|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
aannuullaa super wiadomosci
|
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
skierko
|
|
#4083 |
|
BAN stały
|
i u nas w piatek bedzie cyrk - chce wziac Amelke zey popatrzyla glownie na zwierzeta. jest okazja to pojdziemy - szkoda ze same, maz jedzie na noc do pracy...
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- no laski gdzie wy - ja jestem to sama teraz... a i mialam pytac - odpowiada wam wyszukiwarka na all?? bo mi sie nie podoa zbytnio teraz |
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4085 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Ola-Unhola
|
anula, super wieści
skierka, witaj ![]() Rzeczywiście dział dla dzieci trochę pozmieniali. Na razie tam nie zaglądam za często, ale trochę mnie wkurza, bo już się przyzwyczaiłam
|
#4087 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko, ciesze sie, ze juz jestescie w domu Swietnie, ze Laurka toleruje strzykawke. Ja nie wiem, co zrobilabym w tej sytuacji, bo Antonio nie przyjmie zadnego lekarstwa strzykawka, na lyzeczce tez nie (wymiotuje), wszystko mu podaje w herbatce. tyle razy juz probowalam i krzyczy, a potem wymiotuje. Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze. Widocznie przyszedl jej czas na gaworzenie. Anula, nie zamartwiaj sie tak bardzo, Antonio rowniez jest daleko za innymi dziecmi z roznymi rzeczami, ale daje mu czas i akceptuje jego tempo rozwoju. Np Nataniel Gizmiatka urodzony 3 dni wczesniej juz od miesiaca chodzi/biega, a Antonio nie ![]() Cytat:
My mielismy prawoslazowy syrop. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Karola jestes wielka ![]() Cytat:
Oj, to fatalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Skierko, fajnie, ze jestes
|
|
#4088 |
|
Ola-Unhola
|
angy, jak robiłaś te racuchy drożdżowe, to wyrosły Ci?
Bo mi rosły rosły i nagle opadły i jest ciasta b. malutko...
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
Jak wejdziesz w odziez to masz niemowleta i male dzieci i tam od razu sa rozmiary - tzn jest podzial na rozmiary.
|
|
|
|
#4090 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Juz tak nie ma, podział na rozmiary jest dopiero jak wybierzesz jaka część garderoby Cię interesuje Czy to cisto na racuchy smierdzi fermentem? Tzn powinno?
|
|
#4091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sliczna kurtka ![]() Cytat:
Super.Dziewczyny ja polecam mietowy lakier z H&M'u
|
|
#4092 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, kurtka rewelacja
Podobają mi się takie Czeka mnie zakup na zimę, więc jak coś fajnego kupicie lub zobaczycie proszę o wklejanie ![]() ![]() Nie mam żadnego płaszcza zimowego, po zeszłorocznej zimie wyrzuciłam, żeby kupić nowy, bo te które miałam nadawały się już do wymiany...zdecydowanie... Kotek boooski, ten języczek syla, jak Mała? Przeszła biegunka trochę?
|
#4093 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() najtrudniejszy pierwszy krok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
właśnie dlatego unikam drożdży jak mogę zawsze mam z nimi coś nie tak ![]() Cytat:
![]() svi kurtka nie w moim stylu ale fajna ![]()
|
|
#4094 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przynajmniej sie uspokoiłas Cytat:
![]() siedze nad papierami i mam juz dosc ![]() wiec na razie znikam papa
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popatrzcie dobrze. Wchodzicie w dzieci odziez w odziezy jest dzial niemowleta i male dzieci jak sie w ten dzial wejdzie to wyskakuje podzial na rozmiary. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Znam przepis na ciasto drodzowe ktore zawsze wychodzi. Mnie prawdziwe drozdze nigdy nie zdechly. Edytowane przez slepafuria Czas edycji: 2010-09-23 o 20:55 |
|
|
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest poprawa
Jeszcze tylko musze wytrzymac do poniedzialku do wynikow![]() Czy wasze dzieci maja wyksztalcone lydki? tak zeby sie laczyly posrodku jak sie zlaczy nozki. Ehh juz nie wiem co myslec Moja nie ma ale czy powinna juz miec
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec niestety trzeba szukac tak jak dziewczyny pisały czyli np. odzież bielizna body i dopiero rozmiar
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-09-23 o 20:54 |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
Ja znalazlam taki plaszczyk
http://allegro.pl/cudowny-retro-plas...243700053.html Teraz sie zastanawiam czy go kupic. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Nie mam pojecia. Jutro sprawdze. Ale chyba za wczesnie na takie zmartwienia. |
|
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co, zerknę jutro jak mała wstanie dokładnie na jej nogi, nie przypatrywałam się jakoś szczególnie do tej pory ![]() Co do reszty - brzuszek ma nadal duży i ciemiączko jeszcze też nie zarosło
|
|
#4100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym sie biła a to czy go kupiłabym to zalezy za ile
|
|
#4101 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego za wczesnie? Patrze i probuje dojsc czy jej nogi wygladaja na krzywe bo nie ma wyksztalconych lydeczek czy same w sobie sa krzywe i ma krzywice Cytat:
![]() Jak wstawie to dam znac bo teraz ide kolacje robic ![]() Jeszcze sie tak zastanawiam.....stawiaja wasze dzieci szeroko rozstawione nozki? Bo moja tak i tak mysle ze moze przez pieluszke szeroko rozstawia i dlatego wygladaja na krzywe
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() oo nasze zguby sie odezwaly Skierko w sobote idziemy chyba na impreze tzn. na paniensko-kawalerskie bo przyszla para mloda stwierdzila ze chca razem miec impreze malz da bratu flaszke a ja kupilam bratowej sexi bielizne ![]() w niedziele znowu odpust u nas i Werka zaliczy jazde na karuzeli
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstawilam do albumu "My" zdjecie Lenki brzuszka. Ocencie prosze
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Czeko Ominal mnie caly jeden watek
|
#4104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze że masz wszystko jak na dłoni.Suuuper Dzieciowe są owocowe i ten extrakt musiał być chyba za bardzo owocowy bo płakała. Od kilku dni picia krzywda jej się nie stanie nie no, mimo wszystko nie będę cudować Cytat:
Cytat:
Nadal nie dotarłam do albumów.Chroniczny brak czasu. Kawy spijałam do samej 21 Siostra i 3koleżanki.Plotkom nie było końca Jestem zmordowana. L szła spać o 21, przez szpital i wycieczki wieczorowa pora jej się pokićkało chyba Wypiła dziś mleko z butli, baaaa mało tego zjadła ogórka konserwowego-czyli z octu i się nie kwasiła więc wnioskuję że ma pogojone wszystko.Jadła też jabłko, wafelka i jajo i chleb więc wraca mój pasibrzuszek A teraz idę się położyć, bo zmulona jakaś jestem ![]() A jutro czekam na tel od szefa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o upadek nie trudnosuper ze mala juz je -widocznie juz ja tak nie boli
|
|
#4106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli wszystko wraca do normy
|
|
#4107 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miała któraś z was permanentne prostowanie włosów? Moja koleżanka sobie zrobiła kilka razy i była bardzo zadowolona, nie mogłam się napatrzeć na jej włosy. Sobie też miałam zrobić, ale okazało się że obie jesteśmy w ciąży A co byś chciała robić najbardziej ? Cytat:
![]() My też pierwszy raz od ... 3 lat nie mam w co się ubrać ![]() Byłam na rowerze z tż i bratem mam zerową kondycję, jutro będę zdychać
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
syla, Zuza tez ma taki brzuszek
moze tak ma byc
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Antonio nie ma lydek i rowniez chodzi szeroko, ciemiaczko rowniez nie jest zarosniete. Brzucha nie ma, ale nigdy nie mial, bo jest raczej szczuplutki, poza tym okresowo ma problemy z jedzeniem.
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa p4w rzuć okiem na ten inhalator z plusa?
warte to zakupy czy "szajs"? jutro z rana jadę na kawkę do koleżanki. Urodziła 2tyg temu. Jadę sama.Wypiję kawę jak dama ![]() I nikt nie będzie mnie zwoływał "mama" Ale rymik
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mam nadzieję, że jednak dostanę, bo się napaliłam