będą je wywozić??? A dorwałam dzisiaj pracownicę biedronki i pytam wprost co zostało z tych urodzinowych promocji to powiedziała, że nic. Ale nie zauważyłam żeby na drugi dzień choć resztki zostały z poprzedniego dnia a nie wierzę, że do zamknięcia sklepu co do sztuki się sprzedały. Szkoda trochę ale co zrobić. Czekamy na 20 urodziny
Teraz musimy oszczędzać przez te 5 lat żeby móc poszleć na następnym jubileuszu. I urlop trzeba zarezerwować Kupiłam dzisiaj te migdały w czekoladzie obydwie wersje i szczerze mówiąc nie powaliły mnie. Na spróbowanie czekają Paryskie ale to jutro bo w śpiączkę cukrzycową zapadnę przez te promocje |
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja u siebie widziałam jeszcze dzisiaj te maszynki do "zszywania" torebek na ciepło czy jakoś tak
i leżą w koszu tylko takim z boku, a przecież promocja na nie była dość dawno temu, tyle,że nie w ramach urodzin Biedronki. Więc leżą i chcą to chyba sprzedać.
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
czujecie cytrynę w tej urodzinowej coli?
bo ja nie bardzo albo coś mi kubki smakowe nawalają |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie już na żel micelarny. To naprawde dopry produkt- wszystkie płyny do demakijażu, chusteczki nawilżane i inne mleczka poszły w odstawkę. Nie nie radzi sobie lepiej z tuszem niz ten micel. Do tego jest łagodny do oczu. Trzeba bedzie zrobić zapas
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Załącznik 3423484 |
|
|
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja dzisiaj poszalałam i kupiłam:
- 3 szlafroki (dla siebie, mamy i taty)- zgrzewke coli z cytryna ![]() - czajnik - 2 opakowania migdałow z czekolada i cynamonem ![]() - tatar ![]() - puszkę z whiskas ![]() i inne pierdoły typu tuńczyk, papryka, papier toaletowy itd
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Mam też sok z promocji urodzinowej zobaczymy czy dobry, bo takiego smaku jeszcze nie miałam, z truskawką, bananem i jeszcze jakieś 2 owoce 

są jakieś inne smaki? Oprócz tego gruszkowego?
czemu ja wcześniej nie patrzyłam na paryskie

Wczorajsze zakupy uważam za najlepsiejsze ze wszystkich urodzinowych - 2x Ariel do kolorów