Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 18:34   #4621
201608051010
Konto usunięte

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość

Kochana, już wniosłam apel o konkurencyjne spotkanie, ale mało nas z Trójmiasta Ale spokojnie same też się możemy spotkać Jeszcze z Gda jest jeszcze Sandrunia88 o ile dobrze pamiętam, ale ostatnio się nie udziela w wątku.
Sandrunia pisala jakis czas temu, ze musi przestac sie tu udzielac (ze wzgledu na kogos tam) ale moze jeszcze czasem tu zaglada?
w kazdym badz razie jak bedziesz miala czas i checi to daj znac, jakos sie umowimy
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:40   #4622
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
Sandrunia pisala jakis czas temu, ze musi przestac sie tu udzielac (ze wzgledu na kogos tam) ale moze jeszcze czasem tu zaglada?
w kazdym badz razie jak bedziesz miala czas i checi to daj znac, jakos sie umowimy
Oki, pewnie zagląda Nie ma problemu Ja jestem z Ujeściska,a Ty?

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:51   #4623
DobraDusza88
Zakorzenienie

Ja tylko tak na chwilkę wpadłam się pochwalić, że najprawdopodobniej pójdziemy z TŻ i znajomymi (tymi od naszej sali...) na Andrzejki na tą salę na której właśnie będziemy mieli wesele 160 zł od pary, więc nawet nie dużo
Stary 2010-09-22, 18:52   #4624
Haniula
Zakorzenienie

witam moje SPD
Nadrobiłam Was, a od wczoraj wieczora miałam 4 strony ! pedzicie jak szalone

Kashmirkajak pech to pech, może to jakis znak, aby Twój tz nie jezdził narazie na skuterku. Wazne ze nikomu nic sie nie stało
Motylek warto sprobowac na wystawe, przynajmniej bedziecie wiedzieli "z czym to sie je" a Domi posłuszny jest? bo my z tym mamy koszmarne problemy...
Ijaa Gratuluje oszczedności:brawo: rasowa SPD
Effie Bodajze Ty pytalas o dniu mezczyzny, teraz to i ja mam dylemat, w zeszlym roku TZ nic nie dostał, nawet zyczen, bo zwyczajnie zapomniałam Teraz musze pamietac, i chciałabym mu kupić jakas koszulke moze

Zatem wiec toteż otóż oznajmiam ,że za chwile zabiore sie za dodawanie zdjęc w sukni Prosze o szczere opinie

A dziś jestem wykonczona. Od rana byliśmy z TZtem na naszej działce budowlanej bo chcielismy zasadzić zywopłot, i trzeba było przekopac i wypielić teren. Masakra. Zarośniete to , i cały dzien z przerwa na szybki obiad zrobiliśmy połowe, a była z nami teściowa i brat TZta . A już czuje sie obolała jutro to beda dopiero zakwasy

I co? kwalifikuje sie do konkursu na długość postu?

zdjecia dodane do albumu , kto chetny- prosze bardzo suknia nie była wystarczajaco z tyłu ściagnieta, wiec troche luźna w biuscie:P

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-09-22 o 19:00
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:09   #4625
201701300931
Konto usunięte

Eh, umieram Przeszło na mnie z męża, gardło mnie boli, nos mi się zaczyna zatykać. Źle mi
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:09   #4626
effie22
Wtajemniczenie

Ja własnie szukam na all prezentu jakiegos śmiesznego.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:14   #4627
golden_eye
Wtajemniczenie

oooooo widzę, że podejmujecie wyzwanie w pisaniu postów tak powinno być, której nie ma długo to pisze karniaka
Haniula sukienka mi się podoba jestem na TAK a teraz reszta żyrrrii proszę
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:16   #4628
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, umieram Przeszło na mnie z męża, gardło mnie boli, nos mi się zaczyna zatykać. Źle mi
A lekarstwa jakieś bierzesz? Zrób sobie może inhalację i pij herbatkę z miodem, cytryną i malinami U mnie kocio się przewraca ciągle i ciągle śpi

15

Stary 2010-09-22, 19:28   #4629
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
wróciłam czy ktoś mnie jeszcze pamięta??;(
oczywiście że pamiętamy aż tak chyba źle z nami nie ma w końcu lekko po 20stce jesteśmy

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
jeśłi zjedziesz sobie prawie do końca strony to jest taki paseczek kto aktualnie przegląda wątek i tam pewnie Cię dziewczęta wypatrzyły

mam dwa pytania odnoszące się do Waszych postów a właściwie trzy

1. któraś podawała tu adres bloga z przepisami dla Dunkających (na diecie Duncana w sensie) można prosić o przypomnienie??

2. jeszcze w pierwszej części graffka pisała o arbuzowym sofinie do płukania. niestety już tu nie zagląda,a ja tego sofinu szukam i szukam... może któraś z Was wie jak to wygląda??

3. ze dwie strony do tyłu jedna z Was pisała o jakimś arbuzowym płynie/kremie mogę prosić o przypomnienie nazwy??

i tu wychodzi właśnie moje arbuzowe zboczenie
o właśnie, też poszukuję info nt arbuzowego płynku do płukania...ssnow a nie było to przypadkiem niemieckie ?

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Ja tylko tak na chwilkę wpadłam się pochwalić, że najprawdopodobniej pójdziemy z TŻ i znajomymi (tymi od naszej sali...) na Andrzejki na tą salę na której właśnie będziemy mieli wesele 160 zł od pary, więc nawet nie dużo
ehh imprezka, przydałoby się gdzieś wyskoczyć to przeszło Ci, widze co do tej koleżanki?

a myśmy wrócili od babci, oczywiści dokarmiła nas schaboszczakami, cisasteczkami i jestem pełna
a wcześniej odwiedzliśmy fryzjera TŻ był już zarośnięty ja zresztą też i teraz fryzurka mi się znów podoba nic mi w oczy nie leci i tył odpowiednio skrócony taki bob z asymetrią po raz drugi chyba ta fryzkurka na dłużej ze mną zostanie
a fryzjer nie drogo bo tz 10 zł a ja 18

teraz piję winko, po 3dniowym porządkowaniu mieszkania łącznie z oknami, firankami i chowaniu letnich ciuchów (czyt. skakaniu po krzesłach) należy mi się a co !!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Haniula sukienka ładna, a kiedy bierzesz ślub?

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:35   #4630
Haniula
Zakorzenienie

Nadia , maju, dopiero w maju. Ale juz mi sie nie chce szukac sukienki, meczy mnie to, a wsumie ta mi sie podoba i chyba sie zdecyduje
Stary 2010-09-22, 19:37   #4631
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
A lekarstwa jakieś bierzesz? Zrób sobie może inhalację i pij herbatkę z miodem, cytryną i malinami U mnie kocio się przewraca ciągle i ciągle śpi
Coś tam biorę... Ale generalnie czekam aż samo przejdzie Mam taki organizm, że mi się przeziębienie utrzymuje kilka dni i przechodzi samo bez żadnych wizyt u lekarza

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Nadia , maju, dopiero w maju. Ale juz mi sie nie chce szukac sukienki, meczy mnie to, a wsumie ta mi sie podoba i chyba sie zdecyduje
Dobry miesiąc, dobry! :P Oby tylko była ładna pogoda!
A sukienka dość ładna Ja swoją kupowałam w listopadzie i w sumie w pierwszym sklepie, do którego weszłam. Bo u mnie kryterium była cena
Stary 2010-09-22, 19:38   #4632
Haniula
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny za komentarze
sukienka z bolerkiem kosztuje 950 zl, mysle ze warto ? w salonie 3.000zl i to sama kieca bolerko na zdjeciach mi sie nie podobało, ale na zywo ma mnostwo swiecacych koralikow i wydaje mi sie ze jest ladniejsze

Danaee a pokaaaz zdjecia ze ślubu

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-09-22 o 19:40
Stary 2010-09-22, 19:39   #4633
aneczka240
Wtajemniczenie

Haniula - bierz sukienkę i się nie zastanawiaj ! Jest śliczna. Skromna, a jednocześnie elegancka. A co do konkursu, to chyba musisz popracować nad długością
Trójmiejskie i okolicznotrójmiejskie SPD zgłaszać się, bo spotkanie się szykuje ! Konkurencję zrobimy Dziewczynom,a co

15

Stary 2010-09-22, 19:44   #4634
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Coś tam biorę... Ale generalnie czekam aż samo przejdzie Mam taki organizm, że mi się przeziębienie utrzymuje kilka dni i przechodzi samo bez żadnych wizyt u lekarza

A sukienka dość ładna Ja swoją kupowałam w listopadzie i w sumie w pierwszym sklepie, do którego weszłam. Bo u mnie kryterium była cena

mam to samo, mi już się skończyło przeziębienie a obyło się bez lekarza biorę tran teraz na okres jesienno-zimowy

słyszałam ze maj pechowy, ale nie każdy w to wierzy i są pary które są długie lata szczęśliwe

Stary 2010-09-22, 19:44   #4635
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Haniula - bierz sukienkę i się nie zastanawiaj ! Jest śliczna. Skromna, a jednocześnie elegancka. A co do konkursu, to chyba musisz popracować nad długością
Trójmiejskie i okolicznotrójmiejskie SPD zgłaszać się, bo spotkanie się szykuje ! Konkurencję zrobimy Dziewczynom,a co
Takiej wlasnie szukałam poczatkowo miała byc w fasonie rybki, ale ta tez mi pasuje, i jest wygodniejsza, a rybki nawet uzywane sa w cenach ok 2.000 a to mi za duzo

Lili komputer chyba faktycznie zamulił
Stary 2010-09-22, 19:45   #4636
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
no nadia to teraz tylko czekać aż dziewczyny też dostaną pozdrowienia od gazowni/spółdzielni/energetyka/sieci komórkowej... jak my dwie mamy, to sie sypnie. nie żebym życzyła, ale zauważcie, że wszystkie mamy wszystko w tym samym czasie - kłótnie, złe dni, choroby, a teraz się zaczęły dopłaty... zrób fotkę mitenek na rączkach (boszszsz aż się spociłam przy pisaniu tych miTeNek )
U mnie przyszedł gaz, pierwsza rata prawie 300 pln

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mój P. miał znowu wypadek drugim skuterem i tym razem nie z Jego winy, facet wjechał mu autem w tył a on odbił się rykoszetem i przód zniszczył sobie też o naczepę jadącą przed nim
Czeka sobie teraz z kompletnie rozwalonym skuterem na policję i na lawetę Na szczęscie Jemu nic się nie stało, co nie zmienia faktu, że od jakiegoś czasu ciągle nieszczęścia (mówiłam że chodzą stadami ) nie wiem czy to jakieś fatum czy co nie wiem pomódlcie się za nas czy co żeby ten pech nas opuścił naprawdę zaczynam się o Niego bać
Ojej, szczerze współczuje, niech się pilnuje Tż bo ewidentnie coś nad nim wisi !

Cytat:
Dziewczyny wymyśliłam co kupię TŻ'owi na dzień faceta Lodowy kufel na piwko Jako, że nie mam zbyt dużych funduszy na to przeznaczonych, a taki kufel kosztuje na All ok 20 zł TŻ lubi piwko, więc powinien się ucieszyć
Chyba podkradne pomysł

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
wróciłam czy ktoś mnie jeszcze pamięta??;(
Ja, ja

Haniula sukienka śliczna, przecudownie w niej wyglądasz. Mi się wszystko bardzo podoba, bolerko szczególnie

3 godziny dziś prasowałam, była siostra na kawce, potem z tż na poczcie, u rodziców na kawce, spacerku i w biedronce. Wydałam 50 pln, ale troche kupiłam Kupiłam zachwalane paryskie jeżynowe Zobaczymy czy będą dobre
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:45   #4637
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:

To dobry masz organizm. Ja mam przeziębienie lub anginę jak mąz ma. Zawsze tak jest, że on mnie zarazi albo ja jego. Ja za swoją sukienkę dałam całe 470 zł z salonu

15

Stary 2010-09-22, 19:46   #4638
Nadia5
Zakorzenienie

Haniula ja płaciłam za uszycie 1350 zł a każda suknia poniżej 1000 jest superokazją ja wolę bolerka takie proste z krótkim rękawkiem (miałam takiee)ale tak to sama sukienka i jej krój mi się bardzo podoba, chyba nawet krój podobny do mojego

Stary 2010-09-22, 19:46   #4639
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Takiej wlasnie szukałam poczatkowo miała byc w fasonie rybki, ale ta tez mi pasuje, i jest wygodniejsza, a rybki nawet uzywane sa w cenach ok 2.000 a to mi za duzo

