|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
To zależy od kasjerki, ale możesz mieć problem - teoretycznie dla jednej osoby jeden prezent, a kasjerka nie musi przyjąć tlumaczenia, że jeden jest twój a drugi mamy. Ale możesz spróbować.
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z portalu tylko raz można pobrać prezent więc wiadomo że żeby mieć 2 kody muszą być dwie osoby zalogowane a kto to odbierze już ich nie powinno interesować.
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny co jaki czas pojawiają sie te prezenty do odebrania???
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
pobralam kupon |
||
|
|
|
#3845 |
|
Konto usunięte
|
bez problemu pobrałam kody.
|
|
|
|
#3846 |
|
BAN stały
|
Pobrałam x2
|
|
|
|
#3847 |
|
Konto usunięte
|
ile to radochy dają takie prezenty hihi
|
|
|
|
#3848 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
bo musiałam wziąć w innym mieście, a dopiero wieczorem tam jadę :P szkoda, zwłaszcza, że zaraz jadę na zakupy i mogłabym to od razu zrobić...
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#3850 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22269173]ile to radochy dają takie prezenty hihi
[/QUOTE]Mała rzecz a cieszy. ![]() Tak swoją drogą, jak to dobrze, ze jest Wizaż
|
|
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
potwierdzam
Gdyby nie wy, to bym o tym nawet nie miala zielonego pojęcia dziewuszki kupie dzis przy okazji odbierania prezentu odzywkę isana professional i aplikatory do cieni mam nadzieje ze znajde jakies tanie a dobre
|
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22269687]potwierdzam
Gdyby nie wy, to bym o tym nawet nie miala zielonego pojęcia dziewuszki kupie dzis przy okazji odbierania prezentu odzywkę isana professional i aplikatory do cieni mam nadzieje ze znajde jakies tanie a dobre [/QUOTE]też mam chrapkę na Isane profesionalna ale boje sie ze wyrzuce kase wbłoto;/ czy ta odzywka jest dobra?? włosy sa po niej miękkie?;D |
|
|
|
#3853 |
|
Konto usunięte
|
pare osob mowilo tu ze jest fantastyczna wiec sprobuje
|
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
Ja własnie odebrałam swój prezent ze sklepu
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
jestem również posiadaczą kodu
jade za chwile odebrac ![]()
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
Ale że też nic dla naszych TŻ nie włożyli do tych prezentów
|
|
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
Ja też pobrałam prezent i nawet odebrałam ^^
|
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
mi po wielu trudach też udało się pobrać kodziki dla siebie, mamy i koleżanki bo u niej nie chciało się pobrać a na moim kompie bez problemu...dziwne
![]() wieczorkiem sobie odbiorę mam nadzieję, że w moim miasteczku już będą je mieli heh![]() P.S. Umbra i jak tam kolorowanie włosków nowym musem od Schwarzkopfa? Czekam niecierpliwie na relację
Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2010-09-24 o 11:57 |
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - wy przepisujecie ten kod czy go drukujecie?
...bo co każdy raz, jak byłam z przepisanym na karteczkę kodem - nie wchodził. Więc nie wiem, czy nadal jest z tym problem?...
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam zawsze drukuje, ale tz przepisuje swoj kod i nigdy nie bylo problemu z odbiorem
|
|
|
|
#3863 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki prezent macie?? ![]() wybaczcie za głupie pytanie, ale pierwszy raz pobrałam kod i cos chyba zrobłam nie tak...mam już wydrukowany ale piszę tak:"Wybrany prezent:Tołpa, Bella, OB, Silan, Regina, BIosilk" chodziło o to żeby wybrac któryś z tych wymienionych, bo to chyba niemożliwe aby prezentem był cały zestaw... Edytowane przez Dorcia91 Czas edycji: 2010-09-24 o 12:16 |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
A używała któraś może któregoś z szamponów z Isany Professional?? Przymierzam sie do niego ale nie chce kasy w błoto wywalić, a na kwc nie widze żadnych recenzji...
A po co mi taka duża butla jak sie okaże do kitu
|
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze z przepisanym chodzę, sprawdzam po 3 razy czy dobrze przepisałam
a i tak czasem miałam problem bo to Pani źle wbiła, bo to coś system nawalił. Ale nie poddawałam się tylko prosiłam próbować dalej i wchodził
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odebrałam już prezent. Faktycznie. Mała rzecz a cieszy. ![]() Zakupiłam upatrzoną gilotynkę. Gdyby jej nie było w gazetce to niewiedziałabym, że można ją tam kupić. Nivea spray podkreślający kolor. Spryskałam się. Dziwne jakieś. Może trzeba się przyzwyczaić? Oczywiście odżywkę do paznokci Lovely. Zagryziona SkrzypoVitą powina spowodować , że dostanę krecich pazurów. I nic ich nie ruszy. ![]() A i kapcie dla osobistego. A co? Niech zna łaskę pani. ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ja u siebie na pewno. Bo najpierw było zdziwienie. To już. I szukanie czy przyszły z nocną dostawą. Były. |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po zakupach w Rossie, kupiłam 2 płyny do soczewek, serum na rozstępy Perfekta, Nivea spray- nabłyszczający, tonik Nivea do cery tłustej i mieszanej, perełki do kąpieli Wellness Beauty, 2 mini kremiki Nivea, no i odebrałam prezent
I jestem cała happy
|
|
#3869 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja przepisałam i 3 razy sprawdziłam czy dobrze ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
1 wkładka bella 1 opakowanie chusteczek 2x 2tampony 1 próbka Tołpy 1 mały - 5ml - szampon Biosil 1 saszetka Silan ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
U mnie wołanie po drugą panią, wizyta w magazynie, telefon i przyniesienie do kasy.
|
|||
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
nie wiecie może czy razem z płynem do soczewek są w promocji też soczewki?
Ja zawsze robie zdj telefonem zeby nie było ze źle spisałam kod. Edytowane przez Beata_Batumi Czas edycji: 2010-09-24 o 12:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Jest napisane, że jednej osobie przysługuje jeden prezent
Z portalu tylko raz można pobrać prezent więc wiadomo że żeby mieć 2 kody muszą być dwie osoby zalogowane a kto to odbierze już ich nie powinno interesować.