|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm, ta w którą "prawie się nie mieścisz" jest bardzo ładna, co do tej drugiej, hm, nie będę obiektywna bo nie przepadam za zwierzęcymi wzorkami ![]() A tak w ogóle to zobaczyłam te zdjęcia i zastanawiam się - czemu ona co chwilę narzeka na swoją figurę?! Masz szczupłe nogi, piękną figurę, nie wiem na co Ty tak wiecznie narzekasz.. ![]() ![]() Łatwiej by nam bylo ocenić tę pierwszą sukienke gdybyś wstawiła swoje zdjęcie w niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem również za ![]() a tak troszku z innej beczki, dziewczyny mam pytanko, ile razy ubieracie jedną sukienkę? tzn hmmm... bo zastanawiam się nad wystawieniem na all mojej szafirowej sukienki, miałam ją na sobie na studniówce i na 1 weselu i wydaje mi się że już głupio byłoby iść w niej gdzieś po raz kolejny, a 3mać w szafie też chyba nie ma co bo za rok może już nie pasować na mnie a i moda się zmienia... jak wy uważacie?
![]() |
#4114 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do mojej figury to nie wygląda ona tak dobrze jak na tym zdjęciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za rady, zaczynam się pakować ![]() Ja kupiłam dwa lata temu czerwoną sukienkę na wesele do kuzynki i w zasadzie już z pięć razy gdzieś w niej byłam. Jest dosyć uniwersalna, a imprezy takie, że goście prawie się nie powtarzają ![]() Ale fakt, zawsze problem z takimi kreacjami, nigdy nie wiadomo czy trzymać czy sprzedać.
![]() |
#4116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do noszenia tej samej sukienki kilka razy to ja nie mam przed tym jakichś specjalnych oporów. Nie jestem na tyle bogata żeby pozwolić sobie na kupowanie nowych sukienek za każdym razem jak jest jakieś większe wyjście więc zazwyczaj ubieram to co mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Właśnie dostałam przesyłkę z BU ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wypróbuję olej kokosowy a już dziś wieczorem hydrolat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ta moja czarna tez taka uniwersalna bo z ta szafirowa za wiele nie pokombinuję a jest tylko na takie okazje typu studniówka, wesele, wiec chyba wystawię. tym bardziej ze w styczniu Tż ma studniówkę i znowu coś będę musiała kupić ![]() Cytat:
u mnie też mowy nie ma o kupowaniu czegoś nowego na każde wyjście, tyle że jak uda mi się ją sprzedać to wpadnie mi troszku kasy, której obecnie potrzebuję ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-09-23 o 13:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma za co ![]() Cytat:
No to czekam na zdjęcie i szczegółową recenzję hydrolatu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Mogłybyście polecić mi jakiś leciutki podkład, taki żeby nie wysuszał i wyglądał jak najnaturalniej ? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do pytania co do podkładu
![]()
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponieważ nie zdążę już do kosmetyczki, będę pierwszy raz robić sobie sama hennę na brwi. Trochę sie boję ale dziewczyny pisały, że tez robią same ![]()
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
daj znać jak ci wyszło
![]() ![]()
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ![]() a zdjęc będzie dużo, obiecuję ![]()
![]() |
#4123 |
Zadomowienie
|
a ja mam głupi pomysł na nagłe schudniecie które mi pomaga ale nie polecam nikomu bo to nie zdrowe raczej;p zażywam tabletki typu xenna kilka dni pod rząd i nagle z 3 kg gubie ale wiadomo to tylko z brzucha idzie a nie z nóg..
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
3mam za słowo
![]() Cytat:
wystawiłam sobie sukienkę ![]()
![]() |
#4125 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Wtajemniczenie
|
Loluska, ładna figura, taką właśnie chciałabym mieć. A jestem za chuda niestety
![]() Cześć wszystkim! Byłam na zakupach, kupiłam te buty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Jak dostanę te sweterki to też wstawię zdjęcia, zamówiłam jeszcze butki i spodnie ale to wkrótce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku dziękuję ![]() a ja chętnie zobaczę pasek! ja na razie mykam z kompa bo już mnie tyłek boli ![]() ![]()
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek10031989 dziewczyny mają rację pierwsza jest ładniejsza i też nie przepadam za zwierzęcymi wzorami.
![]() Shadii czekam na zdjęcia butów. ![]() Ja dorwałam dzisiaj w aptece szampon Alpecin C1 i jeszcze dostałam 2 zł. zniżki. ![]() ![]()
![]() |
#4130 |
Wtajemniczenie
|
Buty i pasek w albumie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
mam dzisiaj doła bez powodu ![]() trochę się wyspamowałam,ale nawet to nie pomogło ![]() lorys kąpiel w pianie peeling balsam ścieranie naskórka ze stóp krem na stopy depilacja brwi i pach golenie nóg |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny !
![]() Wczoraj niestety miałam tak zalatany dzień, że nie miałam nawet kiedy usiąść na Wizaż , a spać poszłam ok.2:30 ![]() ![]() ![]() Ogólnie dzisiaj do szkoły nie poszłam, bo rano się obudziłam i oczy na zapałki i idę sobie kawę zrobić, i jak mnie złapał taki hm..migrenowy ból głowy, to myślałam, że mnie rozsadzi od środka i z tego bólu przez jakieś 40min bez przerwy wymiotowałam...No i mamuśka powiedziała, że napisze mi usprawiedliwienie ale żebym nie szła, bo przecież nie dojdę nawet ... I wyglądałam jak upiór w operze dosłownie..I niech mi to zostanie wybaczone,ale spałam do...13 ![]() ![]() ![]() ![]() Jeju, przepraszam dziewczyny, że ja tu to opisałam a nie w klubie, ale musiałam to z siebie wyrzucić... A teraz Was nadrobię ![]() ![]()
![]() |
#4133 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wklejam zdjecia moich dłoni i stópek dzisiaj tylko tyle ![]()
![]() |
#4134 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Wtajemniczenie
|
Buahhot, dzięki, one tak naprawdę są całkiem niskie - 8 cm i cieszę się, bo baaaardzo wygodne
![]() Jennifer777, piękne paznokcie, swoje miałam dziś skracać i aż na widok Twoich się rozmyśliłam ![]() Depiluję właśnie łydki depilatorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz się zastanawiam,czy nie kupić sobie takich : http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=978262 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pazurki cudne ![]() Ja też już zrobiłam manicure i pedicure ale u rąk skróciłam maksymalnie... teraz normalnie żałuję ![]() Cytat:
Ja już po depilacji peelingu kawowym manicure pedicure czekają jeszcze włosy, twarz, jakaś maseczka nawilżająca. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- A, no i zrobiłam hennę. Tak średnio mi wyszło. Jakby trochę nierówno ![]()
![]() |
#4138 | ||
Zakorzenienie
|
Ramonciu - lekko spóźnione, ale szczere - Wszystkiego Naj Najcudowniejszego !! Szczęścia i zdrowia - przede wszystkim !
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i Sudocremu też właśnie używam po depilacji, zawsze! I jest w tym niezastąpionym cudotwórcą! ![]() Cytat:
![]() ![]() kasica500, buahhot , hanamici, angelwithoutsoul - ja również uwielbiam malibuuu ![]() ![]() ![]() ![]() Talullah - 2000 na rękę to mało?! Kochana, to jest świetna sumka!! angelinmyheart - Słońce, ja bym na Twoim miejscu uciekała stamtąd w try miga! 4-5 zł , do tego 11h ?! Porażka!! To gorzej niż źle.. A w tej branży zapiernicz(za przeproszeniem) jest i to ogromny! Uczę się w technikum hotelarskim i mam zajęcia z obsługi konsumenta(właśnie kelnerowanie,stanie za barem, recepcja itd.) i powiem Ci, że odkąd się tam uczę tak bardzo podziwiam te wszystkie osoby pracujące w tej branży, że szok.. xhankax - zazdroszczęę Grecji !! Udanego wypoczynku!! ![]() Co do kosmetyków - na pewno te z filtrem ( ja akurat w Hiszpanii miałam 50 na twarz, 30 na ciało - tak jak Catee zresztą, ale ja na co dzień używam 50 na twarza, ale jak nie używasz na co dzień 50, to sądzę, że na twarz starczy Ci 30 ) , mocno nawilżający , łagodzący balsam po opalaniu i o nawilżaniu twarzy nie możesz zapomnieć po opalaniu i oczywiście o balsamowaniu ust ![]() ![]() ![]() A i co do mojego dnia - dokładnie, totalnie pechowy... hanamici - uczysz się francuskiego ? Boooomba ![]() ![]() ![]() Loluska - to jest niesprawiedliwe - jesteś zdecydowanie zbyt śliczna ![]() ![]() jennifer777 - ![]() jakie Ty masz piękne, dłuugie pazurki ![]() O właśnie dziewczyny, mam pytanie - czym depilujecie miejsca intymne?? ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-23 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piękne masz paznokcie, takie dłuuugie ![]() Cytat:
![]() _Alessandra - ![]() ![]() dobrze że masz takiego kochanego TŻ-ta który umie skutecznie poprawić Ci humor ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja dopiero teraz... wogole czasu na nic nie mam
![]() Shadii A te buty z albumu to kozaki?? Nie lubie koturn, ale te są fajnne ![]() ![]() Ramonciu Ja też Ci wszystkiego najlepszego życze Przepraszam, że spóźnione ![]() Alekssandra po pechowym dniu przyjdzie lepszy ![]() samaraNW Ładne, ale wolałabym na wyższym obcasie ![]() kwiatuszek10031989 Boska ta pierwsza sukienka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.