|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziołkowe harce cz. X -JUBILEUSZOWA:)
blonde szczęśliwej podróży i udanego pobytu
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuję choróbska - niestety pogoda coraz bardziej sprzyja takiemu stanowi
![]() Blonde udanej podróży i czekamy na Ciebie ![]() Kode rzeczywiście zakończenie zrobili "fest" poniedziałek - udanego i radosnego całego tygodnia
|
|
#2044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo. Dzięki Cytat:
Właśnie piję herbatę z miodem i cytryną, tabletki, chusteczki, wszystko mam. I zaraz chyba znowu spać, bo łeb to mi rozsadza.
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
karoo ja mam za tydzień obronę magisterki,a jutro rozmowę w spr. pracy którą muszę dostać bo mam już krzyzys finansowy
![]() Cześć ![]() pięknie świeci słońce ![]() TYDZIEŃ
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
wyrok zapadł... 2 października mam testy nas prawko ![]() mam dwa tyg na zakuwanie... a w ten weekend wyjeżdżam z TŻem do Bełchatowa... ![]() na zaręczyny mojej "małej" siostrzyczki jak ten czas leci...Sus (mój ekspercie perfumowy ) a znasz może perfumy Armani Code?sytuacja z TZem się nie zmieniła... rozmowy poszły na marne a jego słowa i obietnice już nic dla mnie nie znaczą... w sobotę znów pracował u znajomego, w niedziele od rana miał defiladę i z całego weekendu razem spędziliśmy może parę godz... nawet jak jest w domu to grzebie przy aucie a garażu... nie mam już na to siły... teraz jest taka sytuacja że moi rodzice kopią ziemniaczki (jak wiece mieszkam na wsi i mamy troszke własnych upraw) a mój mąż zamiast po pracy przyjechać i pomóc znów jedzie do znajomego pomagać tam swojemu tacie w zakładaniu ogrzewania i wróci pewnie koło 21... on mówi ze to nie prawda ale jeśli chodzi o jego rodziców to nawet kosztem mnie leci pomagać a moim? szkoda gadać...
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2010-09-20 o 11:35 |
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Sus witaj
Świetny pomysł z tym składakiem z wakacyjnych zdjęć na ścianę blonde pewnie właśnie dolatujecie do Polski albo już tu jesteście
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Yovi nie wiem co poradzić mój teraz siedzi w piwnicy i też coś grzebie ![]() faceci tak mają
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Yovi nie znam tego zapachu
A prawkiem się póki co nie stresuj, masz 2 tygodnie na zakucie, nauczysz się i zdasz ![]() Cytat:
Cóż zrobić, taka praca, widziały gały co brały. Cze Wczoraj miałam urlop. Dziś pierwszy dzień w pracy Cieszę się, ze sie Wam fotki podobają
|
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi na pocieszenia Ci powiem, że mojego TŻta też niewiele widzę tak na co dzień. Teraz na wakacjach to całe dnie razem a od dziś znów się zacznie on tu ja tam, a jak wróci to jeszcze na kompie długo siedzi. Fakt, że działa tam w kwestii naszego wspólnego dobra, ale ja bym czasem wolała, żeby przeprowadzka się odwlekła a żebyśmy czasem coś mogli porobić, a jest inaczej i cóż... Faceci tak mają jak pisze i kode i Sus
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2010-09-21 o 11:18 |
|
|
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Yovi mój Tż był 3 tygodnie w domu a widziałam go bardzo rzadko, z tego samego powodu co Puszek. Niestety czasem trzeba sie poświęcić. Ważne żeby dobrze wykorzystać chociaż krótkie wspólne chwile |
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
mój nadal w piwnicy siedzi
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
A mój lada chwila ma wrócić
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
a mojego chopa nadal nie ma
![]() dziś cały dzień uczę się i śpię na zmianę... po wczorajszym zbieraniu ziemniaczków nie mam dziś na nic siły ![]() zakochałam się w tych koszyczkach http://allegro.pl/ikea-koszyki-koszy...234924094.html bardzo chciałabym mieć już swój domek, swoją łazienkę... szkoda że narazie to tylko marzenia...
