Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 17:55   #631
burgund1234
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja też zapomniałam
ale wiesz co Janusz, chciałam się u was na forum zalogować - jako vision właśnie i nie dostałam odpowiedzi od moderatora więc wymyśliłam inny nick i dałam innego maila, tam także odpowiedzi nie dostałam, więc konta nie mam i szczerze mówiąc nawet was nie podczytuję więc nie wiem o czym tam piszecie... ale jeśli jest tak jak Titina mówi - że latają dalej prześmiewcze komentarze co do Wizażu to trochę nie fair

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

tutaj jest: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...znajomego.html

A tu reszta artykułów z gazeta.pl: http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...9,8205579.html

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

ale z Ciebie śledczy
jestem pod wrażeniem... więc skoro on miał grać w tym turnieju (a widzę, że widnieje na liście zawodników) to znaczy, że wcale nie było tak jak ktoś tu pisał - on nie był poza Trójmiastem w dniu zaginięcie Iwony. Więc może był na służbie - jak mówi druga znana nam wersja jego alibi
To MARIUSZ O ten o którym pisała meduza wyjechał z Trójmiasta.
nie MARCIN O

Krakowiec jest zaraz za Stogami po drodze na Górki Zachodnie.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:58   #632
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
To MARIUSZ O ten o którym pisała meduza wyjechał z Trójmiasta.
nie MARCIN O

Krakowiec jest zaraz za Stogami po drodze na Górki Zachodnie.
oooj kurde, znowu mi się pomieszali
dzięki za poprawę
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:58   #633
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Kilkanaście postów wcześniej pisałam,że jeden z kolegów Iwony gra w drużynie piłki nożnej plażowej,ryłam,czytałam no i doczytałam się,że ten znajomy to policjant Marcin O.
On i jego brat grają w niejakim "krakowcu",zainteresowała m się tym bo Iwona i Kasia wybierały się na ten słynny mecz piłki nożnej plażowej... "Krakowiec" jest ze Stogów czy Górek zachodnich,sprawdziłam w necie,ale nie znalazłam info,że 17 lipca mieli grać,możliwe jednak,że to miał być jakiś zwykły sparing,trening -stąd brak info o meczu ,możliwe też,że Iwona umówiła się na tak wczesną godzine bo na Stogi czy na Górki Zach. jest z Zaspy kawał drogi..
Krakowiec http://www.mosir.gda.pl/pl/promocje/pn3
brawo, Sherlocku!
możliwe, że to był sparing i po prostu dlatego nie ma o tym wzmianki na stronie...
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:59   #634
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
skąd taki wniosek?
nie wiesz, nie pisz. do wiadomości publicznej nie są podawane wszystkie informacje posiadane przez policję.
A Ty wiesz??
A ja np wnioskuję to z artykułu w którym mama Iwony mówi że jej policja powiedziała że znajomi powiedzieli że poszło o bzdurę. Zaraz znajdę i przytoczę, a wogóle to jakbyś nie zauważyła to wysnułam teorię że koleżanka może miec rację i to by się zgadzało dlaczego tyle jest zatajone

"Z informacji pani Kindy wynika, że towarzyszące Iwonie osoby, podczas zaznań wyraźnie bagatelizują sprawę nieporozumienia. Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami. Czy dowie się o tym kiedykolwiek?"

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:05
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:00   #635
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Twój wybór.
Nie będę reklamowała strony na które pozwala się na obrażanie nas.

Mam tylko pytanie:
Czy ma Iwony autoryzowała te wszystkie buraki i ziemniaki pod naszym adresem?
kurcze ale tu nie chodzi o jakąś walkę miedzy jednym forum a drugim, chociaz ja w sumie nie wiem co to za "prześmiewcze" watki i malo mnie to obchodzi, wiem, ze wieki temu byl jakis konflikt ale chyba dawno i nieprawda, odkad ja tu jestem a troche tu siedze to nic sie nie dzialo. wiem, ze Ty napisalas pierwszy post i w sumie mozesz z nim robic co chcesz ale naprawde adres oficjalnej strony Iwonki by się przydał, ja bym wstawila ale jak mowie Twoj jest pierwszy post, wiec przemysl to jeszcze raz na spokojnie.
a to pytanie...niemiłe i chyba niepotrzebne, przeciez znasz na nie odpowiedz, mama Iwonki ma ciekawsze i wazniejsze sprawy na glowie niz autoryzacja postow

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:02   #636
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
3.07 wychodzi iwona z baleto poklocona , mala szarpaninka z pawlem i idzie z buta do domu
po czasie wychodzi adria i dolacza do reszty. ida kolo mc donalda. wydzwaniaja do iwony chca ja udobruchac. nie lamie sie iwonka. podobno jada do domow. adria sprzed bloku dzwoni do iwony ( rozmowe slyszy tata iwony) rozmawiaja okolo 3.45 moze ciut przed dlatego pan piotr mowi ze kolo 4 rano. prez ten telefon wyladowuje sie bateria iwonce. wylogowanie sie z bts. w zlkosci iwonka mowi ze jest juz pod domem i aby nie czekali ( to miedzy innymi ta rozmowa co rozladowalo) ale tak naprawde iwonka jest ciut dalej. z adria jest reszta towarzystwa. daje im cyne gdzie jest iwona i ktoredy idzie. moze nawet komus to mowi telefonicznie. moim zdaniem wazny jest odcinek od ostatniej kamery do osiedla i tam ja zabrali. sadze ze wrecz wyszli jej naprzeciw.a auto bylo podstawione pozniej.dlatego powiedziala ze mysleli ze jechala taxi aby nie bylo na nich tylko podejrzenie ze trafila do domu odrazu nie spodziewali sie ze idzie z buta bo nie wiedzieli na sto procent ze niema kasy. dlatego ta niejasnosc w wypowiedziach.4.17 ostatni widok iwonki i chwile potem jest zwijana. to moja wersja.
Robson, jaką brykę kupujesz z tego miliona nagrody?
Chyba lepszą, niż te cabrio tego cienkiego Rutka?
Bo te marne 20 tysięcy od Karnowskiego pójdzie na waciki.

Jednak na wszelki wypadek, jeszcze przed wypłatą, zadeklaruj publicznie, że z całą rodziną będziecie się strzygli u matki Iwony.
To tak na wszelki wypadek, gdybyś nie trafił z oskarżeniami.

Przez tę ciężką atmosferę podejrzeń wszystkich i każdego z osobna kobieta bankrutuje (prawie nikt z dawnych klientów nie chce chodzić do jej salonu).
AliBaba102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:04   #637
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Kilkanaście postów wcześniej pisałam,że jeden z kolegów Iwony gra w drużynie piłki nożnej plażowej,ryłam,czytałam no i doczytałam się,że ten znajomy to policjant Marcin O.
On i jego brat grają w niejakim "krakowcu",zainteresowała m się tym bo Iwona i Kasia wybierały się na ten słynny mecz piłki nożnej plażowej... "Krakowiec" jest ze Stogów czy Górek zachodnich,sprawdziłam w necie,ale nie znalazłam info,że 17 lipca mieli grać,możliwe jednak,że to miał być jakiś zwykły sparing,trening -stąd brak info o meczu ,możliwe też,że Iwona umówiła się na tak wczesną godzine bo na Stogi czy na Górki Zach. jest z Zaspy kawał drogi..
Krakowiec http://www.mosir.gda.pl/pl/promocje/pn3
A jednak się dokopałaś do tego.
W sumie można zacząć o tym dyskutować,tylko nie bardzo wiem z której strony zacząć...
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:07   #638
visionAM
Zakorzenienie

Moim zdaniem w takim razie to dziwne, że ten policjant nie zadzwonił do mamy Iwony i nie brał udziału w poszukiwaniach... widział pewnie, że Iwony nie ma na meczu... swoją drogą chyba jej zależało na nim skoro po imprezie była skłonna o 7 rano jechać na mecz więc DLACZEGO on się tyle czasu nie ujawniał...?
Stary 2010-09-22, 18:07   #639
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
A Ty wiesz??
A ja np wnioskuję to z artykułu w którym mama Iwony mówi że jej policja powiedziała że znajomi powiedzieli że poszło o bzdurę. Zaraz znajdę i przytoczę, a wogóle to jakbyś nie zauważyła to wysnułam teorię że koleżanka może miec rację i to by się zgadzało dlaczego tyle jest zatajone

