|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
![]() ![]() ![]() Jeszcze będzie 2 podobny, też na zamówienie. Teraz robię mitenki dla jednej z wizażanek. ps.Nadia wysłałam wczoraj ![]() A my dzisiaj robiliśmy lasagne ![]()
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps.czekam ![]()
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
hej w końcu was nadrobiłam
![]() Ja kremy stosuje przeważnie na noc bo mam cerę mieszaną i nie lubię jak mi się cera błyszczy w dzień ![]() Jutro moje urodzinki ale nic nie szykuję bo nie ma kasy ![]() ![]() ![]()
#4504 |
Wtajemniczenie
|
Ja też 88
![]() Mój mały cały dzień nie spał i o 20 padł, a ja mam chwile dla siebie bo tż nie ma jeszcze. umyłam włosy, pomalowałam pazurki na granatowo i sie relaksuje :p Głodna cos jestem, ale nie wiem co zjesć, jak mi jutro przejdzie to muszę do biedro wskoczyć bo zapasy sie kończą |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc SPD
![]() Pewnie mnie nie pamietacie - udzielalam sie tu kiedys, opisywalam zabicie mojego ukochanego przyjaciela psa ![]() Potem sie nie udzielalam bo nie mialam humoru, tzn nadal nie mam bo policja oczywiscie nic nie zrobila, nawet sie po sasiadach nie przeszla wypytac czy ktos cos widzial - tylko my biegalismy, a na koniec umorzyli sprawe w wyniku braku dowodow ![]() Do tego mam mega ciezki egzamin w sobote i maaaalo umiem bo zapracowana jestem i jak wracam to mi sil brak, oczy sie kleja ![]() Na szybko odpisze: Motylku - co to za kolezanka ![]() I nigdy sie nie jest za dziecinnym na zwierzeta. Zginal moj ukochany psiak ale mieszka ze mna nasz (z TZ) jak ja to mowie "mini przyjaciel" ![]() I czy to sprawia ze jestem dziecinna? Kocham zwierzeta. Poza tym dzieci wychowywane ze zwierzetami sa wrazliwsze i lepiej sie rozwijaja. Cytat:
Jedyne leki ktorych nie moga wypisywac wszyscy lekarze to opioidy - sa na nie specjalne recepty. Lili - uwielbiam Cie, Twoje posty, ja bym Ci wypisala ta recepte za porcje frytek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
kobieta za ladą
|
ja niestety nie jestem jeszcze wolna bo moje dziecko nie śpi
![]() kurcze jutro ten bilans wrr oby sie dała wogóle dotknąć ![]()
#4507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
Nie sądziłam, że będzie tu tyle cudnych 22-latek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
witajcie, szybko nadrobilam
![]() Bylam, suknie zmierzyłam, podoba mi sie bardzo, postanowilam ze dziś sie z decyzja przespie, ale narazie jestem na TAK ![]() W drodze powrotnej wjechalismy do aldi, no i uwaga lili ![]() ![]() Wypiłam wino, z mamą na pół i mnie glowa boli, ide spać bo padam |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale zrobiłas przerwe czy brałas i zaszłas???? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie SPD, ja już czuję sie lepiej troche. U mnie słonko świeci mam ochote wybrac się z małym na jesieny spacerek koło 11. Tż dzisiaj ma dostać druga część wypłaty, a mi zostało jakieś 50 zł, czyli coś tam zaoszczędziłam, no i zostało mi jeszcze mięso w lodówce ( 2 kg skrzydeł, boczek, kiełbasa, 2 kotlety rozbite) także dopiero jak wykończe wszystkie zapasy to zrobie nową listę obiadów. Dzisiaj sobie i małemu -gzika, a tż skrzydełka.
Musze jechać do biedro kupic jedzenie na bieżąco, bo lodówka świeci pustkami. Może trafie na te żele palmollive ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- aha i piekne bransoletki na allegro znalazłam, cena od 9,90 wzwyż. Marzy mi sie taka, to są te a'la charms . Ta jest fajna http://allegro.pl/modna-bransoletka-...206995436.html ale pona 30 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochanieńkie
![]() ![]() Ijaa brawo! ![]() ![]() Duszko moim zdaniem problemem może być woda, jak jeździmy do Gdyni to też mi tam wypryski wyskakują na brodzie od wody właśnie ![]() ![]() ![]() Haniula gdzie są zdjęcia, no gdzie??? obiecaaaaaałaś ![]() ![]() Aneczka to może powinniście się nająć na rozkręcaczy imprez? praca w weekendy, pyszne jedzonko i napoje gratis ![]() Motylek już myślałam, że masz net w domu ale jednak nie ![]() ![]() Tallulah jasne że pamiętamy o Tobie!!! przykro mi że sprawa psa umorzona ![]() Kurcze Dziewczyny chyba złapałam jakąś infekcję dróg moczowych bo bardzo często chodzę siusiu ![]() ![]() Chciałam się pochwalić że byliśmy wczoraj na zakupach "domowych w tesco" i jesteśmy bogatsi o: chochlę do zupy, tarkę, sitko, durszlak, teflonowy rondelek do mleka, teflonową formę do muffinek, 6 wieszaków, komplet sztuććy i suszarkę do włosów Rowenta ![]() ![]() ![]() jak już się chwalę to jeszcze powiem, że ugotowałam pyyyyyyyyszną pomidoróweczkę na dzisiejszy obiad, a zrobiłam ją według własnego przepisu i pomysłu ![]() ![]() A na koniec ogłoszenia parafialne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-09-22 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam tez picie herbaty z pokrzywy ![]() ja niedawno przez to przechodziłam, wiec wiem jak to jest ![]() Cytat:
![]() nam zostało 100zł do konca miesiąca, a dzis jedziemy do weta na szczepienie i odrobaczania - mam nadzieje ze to starczy ![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny dzięki za rady co do stanu mojej twarzy ![]() ![]() ![]() Faktycznie, dużo tu nas, 22-latek ![]() ![]() A tak w ogóle to- Dzień Dobry SPD ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry SPD
![]() kashmirka uwielbiam takie zakupy ![]() ![]() ![]() nam zostało 150 zł a chcemy dziś zaliczyć fryzjera (podcięcie) więc nie powinno być dużo... tzn mam jeszcze 240 zł ale chciałam odłożyć ![]() idę kawkę zrobić ![]()
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Może po powrocie z pracy, bo planuję wieczór słodkiego lenistwa, to wizyta u SPD jak znalazł. ![]() Cytat:
![]() Normalnie w tym tygodniu to coś dosłownie we mnie wstąpiło i oszczędzam jak szalona. Wyjadamy to co jest w lodówce, dokupuję tylko potrzebne rzeczy i żadnych wizyt w hipermarketach. ![]() Ewentualnie do Biedro sama wpadam. ![]() Oczywiście wczoraj do Aldi nie wysiadłam. W ogóle przejechałam ten przystanek nawet nie wiem kiedy ![]() Ale dorwałam frytki z biedro - średnio mi w sumie smakowały, jakoś tak mocno jakby olejem nasiąkły, ale dały radę. ![]() Widziałam, że coś o pielęgnacji twarzy rozmawiałyście. Ja również mam cerę mieszaną, potrafi mi się zapchać, albo wyskakują mi jakieś świństwa. Póki co stosuję ziaję do demakijażu i krem nivea, regenerujący czy jakiś(nie pamiętam) na noc. Postanowiłam jednak zadbać bardziej o swoją twarz i zainwestować odrobinę w kosmetyki, ale to pod koniec miesiąca (w sensie przed wypłatą) zobaczę jak finanse stoją. Aaaaa no i muszę poczytać i popatrzeć co najlepiej byłoby zastosować. ![]() Trzeba by jakieś śniadanko zjeść i do pracy się zabrać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
ja do twarzy stosuje tylko płyn miceralny, do tego olejki z BU i zadnych kremów ani maseczek, bo na wode jestem uczulona
#4519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też o tym wczoraj myślałam, ale na opakowaniu było tylko o smażeniu w oleju, a gdyby z piekarnika nie wyszły to nie mielibyśmy czasu robić niczego innego i pozostalibyśmy głodni. Dzięki za podpowiedź, bo zjedliśmy pół paczki, więc drugie pół zrobię z piecyka. ![]() CHCĘ PIĄTEK! ![]() Mam poważny problem z mobilizacją do pracy!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
a ja robie je we frytkownicy i nie czuje ze są napite olejem hm..
#4522 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Hej SPD
![]() nie mam czasu na nic ![]() Weekend miałam rozbiegany i zajęty, w sobotę szykowanie, sprzątanie, w niedzielę goście, teściowie na obiad, w międzyczasie babcia Tż, która już 1,5 roku się do nas wybierała, potem moja mama z siostrą. Ogólnie u nas w miasteczku było tzw święto sadów więc impreza do nocy, kupę straganów z pierścionkami, balonami,jabłkami i nie wiem jeszcze z czym, oprócz tego gwiazda wieczoru zespół Kombi. Tyle dobrze, że z naszego balkonu widać było estradę i prawie pod oknem wielki ekran mieliśmy, także nie musieliśmy się gnieździć pod sceną. Co do wizyty teściów której się tak bardzo obawiałam, było nawet spokojnie bez zbędnych zgrzytów (dziwne bardzo). ijaa gratulacje za oszczędzanie, jesteś wzorem do naśladowania Tylko nie wiem której gratulować pierścionka ![]() kashmirka robiłam te ziemniaczki, na które przepis podałaś, tylko trochę mi się poprzypiekały do blachy, dużo oleju do nich dajesz ? a co do spotkania to 9-10.10 mam zjazd, ale już widzę, że Wam nie pasuje, 16 mi nie pasuje, bo tylko mam zjazd w sobotę i nie wiem czy przyjadę, potem będe znów w szkole 23-24.10. Zawsze możecie spotkać się same, a ja na inne spotkanie dotrę. No i jeszcze jeden problem jest, że nie znam poznania, wiem gdzie są ulice Robocza i 28 czerwca, więc któraś z Was musiała by mi jakoś pomóc dotrzeć w umówione miejsce. Ot to tyle.
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie czułam zeby były tłuste, bo te frytki domowe z ziemniakow, to owszem czułam ze sie "napiły" oleju, na tych jakos tego nie czułam ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- ja mam teflonową blachę, oleju daje ciut ciut, ot tylko zeby dno pokryć
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4526 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ja piję kawkę i idę z ciastem do mamy
![]() dostałam dziś prezent na urodziny od orange 120 minut ![]() A od tż kosmetyki wczoraj ..
#4527 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o spotkanie to może jednak przyjedziesz 16 na zjazd hmm ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde musze zaliczyć aptekę jak pojadę dzisiaj na pocztę bo się wykończę z tym sikaniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
ja preferuje frytki proste, nic karbowanego nie lubie hehe
#4529 |
Zakorzenienie
|
Ramoncia- wszystkiego naj!
![]() A ja się wykąpałam, wyszykowałam i muszę się przejść do Skarbówki:/ Wrr nie lubię tej Instytucji :/
#4530 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po sniadaniu. Zrobiłam nam omlety, potem zmyłam naczynia i teraz piję herbatkę. Zaraz biore się za prasowanie ![]() Szkoda, że tak daleko mam Poznań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.