Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 09:24   #3511
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
napij sie ciepłej herbaty i nie stresuj sie bo bedzie dobrze

nie wyspałaś sie?
jakos nie, nie umie o 9 wstawac... musze obiadek przygotowac kotlety z cycka, zmieniaczki pieczone i buraczki
Stary 2010-09-23, 09:24   #3512
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
No pewnie że mam

Ja piję zieloną herbatkę, najczęściej tą Clear Green z Liptona i faktycznie na początku mnie w pierwsze tygodnie wysypało Ale to tak dlatego że może masz detoks dla organizmu polecam Ci na pryszcze krem-żel BREVOXYL! Jest rewelacyjny nawet jak dopiero Ci się tworzy pryszcz i miejsce jakieś Cię boli, to 2 dni smarowania i w ogóle Ci się nie pojawi
Ja mam taki problem,że nie mam takich typowych pryszczy, tylko takie czerwone krostki bez białych łebków. Już niedługo specjalista będzie się z nimi rozprawiał Na razie odstawiłam zieloną herbatę i zobaczymy jak będzie.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:27   #3513
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Cześć Ziewasz już czy jeszcze nie?
nie, po kawce jestem
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:28   #3514
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
nie, po kawce jestem
To zupełnie jak nie Ty Nowe mieszkanie, nowy człowiek
Stary 2010-09-23, 09:30   #3515
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądała może któraś wczoraj Top Model? Powiem Wam,że ja wiem,że modelki mają często niezwykle specyficzną urodę, ale wczoraj oni zachwycali się taką dziewczyną, której powiedzieli,że jest piękna,ale za wysoka. I powiem Wam,że ja nie wiem jak ona jest piękna, jak nawet jedno oko ma większe o drugiego...Już nie wspomnę o takiej, która chyba nic innego nie potrafi jak tylko się rozbierać.
Aleks, a Tż nie mógłby szepnąć do kogoś o Tobie słówka?
Ogolądałam i zgadzam się, że ta wysoka laska ma koszmarną twarz. Ogólnie wygląda źle i zupełnie niepotrzebnie przeszła skoro kilka dużo ładniejszch dziewczyn odpadło. Poza tym przeszła ta blondynka, która tańczy na róże a wg. mnie wygląda staro, ma zniszczoną cerę i jest jej za duzo jak na modelkę.
Tz nie może mnie polecić bardziej niż to zrobił czyli zaniósł moją aplikację do działu HR. sam pracuje tam od 3 miesięcy, dopiero okres próbny mu się skończył. Poza tym takie załatwianie pracy to jakies nie fair jest. Jak sie nie zainteresują mną to trudno, znajdę coś innego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:39   #3516
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ogolądałam i zgadzam się, że ta wysoka laska ma koszmarną twarz. Ogólnie wygląda źle i zupełnie niepotrzebnie przeszła skoro kilka dużo ładniejszch dziewczyn odpadło. Poza tym przeszła ta blondynka, która tańczy na róże a wg. mnie wygląda staro, ma zniszczoną cerę i jest jej za duzo jak na modelkę.
Tz nie może mnie polecić bardziej niż to zrobił czyli zaniósł moją aplikację do działu HR. sam pracuje tam od 3 miesięcy, dopiero okres próbny mu się skończył. Poza tym takie załatwianie pracy to jakies nie fair jest. Jak sie nie zainteresują mną to trudno, znajdę coś innego.
Tak samo ta pół cyganka też jest dość duża jak na modelkę. Masz rację, wyrzucali dziewczyny o wiele ładniejsze od niektórych,które przeszły, ale może tamte były ładne, a na zdjęciach źle wychodziły? Ta od rury wydaje się strasznie sympatyczna, ale możliwe,że wzięli ją z litości,bo też lat ma za dużo jak na modelkę no i jest niska. Ja wśród tych dziewczyn nie widzę żadnej, która mogłaby robić międzynarodową karierę, a o to w tym programie chyba chodzi.
Stary 2010-09-23, 09:49   #3517
201608251020
Konto usunięte

WSZYSCY, powtarzam WSZYSCY już mają wpisane w Wirtualny Dziekanat grupę, TYLKO JA NIE !!!!!!!!! Uparli się na tą ekonomię czy ki ch*j?!?!?!?!
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:51   #3518
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
WSZYSCY, powtarzam WSZYSCY już mają wpisane w Wirtualny Dziekanat grupę, TYLKO JA NIE !!!!!!!!! Uparli się na tą ekonomię czy ki ch*j?!?!?!?!
To może zadzwoń do dziekanatu? Może masz jakiś błąd i jeszcze Cię nie podpięli?
Stary 2010-09-23, 09:52   #3519
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzieńdoberek Gardziołko mnie zaczęło boleć jeszcze na dodatek, także do pełni szczęścia brakuje mi tylko kaszlu obym się wykurowała na to wesele w sobotę, bo zamierzam się dobrze bawić, a nie chcę pozarażać gości

Madzia, jesteś zboczuchem!!!

