|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Kiedyś, dawno temu nie lubiłam Biedronki, teraz zaglądam tam od czasu do czasu, i zaglądam też do tego wątku
Dzisiaj kupiłam płatki kosmetyczne, serek Delikate, Kropkę, nektarynki i jakiś serek brzoskwiniowy Mleczna Dolina, 'nie znam' go jeszcze, więc mam trochę obaw. Storczyków był jeszcze sporo, zastanawiałam się nad zakupem, ale niestety miałabym problem z doniesieniem do domu, więc sobie darowałam. Edytowane przez puszka_pandory Czas edycji: 2010-09-23 o 11:32 |
|
|
|
#2432 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kaloszy damskich też nie było, a z dziecięcych jest to co wcześniej. Zamierzałam jeszcze kupić tą bluzę Disney dla syna, ale w jednym sklepie nie było wcale, pani powiedziała, że im nie dowieźli, a w drugiej B. było tylko kilka sztuk, większość dziewczęcych, chłopięce małe i w końcu nic nie kupiłam.
|
||
|
|
|
#2433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bez obaw.
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
robilyscie Karpatke GELLWEra z biedronki? i jak? zamierzam dzis lub jutro zrobic
|
|
|
|
#2436 |
|
na drugie mam Irena
|
ja też już miała 2 storczyki biedronkowe, które zdechły
a nie biedronkowe rosną ,więc albo mam pecha albo coś z nimi nie tak, więcej nie kupię miałam ostatnio avokado z biedronki - pychaaaaa
|
#2437 |
|
BAN stały
|
Dowiedziałam się wczoraj od osoby, która pracuje w mleczarni że Biedronka ma bardzo wysokie wymagania co do jakości. Okazuje się że u nich np. są 2 linie - jedna produkuje do normalnych sklepów druga tylko dla Biedronek. Co dziwne ta dla Biedronek jest lepsza bo oni sprawdzają wyrywkowo partię i np. nie przyjmują masła ekstra z dodatkiem oleju. No a normalna linia robi do zwykłych sklepów a tam na jakość nie zwracają uwagi.
Zdziwiło mnie to bardzo i polubiłam Biedronkę jeszcze bardziej. |
|
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sklep się zmienił - kiedyś faktycznie jakoś produktów pozostawiała wiele do życzenia ale od kiedy (ładne parę lat temu) zmienił się właściciel, zmiany są ciągle na lepsze (no może poza wycofywaniem niektórych super produktów ![]() ![]() )W ogóle ostatnio kupiłam (tak to jest jak się na wyjazdy zapomina zabrać ) mleczko migdałowe i wanilia. Nie używałam go wiele razy, ale jak na razie wrażenia pozytywne - włosy mięciutkie no i ten zapach
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
w jakiej cenie były/są te szlafroki ?
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Szlafroki po 30 zł
|
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
szlafroki po 29,99
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
poszłam do B. obejrzeć pudełka. jak dla mnie wyglądają tandetnie, nie kupiłam.
wazoniki, ramki- to samo- okropne. Topów limitowanych parę ostatnich paczek- nie skusiłam się. co do kaw mrożonych- widziałam ostatni karton, ciekawe czy będą dowozić, czy sezon już się skończył. pierwszy raz zobaczyłam spray uniwersalny do czyszczenia drewna, szkła i tworzyw, kupiłam, bo akurat niedawno skończył się pomarańczowy spray, też biedronkowy. kupiłam brzoskwiniowy serek Mleczna Dolina na spróbowanie. poza tym surówki, pierogi ruskie, cytrynową Polaris i inne standardowe produkty. |
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też szykowałam się na te ramki, ale bardzo się rozczarowałam na ich widok (na widok wazonów również): faktycznie, tandetne. Uważam , że ich wielkość i bogate zdobienia - całkowicie odwrócą uwagę od tego do czego są przeznaczone - zdjęcia, dlatego nie kupiłam. natomiast zainteresował mnie , Umbra, ten spray uniwersalny, możesz podać jego cenę (jeśli jeszcze pamiętasz ) i czy może juz sprawdziłaś jego skuteczność. Nie zauważyłam go jeszcze u siebie, muszę się dokładniej przyjrzeć
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za szlafroki? z jakiego materiału?
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
rejiche:
spray Mr Magic Universal- wszystkie powierzchnie, szkło, drewno, metal, sprzęt elektroniczny- czyści, pielęgnuje, chroni. niebieskawa butelka, ciemnozielona 'nakrętka'. cena: 3.95, pojemność: 300ml nie użyłam go jeszcze, ale spray z tej samej 'rodziny, w pomarańczowym opakowaniu był naprawdę ok. wydajny, ładnie nabłyszczał drewno, idealny na 'szybkie' sprzątanie bez wody, płynów, itp. u mnie leży przy odświeżaczach powietrza, nad mleczkami i płynami. |
|
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
Są na str. biedronki http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
A mi Tż wczoraj kupił w Stonce czekoladę
![]() A jaka była pyszna mmm..... Z nadzieniem bodajże śmietankowym, niebo
|
|
#2453 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zakupie storczyków bardziej liczy się to jak wygląda dół (korzenie)nie góra kiedyś kupiłam w przecenie za chyba 8zł(w jakims sklepie) storczyka z samym badylem bez kwiatów, ale krzenie były takie jak powinny mięsiste strebrne )ewentualnie mocno zielone). Rośnie do dzis...pare razy kwitł....---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- no właśnie...kwiaty zazwyczaj szybko usychają po zakupie. Choć bywa róznie..ale wszystkie moje tak reagowały na zmianę warunków |
|
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
Mam stary kran w lazience -jest juz na nim sporo kamieniaaa
Polecacie FISTA wiec dzis go zakupilam mam nadzieje ze jest taki skuteczny jak mowicie
|
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja podobnie rozczarowałam się ramkami - mega przezdobione. za to z polecanych rzeczy nie wiem czy jeszcze są wszędzie , polecam rybkę mrożoną w całości - doradę - pyszna - świetna do smażenia i na parę
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
te dżemy z biedronki są niezbyt ciekawe, ja lubię takie gdzie są duże kawałki owoców a nie sama galareta słodzona, w sumie teraz ciężko znaleźć dobry dżem nawet znane firmy mają bardziej galarety niż dżemy. Już lepsze są marmolady, szkoda,że dżemów dobrych jak na lekarstwo. Znacie jakieś sprawdzone firmy? (ja lubię Materne czarna porzeczka light)
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oh, to naprawdę musi być świetne, jutro się za nim rozejrzę, dziękuję Ci Umbra ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=anoola;22243832]A może chciał pomóc koleżance, która się zastanawiała nad tym proszkiem, podjąć decyzję
![]() Bardzo prawdopodobne ![]() Kupiłam dzisiaj zachwalane przez Was migdały z cynamonem i zobaczymy po degustacji czy dobre. Paryskie jeżynowe i gruszkowe u mnie w sklepie jeszcze są, chyba nie wzbudziły sensacji więc zaopatrzyłam się w jeżynowe, bo takie w domu smakowały.
|
|
|
|
#2460 |
|
Konto usunięte
|
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Ga...lny/big/22.jpg
zeberka ma te paski z weluru. szara w fioletowe wzory jest cała materiałowa. innych nie macałam. co do ramek na zdjęcia- w pierwszej chwili nie wiedziałam co to jest, myślałam, ze coś 'nowego' rzucili. takie to wielkie, a zdjęcie malutkie. zresztą ulotka była ze zdjęciem Marylin Monroe- fajnie by to nawet wyglądało z MM, ale ramka powinna być bardziej elegancka.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

(no może poza wycofywaniem niektórych super produktów 

więc zaopatrzyłam się w jeżynowe, bo takie w domu smakowały.
zresztą ulotka była ze zdjęciem Marylin Monroe- fajnie by to nawet wyglądało z MM, ale ramka powinna być bardziej elegancka.