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
wieczór Allicjo ![]() Kode od wczoraj w tej piwnicy TŻ siedzi ![]() Yovi mam takie koszyczki ![]() mego chłopa też często nie ma - taka praca , SUS pisze dobrze - widziały gały co brały chociaż mnie też dużo nie ma
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Mój przyszedł i to nie sam
Ale całe szczęście przywieźli kolację ze sobą, bo nic nie było do jedzenia ![]() Yovi ja tego typu koszyczki planuję sobie zakupić właśnie do łazienki
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() noooo tez mam taki plan
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzę i co widzę???
puchatki mąż się rozmnożyłŚpicie? ![]() głowa mi pęka gorączka męczy
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko tą pałę to na gorączkę szykuj,a nie na mnie
![]() Brrryyy
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi ja się wyłamię - koszyczki fajne ale osobiście wolę mieć wszystko w łazience pochowane do szafek. Mniej kurzu = mniej sprzątania
Wczoraj poznałam nowy, ciekawy zapach u bratowej -> http://tagomago.pl/produkt/935/Londo...a-spray-100ml/ Jak będziesz miała okazję to powąchaj, jest bardzo ciepły, otulający choć TŻ i tak twierdzi ze Halle jest ładniejszy cześć |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
dobry - środa, więc połowa tygodnia
![]() Puszku ![]() SUS też bym chciała szafki, ale u mnie nie ma miejsca w łazience ![]() Madzik koniecznie się kuruj ![]() SUS, Yovi spróbujcie BRIT Burberry wersję EDP moim zdaniem lepsza a najbardziej polecam Midnight Poison Diora https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Poison-EDP.htmElle YSL https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...L-Elle-EDP.htm Dolce Vita Diora https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Dolce-Vita.htm to tak na początek
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
melduje sie z polski Dolecielismy bardzo dobrze, Sebus grzeczny, juz nie przespał lotu tak jak 3 miesiace temu, tylko był wszystkiego bardzo ciekawy ale grzeczny.Wszyscy sa szczesliwi, ze jestesmy a Sebus ozchwytywany ![]() Dzis ide do okulisty, zobacze co sie da zrobic z tymi niesczzesnymi oprawkami i ogólnie od rzu zbadam wzrok ![]() Dzis mamy 3 rocznice ślubu i idziemy wieczoem na kolacje a Sebusia zxostawiamy mojej mamie![]() Tescie juz mnie wkur...bo organizuja nam cały urlop, jakis gosci spraszaja ![]() Jutro jedziemy na 3 dni nad jeziorko do domku do cioci, bo tez na nas czekaja ![]() Pozdrawiam wszystkie koziołki Tesknie! PAPAPa
|
|
#2066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za nowy zapach... właśnie w sobotę wybieram się z siostrą do dużej perfumerii to nawąchamy się jak szalone tylko muszę zabrać ze sobą kawę...Narazie jest u mnie na 1 miejscu Hally i Cat de lux Naomi Cambell Cytat:
|
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
kawka w spokoju ![]() Blonde ok szkoda że nie zrobiliście teściowej niespodzianki z przyjazdem może nie zdążyłaby nic zaplanować wam Co do koszyków fajne, przydatne ale do organizacji we wnątrz szafek. Ja tak jak Sus kubie mieć pochowane Co do zapachów to jestem wierna jednemu, ewentualnie wieczorny bym zmieniła na coś nowego |
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Blondie witaj w kraju
dzień dobry
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wierzchu raz, że nie miałabym gdzie ich trzymać (moja ogrooooomna łazienka), a dwa, że to naprawdę niepraktyczne (kurz, woda) ![]() Cytat:
Bo nie wiem czy była poruszana ta kwestia ![]() blonde witaj w kraju Niech Wam się dobrze odpoczywa Nie daj się teściom
|
||
|
|
|
|
#2070 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatkowo różnie ludzie wykorzystują takie koszyczki ja osobiście nie lubię wystawek w łazience.
Mój zapach to Acqua di Gio Armani, już kiedyś wspominałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

mi wraca angina
おはよう!