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Siemka
Chciałam powiedzieć, że z ranca dostałam @ 2 wieczory kuracji winem i imbirem zrobiły swoje
A teraz wracam do pracy
no i kłopot z głowy...a raczej z macicy ja też muszę te sposoby niedługo wypróbować, cobym na ten Egipt @ nie dostała...jakoś nie wyobrażam sobie nurkowania w takim stanie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
No to idę
Później jeszcze muszę zamówić odbitki zdjęć legitymacyjnych, bo wypadałoby nareszcie w poniedziałek złożyć dokumenty na studia podyplomowe, no i muszę zakupić farby na to jutrzejsze malowanie dekoracji
trzymamy kciuki

muszę znaleźć jakąś sukienkę na to wesele Tż mówi, że mam iść goła

wczoraj przy kolacji mówi do mnie, że w sobotę mamy wesele, ale fajnie itp., a ja na to "szkoda, że nie nasze" a Tż: "no to już było poniżej pasa, takie insynuacje"
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:53   #3520
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
To może zadzwoń do dziekanatu? Może masz jakiś błąd i jeszcze Cię nie podpięli?
No jak do 12 nie będę tego miała, to tam zadzwonię
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:01   #3521
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

claris super
gwizdak czesc jak nowe mieszkanko?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 10:07   #3522
crozee
Zakorzenienie

hejka dziewczyny

Cytat:
Siemka
Chciałam powiedzieć, że z ranca dostałam @ 2 wieczory kuracji winem i imbirem zrobiły swoje
A teraz wracam do pracy
a nie wiedziałam, ze wino czy imbir przyspieszają @. mi ostatnio po raz pierwszy opoznił sie przez stres.

kurcze.., czytam stresy Rain, innych dziewczyn na wizazu, wysłuchuje opowiesci kolezanki z przygotowań... i zastanawiam sie, czy ze mna wszystko ok, bo jeszcze jakos o tym wszystkim nie mysle, nie szukam sukienki, nie mysle o zaproszeniach... nie wiem co ze mna jest

w ogole zastanawia mnie pewna sprawa. jak mieszkam w poznaniu, to byłam zapisana do lekarza rodzinnego na NFZ. wrociłam na wakacje do domu i zachorowałam, wiec poszłam do lekarza rodzinnego w moim miescie i okazało sie, ze zostałam wypisana stamtad, bo korzystałam z usług medycznych w poznaniu.. paranoja..... dodatkowo, jak wroce teraz do poznania bede musiała zapłacic za kolejna zmiane lekarza- 80zł za lekarza, 80za pielegniarke i 80 za położna.... nie bardzo rozumiem dlaczego, bo skoro jestem studentka, dodatkowo studiuje w innym wojewodztwie niz moj dom rodzinny, to chyba powinno to byc wziete pod uwage przez cudowny NFZ.... bede dzisiaj chyba dzwonic na jakas infolinie nfz bo bardzo mnie to ciekawi....
Stary 2010-09-23, 10:11   #3523
magda2109
Zakorzenienie

Gwizdak, no właśnie, jak mieszkanko?

Brakuje mi Ciebie do porannego ziewania

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny

a nie wiedziałam, ze wino czy imbir przyspieszają @. mi ostatnio po raz pierwszy opoznił sie przez stres.

kurcze.., czytam stresy Rain, innych dziewczyn na wizazu, wysłuchuje opowiesci kolezanki z przygotowań... i zastanawiam sie, czy ze mna wszystko ok, bo jeszcze jakos o tym wszystkim nie mysle, nie szukam sukienki, nie mysle o zaproszeniach... nie wiem co ze mna jest

w ogole zastanawia mnie pewna sprawa. jak mieszkam w poznaniu, to byłam zapisana do lekarza rodzinnego na NFZ. wrociłam na wakacje do domu i zachorowałam, wiec poszłam do lekarza rodzinnego w moim miescie i okazało sie, ze zostałam wypisana stamtad, bo korzystałam z usług medycznych w poznaniu.. paranoja..... dodatkowo, jak wroce teraz do poznania bede musiała zapłacic za kolejna zmiane lekarza- 80zł za lekarza, 80za pielegniarke i 80 za położna.... nie bardzo rozumiem dlaczego, bo skoro jestem studentka, dodatkowo studiuje w innym wojewodztwie niz moj dom rodzinny, to chyba powinno to byc wziete pod uwage przez cudowny NFZ.... bede dzisiaj chyba dzwonic na jakas infolinie nfz bo bardzo mnie to ciekawi....
Lekarza rodzinnego (tego pierwszego kontaktu) można zmienić raz do roku bezpłatnie. Sama zmieniałam, bo na studiach jak się rozchorowałam to nie uśmiechalo mi się wracać taki kawał do rodziców, bo tam miałam lekarza. A jeszcze przed zmianą lekarza, gdy się rozchorowałam to poszłam tak jakby na pogotowie, żeby mnie przyjęli już po godzinach i wtedy nie zmieniło mi lekarza. Studenci mogą chodzić do obojętnie jakiego specjalisty, z tym lekarzem rodzinnym są właśnie "cyrki" bo trzeba mieć wybranego jednego.
Stary 2010-09-23, 10:13   #3524
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny

z tego co pamiętam to przepisać się do przychodni można raz w roku za darmo a potem się niestety płaci. Fakt, że to głupie bo i tka jeden nfz płaci im za twoje wizyty.
A ja wczoraj stanęłam przed pytaniem "który oddzial nfz" i zgłupiałam. Bo zameldowana na stałe jestem w sando i był świętokrzyski oddział ale teraz mam czasowy meldunek w warszawie, ubezpieczenie zdrowotne przez urzad pracy w warszawie i nie wiem zupełnie pod który oddział podlegam. skąplikowane to wszystko. jak się wkurzę to zamelduje sie na stałę w wawie, tylko wtedy bede musiała wszystkie dokumenty wyrabiac na nowo i latac do banku, operatora komorkowego itd.

Stary 2010-09-23, 10:16   #3525
justyna_dt
Zakorzenienie

bry

crozee, yyy... jestem w szoku! Jakie opłaty, jakie wypisywanie? Ja jak szłam do innej przychodni w innym mieście, i pytałam u siebie, co muszę zrobić, żeby móc tego dokonać to odpowiedź brzmiała - nic. Jestem zapisana w obu przychodniach, w żadnej za nic nie płacę. Toż to paranoja jakaś...
Gwizdaczku a samopoczucie lepiej troszkę?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:22   #3526
Gwizdak
Zakorzenienie

Wy tam lepiej nie pytajcie co u mnie, tylko opowiadajcie co u Was Magda, 100lat Co prawda spóźnione, ale szczere.

I kto się wybiera na ślub Claris? Bo się zastanawiam, czy samochodem nie jechać i mogę kogoś zgarnąć.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Gwizdaczku a samopoczucie lepiej troszkę?
i nie zanosi się na szybką poprawę. Ale trzymam się, jestem dobrej myśli i mimo, że momenty są bardzo ciężkie, to jakoś leci....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-09-23, 10:24   #3527
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwizdaczku mam nadzieję, że niebawem wszystko się poukłada i będzie pełnia szczęścia.
tak na marginesie mam pytanko do Ciebie. zaraz napisze Ci PW.

Stary 2010-09-23, 10:25   #3528
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam już wcześniej,że zdałam,ale dziękuję za pamięć. 11 mam praktykę i czekają mnie jeszcze dodatkowe jazdy.
Martwię się trochę,bo siostra ma termin za miesiąc, a ma mało wód płodowych i kiepskie wyniki badań...Jak dzisiaj wyjdzie źle USG to kładą ją do szpitala.
A z 0obrych wieści to zamówiłam sobie stepper z systemem oporu czy jak to się nazywa. Mam nadzieję,że wytrzyma dłużej niż ten poprzedni.Jak nie ma steppera to w ogóle przestałam ćwiczyć,bo nie chce mi się samych brzuszków robić, jakiś tam ćwiczeń na nogi i z ciężarkami. A tak będę miała motywację.
Czy któraś z Was po piciu zielonej herbaty zauważyła znaczne pogorszenie stanu cery? Tak myślę,że to może przez to mam co mam na twarzy.
Gratulacje

oby z siostrą było dobrze

ja piłam ale nie zauważyłam żeby mnie wysypało, a od jakiego czasu ją pijesz?

Cytat:
No to idę
Później jeszcze muszę zamówić odbitki zdjęć legitymacyjnych, bo wypadałoby nareszcie w poniedziałek złożyć dokumenty na studia podyplomowe, no i muszę zakupić farby na to jutrzejsze malowanie dekoracji
dasz rade

Cytat:
Oglądała może któraś wczoraj Top Model? Powiem Wam,że ja wiem,że modelki mają często niezwykle specyficzną urodę, ale wczoraj oni zachwycali się taką dziewczyną, której powiedzieli,że jest piękna,ale za wysoka. I powiem Wam,że ja nie wiem jak ona jest piękna, jak nawet jedno oko ma większe o drugiego...Już nie wspomnę o takiej, która chyba nic innego nie potrafi jak tylko się rozbierać.
ja kawałek oglądałam i urodą nie wszystkie zachwycają, ale dla mnie ten program jest beznadziejny

Cytat:
Cześć
Cześć co słychać?

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
jakos nie, nie umie o 9 wstawac... musze obiadek przygotowac kotlety z cycka, zmieniaczki pieczone i buraczki
mniam bede miała podobny

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madzia, jesteś zboczuchem!!!
Ty jesteś
Stary 2010-09-23, 10:32   #3529
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwizdaczku mam nadzieję, że niebawem wszystko się poukłada i będzie pełnia szczęścia.
tak na marginesie mam pytanko do Ciebie. zaraz napisze Ci PW.
odpisałam
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-09-23, 10:32   #3530
raingirl
Zakorzenienie

raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:34   #3531
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

Termin zaklepany

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Gwizdaczku, możliwe, że się wybiorę, ale to i tak nie mamy sobie po drodze

Stary 2010-09-23, 10:34   #3532
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Termin zaklepany
Wygrałaś

Gwizdaczku
Stary 2010-09-23, 10:35   #3533
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Hejo śniła mi się dzisiaj Olka i Justynka. Przy czym z Olką byłam na kawie, a Justynka przyszła sprzątać w knajpie w żółtych rękawiczkach i krótkich spodenkach (te dwa szczegóły zapamiętałam xD)

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:37   #3534
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałaś
Yeah!!! i jaka data ostatecznie wygrała? jak wyglądała rozmowa z księdzem?
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Hejo śniła mi się dzisiaj Olka i Justynka. Przy czym z Olką byłam na kawie, a Justynka przyszła sprzątać w knajpie w żółtych rękawiczkach i krótkich spodenkach (te dwa szczegóły zapamiętałam xD)
Ożesz w mordę jeża ssssseksi

Stary 2010-09-23, 10:38   #3535
raingirl
Zakorzenienie

29.01.2011, godzina 16.00

I po raz kolejny stwierdzam, że pani w biurze parafialnym jest po prostu przemiła kazała mi się nic nie martwić i nie stresować, bo nie ma takiej możliwości, żeby nam odmówiono ślubu zapisała nas w kalendarzu, dała mi numer do proboszcza i poradziła czym się zająć po kolei
Stary 2010-09-23, 10:44   #3536
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Rain Cieszę się

justynko, no sexi... zwłaszcza, że jak schyliłaś się po coś do szafki, to się śmiałam do Ciebie, że porno szerzysz jak się tak wypinasz. A ty się tylko usmiechnęłaś i poszłaś z gąbką i jakimś czyścicielem do łazienki

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-09-23 o 10:47
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:49   #3537
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
jezus maria dziewczyny jeszcze tylko 9 dni ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!
osiem
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Łeeee ja bladości nie lubię bo mi się z nieboszczykami zawsze kojarzy.
Lubię naturalną opaleniznę od słonka, bez solarium i samoopalaczy.
pff, wcale nie wyglądam jak trup, tylko jak szlachta
Cytat:
A mnie teraz powiedział tyle słodkości TŻ na gg że aż...

"wszystko co robiłem w życiu, robiłem dla Ciebie, mimo że jeszcze Cię nie znałem - kształtowałem swoją osobę z myślą o Tobie"
"najdziwniejsze jest to, że jak podrywałem jakieś tam dziewczyny to miałem przeświadczenie że jestem najlepszy. Przy Tobie nie potrzebuję się tak czuć. W zasadzie ja nie musze się czuć w ogóle - najważniejsze żeby Tobie było dobrze"
a teraz mi jeszcze na dobranoc napisał 2 smsy sam z siebie!
Że kocha mnie za to jak na niego patrzę... i że jestem NAJ ( ) i brakuje mu mnie ...

KOCHAM GOO
to najpiękniejszy komplement, jaki kobieta może usłyszeć od faceta
Cytat:
Siemka
A teraz wracam do pracy
teraz odstaw j a b o l a, bo do wesela Ci okres nie minie moja siostra tak miała, że była dwa tygodnie we Włoszech i miała w tym czasie spóźniony i wydłużony (11-dniowy) okres
Cytat:
I kto się wybiera na ślub Claris? Bo się zastanawiam, czy samochodem nie jechać i mogę kogoś zgarnąć.
jaaaaaaa, jedź przez Ślunsk
Cytat:

Cytat:
29.01.2011, godzina 16.00

I po raz kolejny stwierdzam, że pani w biurze parafialnym jest po prostu przemiła kazała mi się nic nie martwić i nie stresować, bo nie ma takiej możliwości, żeby nam odmówiono ślubu zapisała nas w kalendarzu, dała mi numer do proboszcza i poradziła czym się zająć po kolei
widzisz!
Gratuluję

Ja miałam wczoraj fatalny dzień. Strasznie emocjonalnie jestem wypruta. Mama najechała na P. bez powodu, poza tym widzę, jak zazdrości, że teście np. wzięli nas do knajpy, a jej na to nie stać, ma żal, że oni kupili nam auto (w sensie połowę), wyżywa się na mnie niby dla mojego dobra, a ja wszystko za bardzo biorę do siebie, zamiast przyjąć i przemilczeć albo powiedzieć, że się nie zgadzam. Najbardziej mnie wkurza, że raz uwielbia P., a raz sugeruje, że choćby mnie bił, to z nim będę (w ogóle nie wiem, skąd ten pomysł, że miałby to robić).
Poza tym to S. (mąż córki znajomej mojej mamy) jest taki cudowny - oszczędza pieniądze, codziennie gotuje, sprząta, kwiaty nosi... ale ja bym nie chciała takiego chłopa - on jest po prostu uległy moim zdaniem, to taki cieply kluch jest, ale nieeeeeeeeeeeee... to ja się nie szanuję, ze pozwalam sobie na żarty i nie tańczę do "A ja będęTwym aniołem"
poza tym zostało mi zasugerowane, że przecież J. z S. byli ze sobą 3 lata jak się zaręczyli, a po 4 latach związku był ślub i że to IDEALNY czas. IDEALNY.
pier-dziel-nę, przysięgam...

do tego w pracy był taki zapieprz, że nie zdążyłam nawet myśleć...
i pojechałam dziś po przedłużenie sesji.

także mnie chociaż utulcie, co?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:49   #3538
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
justynko, no sexi... zwłaszcza, że jak schyliłaś się po coś do szafki, to się śmiałam do Ciebie, że porno szerzysz jak się tak wypinasz. A ty się tylko usmiechnęłaś i poszłaś z gąbką i jakimś czyścicielem do łazienki
Ale sen
Stary 2010-09-23, 10:53   #3539
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris, jak tam kosmetyki Clareny? Moja cera po stosowaniu ich chyba z miesiąc w ogóle się nie poprawiła.
Ja stosuję tylko to serum nawilżające co 2. dzień na noc, ten owocowy stosowałam narazie tylko w okolice nosa, bo miałam bardzo suche przez katar, a takto jestem wierna swojemu kremowi AA, a na dzień Vichy normaderm. Moja cera o dziwo jest spoko, żadnych niespodzianek nawet w związku z @, a zawsze miałam Ogólnie jestem zadowolona z obu kosmetyków. I niech tak pozostanie choć ze 2 tygodnie Serum na zmarszczki nie otwierałam nawet

Cytat:

Super

Ale mi się nie chce dziś do tego fryzjera, chyba boję się efektu po pierwszej próbie, ktora była niewypałem

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

najeczko
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:53   #3540
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mi się nie chce dziś do tego fryzjera, chyba boję się efektu po pierwszej próbie, ktora była niewypałem
będzie dobrze pięknemu we wszystkim pięknie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości