![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Chciałabym czuć że mnie kochasz. Lecz widze ze zgasl blask w twoich oczach. pojawial sie zawsze wtedy jak patrzyles na mnie jak na caly swoj swiat. Prosze cie przybadz tu i ze mna badz
potrzebny zawsze by otrzec kazda z wielu lez, nie odchodz juz. Moglabym zerwac dla Ciebie wszystkie gwiazdy, Niestety chyba jestes jak kazdy. Traktujesz mnie jakby nawet dzis, Mogloby nie byc nas. Spojrzal na mnie i wlasnie tym spojrzeniem zabil wszystko. Nie uwierzylabym we slowa, nadal mialabym nadzieje. Ale tak... jego wzork doskonale wyrazal wszystkie `nie`. Czuć usta Twe o poranku i Twoją dłoń w mojej dłoni. Schronieniem przed światem jego ramię. Okryta Twoją bluzą, Cała w spazmach, Krzyczy ; wróć!
#2312 |
Zakorzenienie
|
"mężczyźni zawsze pragną być pierwszą miłością kobiety. kobiety mają o wiele subtelniejszy instynkt. wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny..."
straciłam siły napędowe do życia. wiesz w czym cały problem? za bardzo tęsknie. gdzie jest mój idealny mężczyzna? gdzie moja druga połówka? wiem gdzie. z niewłaściwymi kobietami. ciągle nie mogę się nadziwić. że jesteś. muszę wciąż sprawdzać czy to nie sen. od szczypania mam wszędzie siniaki. ale to nie jest sen.
#2313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() - Kiedy Ty w końcu będziesz szczęśliwa, co ?- Gdy przestaniesz tak naprawdę znaczyć już cokolwiek dla mnie.- Kiedy to będzie ?- Pewnie nigdy.
Uwielbiałam się z tobą droczyć potem musieliśmy się ładnie przeprosić . [...] bo gdy kochamy, zawsze pragniemy być lepsi, niż jesteśmy. Bałam się, że jeśli zapłacze choć jedną łzą, łzy nie będą chciały przestać padać. Nie warto się szykować na spotkanie z miłością, ona i tak przyjdzie, kiedy ty będziesz miała worki pod oczami po nieprzespanej nocy, zapomnisz się pomalować i uczesać, będziesz ubrana w stare trampki i wytarte na kolanach ulubione jeansy. Jednym słowem, wtedy kiedy najmniej będziesz się jej spodziewać. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
"Jak zaufać teraz komuś skoro anioł mnie oszukał"agattee ; naiwnie__ ; emishaa ; Nensie ; poprostuAsiss ; xxgroszek07xx ; BananowaDelma ; Paralogiczna ; _changime --> czujcie się skarbeńki okradzione ;**
#2315 |
Zadomowienie
|
Krzyczałeś, że chcesz być sam.
-Och, spójrz na łzy tej dziewczyny, bo ponoć płacze ona już po raz ostatni! -Tak. W tym tygodniu. Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą. Jak to pięknie razem stracić samotność. Tracimy nie doceniając. Doceniamy tracąc. Zjadłeś mnie, a po chwili wyplułeś, zupełnie inną. Ty pożeraczu serc za dychę, nie warty złamanego grosza. Ideał z jedną, drugą, trzecią, setną wadą.
![]() |
#2316 |
Zadomowienie
|
mad_woman - dziękuję
![]() x_truskawka_x , Nensie, dagmaruffka - okradzione ![]() I czemu zawsze musi wychodzić na to, że jednak kocha, skoro tak nie jest? Wszyscy się bawią na dyskotece, a ja się bawię książkami w szkolnej bibliotece ![]() Zapomnij moje imię, zapomnij mój wiek, bo to się nie liczy, dobrze o tym wiesz .. Ciągle mniej wolnego czasu, ciągle mniej dla niego mnie. - Pokoloruj mój świat, na brązowo - Ale czemu na tak ciemno ? - Bo on miał takie ciemne oczy .. Zapomnij co to są łzy, uśmiechnij się dla mnie dziś .
#2317 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
a ja uwielbiam Ciebie ♥♥
#2318 |
Raczkowanie
|
gdybym tak wszystkie Twoje pocałunki potrafiła zamienić w gwiazdy,
to miałabym swoje własne prywatne niebo ! ![]()
#2319 |
Zadomowienie
|
![]() marikab poprostuAssis Toogether93 keendy patrysiowa_ myszka23101 Nensie Nughty_ kontrastowao agattee Magari91 kreskowa CaMa kamisha Extremalna niewieszjaktesknie TwojaKokaina sanderson93 turka24 _mandarynka Paralogiczna LoveYourEyes misiok bajkowa unpredictablegirl SparklyAngel Emaa x3 - skarby od zawsze na zawsze, które zajmują dużo miejsca w moim serduszku. Kocham was <3 ;* `Tak właściwie, to dlaczego ludziom do szczęścia potrzebne są związki? Dlaczego każdy z nas ma wewnętrzne pragnienie miłości, zrozumienia i ciepła? Dlaczego tęsknimy do ciepłych dłoni i miękkiego oddechu na karku? Dlaczego? Bo miłość daje nam siły do borykania sie z tym, co trudne. Bo każdy z nas pragnie ciepła, bez względu na pogodę na dworze.``Zabolą w końcu stopy tych, co całe życie mają z górki.`
#2320 |
Raczkowanie
|
nagle byłam gotowa zagrać o wszystko , ale Ciebie już nie ma . pamiętam , jak zatapiałeś się w moim spojrzeniu . Przypadkowe spotkanie. Już wtedy poczułam , że okradłeś mnie ze wszystkich myśli . Mówił tyle pięknych słów , mam piękne wspomnienia . Tęsknie , za czymś, tak cholernie tęsknie .. sama nie wiem za czym , nie potrafię powiedzieć co to jest , Tęsknota boli .. Wiedziała , że to nie ma najmniejszego sensu , a mimo to kochała . ___________________ M . <3 ![]() ![]() Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-09-23 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Raczkowanie
|
..bo tyle siebie znam,
ile z ust Twych usłyszę.. ..bo tyle siebie znam, ile z oczu Twych wypatrzeć zdołam.. Czuje już Twój oddech na plecach Szczyt perswazji: Wmówić kobiecie, że miękki jest lepszy, bo nie uwiera nie chcialabym być niegrzeczna,ale pozwól,że zapytam gdzie jest Twoja kobieta ? Nie chciałabym być niegrzeczna Ale co myślisz o tym byśmy zostali sami? W prawdziwym życiu, książę odjeżdża z niewłaściwą księżniczką... - Coś się stało? - Nie, nic. Tylko tęsknię. Ekstatycznie. Z jej ust płynie banał, z jego sączy się stek kłamstw … |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna , nastychick ,iloveyouidioto ,agattee- okradłam!
![]() ![]() RozowaSkeyterka - dziekujęęęę ![]() -- gdy odszedłeś , razem z Tobą odeszła połowa mnie, czułam że moje serce już nie pokocha. "chyba jednak przegapiliśmy nasz moment" przestańmy udawać ,że nie może być ze sobą bez ciebie brak mi sił. nie próbuj mnie zatrzymać. uczę się na nowo żyć w świecie bez Ciebie.. bała się kolejnego upadku, przecież mogła już nie wstać. pomimo młodego wieku, nie była pewna czy jeszcze zdoła odnaleźć miłość... potrafiła by mu wybaczyć odejście. chce tylko ciebie. codziennie się gubię.. zgubiłam się w ciemnościach. uciekłeś z mojego życia, zatrzymał się mój świat jesteś nadzieją. lubiła pić drinki przy barze. Ile słów muszę wymówić być wrócił? Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-09-23 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Rozeznanie
|
x_truskawka_x - Ty też! ![]() i cannot live like this, between the door and window in the midle of the night and in mid-breathe not with you anymore but still for you. /nie mogę tak żyć, pomiędzy drzwiami a oknem w środku nocy i w połowie oddechu już nie z tobą ale ciągle dla ciebie. /
#2324 |
Wtajemniczenie
|
na zdrowie moje Drogie
![]() ![]() ![]() ![]() udawana obojętność. on na wyciągniecie ręki, ale jednak niedostępny. odważnie przejdę obok niego z uśmiechem na ustach.
#2325 |
Raczkowanie
|
Gdy on do mnie zagada czuję się jak w niebie...
#2326 |
Rozeznanie
|
kamisha, poprostuAsiss, RozowaSkeyterka - dziękuje i nawzajem <3
![]() BananowaDelma, Nensie - ![]() Zachód słońca, a taki zimny... Dziękuje, że byłeś frajerem, który udawał, że mnie kocha, czułam się wyjątkowo. Odchodziła z gracją, jej ruchy były finezyjnie, lecz we wnętrzu odgrywał się spektakl złości z bezradnością. a teraz przypomnij mi dlaczego ja Cię właściwie kochałam? I nadal z niektórymi osobami i miejscami będziesz mieć złe wspomnienia, a do oczu będą napływały słone łzy. Spokojnie, czas odpocząć. Popełniłam błąd, ale swój własny nie pod dyktando kogoś. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić, bo nikt nie będzie zbierał za mnie plonów dobrego wyboru, a tym bardziej goryczy porażki. Dziś nawet na kawę nie mam ochoty.
#2327 |
Przyczajenie
|
usiąść na trawie i patrzeć na zachodzące słońce..to tęsknota wiesz ?
![]()
#2328 |
Raczkowanie
|
pierd.olą mnie oni. jesteś moim idolem. ♥ paralogiczna= kradnij bejbe ![]() RozowaSkeyterka= kocham cię! < 3
![]() |
#2329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() __________ Mała miłość może zmienić wszystko proszę Pana <3 Nie widzę naszej miłości Nie widzę współczucia Nie widzę niczego Uspokój mnie Pokochaj… Zrób do cholery cokolwiek ! W świecie fantazji trzymam moje sny. Czyściutko wyprane kłamstwa Ale o smaku prawdy. Daj miłość Za miłość ;* Coś w Twoich oczach sprawia ze chcę się zgubić.
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zadomowienie
|
nie zrobiłabym dla Ciebie wszystkiego,
nie przysłoniłbyś mi świata.
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
zapytaj.
![]() * * * she's a liar, such a liar. chabrowa sukienka, bo on tak bardzo lubił ją w niebieskim. niech nie istnieje przyszłość żadnej przeszłości tu i teraz.
![]() |
#2332 |
Raczkowanie
|
nie ma mnie dla nikogo.
- nawet dla mnie? - a jesteś nikim? - proszę cię, nie traktuj mnie tak.. - jak? - jakbym była kimś obcym.. - zimno mi. - przecież jest około 20 stopni. - w serce mi zimno... ![]()
#2333 |
Zadomowienie
|
ciekawe, czy ktoś mnie
tu jeszcze pamięta. ![]() Życie z Tobą jest jak bieg z przeszkodami. Trzeba omijać wszystkie złe rzeczy, bo inaczej trzeba zacząć od nowa. Twoja skóra mnie woła. Jej zapach.. jest jak najpiękniejsza melodia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś to się działo, powiedziałeś mi ' cześć ' . Naprawdę nie chciałeś na mnie patrzeć? - fajnie mi cię lubić. - mi fajnie Cię kochać. Bo tak ładnie mnie przytulasz, a innym zazdrość zżera kości.
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
dziękuję pierniczki ♥
![]() So it is. A little different. So, I. tak bywa. trochę inaczej. tak, to ja. Nieumiejętność skorzystania z szans podarowanych przez los. ...Nie zniknę jak cukier wsypany do herbaty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam zapomnieć o Tobie? Spoko... Tylko podaj mi na to przepis....
Dlaczego płaczę? Bo mi szczęście spie.dala, a ja nie mam sił, by je gonić...
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
mad_woman - miło mi! ![]() Mrs Unfabulous - nie da się zapomnieć. <3 _________________________ _ - czemu jesteś smutna? - nie wiem, nie jestem przecież.. - jesteś, jesteś. powiedz mi, jeśli chcesz. zawsze to trochę lepiej. jakby co, to wal śmiało. wysłucham. - zostawił mnie. odszedł. po tylu wspólnie spędzonych chwilach. powiedział mi takie rzeczy, których myślałam, że nigdy od niego nie usłyszę. myślałam, że jest inny.. tak bardzo się zmienił. jego ostatnie kłamstwa i słowa mnie zabiły. zabiły coś we mnie, w środku.. boję się, że nie zaufam już nikomu. ale jednocześnie potrzebuję kogoś, kto mnie ogarnie po prostu, bo boję się, że sama nie dam rady. - jest frajerem. jesteś atrakcyjną i wyjątkową dziewczyną. i zasługujesz na tego, który będzie Ciebie wart. przecież nikt od Ciebie nie wymaga, abyś od razu zaufała we wszystko. jeśli komuś dobrze z oczu patrzy, to czemu nie dać mu szansy? pamiętaj, że to może przerodzić się w coś pięknego. zawsze jest pewna obawa, że to może znów Cię spotkać. ale co jest lepsze? lepiej spróbować niż później żałować, że nie wykorzystało się szansy. [rozmowa z kolegą. ![]() nie umiem już cieszyć się każdym dniem, odkąd nie ma Ciebie. nienawidzę siebie za to, że byłabym Ci w stanie wybaczyć to wszystko. zniknij z mojego życia. i myślę, że mimo wszystko, czasami bez Ciebie jest mi lepiej.. tylko to c h o l e r n e czasami. ' straciłeś miłość, którą kochałam najbardziej. a to tak długo trwało, by czuć się po prostu dobrze. pamiętasz, jak przywrócić światło w moich oczach. i marzę, by tęsknić za czasem, kiedy pierwszy raz się całowaliśmy. bo złamałeś wszystkie obietnice a teraz wróciłeś. nie odzyskasz mnie. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-09-23 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
nareeeeeeszcie no ;**
- jestes moje wszystko - ty moje więcej rozmowa z moim <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Raczkowanie
|
nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ale czasu nie da się cofnąć. i faktów nie da się wymazać. i tych kilku wersów nie da się zapomnieć. nieodwzajemnienie, bo jak to nazwać inaczej. dobrze nazwane. po prostu. i tyle. nieodwzajemnienie. nie trzeba nic więcej. żadnych słów. to mówi samo za siebie. przez tych kilka miesięcy prawie o nim zapomniała, już prawie nie płakała, gdy w bezsenne noce wspominała chwile z nim spędzone. bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. pod warunkiem że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. znów usłyszała jego głos, zauroczenie powróciło. wszystko, o czym zapomniała przez tych kilka miesięcy. chwile szczęścia, które opłaciła już przepłakanymi nocami, domagały się większej zapłaty. <3
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
|
I ciężko mi bo Ciebie nie ma. Stwierdzam że żałuje tych dni kiedy mydliłeś mi oczy. nie udało się,chyba zbyt dużo czasu spędzaliśmy ze sobą. -o czym myślisz? -a Ty? -ja pierwsza spytałam. -ale dziewczyny mają pierwszeństwo. -młodsi też. -bez takich ![]() [rozmowa z jednym panem] Czasami patrzysz na mnie tak jakby Ci zależało,wtedy widzę w Tobie chłopaka w którym się zakochałam.Mimo wszystko udaje że mi nie zależy,bo tak jest łatwiej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.