|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- A no zerknę,bo akurat ja dołączyłam w drugim wątku i na pierwszym mnie nie było i go nie czytałam,więc przejrzę.
|
|
#782 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Ja też przed chwilą zerknęłami była tam jednak koleżanka Iwony - Laylissa.
|
|
|
|
#783 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
Podszedłem do okna - było jasno i chciałem zobaczyć jak rozmawiają . Niestety balkon sąsiadów zasłaniał mi widoczność , pomyślałem że Adria rozmawia z Iwona twarzą w twarz więc się położyłem -koniec cytatu. Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-22 o 21:19 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla osób które tu zajrzą po raz pierwszy będzie dobrym wstępem do dyskusji nie nadążam za wami - a mam jeszcze inne fora Ale VisonAM i tak kocham ( razem byliśmy na wygnaniu _ Oj działo się działo - Prawda ?
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-22 o 21:24 |
|
|
|
|
#787 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nawet nie zauważyłam że cytowała mnie, bo widziałam jak się wyśmiewała z Robsona i innych, więc nie chodzi o jakiś mój uraz tylko o to jak traktuje teorie innych użytkowników. Oczywiście może się z nimi nie zgadzać ale niech pisze to grzeczniej I na zaczepne niech odpowie swoimi teoriami skoro nasze jej nie przekonują
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-22 o 22:10 |
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
to może one wtedy rozmawiały twarzą w twarz i było po 4.
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze, że już jest spokój... nurtuje mnie strasznie sprawa tej rozmowy którą słyszał Piotr, a Ty jakie masz zdanie na ten temat? |
|
|
|
|
#790 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#791 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Adria rozmawia z Iwoną i w trakcie tej rozmowy telefon Iwony rozładowuje się. Miałyśmy to już wcześniej ale sprostowalyśmy po czyichś uwagach. Do Kimikiki: Co masz na myśli pisząc : jeśli to ma czemuś służyć? czy uważasz, że to podsumowanie jest niepotrzebne? Założenie było takie, żeby nowe osoby miały info o tym co tu jest przedmiotem dyskusji i miały przegląd tego co tu ustaliłyśmy. A teraz już nie do Kimikiki tylko ogólnie: Podsumowanie faktów zamieszczone na tym forum nie pochodzi z akt policyjnych ani prokuratorskich. Są to nasze ustalenia nad którymi dyskutujemy i będziemy robić to nadal. Nie ukrywamy celowo, żadnych faktów. Zrobione zostało aby ułatwić dyskusję nowym osobom i trochę wszystko uporządkować. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:29 |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
mmm3 - dawaj na Top Model, potem podyskutujemy
![]() burgund - a Ty się nie przejmuj tymi gadkami, dobrze że jest to podsumowanie, kawal dobrej roboty. Ludzie zawsze będą marudzić, tacy jesteśmy my Polacy
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Janusz dał nam przecież do rozkminienia sprawę połączeń telefonicznych i godzin tychże połączeń, własnie dlatego, ze po spotkaniu z Piotrem maja pewne wątpliwosci.
Edytowane przez madziullah Czas edycji: 2010-09-22 o 21:32 |
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem już sama...z drugiej strony policja na pewno sprawdziła bilingi Adrii...
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale do rzeczy Dodał na koniec tematu , bo poszedłem do pokoju żeby pokazał mi przez okno jak to wyglądało i na koniec dodał - gdybym wiedział że coś jest nie tak to bym zszedł - nie byłem śpiący , z reguły o tej porze się budzę - tak koło czwartej . Zadałem więc pytanie jak bardzo koło 10 - 15 min przed czwarta a on nie tak za 5 lub kilka minut po czwartej . Teraz dodam od siebie mam swój wiek i z racji ciągłej pracy budzę się zawsze koło 4 20 - obojętnie czy to dzień powszedni czy dni wolne - wtedy lubię sobie podrzemać tak do 5 rano . Dla tego jego odpowiedź wydała mi się naturalna I potwierdził tak za 10 min 4 00 lub trochę po http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=21 Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-22 o 21:45 |
|
|
|
|
#796 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Iwony telefon rozładowuje się o 3:49 Więc mogły być 2 wersje: - było to rozmowa w trakcie,której Iwonie padł telefon Albo jeśli było to po 4:00: - jak ktoś słusznie zauważył Iwona dzwoniła z drugiego telefonu Szkoda, że wtedy nie zszedł....... Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:50 |
|
|
|
|
#797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cały czas kombinuje z tymi wszystkimi info i cały czas mam wrażenie że czegoś lub kogoś nie bierzemy pod uwagę . W pierwszej wersji przekazanej przez policję było ( niech mnie ktoś oświeci ) że telefon rozładował się jej przy wejściu na plażę w Sopocie. ................. potem co ? jak długo szła ? ( że tez sam tego nie sprawdziłem w sobotę ) zgłupiałem już - popolupo Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-22 o 21:54 |
|
|
|
|
#798 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#799 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Janusz wyjaśnij mi jedną rzecz. Mama Iwony ma bilingi z jej telefonu - tak pisałeś. Jaki to problem ustalić z kim były rozmowy i kiedy? Dla mnie bez sensu gdybać o czymś co można łatwo sprawdzić. Macie to na wyciągnięcie ręki przecież. I można mieć pewnośc co do tego z kim i o której. Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-22 o 21:56 |
||
|
|
|
#800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zadzwoniłem teraz - no i .. hmm nie ma tych bilingów coś pokręciłem - a więc tak policja zabezpieczyła bilingi , Iwona nie ma do nich dostępu - powiedziała mi tak - przecież mówiłam ci ze sa bilingi - ale nie u mnie tylko na policji . popolupo -sorki za dezinformację hmm dobrze że zadzwoniłem Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-22 o 22:07 |
|
|
|
|
#801 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bez urazy ale jaką tezę ty wniosłaś do dyskusji? Z tego co widzę to tylko zadajesz pytania o podstawowe fakty i je też się kiepsko czyta. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że nasze tezy są absurdalne skoro nie bardzo się orientujesz w sprawie? Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:59 |
|
|
|
|
#802 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Można wyrobić duplikat karty i odsłuchać pocztę głosową czy ktoś się jej nagrał. No i smsy.jeśli do tej pory mama nie ma treści smsów to niech to załatwi. Może najpierw polubownie z operatorem. Jest "znana" to może się uda. A jak nie to porzez prawnika. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Brook przynajmniej chce sie czegoś dowiedziec, lepsze to niż w kółko te same teorie powtarzane przez ciebie po kolei na forach. No i oczywiście lepsze od wyzwisk i jakichś "murzynów z blaszką", czy jak to tam było. |
||
|
|
|
#803 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Myślisz, że to takie proste wzystko zebrać. Proszę nic nie stoi na przeszkodzie abyś to uzupełniła wszak pisząc to prosiłam o sugestie i uwagi. Napisałam , że chętnie poprawię. Niestety nie znam na pamięć wszystkich artykułów , żeby pisać tu było to a to tam. Po to zamieściłam linka do wszystkich artykułów. Każdy może sobie poczytać. I w tytule jest napiane ''skrót''. |
|
|
|
|
#804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale Ty jesteś pamiętliwa. Po to zrobiłam ten skrót wydarzeń jakbyś nie zauważyła. Właśnie dla takich osób jak ona. Ale mogę to usunąć i odejść z forum jeśli Ci tak przeszkadzam. |
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz - mea culpa
Zadzwoniłem teraz - no i .. hmm nie ma tych bilingów coś pokręciłem - a więc tak - policja zabezpieczyła bilingi , Iwona nie ma do nich dostępu - powiedziała mi tak - przecież mówiłam ci ze sa bilingi - ale nie u mnie tylko na policji . popolupo -sorki za dezinformację hmm dobrze że zadzwoniłem acha jeszcze jedno zapytałem czy pokazali je tobie - odpowiedziała że nie |
|
|
|
#808 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wogóle jesteś trochę zarozumiała. |
|
|
|
|
#809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak poza tym pochalę się, że Pamela mieszka na przeciwko mnei i od kąd pamiętam była śliczną dziewczynką, teraz to już od roku poszła w górę i jest śliczną dziewczyną...no ale u nich w rodzinie wszyscy są piękni...kiedyś podobał mi się jej kuzyn, no a teraz jej tata sorry za off top, to już koniec na ten temat
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lub kawałek dalej,bo do Chilly Willy spod tej restauracji pół godzinki marszu to min..czyli 3:49 jeszcze w sopocie po ok 20 min o 4:12 była w jelitkowie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

dla osób które tu zajrzą po raz pierwszy będzie dobrym wstępem do dyskusji

Przypomnijcie sobie co Janusz pisał o ludziach z Onionforum i ignorujcie 

nie wiem już sama...z drugiej strony policja na pewno sprawdziła bilingi Adrii...