|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Nowy artykuł:
Iwona Kinda: Premierze pomóż! (rozmowa z matką zaginionej w Sopocie nastolatki) http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...nastolatki%29/ W sumie nic nowego, poza tym, że mama Iwony przekazuje policji nowe informacje, które udaje jej się zdobyć (ale nie wiemy jakie). Być może są one efektem rozmów ze znajomymi Iwony. Drugi wywiad audio coś nie trybi. ;P ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- To ja skopiuję tę wypowiedź dotyczącą tego,że Iwona miała 2 numery telefonów,bo pewnie jak Wizażanki się rano obudzą to będą pytać o co chodzi. ;P Dzięki ciężkiej i niekrótkiej pracy, dociekliwości i spostrzegawczości kilku osób z forum (ci, o których piszę, wiedzą, że to o nich - thx dla Was za pomoc) udało się nam ustalić I POTWIERDZIĆ, że Iwona miała drugi numer telefonu. Udało się nam też ustalić ten numer. Informacja ta została przekazana policji. Kilka słów dodatkowo: - nie wiemy, czy ten numer był przez nią używany regularnie, czy też miała go przez chwilę zupełnie przypadkowo (mogło się zdarzyć, że ktoś dał jej po prostu kartę za 10zł i tyle) - nie wiemy, jak długo miała ten numer - nie wiemy, czy miała go ze sobą w dniu zaginięcia i czy z niego tego dnia korzystała - nie wiemy jak wiele osób znało ten numer - nie wiemy, czy znali go wszyscy jej znajomi Wiemy tylko, że był. Teraz po stronie policji i prokuratury leży sprawdzenie, czy ta informacja jest w jakikolwiek sposób istotna dla sprawy. http://gdziejestiwona.pl/forum/viewt...p?thread_id=90
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
No, jestem ciekawa czy to coś wniesie do sprawy...
Jej, mogłoby się już wszystko wyjaśnić, oczywiście z happy endem... Tymczasem, dobrej nocy
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam spisy drużyn i zawodników tych zawodów na plaży w piłkę nożną (tegorocznych ;P). Nie ma tu drużyny Krakowiec.
http://www.mosir.gda.pl/pl/nowosci/f...achsoccer_2010 ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- Jutro jeszcze przeanalizuję te mecze,bo teraz tak patrzę,że tutaj są wypisane tylko 4 drużyny, które zajęły najwyższe lokaty (w tym jedna z Gdańska - Copacabana). Idę spać,bo już nie myślę. ;P
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe w jaki sposób internauci znaleźli ten drugi numer Iwony
![]() nie wyobrażam sobie, że mogli to jakoś w internecie wyhaczyć... |
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Drugi telefono,podwójne życie?
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
niewiadomo, bo oprócz tego że miała drugi numer to nikt nic konkretnego nie wie. Więc nie ma co kombinować, masa ludzi ma dwa numery i to wcale nie świadczy od razu o tym, że ktoś prowadzi podwójne życie
![]() Poza tym nie wyobrażam sobie JAK internauci to odkryli
|
|
|
|
#877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps.Nie mam zielonego pojęcia jak internauci zdobyli to info...
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-23 o 08:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
Pani Iwona Kinda nie pojawi się jednak dziś w programie Pytanie na Śniadanie. Wiadomość ze strony oficjalnej: "Niestety ze względu na chorobę, mama Iwony odwołała swój udział w programie w tym terminie. Rozmowa będzie przeprowadzona w następnym tygodniu, o dacie programu poinformujemy niebawem."
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. |
|
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
czesto jest tak ze dziwczyna kupuje sobie nowy staraater z innej sieci zeby np miec sms czy rozmowy do jakiegos chlopaka taniej (bo on jest w innej) lub czasem tylko po to zeby on lub ktos tam mogl na ten nr pisac...
a i jeszcze jest tez cos takiego w plusie czy w playu ..ze dostawalo sie 2 telefony jedne dla siebie a drugi mozna bylo dac komus a na ten drugi mogla dzwonic tylko osoba posiadalaca ten pierwszy tel9glowna posiadaczka/ktos kto spisal ta umowe ito ) hehe niezle namotalam mam nadzieje ze coss zrozumiecie z mojej lakonicznej wypowiedzi:PP
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie nie było na wątku o Iwonie a teraz już któryś z rzędu. Widze, że dalej analizujecie i próbujecie pomóc
mam nadzieje, że trolle się znowu nie pojawią.Dziś na onecie zauważyłam taki artykuł co po niektóre dziewczyny na 1-szym wątku (bo tu wchodziłam) nie wiem jak tu, nie wierzyły w takie "coś" http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html też mam 2 numery - jeden z firmy co prawda a drugi na karte bo tż ma z innej sieci i wychodzi mega tanio
|
#881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo Ona chyba była świadoma tego że nie wróci wcześniej do domu przed nimi? Miała kawał drogi przed sobą.. No i właśnie. Dlaczego nie zadzwoniła po kogoś aby ją odebrał? Zresztą czy zaraz po niej nie wyszło towarzystwo i nie chciało też wracać? (dzwonili chyba nawet do niej- o ile nie pomieszałam c czegoś) A nie wiecie może jak miała się sprawa na tej działce? Czy tam byli tylko te osoby co później w klubie czy ktoś jeszcze? |
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich w ten słoneczny dzień
![]() Pozwole sobie wrócic do wczorajszej dyskusji na temat bilingów. Z tego co sie orientuję mama Iwony może miec problem z otrzymaniem bilingu. Zapomnieliśmy o ważnej kwestii- Iwonka była pełnoletnia. Wiec osobom postronnym nie udzielają takich informacji. |
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale telefon mógł być "wzięty" na mamę. Bo z tego co wiem trzeba mieć zaświadczenie o zarobkach, a w niektórych sieciach legitymację studencką, żeby wziąć na siebie tel. A Iwona nie miała pracy. W przypadku zaginięcia wygląda to inaczej pisze się pismo o udostępnienie bilingu.. jeżeli osobie prywatnej nie wydadzą (choć powinni bo to w końcu córka) policji nie mają prawa odmówić
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Może to było tak, że Iwona miała dwie karty i jeden telefon? Bo jeśli by miała dwa telefony to nawet jeśli by się z kimś umówiła to by się z nim skontaktowała przez ten drugi telefon, więc trzeba koniecznie sprawdzić bilingi i miejsce gdzie się logował ten telefon ostatnio, zresztą chyba z Adrią też by się mogła skontaktować przez ten drugi telefon, a tego nie zrobiła(no chyba, że nie chciała), ale jednak wydaje mi się, że miała 2 karty, a jeden telefon i w razie potrzeb przekładała kartę
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() myślałam że może coś już się wyjaśni a tu nic ciekawe jak internauci ten numer znaleźli, a tu kolejna klapa bo bilingi ma policja i pewnie mamie Iwony ich nie pokaże ehhh
|
|
|
|
|
#889 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też posiadałam dwa numery z prostej przyczyny - na jeden numer wzięłam bardzo niski abonament z telefonem i kupiłam kartę za 5 zł orange żeby mieć pakiety smsów. W ten sposób miałam abonament za 10 zł w dawnej idei który wykorzystywałam w tydzień, miałam telefon i kartę z której wysyłałam smsy.
Sporo osób to praktykuje... |
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze tel jej sie nie rozladowal tylko przelozyla karte
cz to na pewno bylo rozladowanie? mogla Adri powiedziec np ze jej sie tel rozladuje bo jej sie z nia gadac nie chcialo w koncu byly poklocone?
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Czasem ludzie kupuja drugi nr w konkretnej sieci, by kontakowac sie (taniej) z osoba, ktora ma nr w danej sieci.
Byc moze Iwona kontaktowala sie z kims z tego numeru... i byc moze informacja Z KIM okaze sie kluczowa w sprawie... |
|
|
|
#894 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli wiedziała i dzwoniła na ten 2 numer po rozładowaniu 1 telefonu to przecież powiedziała by o tym policji bo co tu ukrywać, mnóstwo ludzi ma 2 telefony - a jednak żadna taka informacja nie wypłynęła. Może o 3.49 Iwona wyłączyła telefon, przełożyła kartę i od tej pory tamten numer logował się do BTSów |
|||
|
|
|
#895 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://gdziejestiwona.pl/forum/viewt...p?thread_id=90 Masz rację , jeszcze można się z tym wstrzymać. A teraz najważniejszą kwestią jest czy ten drugi numer jest aktywny i czy da się namierzyć. Może ktoś go ma? No i ciekawe czy policja ma bilingi z tego telefonu? |
|
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
gdyby tylko wyłączyła telefon to dalej mógłby się logować do BTS - wyłączony naładowany telefon się loguje. Ewentualnie mogł jej się jeden rozładować, a drugi mogła włączyć (gdyby miała 2 aparaty), ale nie wydaje mi się, że w takiej sytuacji wypłynęłoby to dopiero teraz - pewnie używała 2 kart i jednego aparatu.
|
|
|
|
#897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
apropo Iwony bo to juz tyle trwa cholera gdzie ona jest? wiecie co tak przyszło mi do głowy a propo tego artykułu justy, a jak to naprawde nie znajomi /y tylko k... wciagneli ja do samochodu dla organów.Boze to straszne.
|
|
|
|
|
#898 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem tylko jak z bilingami z tego drugiego numeru. A co do powodów dlaczego Iwonka nie zadzwoniła po mamę to może nie chciała , żeby mama zobaczyła, że ma na sobie jej buty - w końcu nie pytała o zgodę a jej mama sama mówiła, że na początku była o to zła. |
|
|
|
|
#899 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-09-23 o 12:11 |
|||
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

ehhh
cz to na pewno bylo rozladowanie? mogla Adri powiedziec np ze jej sie tel rozladuje bo jej sie z nia gadac nie chcialo w koncu byly poklocone?