![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Hej Mamuśki!
Jaki polecacie krem do buzi na jesień/ zimę? Czy bambino ochronny będzie ok? A chusteczki babydream z rossmanna i takież wkładki laktacyjne? Czy w ogóle jest sens robić tego zapas? (promocja w rossie dlatego pytam...) Dziekuję |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
dla mnie te chusteczki z rossmanna nie podeszły, lepsze okazały się dada z biedronki
#2043 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Interesują mnie takie odkurzacze philips, odkurzacze które będą po prostu dobrze odkurzały, a nie tylko imitowały sprzątanie. Do wydania na ten cel przeznaczyłam sobie około 300zł, no max 400zł. Chciałabym odkurzacz na worek, nie za duży, żeby łatwo się go w domu przenosiło i z w miarę długim kablem, bo aż mnie strzela jak ciągle muszę go z gniazdka do gniazdka przepinać. Możecie mi polecić coś w tym przedziale cenowym, ale takie, żeby naprawdę dobrze działało??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Konto usunięte
|
Eeeee for nie pomyliłaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chusteczki Dada z Biedronki lepsze niż Babydream a cena porównywalna
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
![]()
Lisanka- ja mam odkurzacz zelmer meteor (koszt 200-250 zł na allegro), cichy to on nie jest ale ciągnie jak głupi!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te Rossmannowskie jakieś takie tłuste są i strasznie szybko wysychają. Zamiast myć to natłuszczają brudną pupę, mam wrażenie. Chusteczki Dada są świetne! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Konto usunięte
|
Dada mają tylko 1 wadę - tzn. może ja nie umiem inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22292039]Dada mają tylko 1 wadę - tzn. może ja nie umiem inaczej
![]() ![]() Jedyny minus Dadziaczków ![]() Przy pierwszych paczkach byłam pewna, że trafiłam na felerna serie i nawet miałam o to Was pytać ![]() mimo tego - I ![]() (chust. pampersa musza być w tej samej albo nizszej cenie zebym sie skusila, hehe) Za to pieluchy Dada - po prostu warte swej ceny, bez szału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Konto usunięte
|
Aper, ale to od dziecka zależy. Moja nie przesikuje DADA, za to huggies i owszem
![]() I fakt - 2 są super w porównaniu z 1, mięciutkie bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
dla mnie podstawowe kryterium to rownorzędnie zawsze sucho i bez przecieków(dziecko powinno mieć sucho i nie zalewać sie pod szyje zawsze a nie w wybranych momentach swego zycia) i wygodnie dla dziecka.. pieluchy które opisujesz nie spełnia podstawowego zadania pieluch tzn zatrzymywania tego co maluch naprodukuje.. to tak jak by odkuracz ciągnąl tylko czasem...bez sens totalny.. ![]() edit.. pomocne w yciąganiu chusteczek a przy okazji zapobiegające ich wysychaniu jest pudelko.. ja mam takie pampersa.. pasują do niego chusteczki wszelkich marek..zawsze wyciąga sie jedną i bez klopotu..z tego co wiem nivea tez ma chusteczki w takich pudelkach.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-09-26 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dlaczego bez sensu? Niektórzy używają, są zadowoleni, więc poelcają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chusteczki dada są tak dziwacznie ułożone w paczce, wyłażą porcjami używam: chust. dzidziuś, 3 paczki 12 zł , pudełko z rossmana Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2010-09-26 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla nas był to niezbędnik na wyjeździe do Chorwacji, gdzie sporo łaziliśmy ![]() No i przy okazji polecam spacerówkę - parasolkę Coneco Traffic http://allegro.pl/wozek-coneco-traff...229361062.html - sporo przeszedł na urlopie za granicą, ale mocno się trzyma ![]() Ooo tak - są super ![]() Wcześniej też używałam Bambino i też byłam zadowolona ![]()
![]() |
