|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
W Biedronce w której ostatnio byłam(wczoraj) cały czas leżą w kartonie. A są już od jakiegoś tygodnia lub dwóch.
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam dziś w biedronce cole za 99 groszy oraz pastellę jajeczną ze szczepiorkiem - POLECAM!
|
#2403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to będę musiała pojechać i popatrzeć czy u mnie są
|
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 0,5 za 38-39 zł. Wielkokrotnie przeze mnie sprawdzony - do nalewek rzecz jasna :-D
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
Ja wpadłam do biedronki tuż przed zamknięciem zobaczyć, czy może pojawiły się u mnie nowe topy i na szczęście były
Bardzo smaczne są, już zajadam ![]() Widziałam, że były już storczyki, bardzo ładne, białe i fioletowe, nie wzięłam, bo dużo mam teraz wydatków, ale chwilę się nad nimi zastanawiałam.. Aha z i urodzinowych promocji proszki dalej były także coś mi nakłamał ten ochroniarz wczoraj
|
|
|
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a w jaki sposób wy używacie tego żelu mic.? chodzi mi o to, czy na suchą czy na mokrą skórę, czy za pomocą dłoni czy płatków hig., czy używacie do zmywania tuszu czy tylko np. podkładu?
|
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
takie: http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Ga...lny/big/18.jpg
czekam na nie odkąd pojawiła się gazetka Przytulny Dom, a to chyba dość dawno było. mam nadzieję, że się nie rozczaruję za bardzo ![]() dzisiaj mama z wujkiem też dorwali się do szlafroków i bardzo zadowoleni są ![]() poza tym kupili mi również kołdrę, zobaczymy jak się sprawdzi... migdały w cynamonie oczywiście są baaardzo dobre (chociaż już gdzieś takie wcześniej jadłam hmmm) |
|
|
|
#2408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Wtajemniczenie
|
A my dzisiaj z TŻ degustowaliśmy ten niebieski drink i powiem szczerze, że jakoś nas nie zachwycił.
Co do alkoholi to zauważyłam,że nie które wina np Carlo Rossi są sporo tańsze niż w innych sklepach, kupowałam dzisiaj za 16zł z groszami a poza Biedronką są nawe po 19 zł. |
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
widziałyście może te storczyki? są w dobrym stanie? nie mam coś ręki do storczyków, a tak bardzo mi się podobają..
Edytowane przez lotuus Czas edycji: 2010-09-22 o 23:09 |
|
|
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
mnie te migdały z cynamonem średnio smakują.
|
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
witam witam,
ehh 2 próby logowania okupione 4 dniami i nerwami (liniki nie działała/nie docierały) - ale jestem chciałam się przywitać i podzięki przesłać bo dzięki Wam upolowałam mnóstwo rzeczy z promocji, a poza tym dowiedizałam się o tylu rzeczach, których chyba nigdy bym w biedrze nie wypatrzyła także czytanie forum do kawy weszło do w rytuał poranka hehehe apropos kawy - fuego też dziski forum, bo byłam uprzedzona do biedronkowych kaw, ale jest pycha!!! a pozatym m.in: - granatwowy szlafroczek - świetny, super miękki - sprite - kaszka (ale jednak na nie jestem) - ariel - jeżynowe ciacha - whiskasy - saszetki zapachowe - czajnik i cedzak w planach (mam nadzieje że zdobędę makowy) oraz żel miceralny + drobiazgi kosmetyczno-chemiczne ![]() - walczę z sobą by już nie iść oglądać lampki i orchideei -whiski oczywiście trafiłam tu przekierowana wiadomą wyszukiwarką kiedy poszukiwałam info o gumiaczkach wiem, ze to juz temat zamknięty, ale jak juz się zalogowałam to chciałam zapytać o co chodziło z tymi biedronkami w krakowie? : Cytat:
![]() P.S. jak coś pokręciałam z cytowaniem/wklejaniem to przepraszam, muszę opanować zasady, naazie cieszę się, zalogowaniem pozdrowienia jeszcze raz Edytowane przez guszka Czas edycji: 2010-09-22 o 22:56 |
|
|
|
|
#2413 | ||||
|
Rozeznanie
|
cześć Wizażanki
![]() od pewnego czasu bardzo lubię zaglądać na ten wątek i tak sobie Was z ukrycia podczytuję ![]() jeśli można to także poproszę o przepis na priv Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)))Cytat:
wczoraj kupiłam tą kawę i jestem bardzo zadowolona )))
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
ehh.. tak mi się zachciało coli... jutro lecę do Bidry, może upoluję szlafrok.
![]() Aha - zgadzam się co do sosu Aspiro i Pastelli, że są smaczne ale... skład nie jest zachwycający. Więc lepiej unikać niż zajadać codziennie
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-09-22 o 23:58 |
|
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie Cola nie jest w promocji!!! :-(
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Opłaca się, ja kupuję zawsze na wagę w sklepach dla zwierząt, tak jest taniej niż taki paczkowany, a i tak kg kosztuje ok 10zł. Tutaj masz 1,5 kg plus dwie saszetki.. |
|
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w biedronce z nadzieją, że uda mi się upolować szlafrok, ale został tylko czerwony rozmiar L/XL , a interesował mnie S/M.Rano wybiorę się do osiedlowej biedronki, może będą. Dorwałam przedostatni słoik Cafe Fuego, siostra ostatnio kupiła sobie Arabię, ale nie zachwycił mnie jej smak. Było sporo zestawów kubuś play i nawet Top chipsy o smaku pesto z bazylią (mam nadzieję, że nie pokręciłam). Co do Topów o smaku masła z ziołami wydały mi się bez smaku, zdecydowanie wolę zwykłe solone. Dodatkowo kupiłam makrelę wędzoną, tuńczyka w sosie własnym kawałki w nowym opakowaniu
łatwo się otwiera, bez użycia noża. Jogurt jogobella o smaku pieczonego jabłka, winogrona zielone, bułeczki kajzerki (potaniały bo kosztowały 33 gr, a teraz są po 25 gr.) ser żółty, wafle ryżowe, marmoladę rapsodia truskawkową- smaczna. Rano wybieram się po lampkę, nektarynki i mam nadzieję, że znajdę szlafroczek
|
#2418 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pyyyszna jest, ale ta z lodówki nie z zamrażarki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja u mnie chyba widziałam obok ciasta francuskiego, ale nie wiem czy to na stałe czy może nie wykupili jeszcze z poprzedniej oferty ![]() Dżizas jak mi te migdały łażą po głowie
|
|||||
|
|
|
#2419 |
|
BAN stały
|
Czy w Waszych Biedronkach były już legowiska dla psów ??
|
|
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
dziś przed pracą podjechałam do Biedry po jakieś owocki, wchodze,patrze a tam cały regał Szlafroków
mój rozmiar S/M byl w kolorze różowym, niebieski i żółty i oczywiscie nie mogłam się zdecydować Tż przez tel. podał liczbe 3 więc po wyliczeniu padło na róż jest strasznie ale to strasznie różowy było ich w sumie ponad 15 szt. przy kasie pytałam Pani czy wczoraj też były a ich poprostu nie zauważyłam, to powiedziała że wczoraj nie było więc jest szansa że u Was też jeszcze gdzieś dojadą.Poza tym w koszach promocyjnych były Kalosze roz.40 w kwiaty, jestem pewna że wczoraj ich nie było więc chyba wyszły z magazynu bo dzieciecych też było dużo wiecej ![]() nieprzygotowana na to że moga się pojawic jeszcze szlafroki bo już objezdziłam 4 Biedronki za nimi, miałam mało gotówki więc dziś głodówka ale szlafrok jest
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cena biedronkowa bardzo zachęcająca![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
albo zdjąć to pudło z wystawy
|
||
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj wieczorem w Biedronce i trafiłam na stojaki pełne storczyków
pewnie już wystawili na dzisiejszy dzień. Udało mi się znaleźć 2 piękne z dwoma pędami. Dużo było połamanych i zniszczonych, zastanawiam się co z nimi zrobią? wyrzucą czy przecenią jeszcze?Pierwsze oczywiście poleciałam po storczyki, i chwilę jeszcze mi zeszło bo robiłam z TŻ'etem większe zakupy, kiedy szliśmy w końcu do kasy to dużo storczyków już było wykupionych. Kupiłam też fajną ramkę na zdjęcie chyba za 8,99 i zasłonę makarony której od dawna potrzebowałam
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2010-09-23 o 09:42 |
|
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------
[/COLOR] Opłaca się, ja kupuję zawsze na wagę w sklepach dla zwierząt, tak jest taniej niż taki paczkowany, a i tak kg kosztuje ok 10zł. Tutaj masz 1,5 kg plus dwie saszetki..[/QUOTE] ja wczoraj specjalnie sprawdzałam ile kosztuje w normalnej sprzedarzy w biedronce i cena jest ta sama za 1,5 kg. opłaca się więc dla tych 2 saszetek gratis, ale tak to jakiejś mega różnicy nie ma, no chyba, że w porównaniu do zoologicznych, ale tam zwykle mają droższe wszystko. za to opłaca się w puszkach - wychodzi najtaniej. |
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
Wybrałam się przed 8 do Biedronki, ale ze szlafroków był tylko czerwony L/Xl i 3 męskie
udało się bez rozrzutności.Kupiłam twaróg chudy, masło śmietankowe, dwie bułeczki kajzerki, nektarynki ( jakieś brzydkie, albo zielone albo już zgniłe musiałam przebierać) mleko 0,5% , jogurt pitny kawa z guaraną, kefir i malutkie herbatniki
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Czytam wątek i u niektórych z was wczoraj były jeszcze urodzinowe produkty a ja wczoraj byłam samochodem miałam nadzieje że będzie jeszcze cola za 0,99 ale niestety już żadnego z urodzinowych produktów nie było
pracownicy mojej Biedronki są chyba nadgorliwi i faktycznie wszystko oddali
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Jeeeju, jak ja bym chciała takiego storczyka
ale cholerka alergię mam i żadnych kwiatków nie mogę mieć w domu Słuchajcie, a teraz z tej gazetki o zdrowiu ma byc jakas margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu. Była ona juz kiedyś, kupowałyście? Kusi mnie też ten rowerek stacjonarny, nie wiecie jak on jakościowo sie sprawuje? Aha, donoszę, że nowo wypróbowany przeze mnie jogurt Smaki Polskie agrestowy jest smaczny- agrestem to on raczej nie smakuje, ale mimo to fajny smak jak dla mnie
|
|
|
|
#2428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2429 |
|
Konto usunięte
|
kupił ktoś pudełka?
|
|
|
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj w końcu wypróbowaliśmy Aspiro słodko-kwaśny - no bardzo smaczny, naprawdę.
W niczym nie ustępuje naszemu ulubionemu do tej pory Łowiczowi ![]() Z nowej aktywnej gazetki kupię na pewno Skrzyp w tabletkach. I zastanawiam się nad zestawami Rexony..
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

nie wiecie czy może będą w biedronce suszarki do ubrań?? bo poluje na to od jakiegoś czasu i nie mogę upolować

to będę musiała pojechać i popatrzeć czy u mnie są
turystyki i rekreacji o specjalności hotelarstwo i gastronomia

więc jest szansa że u Was też jeszcze gdzieś dojadą.