Lili komputer chyba faktycznie zamulił
Lili smaży frytki i każdej będzie w paczce wysyłać

15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 19:47   #4640
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
oczywiście że pamiętamy aż tak chyba źle z nami nie ma w końcu lekko po 20stce jesteśmy

o właśnie, też poszukuję info nt arbuzowego płynku do płukania...ssnow a nie było to przypadkiem niemieckie ?

ehh imprezka, przydałoby się gdzieś wyskoczyć to przeszło Ci, widze co do tej koleżanki?

a myśmy wrócili od babci, oczywiści dokarmiła nas schaboszczakami, cisasteczkami i jestem pełna
a wcześniej odwiedzliśmy fryzjera TŻ był już zarośnięty ja zresztą też i teraz fryzurka mi się znów podoba nic mi w oczy nie leci i tył odpowiednio skrócony taki bob z asymetrią po raz drugi chyba ta fryzkurka na dłużej ze mną zostanie
a fryzjer nie drogo bo tz 10 zł a ja 18

teraz piję winko, po 3dniowym porządkowaniu mieszkania łącznie z oknami, firankami i chowaniu letnich ciuchów (czyt. skakaniu po krzesłach) należy mi się a co !!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Haniula sukienka ładna, a kiedy bierzesz ślub?
Wiesz.. dalej mi na serduszku siedzi no ale nie mam zamiaru psuć tak fajnej znajomości z tego powodu To chyba jedyna para gdzie TŻ się dogaduje z facetem a ja z dziewczyną i tak samo w drugą stronę Także to chyba nie powód, żeby to psuć

Haniula- super suknia! będziesz Piękną Seksowną Panią Młodą !

Edytowane przez DobraDusza88
Czas edycji: 2010-09-22 o 19:52
DobraDusza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:49   #4641
201701300931
Konto usunięte

Moja kiecka kosztowała 1.200zł - nowa z salonu. Wprawdzie nie na mnie szyta (przerabiana). Ale kupowałam przecenioną Zaraz poszukam jakiś zdjęć, na których ją widac i Wam wstawię
Stary 2010-09-22, 19:52   #4642
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
To dobry masz organizm. Ja mam przeziębienie lub anginę jak mąz ma. Zawsze tak jest, że on mnie zarazi albo ja jego. Ja za swoją sukienkę dałam całe 470 zł z salonu
wow gdzie taki salon?

Ja jak chodziłam, to wszystkie suknie jakie mi sie podobaly kosztowały ponad 2.000 :/
A w ogole u Was tez tak bylo, ze na wejsciu w salonie pytały"kiedy ślub?" jak powiedzialam prawde ze w maju to nie pozowolily mi przymierzyc , bo" to jeszcze czas"
Stary 2010-09-22, 19:58   #4643
201701300931
Konto usunięte

Oto moja kiecka Pierwsze zdjęcie z bolerkiem w Kościele... Na dworze było dobre 8-10 stopni i lało przez cały dzień Więc pogoda mi się wybitnie nie udała i wymarzłam w Kościele

Powiem Wam, że na razie nie znam innych osób, które by miały tak denną poogdę na ślubie jak ja...
Stary 2010-09-22, 20:03   #4644
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Oto moja kiecka Pierwsze zdjęcie z bolerkiem w Kościele... Na dworze było dobre 8-10 stopni i lało przez cały dzień Więc pogoda mi się wybitnie nie udała i wymarzłam w Kościele

Powiem Wam, że na razie nie znam innych osób, które by miały tak denną poogdę na ślubie jak ja...
Ślicznie
Jaka Ty szczupluteńka

Mi to się wiele sukien podoba i ogólnie wszystko co z weselami związane
Stary 2010-09-22, 20:04   #4645
Haniula
Zakorzenienie

ale z Ciebie chudzinkaaa Bardzo ładnie wygladałas Ja wole sukienke w całości, ale Tobie ten krój pasował:tak:

Maj w tym roku byl bardzo zimny, oby nie za rok bo wymarzne w tej koronce
My mamy w takim miesiacu tylko i wylacznie ze wzgledu na sale, juz nie bylo innych terminow :/

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-09-22 o 20:06
Stary 2010-09-22, 20:06   #4646
aneczka240
Wtajemniczenie

Danaeee84 bardzo ładna sukienka Haniula wygooglaj morie-stylee i zobaczysz Jeszcze godzinka i mężuś wróci z pracy

15

Stary 2010-09-22, 20:08   #4647
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
ale z Ciebie chudzinkaaa Bardzo ładnie wygladałas Ja wole sukienke w całości, ale Tobie ten krój pasował:tak:
Ja szłam do salonu z nastawieniem "sukienka jednoczęściowa z ramiączkami", a widać z czym wyszłam Ramiączka doszywałam krótko przed odbiorem, bo normalnie był sam gorset

Mówiłam, że jestem szkieletorek Chociaż ja bym chciała przytyć 15kg

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Maj w tym roku byl bardzo zimny, oby nie za rok bo wymarzne w tej koronce
My mamy w takim miesiacu tylko i wylacznie ze wzgledu na sale, juz nie bylo innych terminow :/
A ja się uparłam na maj, bo chciałam mieć dyplomy na nowe nazwisko, a nie chciałam brać ślubu w czerwcu, kiedy miałam dwie sesje na głowie... My generalnie salę załatwiliśmy w lipcu, więc dość późno. Ale potem DJ czy fotografa załatwialiśmy w lutym i spokojnie były wolne miejsca
Stary 2010-09-22, 20:08   #4648
Haniula
Zakorzenienie

to zawsze wychodzi sie w czyms innym wazne ze pasowało i ze sie dobrze czułas. Ja tez miałam inne zamiary, a czuje, ze ta mi pasuje i juz:P

My juz mamy wszystko zalatwione, nawet czesc alkoholu stoi w piwnicy

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-09-22 o 20:12
Stary 2010-09-22, 20:12   #4649
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz.. dalej mi na serduszku siedzi no ale nie mam zamiaru psuć tak fajnej znajomości z tego powodu To chyba jedyna para gdzie TŻ się dogaduje z facetem a ja z dziewczyną i tak samo w drugą stronę Także to chyba nie powód, żeby to psuć

Haniula- super suknia! będziesz Piękną Seksowną Panią Młodą !
no to rozumię Cie doskonale, nieliczne przypadki (u nas) gdzie TŻ dogaduje się z facetem a ja z dziewczyną miałam takie wakacje po cywilce, najlepszy przyjaciel TŻa (oboje go lubimy) i jego niemożliwa do polubienia dziewczyna...zupełnie inne klimaty
Cytat:
wow gdzie taki salon?

Ja jak chodziłam, to wszystkie suknie jakie mi sie podobaly kosztowały ponad 2.000 :/
A w ogole u Was tez tak bylo, ze na wejsciu w salonie pytały"kiedy ślub?" jak powiedzialam prawde ze w maju to nie pozowolily mi przymierzyc , bo" to jeszcze czas"
ja miwrzyłam sukienki w lutym na pyt kiedy ślub-czerwiec odpowiadano ze to za pózno ale krawcowa kazała przyjść w marcu na pobranie miary
Cytat:

to jest tak- za ciepło źle, bo się na sali nie da wysiedzieć, za zimno źle bo każdy chce się ogrzać na sali, do fotek nie pozuje i w ogóle na dworze nic go nie interesuje...gdyby na moim ślubie padało to nie miałabym sesji plenerowej bo chcieliśmy tylko fotki w plenerze w dzień ślubu inny dzień nie w chodził w grę

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

krój idealnie dla Ciebie śliczna suknia

ja miałam ramiączka a i tak mi spadała i za długa była schudłam w 5 dni (?)

Stary 2010-09-22, 20:13   #4650
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cudnie jest wszystko tak planować

Właśnie zakupiłam:

http://allegro.pl/item1222896185.html
http://allegro.pl/item1203549124.html

Raz w roku robie takie wieksze zakupy, więc nie żałowałam. Poza tym nie lubie butów, które po dwóch miesiącach mi się rozlecą

Aneczka a jaki miałaś model ?

Co do kufla lodowego to też zaczęłam się nad nim zastanawiać Kiedyś kupiłam mu już kielony lodowe Miałby komplet

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-09-22 o 20:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości