Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-21, 23:19   #4351
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Maciej wrócił

Ale jaja, za każdym razem jak ktoś potwierdzi słowa Macieja rozlega się taki dzwonek To jest meeega, czekam aż dojdą do tego, że w momencie gdy dzwoniący powie "Tak, panie Macieju" to światła zaczną migać i będzie podkład puszczany z brawami

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Maciej zaliczył wpadkę Babka zadaje pytanie, on dopiero karty zaczął tasować i zapomniał się i w momencie tasowania, zanim je rozłożył mówi "Karty wyraźnie pokazują... To znaczy, państwo dzwońcie, już patrzę" Zapędził się chłopina, zwykle "karty pokazują" jak jedną położy, ale doszedł do takiej perfekcji, że nie musi ich kłaść żeby pokazywały

Też wczoraj oglądałam.
Wczoraj dzwoni babka i uwaga:
Baba: Witam, niech mnie pan spyta za którym razem się dodzwoniłam?
Maciej:
Baba: No niech mnie pan zapyta!
Maciej: A to pani nie wie? O co chodzi?
Baba: Za dwudziestym, dziwne nie?
Maciej: Hahahaha to ja teraz nie będę Państwa pytał za którym razem się Państwo dodzwonili tylko sam będę przeczuwał.
Stary 2010-09-21, 23:22   #4352
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Też wczoraj oglądałam.
Wczoraj dzwoni babka i uwaga:
Baba: Witam, niech mnie pan spyta za którym razem się dodzwoniłam?
Maciej:
Baba: No niech mnie pan zapyta!
Maciej: A to pani nie wie? O co chodzi?
Baba: Za dwudziestym, dziwne nie?
Maciej: Hahahaha to ja teraz nie będę Państwa pytał za którym razem się Państwo dodzwonili tylko sam będę przeczuwał.

swoją drogą - wytrwała kobieta.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 23:28   #4353
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Hahaha padam!
Facet: Czy hydraulik naprawi jutro brodzik?
Maciej: A to nie może Pan poczekać do jutra?
Facet: No nie, bo ja już się trzy dni nie myłem.
Maciej: . Jutro hydraulik będzie miał możliwość naprawić Pana brodzik i jeszcze Pana wymyć.

Stary 2010-09-21, 23:34   #4354
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja najpierw trafiłam na beznadziejnego faceta, ale mój drugi ginekolog na szczęście okazał się fajny.

Nie rozumiem. To Ty masz chłopaka, który spotyka się ze swoją byłą? Czy o co chodzi? Bo piszesz, że to jeszcze nie zakończone.

Dlaczego tak ją przeżyłaś?

To ja jakaś bezwstydna chyba jestem

Może jeszcze się okazać, że zdasz. Głowa do góry

E tam, zdasz

Przynajmniej sobie poprawiłaś humor Pokaż tą tunikę
Jeśli o mnie chodzi, to była dziewczyna mojego chłopaka ma nadal zdjęcia z moim TŻtem - zdjęcia, gdy się przytulają, całują. Zdjęcia są co prawda wstawione w 2008 roku, ale była na nk chociażby w sierpniu, bo odpisywała ludziom na życzenia
Stary 2010-09-21, 23:50   #4355
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
a do gina też chodzę faceta kiedyś jeszcze jak w Rzeszowie mieszkałam nie było mojej ginekolog a musiałam iść po tabletki bo mi się akurat skończyły i z wielkimi oporami poszłam do faceta...a był tak delikatny i sympatyczny (a ta baba to się nawet mojego ubioru czepiała), że jak przyjechałam do Krk to poszłam też do faceta i to na fundusz
A co ona chciała od Twojego ubioru?
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Chcialam zrobic zdjecie, ale rozladowal mi sie telefon. Chwilke go podladuje kablem USB (ladowarki nie moge znalezc) i postaram sie cos cyknac.
Ta moja kosztowala 79 zl, ja kupilam za polowe. Bylo tez wiele innych fajnych rzeczy, ale widac, ze to koncowka wyprzedazy.
To czekamy Ale mogłabyś wrzucić tutaj, bo niestety nie mam dostępu do klubu

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odzew w mojej sprawie, ale wiem, jak on zareaguje. Powie "hehehe, no" i tyle. Poza tym on nie lubi kontroli, a na jej zdjęcie trafiłam przeglądając jego znajomych i wiecie.
To dziwne ma sposoby ten Twój TŻ. Powinnaś mimo wszystko pogadać z nim. Przecież to nie do pomyślenia, żeby jakaś dziewczyna miała takie zdjęcia z Twoim TŻtem, że niby to jest jej facet... Dziwne. Kiedyś była mojego TŻta dała zdjęcia na nk z nim z podpisem "z Misiem" ja już długo nie byli ze sobą. Ja to zobaczyłam, tak z głupia franca weszłam na jej profil, bo ona wchodziła namiętnie na mój i zobaczyłam te zdjęcia. TŻ był zbulwersowany takim jej zachowaniem i kazał jej usunąć te zdjęcia. Nie chciała, ale w końcu usunęła. Ona w ogóle była mocno pojechana. Najpierw go zdradzała, więc z nią zerwał, potem nie dawała mu spokoju nawet jak już był ze mną 8 miesięcy, cały czas odzywała się do niego z różnych numerów gg mimo, że ją blokował, pisała smsy, jak zmienił numer telefonu to na szczęście chociaż pisanie smsów przez nią się skończyło. Nie mówiąc już o tym, że kłamała podając się za swoją matkę mi na gg, ubliżała mi, wyzywała mnie, a nawet mnie nie znała. Raz nawet przyjechała z Krakowa do TŻta, ale TŻ jej nawet do domu nie wpuścił, jego Mama ją odprowadziła na dworzec i dopilnowała, żeby wsiadła w pociąg do domu. No po prostu się nie obliczalnie zachowywała.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Przeciez my tego nie negujemy. Po co w kazdym poscie starasz sie to za wszelka cene udowodnic? Chcesz na sile Nas do tego przekonac?
Wybacz, ale takie odnosze wrazenie.
To tylko Twoje wrażenie. Piszę takie pozytywne posty, bo naprawdę jest u mnie ostatnio idealnie i chcę to szczęście wszystkim wykrzyczeć

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi, to była dziewczyna mojego chłopaka ma nadal zdjęcia z moim TŻtem - zdjęcia, gdy się przytulają, całują. Zdjęcia są co prawda wstawione w 2008 roku, ale była na nk chociażby w sierpniu, bo odpisywała ludziom na życzenia
2 lata i ona nadal nie usunęła tych zdjęć? Chore... Dziwię się też, że twojemu TŻtowi to nie przeszkadza. A kiedy się rozstali? I dlaczego piszesz, że to jeszcze nie skończone?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 23:53   #4356
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Dziękuję za trzymanie kciuków ale niestety nic one nie dały

Źle to napisałam, już sprawdziłam sobie moje odpowiedzi z notatkami i wiem, że nie zaliczyłam..

Czuję, że to koniec mojego studiowania na uniwersytecie. Niedługo się zajmę papierami i się przeniosę.. załamka

Niedługo się widzę z Tżtem a wyglądam jak potwór..
Moze jeszcze sie uda. A jak nie, no to sie przeniesiesz.... dasz rade , bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
i nie wierze, ze panna ktora sie rozstala z chlopakiem do tej pory ani raz nie weszla na nk zeby usunac ich wspolne zdjecia, no nie wierze, zazwyczaj to jest jedna z pierwszych rzeczy jakie ludzie robia po rozstaniu...
jedna z pierwszych rzeczy to usuwanie wspolnych zdjec... ? no, nie wiem... moim zdaniem nie mysli sie wtedy o takich bzdurach. a poza tym nie kazdy uzywa NK , niektorzy maja konto,ale zagladaja na niego raz na pol roku jak sobie przypomna

Cytat:

Ja też wolę ginekologów mężczyzn Jeszcze nigdy nie byłam u kobiety.
jak mozesz mowic, ze WOLISZ mezczyzn, skoro nigdy nie bylas u kobiety?

Cytat:

Dlaczego tak ją przeżyłaś?
Aaa, potraktowala mnie jak puszczalskie dziecko, bo poszlam po tabletki antykoncepcyjne. Zobaczyla, ze mam kolczyk w wardze i mnie zbesztala. Jak powiedzialam do niej,z usmiechem i w ogole (siadajac na fotelu), ze troche sie boje, to powiedziala " w takim razie zegnam i zapraszam jak sie nie bedziesz bala" czy cos takiego. A na samym koncu wypisala mi recepte, schowala ja do mojej karty i .... powiedziala, ze musze wrocic z mama, zeby wyrazila zgode i wtedy mi tą recepte da.
Bylam w szoku... strasznie to bylo upokarzajace i nieprzyjemne, tymbardziej, ze to pierwsza wizyta. Mialam 16 lat

in my past life I was a dancer, I danced my life away ...
kreaturkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 23:56   #4357
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:

To czekamy Ale mogłabyś wrzucić tutaj, bo niestety nie mam dostępu do klubu

To dziwne ma sposoby ten Twój TŻ. Powinnaś mimo wszystko pogadać z nim. Przecież to nie do pomyślenia, żeby jakaś dziewczyna miała takie zdjęcia z Twoim TŻtem, że niby to jest jej facet... Dziwne. Kiedyś była mojego TŻta dała zdjęcia na nk z nim z podpisem "z Misiem" ja już długo nie byli ze sobą. Ja to zobaczyłam, tak z głupia franca weszłam na jej profil, bo ona wchodziła namiętnie na mój i zobaczyłam te zdjęcia. TŻ był zbulwersowany takim jej zachowaniem i kazał jej usunąć te zdjęcia. Nie chciała, ale w końcu usunęła. Ona w ogóle była mocno pojechana. Najpierw go zdradzała, więc z nią zerwał, potem nie dawała mu spokoju nawet jak już był ze mną 8 miesięcy, cały czas odzywała się do niego z różnych numerów gg mimo, że ją blokował, pisała smsy, jak zmienił numer telefonu to na szczęście chociaż pisanie smsów przez nią się skończyło. Nie mówiąc już o tym, że kłamała podając się za swoją matkę mi na gg, ubliżała mi, wyzywała mnie, a nawet mnie nie znała. Raz nawet przyjechała z Krakowa do TŻta, ale TŻ jej nawet do domu nie wpuścił, jego Mama ją odprowadziła na dworzec i dopilnowała, żeby wsiadła w pociąg do domu. No po prostu się nie obliczalnie zachowywała.

To tylko Twoje wrażenie. Piszę takie pozytywne posty, bo naprawdę jest u mnie ostatnio idealnie i chcę to szczęście wszystkim wykrzyczeć

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

2 lata i ona nadal nie usunęła tych zdjęć? Chore... Dziwię się też, że twojemu TŻtowi to nie przeszkadza. A kiedy się rozstali? I dlaczego piszesz, że to jeszcze nie skończone?
z tą jego byłą też różne ciekawe historie były, bo ona go zdradzała, ale mimo to była strasznie zazdrosna. sam określił ją jako "zła kobieta".
nie napisałam, że to nie jest skończone, tylko, że dziwnie się z tym czuję jak widzę ich zdjęcia. poza tym się obawiam, bo studiują w jednym mieście. może do niego jakoś zagadam na ten temat..
Stary 2010-09-22, 00:12   #4358
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
to jedyny sklep w którym w dziale dziecięcym kupuje rzeczy, we wszystko bez problemu się mieszczę. z mojej strony to duża oszczędność, bo ciężko byłoby mi znaleźć taki długi sweterek za 40 zł. zawsze jak tam jestem to musze przejść się też na dział dziecięcy i każdy się ze mnie śmieje, ale jeśli ktoś jest drobny, to naprawdę polecam.
i tak, masz racje, ciuszki dla dzieci są tam cudowne.

oj no to teraz to juz koniecznie musisz mi tu wrzucic zdjecie tego sweterka bo ja tez bez problemu bym sie wbila w niektore ciuszki z dzialu dziececego z h&m a wlasnie szukam dlugiego sweterka i nigdzie pasujacego na mnie znalezc nie moge...

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
wszyscy chorzy, TŻ też mi się przeziębił.

to juz normalnie chyba jakis wirus czy cos, bo wszyscy gdzie sie nie obejrze sa przeziebieni... masakra...
Stary 2010-09-22, 00:17   #4359
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość

jedna z pierwszych rzeczy to usuwanie wspolnych zdjec... ? no, nie wiem... moim zdaniem nie mysli sie wtedy o takich bzdurach. a poza tym nie kazdy uzywa NK , niektorzy maja konto,ale zagladaja na niego raz na pol roku jak sobie przypomna

jak mozesz mowic, ze WOLISZ mezczyzn, skoro nigdy nie bylas u kobiety?

Aaa, potraktowala mnie jak puszczalskie dziecko, bo poszlam po tabletki antykoncepcyjne. Zobaczyla, ze mam kolczyk w wardze i mnie zbesztala. Jak powiedzialam do niej,z uśmiechem i w ogole (siadajac na fotelu), ze troche sie boje, to powiedziala " w takim razie zegnam i zapraszam jak sie nie bedziesz bala" czy cos takiego. A na samym koncu wypisala mi recepte, schowala ja do mojej karty i .... powiedziala, ze musze wrocic z mama, zeby wyrazila zgode i wtedy mi tą recepte da.
Bylam w szoku... strasznie to bylo upokarzajace i nieprzyjemne, tymbardziej, ze to pierwsza wizyta. Mialam 16 lat
Może nie pierwsza rzecz, ale w ciągu 2 lat na pewno pamiętała jakie zdjęcia ma na nk. Tym bardziej, że oh Mandy napisała, że zaglądała na swój profil. Sądzę, że ona trzyma te zdjęcia, bo albo chce znów być z jej TŻtem albo chce na złość jej zrobić. A tak w ogóle Mandy, to ona nagabywała kiedykolwiek Twojego TŻta po rozstaniu jak już był z Tobą?

A nie wiem, tak jakoś wolę

To rzeczywiście beznadziejna ginekolog. A ten kolczyk to w której wardze?

Cytat:
z tą jego byłą też różne ciekawe historie były, bo ona go zdradzała, ale mimo to była strasznie zazdrosna. sam określił ją jako "zła kobieta".
nie napisałam, że to nie jest skończone, tylko, że dziwnie się z tym czuję jak widzę ich zdjęcia. poza tym się obawiam, bo studiują w jednym mieście. może do niego jakoś zagadam na ten temat..
Skoro ona go zdradzała, a on kocha Ciebie to nie masz się czego bać. Przecież Cię nie zostawi dla niej. A co do tych zdjęć to porozmawiaj z nim i zobaczymy jaka będzie jego reakcja. Nie zamartwiaj się na zapas
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-09-22, 00:20   #4360
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość

no wiadomo, ze jest wiele wazniejszych rzeczy na glowie po rozstaniu, ale chyba przez dwa lata (bo od 2008 roku) bedac jeszcze teraz nawet w sierpniu na nk (z tego co Mandy widziala) powinna zdazyc je juz usunac... chyba kazdy wie jakie zdjecia ma na nk, i raczej predzej niz pozniej dojdzie do tego ze najwyzszy czas zrobic z tym porzadek...

Cytat:
Mandy nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz, czego Ty sie obawiasz... pogadaj z TZtem bo masz prawo wiedziec o co chodzi... koniec i kropka...

no a tez widze, ze niezle masz obawy co do TZta i zdanie o nim....
Stary 2010-09-22, 00:45   #4361
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

to juz normalnie chyba jakis wirus czy cos, bo wszyscy gdzie sie nie obejrze sa przeziebieni... masakra...
Tak, to wirus. Myślałam, że mnie ominie, ale niestety mnie dopadło
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-09-22, 01:23   #4362
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
miałam dziurę w swetrze (i ogólnie się tym nie przejmowałam, taki dziecinny-nastoletni-punk ) a ona do mnie, że jak mogę w dziurawym swetrze chodzić że to wstyd i czy mnie rodzice tak z domu wypuścili teraz to się z tego śmieję ale wtedy człowiek brał na poważnie takie rzeczy
Stary 2010-09-22, 01:26   #4363
oh Mandy
Zakorzenienie

Ja tam nie wiem, jakie są relacje między nimi i nie wiem, czy maja kontakt. O niej wypowiada się jako "moja znajoma" Gdy wspomina, że np. był kiedyś w jakimś lokalu ze znajomą..
Póki co, zapewnia mnie, że tylko ja się liczę, no i przede wszystkim pokazuje mi to w czynach. Ale sam fakt, że jakaś baba nadal trzyma takie zdjęcia, mnie wkurzył.
Ciężko jest po 2 tygodniach związku faceta wypytywać o to. Dowie się, że dokładnie przejrzałam listę jego znajomych i jej zdjęcia
Stary 2010-09-22, 01:37   #4364
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam nie wiem, jakie są relacje między nimi i nie wiem, czy maja kontakt. O niej wypowiada się jako "moja znajoma" Gdy wspomina, że np. był kiedyś w jakimś lokalu ze znajomą..
Póki co, zapewnia mnie, że tylko ja się liczę, no i przede wszystkim pokazuje mi to w czynach. Ale sam fakt, że jakaś baba nadal trzyma takie zdjęcia, mnie wkurzył.
Ciężko jest po 2 tygodniach związku faceta wypytywać o to. Dowie się, że dokładnie przejrzałam listę jego znajomych i jej zdjęcia
a czy ta jego była ma jakieś zdjęcie z nim ustawione jako główne zdjęcie? jeśli tak to czego się boisz? zresztą... ja bym się o to spytała. oczywiście bez złości itp żeby ci facet nie uciekł
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 08:53   #4365
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:

Krótko ze sobą jesteście? Ile?

Dziś był u mnie TŻ, uraczyłam go obiadkiem i było milutko Biedny też chory, a dopiero jutro idzie do lekarza
W sumie powiem szczerze- nie wiem ile
Na początku to miał być tylko "układ", ale zaczęło się przeradzać w coś innego..spotykamy się od końca maja, ale że mieszkamy w różnych miastach i też w innych studiujemy, to nie mamy okazji widywać się za często..
Nie mamy konkretnej daty A jeszcze niedawno tak bardzo to dla mnie było ważne, daty, pierwszy pocałunek, pierwsza randka..Zauważam jak eks zmienił moje postrzeganie takich kwestii

Mój M też chory, od gardła, przez nos po uszy, wszystko go złapało, i ja też się ostatnio katarem zaraziłam

Dzień dobry
Ja dziś pół nocy nie przespałam, zaczynam przeżywać jutrzejszy egzamin
Stary 2010-09-22, 09:46   #4366
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej
Gratuluje rocznic
Dużo zdrowia życze Wszystkim

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 09:48   #4367
paprif
Zakorzenienie

Purasku, trzymam kciuki Kochana
Ja idę zjeść śniadanie i zaczynam się pakować
Stary 2010-09-22, 10:09   #4368
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

http://demotywatory.pl/2104839/Jarek-blagam

Purku będzie dobrze

Ja postanowiłam odświeżyć trochę nasz związek i zrobić jutro wieczór jakiego dawno nie było kolacja, świeczki, kadzidełka i my

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Szatanku ja za Tobą tęsknie tak mało się odzywasz ostatnio

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Mykam bo zaś na 13 do pracy, trzymajcie się zdrowo

Stary 2010-09-22, 10:18   #4369
zielone_oko
Zakorzenienie

Dobry!

Purek nie stresuj się tak

Właśnie tŻ pojechał ode mnie..
Stary 2010-09-22, 10:42   #4370
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kasuje bo się odezwał

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-09-22 o 10:50
Stary 2010-09-22, 10:51   #4371
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja dziś pół nocy nie przespałam, zaczynam przeżywać jutrzejszy egzamin
Dasz radę kochana!
Choć ja też pewnie będę panikować niedługo.
Ile godzin wyjeździłaś?

