Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 21:09   #781
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
ktos mi poie o co chodzi bo ja nie w temacie?... wogole o co chodzilo i kto to taki?

co do postow Alibaby wiecie co to nie troll on naprawde pokazuje ze tu sie kiepsko dosyc czyta te posty- mowie o tych absurdaslnych tezach - brak dystansu ...
Wygoogluj sobie "lidia90".

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Melissa no nie żartuj

Oskarżenia były od samego początku, zerknij sobie na pierwszy wątek chociaż.
A no zerknę,bo akurat ja dołączyłam w drugim wątku i na pierwszym mnie nie było i go nie czytałam,więc przejrzę.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:12   #782
Kimikika
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Wygoogluj sobie "lidia90".

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

A no zerknę,bo akurat ja dołączyłam w drugim wątku i na pierwszym mnie nie było i go nie czytałam,więc przejrzę.
Ja też przed chwilą zerknęłami była tam jednak koleżanka Iwony - Laylissa.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:17   #783
Janusz_G
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!

Cytat:
Ja dostrzegam błędy w tym podsumowaniu.

Przede wszystkimw mediach były podawane 2 werje ostatniej rozmowy - ok 3.30 jedna,2 że padł telefon w jej trakcie -czyli musiało to być ok.3.49.

Poza tym Janusz nie pisał że ojczym Iwony słyszał Adrię wypowiadającą słowo "Iwona". Napisał że mogło tak byc - było to jego gdybanie. A w podsomuwaniu już jest jako fakt.

Na moje to jak takie podsumowanie ma czemuś służyć to warto napisać obie wersje wydarzeń z mediów, a także dodać że gdybanie Janusza to nie fakt.
to nie jest moje gdybanie - Słowa Piotra - usłyszałem głos Adrii która mówi : słuchaj Iwona
Podszedłem do okna - było jasno i chciałem zobaczyć jak rozmawiają .
Niestety balkon sąsiadów zasłaniał mi widoczność , pomyślałem że Adria rozmawia z Iwona twarzą w twarz więc się położyłem -koniec cytatu.

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:19
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:18   #784
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
dziwne...co takiego musiał zobaczyć świadek przy tym wejściu63,że na podstawie jego zeznań rutek stwierdził,że iwona nie może żyć? tam było sporo ludzi +ręcznik,więc to musiało być jakieś drastyczne i jednoznaczne,bo to,że ktoś ją wciągnął do auta nie oznacza,że umarła...
Też się nad tym zastanawiałam i jedyne co mi przyszło do głowy to to, że ktoś mógł widziec jakąs sytuację, w której uczestniczyła Iwona i ktoś związany ze sprawą, a przez policję wykluczony bo złożył fałszywe zeznania...
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:20   #785
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
było jasno
tego dnia wschód był krótko po 4 więc w sumie musiały bliżej tej godziny rozmawiać skoro było już dość jasno....
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:21   #786
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Zaczynam wątpić czy dobrze zrobiłam z tym podsumowaniem.
Pisząc to nie chciałam nikogo oskarżać ale i tak są osoby, które się tego dopatrują.
Inne-jak koleżanka bezuczuciowa twierdzą, że to nie na tym forum ma być to podsumowanie....szkoda gadać
Dobrze zrobiłaś - Brawo dla osób które tu zajrzą po raz pierwszy będzie dobrym wstępem do dyskusji

nie nadążam za wami - a mam jeszcze inne fora
Ale VisonAM i tak kocham ( razem byliśmy na wygnaniu _ Oj działo się działo - Prawda ?

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:24
Stary 2010-09-22, 21:23   #787
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Tak ją oceniła policja na początku.

mmm3m myślę że zbyt osobiście odebrałaś post Alibaby pod Twoim cytatem. Ja to odebrałam nie jako wyśmiewanie się z Ciebie i Twoich pytań, ale odpowiedź w stylu jaki panuje tu na forum. I raczej było to prześmiewcze dla innych,którzy rzeczywiście tak piszą na poważnie, a nie w stosunku do Ciebie, bo jednak Ty akurat z Adrią ze zdjęcia nie szukałaś sensacji i zastanawiałaś się,że to przecież niemożliwe że to ona,choćby ze względu na prawko. Ale inni byli skłonni podchwycić to natychmiast - w końcu Adria zła
Nie jestem takim egocentrykiem ja nawet nie zauważyłam że cytowała mnie, bo widziałam jak się wyśmiewała z Robsona i innych, więc nie chodzi o jakiś mój uraz tylko o to jak traktuje teorie innych użytkowników. Oczywiście może się z nimi nie zgadzać ale niech pisze to grzeczniej I na zaczepne niech odpowie swoimi teoriami skoro nasze jej nie przekonują

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-22 o 22:10
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:26   #788
bezuczuciowa
Raczkowanie

to może one wtedy rozmawiały twarzą w twarz i było po 4.
Stary 2010-09-22, 21:27   #789
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Dobrze zrobiłaś - Brawo dla osób które tu zajrzą po raz pierwszy będzie dobrym wstępem do dyskusji

nie nadążam za wami - a mam jeszcze inne fora
Ale VisonAM i tak kocham ( razem byliśmy na wygnaniu _ Oj działo się działo - Prawda ?
nooo działo się Janusz
ale dobrze, że już jest spokój...
nurtuje mnie strasznie sprawa tej rozmowy którą słyszał Piotr, a Ty jakie masz zdanie na ten temat?
Stary 2010-09-22, 21:27   #790
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
moim zdaniem Alibaba pisze tutaj specjalnie aby wprowadzić zamęt i zniechęcić ludzi do dyskusji, a niektórych skłócić. Juz fakt, że pisze bezosobowo, tak że nie da się rozpoznać płci, wskazuje na to, że wszystko jest robione specjalne. Nikt sam z siebie nie wypowiada się nie używając formy żeńskiej lub męskiej Przypomnijcie sobie co Janusz pisał o ludziach z Onionforum i ignorujcie a jak komuś się podobają posty tej osoby to niech je czyta
Dokładnie, już wcześniej nas prowokowała/ał. Dlatego mojego szacunku póki co nie ma.
Stary 2010-09-22, 21:28   #791
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Ok, chętnie pozmieniam a napiszesz mi jak to by miało być dokładnie z punktami tak żebym mogła zrobić kopiuj wklej, bo ja już się troszkę pogubiłam
Druga wersja:
Adria rozmawia z Iwoną i w trakcie tej rozmowy telefon Iwony rozładowuje się.

Miałyśmy to już wcześniej ale sprostowalyśmy po czyichś uwagach.

Do Kimikiki:

Co masz na myśli pisząc : jeśli to ma czemuś służyć? czy uważasz, że to podsumowanie jest niepotrzebne?

Założenie było takie, żeby nowe osoby miały info o tym co tu jest przedmiotem dyskusji i miały przegląd tego co tu ustaliłyśmy.

A teraz już nie do Kimikiki tylko ogólnie:

Podsumowanie faktów zamieszczone na tym forum nie pochodzi z akt policyjnych ani prokuratorskich.
Są to nasze ustalenia nad którymi dyskutujemy i będziemy robić to nadal.
Nie ukrywamy celowo, żadnych faktów.
Zrobione zostało aby ułatwić dyskusję nowym osobom i trochę wszystko uporządkować.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:29
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:31   #792
visionAM
Zakorzenienie

mmm3 - dawaj na Top Model, potem podyskutujemy
burgund - a Ty się nie przejmuj tymi gadkami, dobrze że jest to podsumowanie, kawal dobrej roboty. Ludzie zawsze będą marudzić, tacy jesteśmy my Polacy
Stary 2010-09-22, 21:31   #793
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
nurtuje mnie strasznie sprawa tej rozmowy którą słyszał Piotr, a Ty jakie masz zdanie na ten temat?
Janusz dał nam przecież do rozkminienia sprawę połączeń telefonicznych i godzin tychże połączeń, własnie dlatego, ze po spotkaniu z Piotrem maja pewne wątpliwosci.

Edytowane przez madziullah
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:32
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:32   #794
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
tego dnia wschód był krótko po 4 więc w sumie musiały bliżej tej godziny rozmawiać skoro było już dość jasno....
hmn....a może Adria rozmawiał z Iwoną po 4-tej...Może Iwona dzwoniła do niej z czyjegoś telefonu,z telefonu tego kogoś kto na nią czekał,dał jej zadzwonić ze swojej komórki,żeby uspokoiła Adrię..telefon była na karte,niezarejestrowany,p o rozmowie została zutylizowany i jużnie wiem już sama...z drugiej strony policja na pewno sprawdziła bilingi Adrii...
Stary 2010-09-22, 21:37   #795
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
nooo działo się Janusz
ale dobrze, że już jest spokój...
masz ten języczek masz ale do rzeczy
Dodał na koniec tematu , bo poszedłem do pokoju żeby pokazał mi przez okno jak to wyglądało i na koniec dodał - gdybym wiedział że coś jest nie tak to bym zszedł - nie byłem śpiący , z reguły o tej porze się budzę - tak koło czwartej .
Zadałem więc pytanie jak bardzo koło 10 - 15 min przed czwarta a on nie tak za 5 lub kilka minut po czwartej .

Teraz dodam od siebie mam swój wiek i z racji ciągłej pracy budzę się zawsze koło 4 20 - obojętnie czy to dzień powszedni czy dni wolne - wtedy lubię sobie podrzemać tak do 5 rano .
Dla tego jego odpowiedź wydała mi się naturalna

I potwierdził tak za 10 min 4 00 lub trochę po

http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=21

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:45
Stary 2010-09-22, 21:45   #796
burgund1234
BAN stały

Cytat:
masz ten języczek masz ale do rzeczy
Dodał na koniec tematu , bo poszedłem do pokoju żeby pokazał mi przez okno jak to wyglądało i na koniec dodał - gdybym wiedział że coś jest nie tak to bym zszedł - nie byłem śpiący , z reguły o tej porze się budzę - tak koło czwartej .
Zadałem więc pytanie jak bardzo koło 10 - 15 min przed czwarta a on nie tak za 5 lub kilka minut po czwartej .

Teraz dodam od siebie mam swój wiek i z racji ciągłej pracy budzę się zawsze koło 4 20 - obojętnie czy to dzień powszedni czy dni wolne - wtedy lubię sobie podrzemać tak do 5 rano .
Dla tego jego odpowiedź wydała mi się naturalna
Czyli Piotr słyszy jak Adria wymawia słowa : słuchaj Iwona o 3:5O a być może po 4:00.

Iwony telefon rozładowuje się o 3:49

Więc mogły być 2 wersje:
- było to rozmowa w trakcie,której Iwonie padł telefon

Albo jeśli było to po 4:00:

- jak ktoś słusznie zauważył Iwona dzwoniła z drugiego telefonu

Szkoda, że wtedy nie zszedł.......

Czas edycji: 2010-09-22 o 21:50
Stary 2010-09-22, 21:49   #797
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Czyli Piotr słyszy jak Adria wymawia słowa : słuchaj Iwona o 3:55 a być może po 4:00.

Iwony telefon rozładowuje się o 3:49

Więc mogły być 2 wersje:
- jak ktoś słusznie zauważył Iwona dzwoniła z drugiego telefonu.
- rozmawiają twarzą w twarz.
twarzą w twarz raczej nie bo jest na monitoringu o godz 4 12

Cały czas kombinuje z tymi wszystkimi info i cały czas mam wrażenie że czegoś lub kogoś nie bierzemy pod uwagę .
W pierwszej wersji przekazanej przez policję było ( niech mnie ktoś oświeci ) że telefon rozładował się jej przy wejściu na plażę w Sopocie. .................
potem co ? jak długo szła ? ( że tez sam tego nie sprawdziłem w sobotę )
zgłupiałem już - popolupo

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:54
Stary 2010-09-22, 21:50   #798
burgund1234
BAN stały

Cytat:
też prawda. już wykasowuje
Stary 2010-09-22, 21:53   #799
Kimikika
BAN stały

Cytat:
to nie jest moje gdybanie - Słowa Piotra - usłyszałem głos Adrii która mówi : słuchaj Iwona
Podszedłem do okna - było jasno i chciałem zobaczyć jak rozmawiają .
Niestety balkon sąsiadów zasłaniał mi widoczność , pomyślałem że Adria rozmawia z Iwona twarzą w twarz więc się położyłem -koniec cytatu.
Janusz,ok, ale pierwszy raz piszesz że tak było na pewno. Wcześniej sam na ten temat tylko "gdybałeś",nawet nie było mowy o tym, że ojczym wstawał.

Cytat:
Do Kimikiki:

Co masz na myśli pisząc : jeśli to ma czemuś służyć? czy uważasz, że to podsumowanie jest niepotrzebne?

Założenie było takie, żeby nowe osoby miały info o tym co tu jest przedmiotem dyskusji i miały przegląd tego co tu ustaliłyśmy.
Jesli to podsumowanie ma czemuś służyc - czyli żeby nowe osoby miałe podstawowe info, to warto napisać różne wersje, jakie funkcjonują w mediach, nie uważasz? Nie wybiórczo, tylko wszystko - w jednym źródle mowa jest, że było tak..., w innym,że było tak... dziękitemu uniknie się niepotrzebnych pytań.

Janusz wyjaśnij mi jedną rzecz. Mama Iwony ma bilingi z jej telefonu - tak pisałeś. Jaki to problem ustalić z kim były rozmowy i kiedy? Dla mnie bez sensu gdybać o czymś co można łatwo sprawdzić. Macie to na wyciągnięcie ręki przecież. I można mieć pewnośc co do tego z kim i o której.

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-09-22 o 21:56
Stary 2010-09-22, 21:57   #800
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Janusz,ok, ale pierwszy raz piszesz że tak było na pewno. Wcześniej sam na ten temat tylko "gdybałeś",nawet nie było mowy o tym, że ojczym wstawał.

Jesli to podsumowanie ma czemuś służyc - czyli żeby nowe osoby miałe podstawowe info, to warto napisać różne wersje, jakie funkcjonują w mediach, nie uważasz? Nie wybiórczo, tylko wszystko - w jednym źródle mowa jest, że było tak..., w innym,że było tak...

Janusz wyjaśnij mi jedną rzecz. Mama Iwony ma bilingi z jej telefonu - takpisałeś. Jaki to problem ustalić z kim były rozmowy i kiedy? Dla mnie bez sensu gdybać o czymś co można łatwo sprawdzić. Macie to na wyciągnięcie ręki przecież. I można mieć pewnośc co do tegoz kim i októrej.
widzisz - nie pomyślałem o tym żeby zajrzeć do nich - jutro poproszę o fax z nimi- ale z tego co wiem to ma tylko wychodzące i przychodzące z telefonu Iwony . innych nie ma

Zadzwoniłem teraz - no i .. hmm nie ma tych bilingów coś pokręciłem - a więc tak policja zabezpieczyła bilingi , Iwona nie ma do nich dostępu - powiedziała mi tak - przecież mówiłam ci ze sa bilingi - ale nie u mnie tylko na policji . popolupo -sorki za dezinformację hmm dobrze że zadzwoniłem

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-22 o 22:07
Stary 2010-09-22, 21:58   #801
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
ktos mi poie o co chodzi bo ja nie w temacie?... wogole o co chodzilo i kto to taki?

co do postow Alibaby wiecie co to nie troll on naprawde pokazuje ze tu sie kiepsko dosyc czyta te posty- mowie o tych absurdaslnych tezach - brak dystansu ...

Bez urazy ale jaką tezę ty wniosłaś do dyskusji?
Z tego co widzę to tylko zadajesz pytania o podstawowe fakty i je też się kiepsko czyta.
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że nasze tezy są absurdalne skoro nie bardzo się orientujesz w sprawie?

Czas edycji: 2010-09-22 o 21:59
Stary 2010-09-22, 22:04   #802
Kimikika
BAN stały

Cytat:
widzisz - nie pomyślałem o tym żeby zajrzeć do nich - jutro poproszę o fax z nimi- ale z tego co wiem to ma tylko wychodzące i przychodzące z telefonu Iwony . innych nie ma
no to wystarczy, żeby sprawdzić kto do niej dzwonił i o której.

Można wyrobić duplikat karty i odsłuchać pocztę głosową czy ktoś się jej nagrał.

No i smsy.jeśli do tej pory mama nie ma treści smsów to niech to załatwi. Może najpierw polubownie z operatorem. Jest "znana" to może się uda. A jak nie to porzez prawnika.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Bez urazy ale jaką tezę ty wniosłaś do dyskusji?
Z tego co widzę to tylko zadajesz pytania o podstawowe fakty i je też się kiepsko czyta.
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że nasze tezy są absurdalne skoro nie bardzo się orientujesz w sprawie?
burgund no sorry ale kim ty tutaj jestes żeby odnosić się do kogos w taki sposób?

Brook przynajmniej chce sie czegoś dowiedziec, lepsze to niż w kółko te same teorie powtarzane przez ciebie po kolei na forach.

No i oczywiście lepsze od wyzwisk i jakichś "murzynów z blaszką", czy jak to tam było.
Stary 2010-09-22, 22:04   #803
burgund1234
BAN stały

Cytat:

Jesli to podsumowanie ma czemuś służyc - czyli żeby nowe osoby miałe podstawowe info, to warto napisać różne wersje, jakie funkcjonują w mediach, nie uważasz? Nie wybiórczo, tylko wszystko - w jednym źródle mowa jest, że było tak..., w innym,że było tak... dziękitemu uniknie się niepotrzebnych pytań.

Janusz wyjaśnij mi jedną rzecz. Mama Iwony ma bilingi z jej telefonu - tak pisałeś. Jaki to problem ustalić z kim były rozmowy i kiedy? Dla mnie bez sensu gdybać o czymś co można łatwo sprawdzić. Macie to na wyciągnięcie ręki przecież. I można mieć pewnośc co do tego z kim i o której.

Myślisz, że to takie proste wzystko zebrać. Proszę nic nie stoi na przeszkodzie abyś to uzupełniła wszak pisząc to prosiłam o sugestie i uwagi. Napisałam , że chętnie poprawię.
Niestety nie znam na pamięć wszystkich artykułów , żeby pisać tu było to a to tam.
Po to zamieściłam linka do wszystkich artykułów. Każdy może sobie poczytać.

I w tytule jest napiane ''skrót''.
Stary 2010-09-22, 22:07   #804
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Myślisz, że to takie proste wzystko zebrać. Proszę nic nie stoi na przeszkodzie abyś to uzupełniła wszak pisząc to prosiłam o sugestie i uwagi. Napisałam , że chętnie poprawię.
Niestety nie znam na pamięć wszystkich artykułów , żeby pisać tu było to a to tam.
Po to zamieściłam linka do wszystkich artykułów. Każdy może sobie poczytać.

I w tytule jest napiane ''skrót''.
już napisałam titinie że jej wyślę
Stary 2010-09-22, 22:08   #805
burgund1234
BAN stały

Cytat:

Można wyrobić duplikat karty i odsłuchać pocztę głosową czy ktoś się jej nagrał.

No i smsy.jeśli do tej pory mama nie ma treści smsów to niech to załatwi. Może najpierw polubownie z operatorem. Jest "znana" to może się uda. A jak nie to porzez prawnika.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

burgund no sorry ale kim ty tutaj jestes żeby odnosić się do kogos w taki sposób?

Brook przynajmniej chce sie czegoś dowiedziec, lepsze to niż w kółko te same teorie powtarzane przez ciebie po kolei na forach.

No i oczywiście lepsze od wyzwisk i jakichś "murzynów z blaszką", czy jak to tam było.

Ale Ty jesteś pamiętliwa.
Po to zrobiłam ten skrót wydarzeń jakbyś nie zauważyła. Właśnie dla takich osób jak ona.
Ale mogę to usunąć i odejść z forum jeśli Ci tak przeszkadzam.
Stary 2010-09-22, 22:09   #806
Corrina
Raczkowanie

Cytat:

Oj, przestań się czepiać, sama pisałaś że lubisz ironię
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:10   #807
Janusz_G
Raczkowanie

jeszcze raz - mea culpa

Zadzwoniłem teraz - no i .. hmm nie ma tych bilingów coś pokręciłem - a więc tak - policja zabezpieczyła bilingi , Iwona nie ma do nich dostępu - powiedziała mi tak - przecież mówiłam ci ze sa bilingi - ale nie u mnie tylko na policji . popolupo -sorki za dezinformację hmm dobrze że zadzwoniłem

acha jeszcze jedno zapytałem czy pokazali je tobie - odpowiedziała że nie
Stary 2010-09-22, 22:11   #808
burgund1234
BAN stały

Cytat:

Nie prowokuj mnie i nie gnęb. Kim Ty jesteś, że uważasz, że możesz tak mnie traktować.
Wogóle jesteś trochę zarozumiała.
Stary 2010-09-22, 22:12   #809
mmm3m
BAN stały

Cytat:
mmm3 - dawaj na Top Model, potem podyskutujemy
burgund - a Ty się nie przejmuj tymi gadkami, dobrze że jest to podsumowanie, kawal dobrej roboty. Ludzie zawsze będą marudzić, tacy jesteśmy my Polacy
Cisnę, cisnę, a na reklamach nadrabiam ;]
Tak poza tym pochalę się, że Pamela mieszka na przeciwko mnei i od kąd pamiętam była śliczną dziewczynką, teraz to już od roku poszła w górę i jest śliczną dziewczyną...no ale u nich w rodzinie wszyscy są piękni...kiedyś podobał mi się jej kuzyn, no a teraz jej tata

sorry za off top, to już koniec na ten temat
Stary 2010-09-22, 22:13   #810
karo3006
Raczkowanie

Cytat:

Cały czas kombinuje z tymi wszystkimi info i cały czas mam wrażenie że czegoś lub kogoś nie bierzemy pod uwagę .
W pierwszej wersji przekazanej przez policję było ( niech mnie ktoś oświeci ) że telefon rozładował się jej przy wejściu na plażę w Sopocie. .................
potem co ? jak długo szła ? ( że tez sam tego nie sprawdziłem w sobotę )
zgłupiałem już - popolupo
rozładował się w sopocie,mniej więcej przy wejściu nr 3 to obok -"HOTEL, RESTAURACJA ZHONG HUA "al. Wojska Polskiego 1
lub kawałek dalej,bo do Chilly Willy spod tej restauracji pół godzinki marszu to min..czyli 3:49 jeszcze w sopocie po ok 20 min o 4:12 była w jelitkowie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości