|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Koniczi bejbe widzę że my już z rana jak śmietana ![]() Waka Waka e e Łaka łaka e e e Mam humor doskonały więc dziś czeka mnie jakis zonk pewnie oby nie
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
i byle tak dalej No ja tradycyjnie nie zdażyłam na wagę z rana wskoczyc. Ja to chyba nigdy w spokoju ranka nie przezyje. Hmm chyba lubie ten dresdzyk emocji, gdy napierdalam do pracy z muzyka z Mission Impossible w tle Buziole
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
U mnie spadek -200g ale wczoraj był wzrost +300g więc wychodzi wzrost o 100g ![]() Głupie to jakieś. |
|
|
|
#4384 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w dodatku wrąbałas zdjęcia z Chorwacji, zdaje się i mnie położyłaś na łopatki, bo piękne miejsce i klimat boski, a tu zima jakaś się robi, cholera... ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Qrcze, jaka Ty ładna na tej foteczce jesteś... ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek pierwszego dnia jesieni
Mam nadzieję, ze ta przyniesie dużo spadków. Udanego dnia dziewczynki! ![]() Agnese69 - ktos pisal kiedys (ok.wakacji), że w Piotrze i Pawle jest Sprite zero, coś 7zł za litr...
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę kolejny wspaniały wynik dukanowy ![]() Wspaniale. Patrząc na wasze doświadczenie - czas by dobrnąć do upragnionej wagi jest długi....jednak później wyniki mówią same za siebie. Warto było Życzę dalszych sukcesów w każdej dziedzinie. Wspaniale wyglądasz!!! ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- A tak poza tym moje drogie Dukaneczki.... Witam się - Dzień Dobry.... Życzę miłego dnia oraz tylko dobrych wiadomości
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście w Lublinie nie mam Piotra i Pawła... jeszcze by mnie podkusiło... |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Sprite zero fajna sprawa. Pozdrawiam. Dużych spadków życzę. Gratulacje ![]() klas ki:![]() Proszę i dziękuję za przyjęcie.
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
No, jest Was tu kilka, bo już myślałam, że sama do siebie tu piszę
A więc tak... No wzrost jest, no... Wzrost gigant. O cały okrągły 1kg Rozpacz czarna mnie ogarnęła. Wczorajsze kluchy poszły mi w Cała nadzieja w dzisiejszym proto-czwartku no i w porcelance, której od wczoraj nie było... Jutrzejsze ważenie będzie miarodajne - zobaczymy jak się te moje spadki kształtują tygodniowo... Jeśli będzie więcej niż przy wejściu na III to dokładam sobie jeden proto-dzień więcej... Tak to widzę. Na dziś postanowiłam wstrzymać się z dołowaniem i poczekać do jutrzejszego ważenia. |
|
|
|
#4390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obżeram się tym protomajonezem i porcelana co rano jak ta lala |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Czyli kluchy mogły być, jak najbardziej... Ale te wczorajsze nie były dla mnie łaskawe...
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podziwiam wszystkich na III, przeciez to pokusa za pokusa...brrr
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
Co dziś jemy na obiad? Ja mam PP.
Może cielęcinę bo od kurczaków już gdaczę |
|
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak sbie właśnie kombinuję. Rozum mówi to właśnie, ale serce zamiera na widok takiego wyniku na wadze... |
|
|
|
|
#4397 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio szukalam Lifta na slodziku i nie znalazlam. Bo jest taki lift?? juz zaczynam sie zastanawiac czy cos mi sie nie pokrecilo :/
|
|
|
|
#4399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK chudzinki
![]() ja tylko z szybkim chwaleniem sie ![]() po wczorajszej uczcie i likierze malinowym -300g nie wiem jak to sie stalo, balam sie ze bedzie wzrost dukajcie dzielnie moje kochane kuleżanki bo na trojce jest naprawde super wystarczy byc grzecznym ![]() nie wiem kiedy Was nadrobie bo lece zaraz z Mamuska w miasto, a potem bedziemy szukac bobasa dla Majki, a Mama sobie zazyczyla ogorkowa na obiad ![]() milego dnia
|
#4401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Hej szczypiorki! bez was nie daje rady, normalnie jak tu nie zaglądam to mam ochotę walnąć dietę, szczególnie jak jestem na P. Zawsze na P mnie nosi i wymyślam co mi sie chce, na PW nie mam już takich "ciągotek" bo są warzywka i jest bez problemu. Wczoraj miałam masakryczny dzień i zjadłam 2 tosty z chleba pytlowego. Powstrzymałam się od masła- wysmarowałam je serkiem homo, po prostu musiałam bo mnie nosi. Nie wiem co się dzieje, jak już wcześniej pisałam @ bawi sie ze mna w kotka i myszkę. Już dawno powinna być a jej nie ma, 2 razy dawałą fałszywy alarm, raz 1 dzień a ostatnio 2 dni plamień i nadal nic. Idę dziś po test bo oszaleję! Jeszcze wczoraj jak weszłam na wagę i zobaczyłam po grzecznym dukaniu wzrost o 1,5kg to sie popłakałam. Dziś mi spadło o 700, ale i tak mam do przodu 800g. Muszę znaleść dobry przepis na chlebek na skrobii kuku, żeby zmienić smak, bo ten na samych otrębach już mi bokiem wychodzi
![]() Mam jakiegoś doła normalnie ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Laska daj linka, może mnie to zmotywuje!! ehh
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś jest 1 dzień jesieni
i wy składacie zyczenia sobie z tej okazji? przeciez to smutna okazaja,powinny byc kondolencjeLato ach lato wróć
|
#4404 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloouł! Ja mam dziś dzień jakiś okropny tak jak i wczoraj zresztą.... Juz mnie zirytował pracownik jeden... bo nie ma z nim dyskusji no.... podgatunek pier.... mówić mu i tłumaczyć! Do niego nie dociera ze ja jestem córką szefa i ze jak nie ma szefa to ja jestem jegoi szefową... odzywa sie do mnie w sposób np: ja: łukasz długo będziesz na tym allegroo siedział jeszcze czy moze pójdziesz na magazynie poukładać? On: tak, długo jeszcze bede siedział...
ja: aha, ale to chyba nie nalezy do twoich obowiązków w pracy? on: należy, szef kazał mi szukac do samochodu części ja: no bo jak uszkodziłeś samochód to ci kazał ale nie w pracy .... on: w pracy uszkodziłem to w pracy bede szukał ( nasz samochód firmowy) ja: aha... zapytam szefsa on: a to sie pytaj zaraz przyjedzie to sie zapytaj! ja: nie podnoś na mnie głosu ... chyba ci sie coś pomyliło on: mozesz mi nie przeszkadzać przez chwile chociaż!!!??!! ja: tobie naprawde coś sie posobiło.. zapomniałeś chyba kto tu dla kogo pracuje... bede przeszkadzac kiedy bede chciała bo akurat to co robisz nie nalezy do twoich obowiązkuw i prosze cie żebyś poszedł na magazyn poukładac to co wczoraj porozwalałeś on: sama se idź ja: ( cycki mi opadły) nie odzywaj sie do mnie w ten sposób bo nire wiem czy nie zauwazyłeś ale po pierwsze jestem od ciebie starsza kilka lat po drugie pracuje tu kilka lat dłużej a po trzecie jestem córką szefa a nie twoją koleżanką z osiedla zebyś w ten sposób sie do mnie odzywa bo troszeczke jestesmy na innym poziomie on: no właśnie ( usmieszek) ty jesteś na poziomie zero a ja na 10... i na tym dyskusje uważam za skończoną! no wyobrażacie sobie takie coś?? ja sie go pytam czemu do szefa tak nie mówi... ia on ze szef to mu wisi i powiewa i ta robota tez.. wiec sie pytam : to dlatego tak pracujesz jak pracujesz i sie nie starsz? bo ci wisi tak? to nie wiem po co pracujesz? na to on ze mmoze w kazdej chwili wypowiedzenie złożyć... wiec ja mówie żeby mnie nie straszył i nie szantażował.. na co on wstał i szuka swojej umowy... i teraz nie wiem co to będzie... szef wróci to mnie tu ukatrupi ... ale cholera jasna no przeciez nic mu takiego nie powiedziałam??? a jak mnie szef opieprzy jak to ma w zwyczaju.. to sama złoze wypowiedzenie bo dłuzej takiego traktowanie nie zniose. zeby mną kazdy pracownik pomiatał jak bym nikim byłą w tej firmie! A kto za nich po tyłku dostaje? jA! Bo mój szef a zarazem tata zawsze twierdzi ze pracownikowi to nic nie wolno powiedzieć .... to ja nie moge w takim razie niczego od pracownika oczekiwać? samowolka znaczy sie? nie dość ze sie dziś spóźnił 15 minut do pracy to jeszcze pyskuje! a i w ogóle wyzwałam go raz jak powiedział ze jestem na poziomie zero... nazwałam go .. wstyd mi no ale ... śmieciem... i ciekawa jestem w dodatku czy on tego nie nagrał.... eeehhh... w tyłku to mam!!!! Pocieszam sie tym ze po wczorajszych urodzinach moich i kawałku tortu który zjeść musiałam bo tata mi kupił śliczny zjadłam kawałejk a dziś spadek o 600 g Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestes tego przykładem absolutnie! ![]() Cytat:
Cytat:
ona już może bo jest na w III klasie |
|||||
|
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, w takim razie dzisiaj musze sie porozgladac zeby miec jakis wymiennik z Cola light
|
|
|
|
#4406 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
rumcia mega zmiana
nie wiem czego ty się wstydzisz!! widać, widać i jest już super!!![]()
|
|
#4407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już czuję jak mi siada nastrój bazowy. Rano sie budze i pierwsza myśl, to "k***a, jaki hebel!" albo "ja chcę do Chorwacji!!!" Jak ja nie cierpię zimna... Sparta, emigrujemy do ciepłych krajów? |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół nocy myślałam, że się wykończę. Jeszcze dziś mi niedobrze - łosoś paluszki lizać, tyle że smażony na tłuszczu, sam tłusty jak cholera a krewetki z majonezem były... Dwa razy wcześniej zgrzeszyłam na Dukanie - lody, lekki krem z tortu (forma pianki owocowej), wino czerwone, ale nigdy nie z tłustym... Mój organizm się chyba odzwyczaił od takich używek... Spadek na wadze nawet minimalny jest od wczoraj, ale żałuję strasznie (z drugiej strony chłopa mi żal - strał się, chciał żeby było miło a tu zonk)
|
|
|
#4410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

i byle tak dalej

za czesto nie moge, bo na kakao jestem uczulona, ale raz na jakis czas - miodziooo
więc mogę się delektować jedynie quarkiem ze słodzikiem, który już mi zbrzydł 

klas ki:

przeciez to smutna okazaja,powinny byc kondolencje
ona już może bo jest na w III klasie