|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#6602 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6603 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6604 |
|
Kazar Lady
|
Aniu
Seelciu Pysiu Aldi dobranoc dziubki i reszte o ktorej zapomniałam |
|
|
|
#6605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyda ktos sie z dlugim stazem a co do cent to duzo sie nie zmienily teraz troszke sa tansze...
|
|
|
#6606 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() miło ten czas wspominam |
|
|
|
|
#6607 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no ale wtedy to byly nowosci, ja nie znam drugiej kobietki z robionym biuscikiem, w mojej rodzinie to byl szok jak oznajmilam co zamierzam, trafilam na wizaz pare dni temu i widze ze teraz sporo kobiet robi op
|
|
|
|
|
#6608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6609 |
|
Rozeznanie
|
no dokladnie
![]() szkoda tylko ,ze niektorzy nie maja odwagi odpowiedziec na pytania ![]() tylko unikaja ich jak ognia... coz latwiej jest ignorowac i udawac,ze nic sie nie zrobilo bo ciezko jest sie przyznac do bledu.
|
|
#6610 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6611 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#6612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do rodzinki i szoku, to mysle, ze i teraz tez sie tak zdarza. tu pisze duzo dziewczat, ale nie wszystkie mowia o tym rodzinie i znajomym, czesc kryje sie z operacjami, bo ludzie czasem potrafia byc podli...
|
|
|
#6613 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
co do operacji, wiecie nie rozmawiam o tym ale nie ukrywam, jak ciocia (w zasadzie przyjaciolka mojej mamy ale jest dla mnie jak prawdziwa ciocia) ktora widuje rzadko bo mieszka za granica zapytala powiedzialam prawde, mama spytala co ma mowic jak beda ja pytac rozne osoby - powiedzialam niech mowi prawde, a co? za swoje pieniadze zrobilam! i jestem z tego powodu dumna i szczesliwa, powinnam byla zrobic to wczesniej |
|
|
|
|
#6614 | ||
|
Rozeznanie
|
oooo a tego nie znałam
![]() Cytat:
Cytat:
Przyznaję, ze nie wczytywałam się w zaległości, a trochę mnie tu nie było Nie dałabym rady nadrobić wszystkiego Dlatego dziś z góry przepraszałam, ze wpadam i nie doczytuję Czy coś przeoczyłam? Pytałaś mnie o coś?
|
|
#6615 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko anna_ivy ale widze,ze nie potrafi odpowiedziec tylko woli unikac tematu...i go ignorowac szkoda,ze nie ma odwagi... ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
ja narazie tez nikomu nie mowilam, oczywiscie kiedys powtarzalam ,ze sobie zrobie ale nigdy powaznie, lecz jak juz mam termin OP. to jakos tak nie mialam potrzeby chwalic sie wszystkim... nie wiem co bedzie pozniej moze bede sie chwalic...
|
|
|
#6616 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Halo Gwiazdeczki
Cytat:
Tysia Ja bardzo mocno kochana trzymam kciuki za Ciebie ![]() Za wyniki testów, za znalezienie pracy, po prostu za Ciebie No i też przy okazji Buziam mocno Cytat:
![]() Obiecała poprawę i ...??? ![]() Buziolek Cytat:
No tak... dzieci sa szczere do bólu ![]() Ale sama powiedz.... miluuuuusiooooo, nie?? I gratuluję kochana przespanej nocki. W sumie Ty i Beatrycze, to jak cyborgi Nieprawdopodobnie szybka rekonwalescencja!!!! ![]() Tylko pozazdrościć!!!! Buziam buziam kochana No i pisz, pisz tak Może my tez tak sobie śmigniem 'bezboleśnie' Cytat:
Strasznie fajnie, że się odezwałaś i w dodatku już zadowolona Jejku, jako kolejna powiadasz, że ból nie był aż taki straszny ![]() Bardzo Ci gratuluję i niech pięknieją teraz z dnia na dzień Ściskam i posyłam buziaki Cytat:
No nie wytrzymam ![]() jak Wy to kobiety robicie????? 3 doba i już w pełni sprawne!!!!! ja wzięłam celowo wolnego aż miesiąc.... tak profilaktycznie, a tu takie cuda A ja wiem dlaczego tyle Cię nie było.... stałaś przed lustrem o tak : Strasznie mocno gratuluje cycuchów i odzywaj się częściej Buziaki buziaki Cytat:
Wiesz co, próbowałam znaleźć na eBay'u ta bluzę, albo podobne, które sobie pozaznaczałam z allegro, no i powiem Ci, że szlag mnie trafia jak mam tam szukać czegoś Masz może jakieś linki?? Wyślij mi kochana jak masz. Dzięks Cytat:
No wreszcie jesteś !!!!!! Kochana, oprócz zadowolenia z cycuchów, gratuluję Ci ogromnie połówka ![]() Niech się 'obydwa' układają jak najpiękniej ! I związek i cycuchy Niech pięknieją z dnia na dzień 3 skarby Strasznie mocno Cię buziam kochana No i dla wszystkich fioletowych
|
|
#6617 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
moja mama byla bardzo podekscytowana jak po op pojechalam do nich, wiecie moja mama jest po op ale nie z wyboru i to jedyna osoba na swiecie ktora naprawde ale naprawde szczerze z kazdego punktu rozumiala moja decyzje, piersi bardzo jej sie podobaly a dla smiechu, bylam kiedys u ginekologa i on pyta przy wypisywaniu recepty 'jakies operacje niedawno?' (bylam 4 mce po) a ja 'powiekszanie piersi sie liczy?' a on 'serio?????, moze pani pokazac' i zachwycal sie robota kolegi po fachu Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-21 o 23:27 |
|
|
|
|
#6618 |
|
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny no jak Wy sie zachowujecie kuffftury sie nauczcie - niegrzeczne dziewczyniska , niegrzeczne![]()
|
#6619 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nocną zmianę
Fajnie że mamy kogoś z dużym stażem Moja rodzinka w szoku nie była bo od kiedy w wieku 8 lat zobaczyłam u brata plakat Pameli Anderson powiedziałam że będę miała takie same
|
#6620 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Magician
Bardzo milo Cie poznać Przy tym jesteś ogromnie miłą osobą. Bardzo fajnie, że się pojawiłas tutaj, bo wiadomo, będziemy miec miliony pytań ![]() Nie znikaj przypadkiem... Zostań z nami na dłużej Ja tymczasem zmiatam, bo rano pobudka niestety, ale jutro zagladne oczywiście i nadrobię zaleglości w ogladaniu zdjątek też, bo dziś juz padam na pysk.... ![]() Dobrej nocki kochane
|
#6621 |
|
Raczkowanie
|
Ale produkujecie jak ho ho, człowiek przez chwilę nie wejdzie i ma do nadrobienia kilka stron
U mnie mija dziś 16 doba, blizny pod piersią smarowałam dotychczas linomagiem no i piersi oliwką dwa razy dziennie. Wczoraj zeszły mi strupki, więc teraz odstawić linomag już i smarowac czymś innym czy jak? Dodam, że blizny są dość twarde, takie wałeczki czuje jak dotykam, chciałabym coś zrobić żeby zmiękły, kolor mają w sam raz, widać że ładnie się goją, tylko wkurza mnie to zgrubienie, macie jakieś sposoby? wiem, że dziewczyny na różowym masują, ale nie chcę przedobrzyć i nie wiem czy to już czas na masaże blizn
|
#6622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzien dobry dzieki magerko i wszystkim za komenty, heh, te cycki to zaczynaja w bomby sie zmieniac, jestem przerazona jak widzialyscie jedna jest wieksza, tzn, ze jest opuchnieta i sie zmiejszy tak , czy ta mniejsza jest tak scisnienta i bedzie wieksza? Jejku ja nie chce wiekszych................ ... Magera, miesiac to duzo wg mnie , no ale jak mozesz to bierz, Ty na zime op masz, wiec odpoczywajac w domku nie narazisz sie na jakies chorobska, wyslalam zaproszenie Milego dnia laseczki
|
|
#6623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Blizny się już ładnie wygoiły dziś postaram się wrzucić zdjatka to zobaczycie są jeszcze takie strupki maleńkie ale już schodzą ładnie
|
|
#6624 |
|
Raczkowanie
|
Zamieściłam zdjęcia... od wczoraj siedzę i rycze...
po prostu są okropne... są straszne... jak dwie piłki.... bolą tak strasznie ze się wyprostować nie mogę... nie mogę ruszać rękoma.... dr kazala cwiczyc... a ja nie jestem w stanie nic zrobic.... jutro ide do dr zeby mi to wszystko wyjeła.... wyglądają potwornie.... jestem załamana.... dziewczyny od dr Skwiercz? czy wam dr pooperacji tez kazała cwiczyc itp? co robiłyscie??
|
|
#6625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, takie paskudne były . A w myślach szykowałam się już na poprawkę . Czasami pięknieją po m-cu, czasami po kilku m-cach![]() Ja nie mogłam ćwiczyć ze względu na anatomy, ale wszystkie dziewczyny od dr S z impl. okrągłymi miały zalecone ćwiczenia Zaraz pójdę odwiedzić twój album ![]() P.S. Główka do góry |
|
|
|
|
#6627 |
|
Raczkowanie
|
Bierz środki przeciwbólowe ja smaruję plecy ketonalem maścią i w 4 dobie jest ok nic mnie nie boli a kształt piersi zmieni się na pewno zobacz jak wygladają moje masakra ale ja spokojnie czekam
|
#6628 |
|
Raczkowanie
|
Kashanti nie przesadzaj, piersi sa bardzo ladne o jakim wyjmowaniu
Ty piszesz ?Mi kazali piersi wsmarowac i masowac, po lekkim masazu cale napiecie znika, moze nie do konca, ale jest o niebo lepiej. Nie mozesz nic przeciwbolowego? Z kazda godzina bedzie lepiej, uwierz.
mentor 400cc, dr Krajewski 09. 2010 Edytowane przez romaria Czas edycji: 2010-09-22 o 11:04 |
|
|
|
#6629 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Śmiało mogę powiedzieć, że się spisał na końcowe efekty czekam niecierpliwie Także Madzienka bez obaw. Myślę, że też będziesz zadowolona
|
|
|
|
|
#6630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak dobrze, że zacisnęłam zęby i przetrwałamKashanti - Dla mnie (jak i chyba dla wszystkich dziewczyn z tego wątku) decyzja o powiększeniu piersi była jedną z najlepszych decyzji w życiu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

no ale wtedy to byly nowosci, ja nie znam drugiej kobietki z robionym biuscikiem, w mojej rodzinie to byl szok jak oznajmilam co zamierzam, trafilam na wizaz pare dni temu i widze ze teraz sporo kobiet robi op

po prostu są okropne... są straszne... jak dwie piłki.... bolą tak strasznie ze się wyprostować nie mogę... nie mogę ruszać rękoma.... dr kazala cwiczyc... a ja nie jestem w stanie nic zrobic.... jutro ide do dr zeby mi to wszystko wyjeła.... wyglądają potwornie....