"Z informacji pani Kindy wynika, że towarzyszące Iwonie osoby, podczas zaznań wyraźnie bagatelizują sprawę nieporozumienia. Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami. Czy dowie się o tym kiedykolwiek?"
a czy to znaczy, że NIE POWIEDZIELI NIC?
Stary 2010-09-22, 18:08   #640
ry-bcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
a apropo tych narkotyków to bardzo prawdopodobne, bo to jedynie by wyjaśniało dlaczego tak zatajają tą sprawę i dlaczego policji nic nie powiedzieli i tym bardziej mamie Iwony, bo okazałoby się jakimi świniami byli dla jej córki a i dla Iwony też na pewno byłby to powód do dużego zdenerwowania i właśnie takiej pieszej wycieczki jaką sobie urządziła ( musiała byc naprawde wsciekla) i to tez tłumaczyłoby dlaczego nie zadzwoniła do mamy
swoją drogą należy też sobie zadać pytanie czy Iwona była aż taka "świeta", czy stroniła od narkotyków i czy mogłoby to w niej wywołać taką złość
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:11   #641
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

ale z Ciebie śledczy
jestem pod wrażeniem... więc skoro on miał grać w tym turnieju (a widzę, że widnieje na liście zawodników) to znaczy, że wcale nie było tak jak ktoś tu pisał - on nie był poza Trójmiastem w dniu zaginięcie Iwony. Więc może był na służbie - jak mówi druga znana nam wersja jego alibi
Możesz dać linka gdzie widnieje na tej liście??

Ja już wyjaśniłam te alibi. To ja zaplątałam, alibi Marcina pomyliło mi się z alibi tego Łukasza Fortuniaka co zaginął i go morze wyrzuciło.

Czyli jednak Marcin był wtedy na służbie,chociaż nadal nie znalazłam tego wywiadu audio,gdzie Rutkowski o tym mówi.
Stary 2010-09-22, 18:13   #642
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem w takim razie to dziwne, że ten policjant nie zadzwonił do mamy Iwony i nie brał udziału w poszukiwaniach... widział pewnie, że Iwony nie ma na meczu... swoją drogą chyba jej zależało na nim skoro po imprezie była skłonna o 7 rano jechać na mecz więc DLACZEGO on się tyle czasu nie ujawniał...?
ale nie mamy 100% pewności, że to on tam grał to tylko takie hipotezy...
zresztą nawet jeśli grał, to Iwona niekoniecznie go informowała, że wybiera się na mecz
Stary 2010-09-22, 18:13   #643
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
o boże, zaczyna się...
nie tylko Robson podejrzewa znajomych więc z łaski swojej nie przyłaź tu tylko po to aby komuś zwracać uwagę na to, co ma pisać a co nie.
I dlatego Wizaż Plotki jest taki fajny do przejrzenia w wolnych chwilach!

Dla każdego znajdzie się więcej błota, niż moja babcia miała zapisane leczniczo w kołobrzeskim sanatorium.

Tak trzymać!
Nam się świetnie czyta i mamy rozrywkę.
A sprawcy też się cieszą, bo fora pracują pełną parą, codziennie przypominając każdemu, kto cokolwiek widział, cokolwiek wie, żeby broń Boże nie wychylać się, bo z wyssanych z palca oskarżeń nigdy się nie oczyści.

Tak trzymać, dziewczyny!
Stary 2010-09-22, 18:17   #644
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Możesz dać linka gdzie widnieje na tej liście??

Ja już wyjaśniłam te alibi. To ja zaplątałam, alibi Marcina pomyliło mi się z alibi tego Łukasza Fortuniaka co zaginął i go morze wyrzuciło.

Czyli jednak Marcin był wtedy na służbie,chociaż nadal nie znalazłam tego wywiadu audio,gdzie Rutkowski o tym mówi.
jest wymieniony w tym fragmencie artykułu:
Cytat:
I miejsce zajęła drużyna KRAKOWIEC (....)
źródło: http://www.mosir.gda.pl/pl/promocje/pn3 mniej więcej w połowie artykułu, w nawiasie podane nazwiska zawodników

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
ale nie mamy 100% pewności, że to on tam grał to tylko takie hipotezy...
zresztą nawet jeśli grał, to Iwona niekoniecznie go informowała, że wybiera się na mecz
no w sumie masz rację...

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez AliBaba102 Pokaż wiadomość

Dla każdego znajdzie się więcej błota, niż moja babcia miała zapisane leczniczo w kołobrzeskim sanatorium.

Tak trzymać!
A sprawcy też się cieszą, bo fora pracują pełną parą, codziennie przypominając każdemu, kto cokolwiek widział, cokolwiek wie, żeby broń Boże nie wychylać się, bo z wyssanych z palca oskarżeń nigdy się nie oczyści.

Tak trzymać, dziewczyny!
witaj trollu, pisz więcej i częściej i w jeszcze bardziej ironicznym tonie, mi się ciebie także bardzo miło czyta

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:19
Stary 2010-09-22, 18:18   #645
rilla900
Raczkowanie

Vision, lepiej zmień w swoim poście nazwisko na "Marcin O.", bo ktoś może się doczepić o ochronę danych osobowych

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez AliBaba102 Pokaż wiadomość

Tak trzymać!

Tak trzymać, dziewczyny!
kogo wg Ciebie obrzucamy niezasłużenie błotem?
Stary 2010-09-22, 18:18   #646
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
Vision, lepiej zmień w swoim poście nazwisko na "Marcin O.", bo ktoś może się doczepić o ochronę danych osobowych
dlaczego? ja zacytowałam fragment artykułu, źródło podałam.
EDIT: edytowałam, żeby nie było że jestem złą, niedobra i kogoś obrażam

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:19
Stary 2010-09-22, 18:19   #647
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
a własnie mialam o to pytac czy Was to nigdy nie zdziwiło, ja bym sie nie zebrała na mecz plażowy na 7 rano nigdy w zyciu, co to za godzina?? jeszcze w wakacje?? po imprezie i 2 godzinach snu?? nigdy w zyciu. a w ogole o ktorej ten turniej mial sie zaczac, zwykle te wszelkie mecze zaczynaja sie o 9, co wiec takiego waznego bylo na tej plazy o 7? ciekawe czy ktos kiedys Kasie o to zapytał. chyba, ze wlasnie mi to przyszlo na mysl, wtedy byly takie piekielne upaly moze specjalnie to przesuneli na wczesniej, ale mimo wszytsko bym nie wstala

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-22, 18:20   #648
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
skąd taki wniosek?
nie wiesz, nie pisz. do wiadomości publicznej nie są podawane wszystkie informacje posiadane przez policję.
Boże drogi zaraz mnie coś trafi.
Weż się cofnij do ostatnich stron poprzedniego wątku.
Tam dyskutujemy o artykule , w którym mama Iwony stwierdza, że nie wie o co poszło i że to może być kluczowe dla sprawy.
Albo możesz go znaleźć w linkach podanych w pierwszym poście Titiny.
Tylko trzeba troszkę poszukać. Ale po co? Lepiej zwracać komuś kto dobrze pisze uwagę.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:20   #649
AliBaba102
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
pozatym kto powiedzial ze nic nie wiemy? janusz sam napisal ze jestesmy spostrzegawczy jak cholera wiec chyba mial cos na mysli co? ja uwazam ze cholernie duzo wiemy i tyle samo wyjasnilismy
O, to już teraz na 100% dowiem się, czy Iwonka była na trzech, czy na dwóch imprezach?
I czy Kasia, jak mówiła przed kamerą została opuszczona na imprezie urodzinowej przez Iwonę, czy popijała z Iwonką na działce a potem wszyscy razem podjechali taksówką do Dream Clubu?
Stary 2010-09-22, 18:21   #650
vMALENAv
Raczkowanie

Cytat:
Ale chyba nie wiadomo czy ten Marcin O. był w ogóle na tym meczu i grał...

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:21   #651
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
a własnie mialam o to pytac czy Was to nigdy nie zdziwiło, ja bym sie nie zebrała na mecz plażowy na 7 rano nigdy w zyciu, co to za godzina?? jeszcze w wakacje?? po imprezie i 2 godzinach snu?? nigdy w zyciu. a w ogole o ktorej ten turniej mial sie zaczac, zwykle te wszelkie mecze zaczynaja sie o 9, co wiec takiego waznego bylo na tej plazy o 7? ciekawe czy ktos kiedys Kasie o to zapytał. chyba, ze wlasnie mi to przyszlo na mysl, wtedy byly takie piekielne upaly moze specjalnie to przesuneli na wczesniej, ale mimo wszytsko bym nie wstala
z tego co poszperałam w necie to mecz się miał o 10:00 zacząć.
Czy przenieśli na wcześniejszą godzinę to nie mam pojęcia...

Osobiście powiem tak - musiałoby mi bardzo zależeć (na meczu, na grającym tam chłopaku itp.) aby po imprezie o 7 rano wstać i jeszcze gdzieś jechać

Cytat:
tyle czasu nie ujawniał...?
Ale chyba nie wiadomo czy ten Marcin O. był w ogóle na tym meczu i grał...
grał skoro jest na liście graczy, którzy zajęli pierwsze miejsce w tym turnieju

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:22
Stary 2010-09-22, 18:22   #652
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
dlaczego? ja zacytowałam fragment artykułu, źródło podałam.
EDIT: edytowałam, żeby nie było że jestem złą, niedobra i kogoś obrażam
no wiesz, mi osobiście to nie przeszkadzało, ale nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie będzie miał pretensji lepiej dmuchać na zimne.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
mi by się też nie chciało... ale mógł tam grać chłopak który BARDZO się Iwonce podobał. w takiej sytuacji MOŻE i ja bym się poświęciła ale też mało prawdopodobne...
Stary 2010-09-22, 18:23   #653
visionAM
Zakorzenienie

Dziewczyny zaraz zaraz!!!
ten artykuł o piłce plażowej jest z 2006 roku !!!!
Stary 2010-09-22, 18:25   #654
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
z tego co poszperałam w necie to mecz się miał o 10:00 zacząć.
Czy przenieśli na wcześniejszą godzinę to nie mam pojęcia...

Osobiście powiem tak - musiałoby mi bardzo zależeć (na meczu, na grającym tam chłopaku itp.) aby po imprezie o 7 rano wstać i jeszcze gdzieś jechać

grał skoro jest na liście graczy, którzy zajęli pierwsze miejsce w tym turnieju
taaaa jeszcze ja po imprezie alkoholowej i 2 godzinach snu bym była taka "piekna", ze nie wiem czy pokazałabym sie komukolwiek na oczy, tym bardziej jakby mi na jakims "Ktosiu" zależalo ) zadziwiajaca ta 7, tym bardziej, ze mecze od 10.

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-22, 18:26   #655
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
A może to po prostu czysty przypadek,że on tam grał?? Może Iwonie się podobał ktoś inny z jego drużyny?? A może to Kasi się ktoś podobał?? Też tego nie wiemy.

Dziwne,że to nie wyszło na samym początku przesłuchań...
Stary 2010-09-22, 18:26   #656
lalalilala
Raczkowanie

Cytat:

wiesz co.. też się nad tym zastanawiałam. Ale w sumie teraz sobie myśle tak- skąd Ona miała wiedzieć że się pokłóci?
Może planowała że wrócą wcześniej wszystcy razem taksówką do domu. Wówczas będąc już na przykład o 3 w domu miałąby troche czasu przespać się i ogarnąć...
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:27   #657
ry-bcia
Zadomowienie

Cytat:
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:28   #658
titina
Zakorzenienie

Cytat:
, wiec przemysl to jeszcze raz na spokojnie.
a to pytanie...

Przemyślałam bardzo dokładnie, my stosujemy się do wszystkich próśb Janusza. Prosił żebyśmy pisały w wątku żeby sprawa nie ucichła to piszemy, prosi żebyśmy zapisywały się do mamy Iwonki - znalazło się kilka chętnych, prosił o reklamowanie salonu - zrobione. Dopiero po kolejnej prośbie powiedziałam basta. Nie mona tylko od nas oczekiwać a samemu na innym forum pokazywać że się nas nie szanuje.

Cytat:
niemiłe i chyba niepotrzebne, przeciez znasz na nie odpowiedz, mama Iwonki ma ciekawsze i wazniejsze sprawy na glowie niz autoryzacja postow
Nie miałam nic niemiłego na myśli. Przecież tamto forum powstało wanie dlatego że u nich wszystkie posty autoryzuje mama Iwonki. Dlatego ich strona jest autoryzowana. (przynajmniej oni sami tak tłumaczyli powstanie tej kolejnej strony).

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:38
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:29   #659
vMALENAv
Raczkowanie

Cytat:
ładna zmyła

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:30   #660
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
jest wymieniony w tym fragmencie artykułu:
źródło: http://www.mosir.gda.pl/pl/promocje/pn3 mniej więcej w połowie artykułu, w nawiasie podane nazwiska zawodników

No tak,też weszłam na tą stronkę,ale ten artykuł jest sprzed 4 lat. ;P
2006-07-25 Więc jak tylko zobaczyłam datę to wyszłam nie czytając go. ;P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości