|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Ja jadę jutro do BSa i właśnie się zastanawiam, czy upiec ciasteczka z czekoladą czy mocno czekoladowe ciasto a'la murzynek i tak siedzę z dylematem... oba przepisy niebiańskie, aj aj.
A poza tym trzeba się będzie wygrzebać z domu na plotki z koleżanką ![]() givemecookies opowiadaj małpo!
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś znów piękna pogoda
![]() jak cudnie!!! i znów dziś będzie u mnie mój BS który ostatnio totalnie zwariował na moim punkcie
|
#1084 |
|
BAN stały
|
ennostiel- właśnie wypełniam
zaznaczam po prostu na czerwono te cyferki które mi odpowiadają ![]() EDIT: musiałam zmienić czcionkę, bo z tamtą nic nie było widać- literki nachodziły na siebie. Może lepiej zwykłym timesem to zrobić? Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-09-22 o 11:46 |
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
ennostiel - a możesz upiec i to, i to?
![]() givemecookies - opowiedz coś o nowym BS-ie ;> ja w szkole na pracy-technice czy jak to się nazywało też piekłam ciastka, i kanapki robiliśmy, sałatki, chłopcy też, no i mogłyśmy się z nich nabijać ;D fajnie, trzy zdania napisałam, i każde z nich odwołuje się w jakiś sposób do ciasta i jak tu przestać jeść słodycze.
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. |
|
|
|
#1086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chaiii mam 10 października imieniny wieesz? A tak serio to ustawiam się następna w kolejce, po Twoje dzierganki
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-10-27 o 13:38 |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
A my w walentynki będziemy mieć
![]() Cytat:
![]() Wystarczy mi, że trzeba sprzątać po jednym facecie Poza tym tak mogę łazić po domu jak chcę, robić co chcę i kiedy chcę. Współlokator to nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Dziewczyny, muszę pochwalić Chai - jest niesamowita :P Wymyśliłam sobie jakieś tam łapkogrzejki i szyjoocieplacz, zwizualizowałam a ona powiedziała, że "da radę"
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja tez się cieszę, ze mieszkamy sami Juz były takie sytuacje, że przyjechali właściciele tego mieszkania, a BS z przyzwyczajenia wychodzi jak go Pan Bóg stworzył z łazienki i słyszy "dzień dobry" ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Kochaaaana, tu już jest kolejka jak stąd do Gibraltaru! (teraz to chyba Tu ma najbliżej ![]() )
|
|
|
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo fajnych mamy tych właścicieli Cytat:
|
|||
|
|
|
#1090 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1091 | |||
|
Wtajemniczenie
|
My też.. tak jakby (albo w lipcu, bo to trudno powiedzieć
)A my rocznicę pierwszego razu Cytat:
Cytat:
givemecookies - masz grzesznego nicka No i właśnie - opowiedz coś ![]() A czy ja mówię, że ja nie? W ogole nie uważacie, że stare bajki, takie z naszego dzieciństwa miały o wiele więcej uroku niż te obecne? Te filmy Disney'a to już nie to samo Cytat:
Ach, ten pięknie zważony krem, z wiórkami masla Ennostiel już paru osobom przesłałam
Edytowane przez Ketamina Czas edycji: 2010-10-28 o 13:23 |
|||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Ketamina, Dama dzięki
I pomyślę o kłopotach tych co mają OpenOffice zamiast Worda, zmienię na bardziej uniwersalną czcionkę ![]() Raczej nie upiekę i tego, i tego, bo to tyle składników i tyle kalorii... :P Zobaczę może co mi mama doradzi
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. Wy wynajmujecie z umową czy tak o bez papierów? oj cicho, cicho Cytat:
![]() buehahahahhaa JESZCZE CZEGO rotfl hahaha my ciasta nie robiłyśmy, to chyba za wysoki próg na ogólne umiejętności mojej klasy
|
||
|
|
|
#1094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-10 o 00:35 |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Ketamina - stare bajki mają jakieś przesłanie, a te obecne
Mam takie pytanie Nimfy - czy poszłyście do łóżka ze swoim BS na pierwszym spotkaniu? Bo ja tylko pierwszego przetrzymałam ROK, a z resztą to na pierwszym ... A miałyście może przygodny seks? tylko po to żeby rozładowac napięcie seksualne? bo ja, nie |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My po... 2,5 roku ... pierwszy i jedyny
|
|
#1097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, miałam przygodne...było beznadziejnie |
|
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22219497]
A czy ja mówię, że ja nie? W ogole nie uważacie, że stare bajki, takie z naszego dzieciństwa miały o wiele więcej uroku niż te obecne? Te filmy Disney'a to już nie to samo [/QUOTE] mnie sie nie podobaja te 3D i w ogole jeszcze Shreka zniose ale np. Toy Story tak mi nie podeszlo z powodu "nowoczesnosci" bo motyw i watek bardzo fajne![]() Cytat:
ale juz mialam taki wiek, ze wiedzialam czego chce (i tym sie usprawiedliwiam )przygodny zdarzyl sie raz i nigdy wiecej raczej bym takiego nie chciala. niby fajnie ale jakis niesmak pozostal... ![]() czuje, ze u Aneszny podobnie
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
w ogole to jestem zła. mam ogromna chcice, siedzielismy u mnie. zapowiadało sie fajnie. ja strasznie napalona, on tez. zaczął się mną bawić, skończył a ja nawet nie doszłam
co to ma być? co z niego za facet.