#2056 |
Zadomowienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22305473]tu nie chodzi o pudełko
chusteczki dada są tak dziwacznie ułożone w paczce, wyłażą porcjami używam: chust. dzidziuś, 3 paczki 12 zł , pudełko z rossmana[/QUOTE] Moim zdaniem te chusteczki to badziew nad badziewie, nie dosć, ze ciulowo ułożone w tej paczce - jak piszecie, to w dodatku masakrycznie się lepię, są strasznie tłuste. Cieżko potem młodemu dupsko czymś posmarować, bo to jakby kremem smarować powierzchnię pokrytą wodą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak to jest z tymi parabenami w chusteczkach dla dzieci? Czy nie są szkodliwe? Tyle się teraz o nich mówi... Sprawdzałam składy i tylko chusteczki pampersa i te z rossmanna nie posiadają parabenów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
my używamy chustek Babydream w pudełku Babydream
wolę opcje niebieska, białe są jakieś "przerzedzone" i brzydko pachną, sa niby bezzapachowe. Są jeszcze zielone z rumiankiem, ale rzadko w promocji. 4 op (4x80szt) w promocji wychodzą koło 12-13zl. pudełko Babydream jest dość badziewne - za lekkie i pod koniec nie da się jedną ręką wyciągać, bo unosi się całe pudełko. wolę chustki Babydream od Pampers, bo Pampers Sensitive (tylko te próbowałam) są właśnie jakieś tłuste, chociaż są większe, a to akurat zaleta. z Babydream polecam jeszcze: podkłady na przewijak, pieluchy do pływania i wkładki laktacyjne nie polecam: pieluch - strasznie twarde odparzuchy innych rzeczy jeszcze nie próbowałam, ma zamiar spróbować żelu do mycia ciałka |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
a chusteczki DADA ktory 'zapach'?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Konto usunięte
|
Każdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z babydream mamy teraz talk i szampon, obydwa dobre jakosciowo, choć ja i Wojtek nei mamy superwymagań.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Wtajemniczenie
|
Z beabydream polecam jeszcze
płyn do kąpieli z rumiankiem, ale to dla starszych dzieci, wg, mnie. krem z filtrem 50. chusteczki, niebieskie podkłady i balsam do ciała zamierzam kupić. a wkładki laktacyjne sa do bani bo nie maja przylepców ![]() ![]()
#2063 |
Zakorzenienie
|
już mają przylepce - chyba "ulepszyli" (jak dla mnie w cudzysłowie
![]() a ja nie używam przylepców - wg mnie wszystkie Z przylepcami są do bani, szczególnie te z kolorowymi papierkami na przylepcu, bo ja ich nie odklejam i straszą pod jasnym biustonoszem nie mogę znieść tego, że przy każdym zdejmowaniu miseczki mam zrolowana wkładkę. Wolę ja wyjąć i potem włożyć, dlatego nie przylepiam ![]() Bella jest straszna, przecieka wszędzie (za to podpaski Bella blue to mój KWC ![]() lubię też Baby Ono Johsona są tez niedobre, bo zostawiają jakieś kłaki na piersiach, które później mały międli języczkiem innych nie próbowałam EDIT: sorry za chaos: lubię Babydream i BabyOno, nie polecam Jonhsona i Belli, szczególnie tej ostatniej! Edytowane przez oolong Czas edycji: 2010-09-26 o 19:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | ||
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22304668]Aper, ale to od dziecka zależy. Moja nie przesikuje DADA, za to huggies i owszem
![]() I fakt - 2 są super w porównaniu z 1, mięciutkie bardzo.[/QUOTE] Ja zaczynam podejrzewać, że różnice anatomiczne płci dziecka też mają moga mieć znaczenie przy tych pieluszkach. A 2 są zdecydowanie lepsze również pod względem chłonności i szerokości zakładek i falbanek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Źle zrozumiałaś moją wypowiedź, więc napiszę jeszcze raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy pieluchy pampersa 1 , też mają wycięcie na pępek tak jak huggiesy? I które pampersy sa lepsze premium care takie jasne, czy newbaby?
Z góry dziękuję za pomoc
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.