![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
ludzie piszą że czują bursztyn, po polsku bursztyn a po ang nie bursztyn no i nie wiem w sumie czym to pachnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobała mi się jeszcze taka ze smyczką, jak miała Tru ![]() ![]()
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę oglądać ten głupi program Top Models ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Eenax - przykro czytać że sie rypie syćko - kurde nie wypada zapytac co ale z drugiej strony wyobraźnia nakręca wszystkie myśli
cokolwiek by nie było no niech mija i znika dzięki za ambrowe drogowskazy - niemniej jednak pięknie pachnący płyn do kąpieli czy olejek kiedyś dostałam i akurat tam - na etykiecie - twierdzili ze bursztynem pachnie - to se myśle moze bursztyny pachną - choć nie na "sucho" ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Łucjo Psikuta ![]() maja mieć 10 dni z Camieauuuuu 50 % na duuuużo rzeczy - nic nie kupiąłm bo tego co musze nei było to co chciałam nie mogłam a skąd wiem - ja antyszopingowa ofiara - otóż stąd że pani w sklepie powiedziała - bo normalnie to ja nie znam grafiku wyprzedaży na pewno wszyscy oglądają Top Models Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Chyba wrócę do Camaieu w piątek jeszcze
![]() Też nie znam grafiku wyprzedaży. Moja dzisiejsza mina przy płaceniu za płaszcz była po prostu bezcenna ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-09-22 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja tam wapdam bo serio sie zdarzy coś relatywnie nie drogo i ładnie "niedrogo" czy "nie drogo "? ekotorba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie wiem-dziny kupiłam za 40 zeta ![]() przypominam ze w bacie znizka na wszystkie buty zimowe ok 40% ![]() natomiast w Cubusie nic nie ma ![]() ![]() w c&a wisiorki w kształcie gotyckich kluczy (takich jak do komnat zamkowych czy cos ![]() acha- jak byłam wczoraj to wszystkie sweterki w odcieniach urpurowych zostały wykupione ![]()
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lata praktyki - i w H&M kupuję właściiwie tylko spodnie, czasami marynarki. I skarpetki ![]() Za to ze zdumieniem odkryłam, że dosyć dużo rzeczy mam z ...Orsaya ![]() ![]() ![]() Lubię też Zarę i Reserved wybiórczo, ale ceny czasem tam mają takie, że niech ich coś ściśnie ![]() ![]() Rachell - strasznie nie lubię "pouczać" językowo, ale jak już pytasz to "niedrogo" ![]() Polly - gdzie są jeszcze fajne obniżki? ![]() O, i jeszcze podobają mi się rzeczy z Mango. Ale w ich rozmiary to ja wchodzę baaaaardzo wybiórczo ![]() W C&A widziałam ostatnio fajny, rozpinany sweterek w kolorze ciemnej czekolady ![]() Poprawka - torebka kosztuje 290zł. I tak za duża. Powiedzcie, że jst paskudna i fuj ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OWLING%2BCLASP
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-09-22 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
grozi wypollizowaniem
|
te wyprzedaze teraz to są takie mid seazon
![]()
#2144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurka, zamiast iśc spać, to ja oglądam youtube... ![]() again ![]() *******one Finy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Polly - jakbys mogła rozwinąć wątek Baty - w SCC byłam i wśród przecenionych a wręcz wyłacznie nich samych rozpoznałam kolekcję z zesżłego roku
no mi to tito który rok ważne żeby nie używane - były rozmiary tylko od 40 wzwyż i w ogóle mało było butów aha i te z zesżłego roku opatrzono marketingowym szitem " hit dla Ciebie" se myśle dla mnie ? ![]() no ale do rzeczy czy to możliwe że coś jeszcze tam rzucą - tzn aj of kors podjade do innej baty - bo panie nie udzieliły mi odpowiedzi - jakby to była tajemnica firmowa - a moze jest ? ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej cos ty-Orsay jest i zawsze był taki biurowy raczej-zreszta od lat te same wzory mają z minimalnymi urozmaiceniami. Na mnie jednak nic u nich nie pasuje-zwłaszcza bluzki-są po prostu szyte na bardzo wysokie osoby Cytat:
![]() ale powiem wam ze ja kupuje tylko i wyłacznie na wyprzedazach-moze raz na rok cos kupie w normalnej cenia jak mnie zauroczy. jakis miesiac temu kupiłam bluzke i tunike w Cubusie- obie po 20 zeta ![]() ![]() ale to był fart-bo likwidowali sklep. Dzieckowi kupiłam w smyku gacie-2 pary po 29 zeta-cena regularna 79. ![]()
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
laski fanki skarpetek rajstop i inkszych
jak lubicie czeknijcie se firmę Marylin włoską moja koleżanka tym handluje w cenach ponoć spoks mniejszych niż w necie - nie wiem bo nie kupuje takich cudów - jakby kóra co chciała to można z próbkami wysłać ![]() bo widzę ceny rajstop duuuuze w haemach ale też kwestia kto co lubi - jakość, materiał przyzwyczajenie itp nie jest to reklama - po prostu przysżło mi na myśl jak kto chce to moze jak nei to nie - ja np nie umiem lansowac się w ażurowych rajtkach ale zakolanówki kcem nabyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
rachelo-pisałam o tym wczoraj-przecena jest na kolekcję zimową-nie wiem czy tegoroczną, czy tamtegoroczną, ale rozmiarówka wielu fasonów była pełna, nawet 36 mieli po 2 pary-co sie zadko zdaża-ale przecena jest od przedwczoraj a w sklepach na półkach widnieją stare ceny!ale w systemie są nowe ![]() ![]() ale ja buty pod pache i do gościa ile kosztują-a pan-ojej! 299 zł ![]() o tu popatrz: http://www.bata.pl/katalog_/web-kata...lection-kozaki
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-22 o 21:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Polly - nie może to być
![]() ![]() Maju - Stradivarius i Bershka to kooooompletnie nie moja bajka ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli musze wskoczyć do większej Baty i łapac pana ano Polly - chyba przekłamujesz wzrost - moja przyjaciółka wzrost 153 w kapeluszu się tam ubiera bo jako jedni z niewielu mają 34 lub xs ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- jezu Madzik skupić się nie mogę, jak patrzę w Twój av to jakbym patrzyła do lustra powiesz czym Ci ten Cabochard leci? aż wąchnełam Halkę dziś - no i no i - nie mój ale nie zły - taki ciepły i bezpieczny a jednocześnie z lekką nutką bynajmniej nie dekadencji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
chodziło mi o bluzeczki typu biurowego-oni zawsze je mają-takie dopasowane, z zameczkiem z boku, z dosyćduzym dekoldem. wiec biore rozmiar 34-i wkładam..i zapinam... i wygląda to tak: -pas ustawia sie na swoim miejscu, dekolt zaczuna sie 10 cm ponizej cycków,a ramiona mogę na uszy założyc ![]() ![]() jakies bawełniane golfiki i takie fasonu bardziej bezkształtne są ok, ale te materiałowe-nie ma szans..a spodnie to juz w ogóle-jakis dziwny krój produkują-chociaz materiały fajne mają.
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w stradi fajne dodatki mają (np. zegarek na pasku z ćwiekami tam kupiłam dawno temu ![]() Wieta co? Idę spać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Rachell - czemu do lustra?
Jesli chodzi o Ambre to odsyłam do KWC i recki Skarbiątka. Idealnie opisane ![]() Chcem to ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TICATED%2BHIPS
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja uwielbiam stradivariusa-ale zeby se tak pochodzic po nim-szkoda ze piwa nie podają-mogłabym tam siedziec pół dnia ,ale tak o suchym ryju to niebardzo ![]() bershka jest za to okropna..ale...mam 2 świetne bluzki z bershki,a moja kumpela super płaszcz tam kupiła-normalnie jak z Mango, tak ze ngdy nie wiadomo co sie trafi i gdzie...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-22 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podobają- po prostu piękne!
![]() Cytat:
![]() Wpisałam się na WiZOOż, jedna dziewczyna pisze, że jest bardzo zainteresowana, ale mieszka na Wybrzeżu i czy moglibyśmy go zawieźć ![]() ![]() Jeszcze wpisała mi się jedna mądrala, która radzi, żeby go przed oddaniem wykastrować- na czyj koszt, pytam się??? Eenax ![]()
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pa ![]()
![]() |
#2158 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale do rajtek czy spodni? ja do spodni był załozyła..ale moze by gupio wyglądało ![]() ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Polly, oczywiście, że tylko i wyłącznie do spodni
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
grozi wypollizowaniem
|
mogłabym miec tę torebkę
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SOFT%2BSHOPPER ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- i takie czapiszcze na zimiszcze ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2Bear%2Bflaps ale jak byłam ostatnio to nie widzialam tych akcesoriów...w ogóle zadnych nie widzialam..chyba przegapiłam ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- laski a chciałam zapytac czy Wy jeszczze pamiętacie jak w Polsce sklepy odzieżowe nie były samoobsługowe tylko takie z ladą, za ladą pani, a za nią półki z poskładanymi swetrami ![]() -a toto takie niebieskie..na drugiej od góry...nienie...obok....t o co to jest? i pani wyciągała (ze zniesmaczoną miną) i pokazywała ![]() w moim rodzinnym miescie do dzis jest taki sklep z dzinsami-i jak sie otwiera usta to pan sie wychyla zza lady a metrem i zaczyna delikwenta obmierzac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.