|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Kanałówkę miałam raz... kilka lat temu i się baaardzo zniechęciłam bo babka coś spieprzyła i bolało masakrycznie przez 2 tygodnie (odżywiałam się przez słomkę). Teraz miałam poprawiane przez profesjonalistów i nic nie czułam. W ogóle ostatnio polubiłam wizyty u dentysty, bo ten do którego chodzę jest po prostu rewelacyjny.
|
|
|
#3392 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Dobry człowiek Tylko potem ostrzega by parę godzin nie jeść bo się ugryzę i ani nie będę czuć kiedy ![]() Na pizzy byliśmy w Da Grasso, tam na ul. Stanisława (chyba? ), tej prostopadłej do Mariackiej |
|
|
|
|
#3393 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hhihihi
Cytat:
![]() i co bierzesz wszystko z barku? ![]() a teraz kiedy sie zobaczycie ?Cytat:
a Wy ile razy w tygodniu sie widzicie??A ja zobacze M. w sobote i nie moge sie doczekać jużżżżż ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz już siwe włosy?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu nie sado maso tylko oczy idę cieszyć
jak widzę uśmiech doktora P to od razu mi lepiej
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu właśnie się zastanawiam , za wódką nie przepadam , wina bym z lampkę może wypiła , piwo może wezmę to z chęcią wypiję . Impreza w piątek to będę zmęczona po pracy . Może wezmę tylko piwko i najwyżej z dziewczynami się złoże na jakiś alkohol ? W sumie dużo nie piję już , więc szkoda mi brać całą flaszkę jak mogę sobie w domku zrobić z niej pyszny likierek i sączyć go przez dwa tyg
Zadzwonię do dziewczyn i dowiem się co będziemy pić . Bo z naszego grona raczej za wódką nikt nie jest . A ja to tym bardziej , a pomyśleć , że kiedyś mogłam tyle wypić a wieczorem przyjedzie po mnie TŻ , pracuję na popołudnie to akurat po pracy przyjedzie , bez żadnego marudzenia jeszcze wręcz przeciwnie zadowolony jest bardzo , że może po mnie przyjechać
|
|
|
|
#3397 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry, dobry...
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz w Poznaniu są targi (chyba dentystyczne) więc dzisiaj musiałam wyjść przed 15 z pracy a 2 nadchodzące dni mam odgórnie wolne mogę się cała poświęcić upiększaniu swojej osoby |
|
|
|
|
#3399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twój chyba nigdy nie marudzi jeśli chodzi o Wasze spotkania ![]() Cześć ![]() co u Ciebie ? ![]() Ilsa ale masz dobrze
|
|
|
#3400 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
uuu to bedzie sie działo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam stresa... 4 miesiące i 7 dni do ślubu i NIC nie jest załatwione.
Nawet w kościele data nie zaklepana - myślałam, że wczoraj to jedno będzie załatwione i d... blada |
|
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak się zacznie rok akademicki to raz w tygodniu... Wyobrażam sobie... Po takiej przerwie. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
|
#3404 |
|
Wtajemniczenie
|
Ayrine, Arrakis
Justyś no proszę jakie wielki pozytyw ze strony G. Kama ![]() Madzia a jakoś tam leci, praca praca praca.... mam dość na dziś. A u Ciebie?
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu mój TŻ jest osobą bardzo stanowczą i ogólnie widzimy się tylko w weekendy czyli od pt - poniedziałku rano
. W tyg to rzadkość .Czasem marudzi , że musi w domu pomóc. Ale przeszliśmy jakby na następny etap naszego związku , że nie przeszkadza mi to , rozumiem , że musi pomóc w domu , chce odpocząć , więc nie zalewam go falą smsów , nie marudzę . Czasem sama zapomnę nawet napisać , wiem , że i tak przyjedzie w weekend . Ale ogólnie i tak gdybym mogła bym chciała TŻ 24\h dla siebie Ale mam nadzieję , że do stycznia uda się to zrealizować . A Ty madziu jak się czujesz ? Oluuuu a kiedy pokażesz nam swoją mega pazurkowatą fryzurkę ? Też mnie korci by coś zrobić w włosami ale kurczę ładne nawet są jak się je podprostuje trochę , tylko dużo roboty przy nich trochę jest |
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, 4 miesiące to kuuuuuupa czasu. No stress Malenia
|
|
#3407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
To to ja wiem, tylko mnie stresują PM-ki,które na rok przed ślubem mają 4x więcej pozałatwiane niż my
![]() Trzeba w końcu DJa wybrać i jechać podpisać umowę fotografem. Podpisać umowy nie mogę za bardzo skoro nie ma terminu w kościele, a jak w kościele będą tak wydziwiać to to wszystko zacznie kiepsko wyglądać, bo wyjdzie, że będzie wszystko załatwione a my będziemy latać po mieście i szukać księdza który zechce nam dać ślub Rany, żeby ten proboszcz okazał się być mniej socjopatyczny ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
O rany, a jak tu też mi tak zaśpiewają? kurde, wtedy tam kogoś chyba zamorduję... mi WYRAŹNIE powiedziano, że jak nawet w połowie października przyjdę to ze wszystkim zdążymy żeby jeszcze nie było, że ksiądz tak sobie zarzucił terminem niefrasobliwie... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj i na 2 lata przed można mieć wszystko pozałatwiane, a można zorganizować ślub w parę miesięcy. Często jak dziewczyna jest w ciąży to organizują ludzie huczne wesela i się da. Także głowa do góry. Dyspensa... Elena bierze mieszany ślub, jej narzeczony jest innej wiary, to co innego.
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak widzę po nas, że większośc i tak zaczyna się załatwiać tak 3 tyg. przedjestem zła, bo @ jak nie było tak nie ma ![]() Ustaliliśmy dziś szczególy z facetem z zespołu Jutro maluję włosy i się czeszę ![]() Madzia zazdroszcze opalanka, ja też bym z chęcią wystawiła dziób przed tym weselem, ale no nie mam kiedy ale i tak bym nie miała czasu, bo już dom trzeba gruntownie wysprzątać. pójde taka blada, bez sensu to wszystko
|
||
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby było widać pazurki musiałabym trochę więcej czasu spędzić na prostowaniu i w ogóle układaniu.Mogę pokazać na czym się pani fryzjerka wzorowała... o:
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
też bym chciała myśleć, że jutro jest np. czwartek a byłby piątek. a najlepiej sobota
oj, rozmarzyłam się...
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
My też potrzebujemy dyspensy z kurii na ślub mieszany :/
|
|
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
Rain to może tacy u nas są niefrasobliwi. Motylek coś mówił, że to chyba mniej trwa.
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
cieszymy się, że zdjęcia się Wam podobają, jak chcecie to wpadajcie do Jeleniej
![]() a wracając do ząbków, któraś z Was Zazdrośnice, wybielała sobie kiedyś zęby u dentysty? bo tak się zastanawiam, czy po zdjęciu aparatu sobie nie wybielić, trochę mi już przyciemniały od tych hektolitrów coli
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem pewna , że będzie jakaś okazja
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam takie dni, że ehh..
wchodziłam na wątek, próbowałam trochę nadrabiać, ale nastroje ostatnio nie za wesołe to nawet mi się odpisywać nie chciało... czuję się jak słoń kurcze, chciała bym coś zrobić ze sobą, ale nie daję rady, bo jak już sie trzymam np ze trzy dni, jem zdrowo itp, to ktos ciasto przyniesie, albo jestem u kogoś i głupio mi odmówić, albo coś. Tak samo z tym kręceniem hula-hop, po miesiącu nie widziałam zadnych efektów, no dobra, jeden, jeszcze bardziej mi się boczki z nad spodni wylewały ![]() Czy ja sobie wymówek szukam ![]() Cytat:
![]() Hajja, wbrew pozorom, siwe włosy to nie tylko przypadłość starszych osób. Najczęściej to genetycznie uwarunkowane i nic na to nie poradzisz
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, spokoooojnie, zdążycie ze wszystkim, nawet z dyspensą
(btw, całe życie byłam przekonana, że to jest dyspenZa ).Olka, oj, też miałam wycinane ósemki - dwie na dole, bo mam za szeroką żuchwę. Tak że wiem, co czujesz A ja wróciłam niedawno od pani psycholog, jeszcze zarzuciłam pranie, uprzątnęłam sypialnię... i robię sobie wieczór relaksu. Postaram się odciąć przynajmniej w części od neta, zjem zaraz fajną kolację jakąś, wskoczę do cieplutkiej kąpieli, a potem będę czytać aż padnę kończę teraz "Upiora w operze", następna w kolejce jest "Gra anioła" Zafóna. I z 20 innych książek tak że muszę nadrobić takie moje postanowienie na tę jesień ![]() A na spotkaniu z panią psycholog, hmm... Znów chciała mnie "zrelaksować" (w związku z G.), ale zdygałam. Pamiętam, jak się czułam po ostatniej hipnozie i jaki do teraz mam mętlik w głowie. Może poproszę ją o to następnym razem. Tak czy siak podtrzymuje ona swoje zdanie (pisałam Wam w klubie). No i dodatkowo wyszła jedna sprawa w związku z G. bezpośrednio związana z syndromem DDA (pierwszy raz konkretnie do tego nawiązała), kazała mi przeczytać kilka artykułów na ten temat, w szczególności zwrócić uwagę na typologię DDA, a zwłaszcza na dziecko-ratownika... Powiedziała mi, że na siłę chcę naprawiać świat, no i tym samym siebie unieszczęśliwiam, że jestem w stanie zrezygnować z własnego życia, żeby ulepszyć cudze. No... łi łil si. Póki co jest wielki zamęt, ale dziwnie nie czuję niepokoju. Zmykam coś zjeść i do wanny, zerknę tu później
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nie to... pozamiatane ![]() Cytat:
na razie poleruję ząbki pastą Pearl Drops i nawet działa
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Ja się nawet leczenia kanałowego boję
a czeka mnie przegląd u dentysty i obawiam się że będzie coś do leczenia 
Dobrze, że spotkanie się udało.
Tylko potem ostrzega by parę godzin nie jeść bo się ugryzę i ani nie będę czuć kiedy 
), tej prostopadłej do Mariackiej
?
a Wy ile razy w tygodniu sie widzicie??
Możliwe, że chwilowe, On po prostu taki jest... Jak jest zajęty swoimi sprawami to nie patrzy na nic, ale czasem coś go tknie i zachowuje się tak właśnie jak wczoraj... Tylko, że ostatnimi czasy dawno tak nie było, po prostu chyba byliśmy zmęczeni sobą, a ostatni weekendy odkąd mam auto spędzam u rodziców i chyba zaczęło mu mnie brakować... Bo coś napomknął, że ostatnio w ogóle mnie nie ma. Chyba poczuł, że nie "kontorluje" już sytuacji, że ja nie siedzę w domu i nie czekam na niego, tylko mam co robić. Wczoraj dużo życzeń dostałam, ciekawiło go od kogo i w ogóle... Więc troszkę jakby "niespokojny" jest, i bardzo dobrze

13.03.2008

żeby jeszcze nie było, że ksiądz tak sobie zarzucił terminem niefrasobliwie...

wchodziłam na wątek, próbowałam trochę nadrabiać, ale nastroje ostatnio nie za wesołe to nawet mi się odpisywać nie chciało... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)