![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dopszszsz ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to moze paczuli mikalefowa ![]() kurde-ja bym niezniesła jakby ktos pachniał mną-i nie chodzi o konkurencję, ale traktuję zapachy bardzo intymnie, osobiście (jak tatuaż na karoli- którego nie mam ![]()
![]() |
#2404 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Madzik, jeszcze Calvin Klein Escape jej podsuń i Chloe Love. Podobne "zimne kwiecie"
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-23 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Micalefowa powiadasz - odnotowane ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze co do pachnienia tym samym nigdy nie zapomnę jak oglądałam w mroźny dzień w Opolu wystawę księgarni, podeszła kobieta i też ogląda i za moment obie na siebie spojrzenie porozumiewawcze - i ten uśmiech - na prawdę taki kod bez słów - bardzo ciepły uśmiech - ja to samo - to był komplement obustronny i taka "wspólna fala " tzn nie fala wojskowa tylko nadawanie na tej samej fali Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-23 o 23:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A zna ta koleżanka Madmuazelę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
dzięki za typy - jednak spadam bo mnie nie przemija mdlenie i otumanienie wtf ja sie pytam is goin on łeb mi się kręci jakbym z karuzeli zeszła
dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
idę lulu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Obstawiam tornado na księżycu ![]() --- Dobranoc ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-09-24 o 00:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nie moja bajka - Chloe w ogóle nie pamiętam, mimo, ze testowałam - jakoś niczym nie zwrocił mojej uwagi ![]() przybij pionę za Nedgang! ![]() z początku nie lubiłam tego kawałka, bo wydawał mi się za cięzki, ale teraz uwielbiam - to marszowe granie i darcie japy daje mi takiego kopa, że hoho! ![]() (im też - lubię patrzec, jak to na koncertach grają, bo normalnie hery fruwają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (a jeszcze bardziej wkurzyło mnie, jak jedna znajoma, stwierdziła, że mój zapach jest "ble", a po kilku dniach jak n aimprezie jej facet stwierdzil, ze fajne, to jej się od razu oczy zaświeciły "jakie to są? A to tez sobie kupię, bo fajne są" ![]() ![]() Piątek ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 10:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Dziecię zachorzało,wzięłam urlop na żądanie i siedzimy w domu ![]() ![]() To idę umyć panele ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Nie mam internetu w domu, w pracy nawet nie mam czasu poczytac wizazu. Zyje, mieszkam na swoim... praca doprowadza nnie do lez frustracji. Trace kiloski zgodnie z planem ![]() ja 'to nie miesien, to kosc' on 'kochanie, that's just wrong...' Muahahah! |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ba ![]() Cytat:
![]() Wartościowe śniadanko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zadomowienie
|
Fajny dokument o najwspanialszym miejscu do.... rzyci
http://www.youtube.com/watch?v=XURoPivDp3M |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się nie moge doczekać tych zapowiadanych nowości w qality i galilu (no gdzie ten majtkozdzierca? ![]() Cytat:
![]() Wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie ![]() im bardziej mi się coś podoba, tym bardziej i ona chce to miec... moze nie ma własnego gustu co do zapachów? ![]() Zabujałam się w tym kawałku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ya-zOiiCd6U To brzmi, jakby jakies czarownice gadały zaklęcia gdzieś przy ognisku... chyba w domu zleję się habcią albo koszmara i to sobie puszczę ![]() A już najlepszy ze wszystkiego jest ten zachrypnięty krzyk na samym końcu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 09:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Jeden dzień mnie nie było a tu proszę, nowe ludzie, Sałata i Hecate wracają z niebytu, Rozterka ma nowe przepiękne zdjęcie w avku ![]() Wczoraj pół dnia i całą noc spałam (bo tyż chora jestem) w przerwach przeczytałam Germinal, a teraz zagłębiam się w zapodane muzyczne linki. Bardzo spodobało mi się na razie Forgotten Woods. Muszę dopytać: a cóż one mają wspólnego z Gaiacem?? znalazłam druta, bardzo się obrazisz jak też kliknę? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;22251017] Czemu kobiety nie interesują się piłką kopaną ![]() ![]() ![]() może mój pech, ale spotkałam tylko jedną jedyną osobę lubiącą mecze z którą złapałam dobry kontakt - cała reszta, czy to babki czy faceci, to nie mój klimat absolutnie. Cytat:
![]() oo, właśnie, też tak to widze, oprócz normalnego zastosowania czyli do glaników
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GYIWu...eature=related ![]() ![]()
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
to, ze na mojej skórze sie straszne słodziaki z tego robią
![]() Angel może nie aż tak, ale w AoD i Gaiacu prawie samą wanilię czuję (w Aod podbita liiami i jakimiś przyprawami, a w gaiacu nieco drewnienka gdzies w tle się plącze ![]()
#2421 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
co druta - ma już go Sabbath, więc Ogon_ nie ma się o co obrażać :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w kopalni bywa cięzko, a ja nie czytałam ![]()
![]() |
#2423 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
a czemu nie
![]() Cytat:
ale zespól strasznie niszowy bo na last.fm go nie ma ![]() edit: a nie, jednak jest, istnieje też satanistyczny rapper Evol ![]() Cytat:
to zgadzam się że zamiast Gaiaca LLL mogłabyś sobie sprawić dla mnie np. LLL, Gaiac i Tea For Two dziwnie podobne są ![]() ciężki, a jeszcze scena z maltretowaną królicą przypomniała mi ****a Malowanego Ptaka o którym pragnęłam zapomnieć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-09-24 o 09:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2425 |
Nindżopesz
|
Siema Hecate
![]() A kto to napisał te ptaki i kopalnie? Brzmi ciekawie. Wyobrażam to sobie: cisza w salonie, płonie ogień na kominku, goście siedzą, patrzą jak Wy z mężem otwieracie sobie po butelce wina, szybko wlewacie do kieliszków i chlup do buzi, a po wypiciu zagajacie: "no i co tam moi drodzy? jak wam minął dzień?" |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zola i kosiński
![]() |
#2427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to sobie wyobrażałam inaczej - nawalają się po kryjomu w kuchni, a potem ida do gości z podejrzanie szerokimi uśmiechami i rumianymi policzkami "co nam ciekawego powiecie?" ![]() Red, zeby już Cię (i twą mamuś) całkiem uspokoić zapytałam o mięśniaki na forum żonkowo-mamuśkowym: Nie musi leżeć plackiem, ale musi to kontrolować częściej niż zdrową ciążę i mogą ją wysłać do szpitala na kilka dni na obserwację, badania i takie tam, zależy gdzie te mięśniaki są dokładnie umiejscowione i jakie są duże, mogą być problemem, ale nie muszą, to już lekarz powinien jej wszystko dokładnie wytłumaczyć itd. może niech idzie do innego ginekologa na konsultacje jak ma jakieś wątpliwości. Jak ma sie mieśniaki, to nie znaczy, że ciaza musi byc zagrozona i można normalnie chodzic do pracy. Często jest też tak, ze podczas ciaży mięśniaki się wchłaniaja. Ale czasami jest też tak, ze mieśniak powoduje to, ze kobieta nie moze rodzic siłami natury i będzie musiała mieć cesarkę. To jest róznie, więc jeśli lekarz uważa, ze wszytsko rozwija się dobrze i zwolnienie nie jest potzrebne, to Twoja koleżanka nie ma czym sie denerwować.
![]() |
#2428 |
grozi wypollizowaniem
|
aaa.widziałam w deichmani workery, ocieplane gąbą-fason miały bardzo fajny,ale materiał wyglądał jak plastik jakis
![]() ![]() ![]() ![]() wiem ze red poleca opinacze ![]() ![]()
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam trylogie Ukochanych poddanych Cesarza Piątka - długo można by szukać bardziej przygnębiającej(przynajmn iej beletrystycznej) ksiązki ![]() A Ty jesteś zabawna, ponieważ.... http://www.youtube.com/watch?v=eK5kc...eature=related ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może nie przemokną, ale w takich sztucznych strasznie zimno jest ![]() ![]() ![]() Może sobie kupię na jesień takie sztuczne, jak fajne będa. ale potem na zimę tylko skóra i kozaki do kolna, żeby po łydkach nie ciagnęło ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.