|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
Dziękfa ![]() Lesia super, gratuluję
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4292 |
|
Przyczajenie
|
Czeeeść!
Dukanki, przyszłam po potężnego kopa i na mocne bicie! ![]() Wczoraj - trzy kostki gorzkiej czekolady z ryżem A do tego wszystkiego - GRYPA ŻOŁĄDKOWA, kiedy zaczęłam proteinki w II! Przez te PW przybyło mi 800 i po 12 dniach diety ważę 67 kg(a było dwa dni temu 66,2). Ale żyję. Wiem, że spadnie, stąd nie odpuszczam proteinek mimo grypy Ale na kopa zasługuję! I uważajcie na tę paskudną wirusówkę! Edytowane przez kwasniutka Czas edycji: 2010-09-22 o 14:33 |
|
|
|
#4293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lesiu, masz 100% racji! ja się staram o prace w jakimś porządnym sklepie od maja (kiedy byłam jeszcze dość pulchna...) i nikt się do mnie nie odzywał... jednak praca w sklepie związanym z modą wymaga dobrej figury, w miarę ładnej twarzy, pojęcia o ubraniach... ja nawet to ostatnio mojemu TŻtowi tłumaczyłam, bo on nie rozumiał dlaczego nikt nie chce zatrudnić tak dobrego handlowca jakim ja jestem (wszyscy moi bliscy uważają że ja potrafię sprzedać wszystko każdemu, nawet jeśli sama nie wiem co to no nie powiem - mam dar, jestem otwarta, lubię pracę z ludźmi...). i dopiero jak mu wytłumaczyłam, że po diecie moje szanse zwiększą się o jakieś 70% to zrozumiał o co mi chodzi i powiedział że to jest strasznie niesprawiedliwe... no ale co zrobić. takie czasy. w każdym bądź razie strasznie Ci gratuluję!!! ![]() ![]() Agnese wejdę na immatrykulację z ukrytą kamerą ), mam dupę jak czterodrzwiowa szafa i niedługo nie zmieszczę się w żadne drzwi, nie mówiąc o ubraniach... tak się składa że kiedyś jak gadały to obok siedział mój kolega i wszystko słyszał. więc stąd wiem. ot, cała historia. więc będą zbierać szczeny z podłogi przez najbliższe dwa lata studiów ![]()
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies fajne przpisy na faze III ?bo nie wiem co moge jesc?
|
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ale mam nadrabiania że hoho ![]() U mnie chyba na razie nie ma większych spadeczków czy wzrostów bo waże się na mechanicznej wadze więc gramów niestety nie odnotuję ![]() zamierzam kupić wagę, w tym celu przeszukałam wczoraj allegro ale jakoś się nie mogę na nic zdecydować ![]() Super pomysł z tymi aromatami chyba muszę się też w nie zaopatrzyć zawsze to jakieś urozmaicenie bedzie![]() Lesia gratuluję znalezienia pracy mnie też niedługo czeka szukanie zajęcia![]() Lukrecja wszystkiego najlepszego ![]() rumcia gratuluję efektów mega róznica i nie ma się czego wstydzić az zazdroszczę ah kiedy to i ja bedę się mogła pochwalić moimi efektami
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczysz ale w tym co piszesz jest tez duzo racji... jak sobie popatrzylam na te dziewczyny ktore tam pracuja to .... szczuplutkie i zgrabniutke jedna co mnie do kierowniczki prowadzila to chyba jakas xS hehehehe mam nadzieje ze sobie poradze
|
|
|
#4297 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Jestem nowa na forum ale mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona . Otóż moje doświadczenie z odchudzaniem ciągnie się od zeszłego roku od października, waga wyjściowa i kulminacyjna, która skłoniła mnie do wzięcia się za siebie to było 77kg , przy czym był ogólnie chaos w moim odżywianiu i obfite późne kolacje i na sniadanie kawa. Wprowadzilam rytm 5 posiłków, zdrowego jedzenia i nie przejadania sie. Odstawilam cukier, biale pieczywo, smażone itp. W ciagu 2 miesiecy zlecialo odrazu 10 kg. Nastepnie przybralam do 72 i tak trzymala dlugo i waga ani drgnela. ![]() od 10 dni jestem na protalu i zlecialo juz 4 kg Odrazu zadam jedno, mianowicie od jutra wchodze na P + W i nie wiem w jakich ilosciach mam jesc warzywa i czy to ma byc razem z bialkiem czy zamiast niego. ![]() Nastepne moje pytanie to takie ze wraz z dieta pojawily sie uporczywe krostki ktore strasznie swedza i zastanawiam sie czy to nie moze byc od bialka ?? ktos sie juz spotkal z takimi objawami moze ?
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, ja myślałam że w pewnym wieku się z tego wyrasta.. ale widocznie się myliłam na szczęście to nie są moje koleżanki, niech tam dalej żyją sobie w swoim świecie, teraz już się nie przejmuję co ludzie gadają ![]() Lesia oj oby mi się udało... potrzebuję więcej zarabiać bo chcemy kredyt wziąć na mieszkanie po ślubie
|
#4300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede mogla dokladac sie do rachunków a potem slub![]() czad!!!!murzynka juz nie mam bleee 1 dzien sie nabył i zostal zjedzony
|
|
|
#4301 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobra kasa nie jest zła nie ważne skąd ... no chyba ze byś prostytutką chciała zostać to wtedy wiesz... ![]() Dziękuję żonciu Cytat:
Cytat:
Tysz jezdem na etapie poszukiwania wagi... miała byc na urodziny ale sie tyle czasu juiz zdecydowac nie moge ze chyba bedzie na urodziny ale za rok aaaa chciała bym ze by te laski niemiłe chociaż raz sie tak roztyły porządnie.... potem by nikomu tyłka nie obrabiały bo wiedziały by ze to nie fajne jeest... A kiedy ja sie moimi pochwale?? Chybe NEVER! jakoś ich nie widać ani troszkuuu nooo
|
||||
|
|
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucia kochana moja sto ladddd
![]()
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
ojoj, mam pierwszy dzien @, co rowna sie napadowi apetytu...
pochlonelam caly twarog prawie, 2 serki wiejskie, duszone grzyby, sole, plaster lososia wedzonego, no i warzywka: papryke, pomidora, ogorki!KURDE, CZY TO NAPRAWDE LEPIEJ JAK SIE WIECEJ JE?!? boje sie jutro na wage wejsc, chyba sobie poczekam, az minie @... ![]() pozdrowionka!
|
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle ze powinnas odstawic to bialko i na jakis czas zrezygnowac z diety zeby sprawdzic czy to nie jakies uczulenie....A tak wlasciwie to przyszlam sie wyzalic.... Boshhhh ile ja dzis jem... rano 2 kanapki z twarozkiem, pomidorkiem slata i lososiem nastepnie sledzie a pozniej caly ogromy jogurt z kakaem i slodzikiem (jadlam go na 2 razy) do tego dzis 3 kawy i cola rany jestem taka masakrycznie pelna ze szok a najlepiej pochalanialbym dalej na obiad piersi z kurczaka duszone w grzybach i do tego salata w jogurcie... a i zjadlam jeszcze sledzie... wroze 2 kg wzrostu na jutro |
|
|
|
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
Lukrecja gdyby im cycki opadły to straciłyby swój jedyny argument (bo inteligencją nie grzeszą... poważnie.)
![]() kurde laseczki, co się ze mną dzieje, nie mogę się dziś niczym najeść wchłaniam wszystko, od rana zjadłam kakao, kanapkę z szynką i pomidorem, potem galaretkę z serkiem homo, potem znów kanapki z szynką i pomidorem, potem pierś z warzywami, następnie coś a'la nutella... no już nie wiem i dalej chce mi się ciapać coś czym się zapchać? :/btw, macie może przepisz na dobry piernik?
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam czasami dni bez dna w brzuchu hehe i jem wszystko co się da, mam wrażenie że rosne i rosnę i sie najeść nie mogę
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
cos duzo Nas dzisiaj jedzacych takie niezaplanowane ilosci
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to nie wiem nie mam apetytu dzis a brzuch taaaki wzdęty jak balon i boli cosik mnie... eeehhhh ... Dziś na obiad robie spagetti dla TŻta a ja zeźre sam sos bo robie wypasiony i dozwolony taki gęsty ze sam mozna jeść i tak też właśnie uczynię
|
|
|
|
#4309 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie dziś w ogole nie chce jesc!Ledwo wmusiłam w siebie sniadanie pozniej drugie.Za godzine dopiero z pracy wychodze wiec moze zgłodnieje do obiadu
Pije za to dzis straszne ilości
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Czytała któraś tą książkę dukana co pisał z tym polakiem? Miałam wczoraj w ręce (pożyczona, zeskanowałam kilka przepisów sobie). Nic nowego się nie dowiedziałam na dobrą sprawę, ale za to ciągle mi po głowie chodzi bakłażanowy 'makaron' z sosem pomidorowym... eh, już więm co upichcę na II fazie na PW jak już zacznę
|
|
#4311 | |
|
Raczkowanie
|
HEJ KOBIETKI
Cytat:
Tym bardziej, że dziś spadek -0,5kg Powiem Wam, że ten tryb 3/3 jest sympatyczny! ![]() twinsplus1 uuu jaka laska! Brawo, bardzo ładnie Jakby to powiedział mój kumpel, wyglądasz "apetycznie" Konczita wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dużo zdrowia, szczęścia , radości, miłości, pieniędzy i dalszej utraty zbędnych kg! GRATULUJE SPADKÓW ![]() Little_Bibi twój spadek wymiata ![]() ![]() milaminka80 szefowe/szefowie mają to do siebie , że potrafią wkurzyć jak nikt inny Ja raz musiałam zmienić pracę, bo nie mogłam już wytrzymać psychicznie z szefem wrrr Ale na szczęście potem trafiło mi się na świetną szefową ![]() rumcia11 widać różnicę Buzia tak wyszczuplała Naprawdę super! Gratuluję ![]() ![]() zlotqo na takie panienki to mówi się plastiki hehe Jak oceniają po ludzi tylko i wyłącznie po wyglądzie....A co do ubierania się, ja się czasem zastanawiam, czy niektóre panny to wróciły z klubu czy po zajęciach idą prosto na disco A teraz pożalę się na mojego ojca Zawsze mi wypominał, że jestem gruba, że muszę zrzucić brzuch, że takiej grubaski to nie będzie chciał żaden facet itp. W ogóle ciągle mi docinał na temat mojej wagi Aż raz zaczął mi dokuczać przy swoim koledze, to już nie wytrzymałam, powiedziałam mu, żeby spojrzał na siebie i żeby przestał mnie krytykować, bo mam dość Myślałam, że do niego coś dotarło...Ale ostatnio się widzieliśmy(bo nie mieszkam z ojcem) i wtedy już miałam 5kg na minusie, to oczywiście nie zauważył, ale to norma...a wczoraj zadzownił, coś tam gadamy, a ja mówię "dobra tato kończę, idę zjeść kolację" a on "ok, ale nie jedz za dużo!!"
|
|
|
|
|
#4312 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to ze nie ruszamy to ja wiem ![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
za spadek Cytat:
i dziekuje za komplement a ja wlasnie po dukanowych zakupach, przy 2 sniadaniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też się nie mogę ostatnio najeść, ale wiem, że to dlatego, że lada chwilka @
Ciagnie mnie do slodkiego strasznie, wlasnie sklecilam serniczek rumcia - slicznie schudlas! naprawde mega zmiana, trzymaj tak dalej, będzie pięknie ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
dobra dziewczyny, ja się zbieram do pracy a potem do TŻta to pewnie pojawię się albo późno wieczorem albo jutro :0 miłego popołudnia!
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny wciąż nie wiem jakie mja byc proporcje warzyw i białek na tej drugiej fazie czy to maja byc same warzywa 5 dni i później same białka 5 dni, jak jest u was??
|
|
#4316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to na dniach warzywnych je się oczywoiście i warzywa i proteiny przyc zym też śnaidanie i kolacja są białkowe. Ale nie mam 100% pewności, niech ktoś mnie ew. poprawi
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Kropka, nic nas tak nie demotywuje jak nasi rodzice.... Mi ojciec powiedział, że mi to mięso w brzuchu gnije.... Już jesteś szczuplutka, więc może się z Tobą droczy?
Dulcia88, poczytaj książkę. Warto.
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2010-09-22 o 16:19 |
|
|
|
#4319 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
_________________________ _________________________ _ waga:65,5 wiek:31 wzrost:160 MÓJ Cel:55 |
|
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Pyza27.
Ksiazke oczywiście przeczytałam ale nie ma tam nic raczej o proporcjach ile czego tylko poprostu do protein doklada sie warzywka. Chyba ze cos przegapilam lepiej sie upewnic na forum
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

a te ze strony sa na czyms innym 
Dziękfa
super, gratuluję