|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
był blisko śledztwa by widziec co się dzieje i miec rękę na pulsie, a jak było napisane ma niby alibi ale czy ono jest takie 100% skoro mieszka na parterze więc mógł wyjśc oknem, a babcia pewnie spała i nawet tego nie zauważyła
|
|
#1112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
lepiej nie pisz tak wprost bo za chwile po tobie pojada jak po mnie
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- to,że alibi pawła nie jest 100% wynika również z samego artykułu,wiec nie widzę podstaw aby ktos sie czepiał i jechał po Asiczcce,takie wnioski same sie nasuwają...
|
|
|
#1114 |
|
Raczkowanie
|
"
Połączyłem się z Kasią, tą przez którą się poznaliśmy. Wiedziałem, że były na 8.30 umówione na siatkówkę na plaży. "
no to na którą one w końcu były umówione??? :/ |
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
Swoją drogą ciekawi mnie to że laska wychodzi na imprezę i nie bierze ze sobą kasy
co jasno i wyraźnie daje nam do zrozumienia, że wiedziała że ktoś jej to wyjście będzie sponsorował - sory ale jak idę na imprezę z "kolegami" to nie liczę na to że będą mi stawiać drinki, płacić za wstęp do knajpy, taksówke itd - jeśli coś postawią to fajnie no ale nie zakładam tego z góry. Wychodzi więc na to że z ktorymś kolegą była bliżej (zakładam że z Pawłem - można też próbować tłumaczyć jego zaangażowanie w sprawę tym że mu na niej zależało)
|
|
|
|
#1116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja mam cytat z artykułu który też potwierdza to co napisałam: "[IMG]file:///C:/Users/Qbasek/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] W poszukiwaniach przewodzi Paweł. Drukuje plakaty, rozdziela zadania. Gdy w poniedziałek pojawia się plotka, że Iwonę widziano nad morzem, w Rewalu - wysyła tam Adriana i Marka. Trzysta kilometrów w jedną stronę. Sam jeździ po półwyspie helskim, sprawdza wszystkie sygnały i rozwiesza plakaty. Przegląda monitoringi. Po zaangażowaniu w sprawę detektywa Krzysztofa Rutkowskiego nie odstępuje go na krok, pomaga we wszystkim. Kontaktuje się z lokalną telewizją i powoduje, że w mediach pojawia się pierwsza informacja o zaginięciu Iwony. Zgłasza się coraz więcej osób z sygnałami, gdzie widziano Iwonę. Najbardziej precyzyjny jest jednak Krzysztof Jackowski, jasnowidz z Człuchowa. - Jest w Jastrzębiej Górze na kempingu. Szukajcie w domku numer 15." Więcej... http://wyborcza.pl/1,76842,8419661,P...#ixzz10RdscFS6 ciekawe dlaczego?? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Robson napisałam że uważam a nie oskarżam
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-24 o 13:25 |
||
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
jakieś złe przeczucia mam...
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-24 o 13:33 |
|
|
|
#1118 |
|
BAN stały
|
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- to,że alibi pawła nie jest 100% wynika również z samego artykułu,wiec nie widzę podstaw aby ktos sie czepiał i jechał po Asiczcce,takie wnioski same sie nasuwają...[/QUOTE] no wiec wlasnie. mi sie tez nasuwaly same ale zostalem zjechany. ja mam takie samo zdanie jak asiczka ale dla niektorych to niewygodne
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Jesli Pawel uzyl dokladnie takich slow jak pisze gazeta o tym alibi to brzmi to mocno niepokojaco.
Podejrzenia mozna miec byle nikogo nie oskarzac. |
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co, ten artykuł chyba mi jeszcze bardziej namącił w głowie
|
|
|
|
#1121 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy ktoś zwrócił uwagę na to : `W poszukiwaniach przewodzi Paweł. Drukuje plakaty, rozdziela zadania. Gdy w poniedziałek pojawia się plotka, że Iwonę widziano nad morzem, w Rewalu - wysyła tam Adriana i Marka. Trzysta kilometrów w jedną stronę.
Nie wiem, wydaje mi sie to podejrzane, powstaje plotka, Paweł nie chce aby w grę wkroczyła policja i wysyła tam kolegów aby być może ukryć Iwonę ? Bądź jej ciało ? Może właśnie Rewal to cały punkt kulminacyjny. |
|
|
|
#1122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Robson napisał:no wiec wlasnie. mi sie tez nasuwaly same ale zostalem zjechany. ja mam takie samo zdanie jak asiczka ale dla niektorych to niewygodne [/QUOTE]karo3006 :no dobra,ale to było chyba zanim pojawił się ten artykuł, więc teraz nasze podejrzenia co do wiarygodności alibi i związku Pawła z zaginieciem Iwony są podparte nowymi faktami ,a do tego ten cytat: "....Paweł jest dzisiaj bardzo przestraszony i rozgoryczony.Raptem okazało się,że całe śledztwo skoncentrowało się na nim.Podejrzewa go policja,matka Iwony,jasnowidz, nawet detektyw Rutkowski. -Jest tylko jeden problem-chłopak uśmiecha się.-Mam alibi...."
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-24 o 13:46 |
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. albo mają już wytypowanego sprawcę i aresztowanie będzie na dniach, 2. albo zabójca jest wytypowany a nie mają wystarczających dowodów na aresztowanie go i chcą sprowokowac jakieś działanie które potwierdzi ich przypuszczania
|
|
#1126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba, że policja specjalnie zleciła napisanie takiego artykułu, tylko nie wiem czy to możliwe...
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
prasa jak prasa. potrzebuje sensacji, czegoś co wzbudzi zainteresowanie, czegoś co spowoduje że ludzie pomyślą 'to jest morderca'...
jeśli Paweł jest niewinny to być może właśnie zostaje spieprzone jego życie na dobrych kilka lat. i pomimo wszystkich swoich podejrzeń serdecznie mu współczuję.
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
"Kilka dni temu rodzina Iwony odkryła, że być może dziewczyna miała jeszcze jedną pre-paidową kartę telefoniczną. Policja ma już ten numer i sprawdza wszystkie połączenia"
no to jak w końcu - miała tą 2 karte, mają numer i go sprawdzają czy być może miała 2 karte ![]() |
|
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
może nie mają pewności czy to jej karta.
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
Z drugiej strony Paweł już raz stracił bliską osobe (4lata temu) więc może dlatego robił wszystko co w jego mocy i tak się angażował,nie chciał,czegoś przegapić,zaniedbać...
|
|
#1132 |
|
BAN stały
|
gdzie tu jest brak niepewnosci co do karty Dzięki ciężkiej i niekrótkiej pracy, dociekliwości i spostrzegawczości kilku osób z forum (ci, o których piszę, wiedzą, że to o nich - thx dla Was za pomoc) udało się nam ustalić I POTWIERDZIĆ, że Iwona miała drugi numer telefonu. Udało się nam też ustalić ten numer. Informacja ta została przekazana policji. |
|
|
|
#1133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam zapytać, jak odebraliście kwestię powrotu znajomych z imprezy? Bo moim zdaniem niezbyt precyzyjnie jest to sformułowane: czy A. wsiadła do taksówki i pojechała sama do domu a chłopcy drugą, czy wsiedli wszyscy razem i po kolei zostali rozwiezieni do domów? Nie pytam, jak było,
tylko, jak to zrozumieliście.
|
|
|
|
#1135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeżeli ten artykuł jest tylko dziennikarską manipulacją, to jak już ktoś wyżej napisał - serdecznie mu współczuję... ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- tyle, że ten uśmiech to akurat może być lekka manipulacja piszącego - może miał taką niezręczną minę, taki grymas, lekki uśmiech, jak wtedy kiedy jest Ci wstyd, że musisz się z czegoś takiego tłumaczysz... nie wiem, czy rozumiecie, co mam na myśli. uśmiechem bym się nie przejmowała, jeśli już to jedynie można się doczepić do samego faktu, że zamiast powiedzieć "nie mógłbym tego zrobić", wykręcił się alibi. może nie chciał się tłumaczyć, może ma tego dość, w końcu Iwona nie była jego przyjaciółką, znali się od miesiąca... no sama nie wiem. |
|
|
|
|
#1136 |
|
Raczkowanie
|
a jak wy byście zareagowali gdyby ktoś was oskarżał o taką zbrodnię, gdy jesteście niewinni?
ja osobiście wybuchnęłabym śmiechem, choć sprawa nie jest ani trochę śmieszna.
|
|
#1137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w pierwszej chwili bym sie pewnie broniłą a po 2 miesiacach pewnie byłabym zmęczona udowadnianiem swojej niewinności , a do tego rozgoryczona brakiem wdzięczności za pomoc w poszukiwaniach oczywiście może sie tez okazać że jednak jest winny i dobrze gra |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- chyba,że "kolega z samochodem" to ten taksówkarz od forda sharana,który ich przywiózł...Adria mówi o nim "taksówkarz" a Paweł "kolega z samochodem"...cholera wie...
|
|
|
#1139 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zagin??a Iwona z Trójmiasta - wejd? i pomó? nam jej szuka? !!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

był blisko śledztwa by widziec co się dzieje i miec rękę na pulsie, a jak było napisane ma niby alibi ale czy ono jest takie 100% skoro mieszka na parterze więc mógł wyjśc oknem, a babcia pewnie spała i nawet tego nie zauważyła

a tak apropo to co to za znajomi których zna sie miesiąc to tak jak wcale mozna powiedziec

tylko, jak to zrozumieliście.