![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
i dobrej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no pięknie macie ale fotek okien nie zarejstrowano ? ja nie napieram bo mnie to boli bo - nie zanosi się u mnie na akurat tę wymianę - a szkoda łazienka kuchnia, na to mam wpływ - łokna poszły się jechać ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- kupiłam se rok temu jest ciepło tak ze nie zauważam zimy - poza przemokniętymi butami stąd 2 pary do zanabycia serio uszate ruskie akrylowe - gryx ma rację - czapy sprawiły że mam ksywę Nikita zimą ale jest mi tak ciepło i dobrze że mogę być nawet Elton John a i tak czapki nie zdejmę ( ale to tylko na mrozy bo normalnie kupuję z kapturem wbudowanym odzienia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
chyba tak, suszonych mam już ok. 9 litrów
![]() cienias ![]() nie, dreptałam ![]() ciekawe czy P. już zasnął ![]() ![]()
![]() |
#2195 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Przyjdzie uszyć, bo to, w czym chodzę do starych glanów ieszcze się nadaje, ale do garnituru już nie. Ja kupiłam w Esprit. Przecenione. Tyle, że to nie sa klasyczne bojówy mundurowe, tylko takie spodnie w stylu, z dużą ilością kieszeni, ale szerokie na dole (czego w bojówach nie ma prawa być). A myslisz, jakie ja kupiłam? ![]() W Esprit w SCC, tylko to już przecena była, teraz może ich nie być. Cytat:
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że pomysły mam tylko na dwa artykuły. ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22242534]mnie się też widzi ten płaszczyk i to bardzo ![]() ale pieniędzy brak, więc będzie zeszłoroczny do latania ![]() Zeszłoroczny by mnie uszczęśliwił. Mój jest już nastolatkiem. ![]() No, też już przerabiałam. Pewnej nocy przyśnił mi się tekst artykułu, nad którym myślałam długo i nieskutecznie. Wzięłam telefon, nagrałam to, co mi do głowy przyszło, kładę się spać i widzę minę mojego męża: ![]()
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
no nie żartuj że w białym domu mają tylko jeden pokój
ach te chuopy - muciłabym jak zboże ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Polly - ja tam byłam byłam w twoich fortach - ale jako szczenię ze z neinawidzoną częścią rodzinki i tylko fuchałam pod noskiem - takie ****a fajne miejsce a stare zgredy sie cisną i trują klimat tzn mnie się wydało fajne bynajmniej nie pod względem historycznym, raczej praktycznym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() palę, piwo z granata od szwagra se wypiję i spac idę
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
i ja dziś spływam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na razie doeedukowuję się, za tydzien mam iść z tym zastrzykiem, może zbiorę się na odwgę i poproszę o wstrzymanie się z podaniem do czasu wyniku tomografii i powiem tez o tej osteo i tych dalszych badaniach co mam zlecone. Jak by mi się udało znależć w mairę szybki termin badania tomograficznego , to może się zgodzi na takie rozwiazanie. W sumie ten steroid to tylko blokuje ból i w zwiazku z tym usprawnia ruchomość stawu. Bede szukac w całym okręgu , jutrosiadam do telefonu. Znajoma tak szukała na początku roku i znalazła termin 2 miesięczny w Kędzierzynie -Koźłu. Poza tym wprowadzam moją kurację naturalną ( na kilka dolegliwości , głównie stawowych i wątrobowych ) i zobaczę jaki będzie efekt do czasu tego badania, bo wczesniej jak za 3 miechy terminu nie będzie raczej nie znajdę. Mam zapisany na osteoporoze Osteolek-70 , bez żadnych badań np. wapnia i bez dodatkowych leków. Hmmm...... Rece opadają.
![]() |
#2200 | ||||||
BAN stały
|
Nie, dawno temu już o tym pisałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, żebym Cię podpuszczał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko bez takich groźbów ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
jest taki słodki ze musi go ktoś w końcu zechcieć
![]() Cytat:
![]() też Cię wkurza? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam ![]() Idę spać chyba. Jutro rano mam spotkanie z rzeczoznawcą w sprawie tylnego zderzaka ![]() branoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
O matko, chyba jestem pierwsza!!!!!!
![]() Nic mądrego nie napiszę, bo przed kawą, tylko Dzień dobry! Trzymajcie kciuki za pieska, dziś zostaję na parę dni sama i przyznam, że ciężko jest z 3 psami i synkiem. ![]()
#2204 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (bo reszta mi się nie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to groźba czy obietnica? ![]() Cytat:
![]() jejku, jak zimno dzisiaj było ![]()
![]() |
#2205 | |
Nindżopesz
|
A Wy od rana o ciuchach
![]() Eee, jak boho kocham tak wolę określenie "obszarpano-artystyczno-hippisowskie-ubieranie na cebulę". Cytat:
![]() BTW buty i paski super ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- A, mam pytanie do zorientowanych. Czy z mięśniakami we w cionszy trzeba leżeć i odpoczywać czy to tylko przy złym umiejscowieniu, bólach, krwawieniach i inszych atrakcjach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
![]() Gryx wykrakał, oka nie zmrużyłam
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
ZNALAZŁAM DOM DLA PIESKA!!!!!
Dziś o 18stej odbiór- idzie do domku z ogródkiem pod Warszawą, tam jest chłopiec, który marzy o piesku, mamę urobił, a dziś ma urodziny ![]() No ale dopóki nie przyjedzie, jeszcze się tak całkiem nie cieszę... W. wyjechał- wyciągam dryndusy
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() http://modelki.plejada.pl/17161,11,s...oto_detal.html - od cycków ![]() http://modelki.plejada.pl/16934,8,ga...oto_detal.html - ta co wygląda jak facet ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro tak wcześnie (jak na mnie ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2010-09-23 o 09:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
eee..mieszka nad nami-moj tez ma 11 pieter, a mieszkanie wysoko jest super. moze wkleje widoki na inne strony ![]() Cytat:
mijej kupeli małż przywiózł z rejsu po lodowcu taka czape z futra foki i jakiegos łosia czy cus ![]() Cytat:
![]() miałam plan zrobienia mojemu dziecku sesji komunijnej tam...ale lało całe 2 tygodnie i błoto po kolana było ![]() ![]() Cytat:
myśle ze to na pewno zależy od wielu rzeczy i pewnie od podejścia danego lekarza...
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Chciałam napisać, że na stare lata się mądrzeje, ale.
Druga wielka radość, jak mnie spotkała- przypomniałam sobie, że mam ukryte w lodówce mleko skondens. kakaowe- mały ubytek ![]() W metalowej tubce, która, jak się kończy, nie daje się zgnieść i wycisnąć do końca, po latach zmagania się i nierównej walce dziś wzięłam nożyczki, ciachnęłam, ale zapomniałam zakręcić nakrętkę, więc teraz jestem już po oblizywaniu nożyczek, palców, ramienia i stołu. Psy wylizały podłogę ![]()
#2212 |
Nindżopesz
|
Ju, gratuluję i trzymam kciuki!
![]() A z tym mięśniakiem i matką kur...y dostanę. Bo na USG lekarz wyczaił. To matka zaraz panika boże boże idź szybko do lekarza niech da zwolnienie bo to ryzyko. Jakie kurna ryzyko i co ma do tego praca? Zwolnienie pewnie by dał bo już wcześniej bezpodstawnie chciał dawać. Ale nie mam czasu na zwolnienie teraz, muszę wszystko w robocie dokończyć (bo tak se wymyśliłam żeby się podlizać) a to mi zajmie kilka tygodni i matka strzeliła focha. No kurna ![]() Właśnie w złości stukłam lusterko i będę musiała wywalić kasę na nowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ma racje ze powinnac isc jak najszybciej do lekarza-a jak lekarz ci kaze lezec,albo wysle do szpitala to i tak niczego w robocie nie skończysz-i nie ma sie o co wściekac....nie wszystko da sie zaplanowac niestety...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-23 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | ||||
Zakorzenienie
|
to ja chyba nie jestem człowiekiem
![]() (bo wzbudzanie czyjegoś zainteresowania i radośc z tego są mi łopce ![]() ![]() Cytat:
![]() biedactwo... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś tez po nierównej walce - ze swoją wolą ![]() Skusiłam się na pączusia - świezy, nadziewany bitą śmietaną, polany czekoladą i posypany orzeszkami ![]()
![]() |
#2215 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ok ponarzekałam, już mi lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#2217 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
prasujesz buty?
![]() a paseczki bardzo fajne ![]() Cytat:
i może jeszcze nalewka bursztynowa jakoś pachnie? toś Ty chudzielec ![]() mój rozmiar dżinów z Camaieu to 36 - 34 jeśliby mi na tyłek wlazły to za chiny bym się nie dopięła ![]() ale się strasznie rozciągają, więc pocieszę Cię że że za niedługi czas będziesz normalnie w nich dychać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie znam się wprawdzie, ale też nie rozumiem co ma praca do mięśniaków i ryzyka, przecież leżeć non stop w wyrze przez 9 miechów i tak nie będziesz? a z fochami masz coś ostatnio przerąbane ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Nindżopesz
|
Mniej więcej co miesiąc abo 3 tyg... Ostatnio byłam 15go września więc kombinuję żeby skoczyć 6go albo 13go paźdz. A felerne USG bylo 3 dni temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
grozi wypollizowaniem
|
![]() zelazko było za podpórkę ![]() Cytat:
uff to dobrze...jedne są 34 a drugie 36..w tych 34 ledwo sie ruszac moge...to mnie pocieszyłąs ze sie rozciagaja Cytat:
bo tak sie pytam bo ja chodzilam co 2 tyg na początku
![]() |
#2220 |
Nindżopesz
|
Yhm, a ja nie wiem jak powinnam bo raz mi kazał przyjść za 4, potem opieprzył co tak długo skoro już mam badania i je kitram
![]() Dobra, lecę w plener, pa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.