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam o to, bo teraz kiedy mam tyle lat ile mam
zaczynam na te sprawy inaczej patrzeć.. gdybym teraz kogoś poznała i byłaby chemia nie skusiłabym się na łóżko na pierwszym spotkaniu.. może dlatego, że szukam kogoś na stałe, na poważny związek? Bo tak sobie to tłumaczę, że jeśli facetowi zależy nie tylko na seksie, ale na czymś więcej to poczeka.. Mam jakieś odmienne zdanie czy też tak uważacie?
|
|
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale przygodny sex tez moze byc fajny
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli facetowi zależy to będzie przy Tobie po seksie na pierwszym spotkaniu jak i bez seksu ![]() Chodzi tylko o to, że mając dziewczynę na pierwszym spotkaniu, zaczyna się obawiać, że może nie być wierna.. w dodatku dochodzi efekt tego, że już ją zdobył, więc nie ma po co gonić za króliczkiem. Niemniej można z tym sobie poradzić i zmotywować go do gonienia i wszystko będzie dobrze ![]() Moim zdaniem przygodny seks jest BEZNADZIEJNY. - zahamowania i skrępowanie przed osobą, której nie znasz - brak uczucia ze strony faceta, nie ma ochoty Cie zadowolić, tylko sam siebie zadowala głównie (więc jak nawet nie dojdziesz, to trudno) - stres przed zajściem (jeśli nie łyka się tabletek) - kac moralny po wszystkim
Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-09-22 o 14:23 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1104 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja lecę po kurczaka i będę go nadziewać Cytat:
Nie umie dbać o swoje interesy.A wracając do mieszkania- bez umowy- to znajomi BSa (ta laska jest jego eks ![]() Cytat:
a z byłym po prawie roku no i juz kiedyś pisałam, że miałam też FF ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może jeszcze nie zasługuje na to miano? Powiedz o nim cos więcej!
|
||||||
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
wysoki, cimny blondy, niebieskie oczka
strasznie podoba mi sie jego charatker, miły, dobrze się dogadujemy, umie mnie rozsmieszyc. Poznalismy sie przez mojego bylego TŻ-a. Spotykamy sie juz ze 2 tygodnie i jak na razie jest mi z nim dobrze Tylko wkurzył mnie dziś tą swoją akcją... ja tu taka napalona, a nawet nie sprawił mi tej przyjemności w postaci orgazmu...
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
Będzie dobrze
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-10 o 00:35 |
|
|
|
#1107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o ja cie.. EKS Cytat:
|
||||
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei nie wyobrażam sobie z czego się cieszyć, że "nie jest się tylko BSa"... dla mnie to powód do radości, że jest się tylko tej 1 osobie oddanym.
Wiadomo, to jest często niewykonalne, bo nie każdy ma tego pierwszego i jedynego. Ale... ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- [/COLOR] Cytat:
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-22 o 15:28 |
|
|
|
|
#1109 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój BS mi wiele razy powtarzał w różnych sytuacjach, że nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, ale żeby go gonić... Wiem, że teraz, kiedy już macie za sobą pierwszy raz, to może być to trudne, ale postaraj się raczej z tym wstrzymać, żeby zobaczyć jak bardzo niecierpliwego penisa ma i ile wytrzyma Cytat:
![]() Muszę kiedyś zrobić sama sos słodko-kwaśny, bo mam już dość tych wszystkich słoiczkowych... Cytat:
![]() A co do tego czy jestem zazdrosna- już kiedyś pisałam dość obszernie na ten temat Nie, nie jestem, bo to inteligentna dziewczyna, która pare tygodni temu wzięła ślub, a zresztą do bjutiful naprawdę nie należy. No i to jest zauroczenie BSa sprzed około 6 lat
|
|||
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię żylastych rąk ale uwielbiam zadbane dłonie paznokietki bo jak ktos ma żałobę za paznokciami to już na starcie u mnie odpada dlatego BS mi sie spodobal; bo ma bardzo zadbane dłonie i uwielbiam takie nie za wielkie ale jednak mięśnie
Cytat:
![]() Cytat:
tak w ogóle to dzieńdobry wam dziołszki, ja dzisiaj wyszłam godzinę wcześniej z pracy bo musiałam do sądu jechać hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Chaiii mam 10 października imieniny wieesz? 
wydaje mi się, że BS by chciał, i tak subtelnie zaczyna to sugerować... Nie wiem gdzie ja upchnę swoje wszystkie graty, suszrkę na ubrania i to wszystko..aaaa... będzie dobrze 

ale juz mialam taki wiek, ze wiedzialam czego chce 

Nie umie dbać o swoje interesy.