![]() |
#1 |
BAN stały
|
CHORY FETYSZ...jestem nienormalna?
Witam. Mam hmmm taki 'problem'. Mam bardzo dziwny fetysz. Mam nadzieje, ze w przeciwienstwie do innych ludzi nie wysmiejecie mnie. Po prostu podnieca mnie trzask stawow. Nie wiem czy Wam stawy tez strzelaja. Jest to taki odglos, jakby cos strzelilo w stawie. Non stop strzela mi kolano, bark, stawy biodrowe, a takze kostki i palce u stop. Poglebiam ten stan, bo sama celowo macham konczynami, zeby uslyszec ten dajacy mi satysfakcje i radosc trzask. Czy wsrod was tez sa ludzie, ktorzy kochaja ten odglos? Wrrr... ps. szukalam nawet na youtube jakis filmikow z trzaskami stawow, ale nie ma, wiec musze meczyc swoje;p Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CHORY FETYSZ...jestem nienormalna?
Ja uwielbiam dźwięk rozrywanego styropianu i pękające bąbelki z tej folii bąbelkowej, dzika radość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
hahaha niezle, Muszynianka
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
mnie akurat palce tez nie podniecaja. nie lubie tego. ale inne stawiki, to och i ach!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
radze zaprzestac tych radosnych praktyk, bo bedziesz miala w przyszlosci powazne problemy ze stawami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jestem dumną posiadaczką strzelających kostek u nóg, wszelkie kolana i łokcie mogą się przy tym schować, chociaż też mi często tak trzaskają
![]() A kark to już w ogóle wyższa szkoła jazdy, osobiście nigdy sie nie odważyłam spróbować bo bym jeszcze jakaś skręcona do końca życia została ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mi zawsze mama mówiła " nie trzaskaj tak, kolagenu masz mało, zjedz galaretkę "
![]() Dziś trzaskają mi tylko kolana i palce u stóp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja lubię ten dźwięk ale na pewno mnie to nie podnieca.. (trzaskaja mi palce - u nasady i na środku, prawa stopa, kark, barki...)
i staram się tego w ogóle nie robić bo szkoda mi stawów - tobie też polecam przestać chyba że chcesz w wieku 40 lat herbate na prostej rozlewac
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja nienawidzę tego odgłosu. Wręcz mi szkoda czasem kogoś jak mu coś tak strzeli
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Poważnie, na starość pożałujesz głupich preferencji, jak cię będzie zarzynało w stawach.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moj brat mna strzelajace biodro chcesz sie umowic xD ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mi strzela cały kręgosłup!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wymiatasz xD
a tak w ogole to to jest dla mnie chore xD jak takie cos moze podniecac xD ale cuz ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mi strasznie strzelają palce, czasem też te u stóp i jak ściągnę łopatki to tak mi na plecach strzela. I mam tak od lat, jak czasem nie strzelę palcami, to mnie wręcz boli :/ Strasznie się boję, co będzie za te kilkanaście/-dziesiąt lat, ale co mogę teraz z tym zrobić, jak mi idzie 20. rok życia, a strzelam od kilkunastu?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hahaha załóżmy wątek o naszej miłości do strzelających stawów!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
o widze nie jestem wyjatkiem;d mi strzelaja kostki, palce i u stop i u rok, bark,biodra, no i z szyjki tak pieknie strzelam ze wszyscy az sie wzdrygaja. probowalam zaprzestac, ale to jak nalog, papierosy czy cos;d pozatym czuje, ze ten staw jest tak sztywny, ze musze strzelic, bo nie bede mogla ruszac np. glowa. czasami moze to powodowac smieszne sytuacje, np. kucajac w bibliotece trzask idzie na cale pomieszczenie. dobrze, ze w klubach gra glosna muzyka, bo tanczac czlowiek wydaje tyle trzaskow, ze az wstyd by bylo hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
o takim fetyszu jeszcze nie slyszalam. sugestywnie wlasnie mi strzelilo w kolanie... budzi to u mnie raczej negatywne emocje i nie podnieca mnie, zdecydowanie bardziej lubie folie babelkowa
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
no fuuuu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Czy te osoby, które mówią o niebezpieczeństwie strzelania i żałowaniu na starość znają chociaż jedną osobę, która ma przez to problemy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mnie to obrzydza
![]()
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie kiedys strzelala zuchwa oraz zgrzytalam zebami przy jedzeniu czasem i moj chlopak tego nie znosil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mi strzelało w kolanie jak wchodzilam po schodach , wypilam kilka tabletek wapna i mi przeszlo . Nie wiem jak można się cieszyć ze strzykających kostek przecież to oznaka choroby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Mowia, ze jesli nie towarzyszy temu bol, to nie jest to oznaka choroby. Sa rozne zdania na ten temat. jedni mowia, ze to dlatego, bo w stawie strzelaja bableki powietrza, inni ze w ten sposob'naoliwia' sie staw. Nie sadze, zeby to nioslo za soba jakies niemile konsekwencje. A nwet jesli, coz, wszystko co przyjemne szkodzi. fast food, papieroski, alkohol i tak dalej. A strzelanie stawow jest cudowne;d Pamietam jak dorwalam gazetk, gdzie babcia uskarzala sie na to, ze chrupie jej w kolanie. Az dreszcz mnie przeszedl...wrrrr kocham to
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- chrup chrup chrup! chcecie zrobic cos dobrego dla blizniego? Opiszcie jak wam strzela w stawach. To uczucie, ten odglos, bede w niebo wzieta i w miare mozliwosci sie zrewanzuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ja mam tak samo wszytsko mi strzela jak strzele bokiem to uuuuuu jak mnie mąż mocniej ścisnie to tylko takie CHRRRRUP to samo karkiem kocham strzelac stawami ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- kiedys rozmawiałam o tym z rehabilitantką i mówiła, że skoro czuję, że mnie gdzieś trzyma i mnie boli jeśli nie strzele to znaczy, że mam taka potrzebę gorzej jesli boli przy strzelaniu, tak mam z jednym palcem u ręki i nim nie strzelam w ogóle zresztą w ogóle palcami raczej mało strzelam ale kark i caluteńki kręgosłup to taaaaaak ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
yyy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Tu nie chodzi o to, że sobie raz usłyszysz strzelanie i zachorujesz, tylko o to, że jeśli się tak bawisz regularnie kolanem (np. bo lubisz go słuchać) to je nadwyrężasz - niszczą się np. powierzchnie stawowe na kościach tworzących staw itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubię tego odgłosu
a niestety czasami strzelają mi kolana i palce u stóp gdy przez dłuższy czas nimi nie ruszam ale najczęściej kolana, chociaz teraz rzadziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
szczerze, to jestem na odwyku. Strzelam tylko z karku, bo w przeciwnym razie bedzie tak sztywny, ze nie rusze glowa. Biodrami tylko po przebudzeniu, bo wystarczy ze rusze dluga nietykana noga i idzie trzask na caly dom. Ograniczam sie co do barku, bo ten juz ledwo zywy;d ale za to molesetuje znajomych;d na sile ciagam ich lapki, zeby slyszec te trzaski;d chrup chrup chrup chrup jak ja to kocham;d wpisze cos w wyszukiwarke, moze beda jakies opowiesci mrozace krew w zylach o stawikach;d
a i w ogole kocham kolana, kocham gry mnie kreca, tak samo kostki, dlatego lubie sobie przeciazac nozki;d a jak slysze ze ktos mial operacje na kolano, wode w kolanie itp to wrrr mam taki przyjemny dreszczyk. tak, wiem, jestem nienormalna;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.