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Ja postanowiłam odświeżyć trochę nasz związek i zrobić jutro wieczór jakiego dawno nie było kolacja, świeczki, kadzidełka i my

Woow...fajnie. Mój nie zasłużył na takie luksusy z mojej strony.
Chyba więc nie musze życzyć miłego wieczoru?
Stary 2010-09-22, 10:55   #4372
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Woow...fajnie. Mój nie zasłużył na takie luksusy z mojej strony.
Chyba więc nie musze życzyć miłego wieczoru?
Najlepsze jest to Redku że ja sama się do tej pory zastanawiam czy mój na to zasłużył

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Teraz to zauważyłam na stronie wizaz: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaKaCjE

Rozwaliło mnie przede wszystkim "żegnajom"

Stary 2010-09-22, 11:00   #4373
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze jest to Redku że ja sama się do tej pory zastanawiam czy mój na to zasłużył

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Teraz to zauważyłam na stronie wizaz: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaKaCjE

Rozwaliło mnie przede wszystkim "żegnaj
om"
bo to specjalnie tak, taki język pokemonów
Stary 2010-09-22, 11:01   #4374
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mykam zjeść zupkę, potem szybko się wymalować bo muszę wcześniej jechać bo chce przed pracą kupić kadzidełko i podstawkę do niego Poza tym parę jeszcze innych rzeczy też musze kupić - świeczki, serwetki, składniki na kolacje i takie tam

Miłego popołudnia

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
bo to specjalnie tak, taki język pokemonów
Niech se będzie co chce ale i tak mnie to razi
Swoją drogą dobra nazwa - "pokemony"

Stary 2010-09-22, 11:07   #4375
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Laski, ogarnijcie to -> http://www.pudelek.pl/artykul/27350/...jako_milioner/

Ja padłam . Co za gość....
Ja też zaraz się ogarniam, bo jeszcze w piżamie siedzę, a niedługo jazdy. Nie chce mi się :P.
Stary 2010-09-22, 11:12   #4376
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Mykam zjeść zupkę, potem szybko się wymalować bo muszę wcześniej jechać bo chce przed pracą kupić kadzidełko i podstawkę do niego Poza tym parę jeszcze innych rzeczy też musze kupić - świeczki, serwetki, składniki na kolacje i takie tam

Miłego popołudnia

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

No nawet w necie jest translator który Ci wszystko na ten język tłumaczy

Miłego dnia w pracy

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Laski, ogarnijcie to -> http://www.pudelek.pl/artykul/27350/...jako_milioner/

Ja padłam . Co za gość....
Ja też zaraz się ogarniam, bo jeszcze w piżamie siedzę, a niedługo jazdy. Nie chce mi się :P.
masakra
Stary 2010-09-22, 11:27   #4377
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
oj no to teraz to juz koniecznie musisz mi tu wrzucic zdjecie tego sweterka bo ja tez bez problemu bym sie wbila w niektore ciuszki z dzialu dziececego z h&m a wlasnie szukam dlugiego sweterka i nigdzie pasujacego na mnie znalezc nie moge...

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

chyba tak, niestety moj maz juz chory(moja mama go zarazila) a ja mam lekki katar ale mam nadzieje, ze mnie nie wezmie
Cytat:

Miłego popołudnia

jaka?
milej pracy.
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:32   #4378
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Dasz radę kochana!
Choć ja też pewnie będę panikować niedługo.
Ile godzin wyjeździłaś?
Wyjeździłam 30..i dziś kolejne i zarazem ostatnie 2..ale co z tego popełniam błędy, i ciężko mi ich nie popełniać
Ale dziękuje Dziewczynki
Uciekam na jazdy, będę wieczorkiem
Stary 2010-09-22, 11:38   #4379
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Wyjeździłam 30..i dziś kolejne i zarazem ostatnie 2..ale co z tego popełniam błędy, i ciężko mi ich nie popełniać
Ale dziękuje Dziewczynki
Uciekam na jazdy, będę wieczorkiem
to juz jutro masz egzamin? napewno zdasz
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:43   #4380
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Purek, nie martw się ja przed pierwszym egzaminem byłam dobrze przygotowana, ale zrobiłam głupotę a przed drugim wszystko pozapominałam, aż się instruktor łapał za głowę, tyle błędów. I zdałam nie ma reguły

ja znikam do lekarza, potem poszukać prezentu imieninowego dla 4-latka (chrześniak)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości