![]() |
#31 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie piersi w Czechach
Cytat:
Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię stwierdzeniem, że chcę wyglądać normalnie. Nie mam nic przeciwko dużym piersiom, każda z nas robi takie jakie chcę i ja to dobrze rozumiem. Jeżeli czujesz sie urażona to przepraszam. ![]() Pozdrawiam gorąco. ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
A ile nie wolno ćwiczyć po zabiegu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do rekowalescencji.. ja bolu nie czulam zbytnio po zdjeciu drenow, moze jedynie w samochodzie czy autobusie jak auto gdzies na dolku podskakuje.. no to lepiej podtrzymac biust ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
dzięki za cenne informacje kachaphil
![]() Trzymam zatem kciuki za twój jędrny biust i brak pooperacyjnych blizn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ogladajac galerie dr. Polaka odnosze wrazenie , ze jego ulubionym cieciem jest to w okolo otoczki brodawkowej. Byc moze mi sie wydaje
![]() Faktem jest jego biusty b. mi sie podobaja. Zastanawiam sie czy kazda otoczka sie nadaje ? Moja nie nalezy do tych najwiekszych i tak wlasnie mysle , kto decyduje o miejscu ciecia : pacjentka czy lekarz? Jak wyglada zagojona juz blizna na okolo brodawki ? Czy jest bardzo widoczna? Prosze , jesli macie ochote to odpowiedzcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
U jednych blizny są widoczne bardziej a u innych mniej jest to uwarunkowane predyspozycjami oraz karnacją, zależy też jak się goją inne blizny i dlatego nie ma reguły - pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja mam termin operacji już 5 października
![]() U Dr.Polaka. Nie mogę się już doczekać ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ból już po operacji przetrwam, bo pod tym względem to jestem twarda baba ![]() tak że bólu się nie boję ![]() A ustalasz sobie termin do dr.Polaka? Czy do jakiegoś innego lekarza?
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też wybieram się do Dr.Polaka. Nie miałam jeszcze u niego konsultacji, tylko u innego chirurga w Krakowie rok temu. Wybiorę się do niego już bliżej zaplanowanego terminu, kiedy będę pewna, że dostanę kredyt. Mam też realną znajomą, która jest po operacji podniesienia piersi u niego i jest bardzo zadowolona, więc taki przykład nie tylko z internetu jeszcze bardziej mnie zmotywował do tego by właśnie do niego się wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki, przepraszam ,że się nie odzywałam. Co do mojej operacji to w końcu jej nie zrobiłam... im było bliżej tym bardziej się zastanawiałam, w międzyczasie się zaręczyłam i narazie wogóle odsunęłam plany operacyjne. Porozmawiałam o tym jeszcze z dr Vresky no i cóż... jestem na 100% na niego zdecydowana ale po dzidziusiu ktorego planujemy za góra 2 lata z narzeczonym. Sam lekarz mi radził, żeby najlepiej zaczekać i zrobić zabieg po porodzie. No i przyznam, że nie żałuje przesunięcia operacji w czasie ale z pewnością opisze tutaj moje wrażenia tyleże z troszke większym poślizgiem
![]() W każdym razie z całego serca polecam dr z Ostravy jest nie tylko znakomitym fachowcem ale też lekarzem z powołania, dla którego nie tylko kasa się liczy. Przyroda wyczytałam,że też byłaś u dr, będę bardzo wdzięczna jeśli opiszesz tutaj wszystko juz po zabiegu; kiedy masz termin? Żałuje, że ja nie pomoge tobie moją relacją ale stwierdziłam,że bez sensu narażac się na kolejną operacje po 2 latach. Pozdrawiam ! I potwierdzam, że z dr da się porozumieć, bardzo się stara żeby wszystko wytłumaczyć i żeby się go zrozumiało łącząc czeski z szeroką gestykulacją, wtrąceniami ang i polskimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Madzialeno bardzo fajnie , ze sie odezwalas , bo od czasu do czasu sprawdzalam , czy sie przypadkiem nie pojawilas
![]() Ja sie waham miedzy dr Polakiem a tym twoim z Ostravy. Myslalam , ze kwestia wyboru lekarza jest duzo latwiejsza ![]() DrPolak ma swoja www i galerie a ten twoj lekarz z Ostravy ? Ma strone? Jak u niego z cenami ? Jak Ty na niego akurat trafilas , ja probowalam szukac czegos w internecie o nim , bo tez mialabym bliziutko ale mi nie wychodzi to szukanie. Boje sie partactwa za nizsza cene , bo w innych dziedzinach tak wlasnie jest . Masz moze jakies linki do jego prac biustu? Ja tez juz jestem po pierwszej ciazy , kolejnych juz nie planuje. Mimo iz nie karmilam w ogole piersia , one sa i tak paskudne. Masz jednak racje , ze odkladasz operacje dopiero po urodzeniu dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dr.Vresky niestety nie ma żadnej galerii i nie jest za bardzo znany w Polsce.
Jak byłam na konsultacji u dr.Polaka to były tam same polki ![]() Dobrze Madzialenko że odłożyłaś narazie op ![]() ![]() ![]() Cóż ja w każdym bądź razie jestem po dwóch ciążach i 2x rocznym dojeniu moich ssaczków ![]() W galerii mam zdjęcia jak wyglądają, a jak będą wyglądać za 2 tygodnie to się okaże ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
fajnie, że popieracie moją decyzje bo przyznam, że na początku nie była łatwa ale teraz ciesze się, że tak postanowiłam i odłożyłam operacje na po bejbiaku
![]() Mam u siebie na kompie kilka zdjęć biustów spod ręki dr Vresky, Peanut 1 mogę Ci podesłać na maila skoro rozważasz dr. Ogólnie można sporo o nim poczytać na wspomnianym przeze mnie wcześniej forum omlazeni.cz; jeśli jest się tam zalogowanym to można pooglądać zdjęcia dziewczyn przed i po operacji w ich profilach. Faktycznie u nas nic nie słychac o tym lekarzu. Ja nawiązałam kontakt z dziewczyną z innego forum; to Polka mieszkająca w Czechach która robiła biust w Brnie (też polecana klinika) No i właśnie ona dawała mi namiary na najbardziej popularnych/najlepszych lekarzy plastyków w Czechach; m.in. na "mojego" dr. Później o nim czytałam ile się dało, oglądałam zdjęcia no i w końcu pojechałam i poznałam go osobiscie. Jakie wywarł na mnie wrażenie już wiecie ![]() No a co do dr Polaka to wiem tyle, że jakiś czas temu stosował wkładki PIP które wycofano z rynku a teraz pracuje na Eurosiliconach. No i z tego co czytałam lubi wkładać dość duże wkładki. Ale wiele jego dzieł podobało mi się bo wyglądały naturalnie a na tym mi zalezy. Edytowane przez madzialenaKrk Czas edycji: 2010-09-24 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Tak dr.Polak pracuje na Implantach Eurosicone
Ja mam mieć 500cc bo chcę duże piersi, ale pod mięsień, bo u mnie pod gruczoł będą się chyba za bardzo odznaczać, a zależy mi wlaśnie żeby było jak najnaturalniej ![]() Acha i operację bedę mieć we Frýdek-Místek, ok 20km od Polskiej granicy ![]()
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Wyjdą na pewno bardzo duże pomyśl o kręgosłupie chociaż ja mam 390 a też już myślałam o większych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Właśnie ja chcę duże piersi
![]() Zobaczymy. Wyjściówkę mam malutką obwisłą od karmienia, jak już wcześniej pisałam. https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=73996 Cycatka może pokażesz nam swoje cycuszki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Tego zdjęcia niestety nie mogę, ponieważ jest to zdjęcie dziewczyny z forum która pozwoliła mi skopiować jej fotkę jako wzorzec
![]() Piersi Dody, nie zgłębiałam się za bardzo i nie wiem jak nago wyglądają, ale chyba też będzie mieć ok 450-500
o5.10.2010 r ![]() Bo trzeba się śmiać, Wariatkę grać -Szczęśliwym być i z życia drwić ![]() Edytowane przez kwianna Czas edycji: 2010-09-27 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na tydzień przed operacją poszłam do ginekologa zrobić usg piersi. Zrobiłam, owszem, ale lekarz stwierdził, że chyba mam anemię. Powiedziałm, że niemozliwe bo trzy tygodnie wcześniej oddawałam krew ( jestem honorowym dawcą) i miałam hemoglobinę 14,1. Po południu po wizycie u ginekologa odebrałam wyniki z krwi i okazało się, ża faktycznie coś się źle dzieje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/images?q=doda+p...w=1280&bih=675 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
no tak wtedy wkleiły się moje paskudy
![]() Poprawiłam link ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
przyroda a poinformowałaś dr że miałaś złe wyniki i nie przyjedziesz na zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Właśnie a czy Wy w ogóle płaciłyście zaliczkę?
Jeśli tak, to Przyroda ją straciła... szkoda.
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
kwianna u dr nie wpłaca się zaliczki, przynajmniej nie było takiej potrzeby w wakacje br. Wiem po sobie że dla dr to nie jest problem pod warunkiem, że w miarę wcześnie się go informuje o zmianach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Cycatka a jaka miałaś wyjściówkę? masz pod mięsień czy pod gruczoł?
Znalazłam zdjęcia piersi podobne do tych jakie chciałabym miec:
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja mam pod gruczoł a wyjściówka małe A
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.