|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
![]() Alu gratuluję pracy a płaca pewnie się poprawi z czasem, jak się wykażesz ja też bym podwyżki potrzebowała.. ![]() przyszła mi dziś ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0255
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, co do naszej służby zdrowia, to wolę się nie wypowiadać, bo musiałabym wiele niecenzuralnych słów użyć
Jednym ładnym słowem: dramat ![]() Dzisiaj informuje wszystkich w pracy, że od 1 października odchodzę z firmy. Strasznie mi ciężko Przez trzy lata pracy tutaj bardzo zżyłam się z tymi ludzmi.
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczynki ja spadam to milego weekendu wam zycze i albo do poniedzialku albo moze w weekend ktos bedzie to pogadamy
To buziaczki trzymajcie sie cieplutko
|
#4505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też raz leżałam na laryngologii, bo miałam taki krwotok z nosa, że przez 4 dni krew leciała mi non stop. Jak przyjechałam z tym do szpitala (po usilnych próbach zatrzymania krwotoku w domu) pani doktor i pielęgniarki były oburzone, że przyjechałam, bo przecież "one nie mogą tego krwotoku zatrzymać, a miały mieć przerwę" Wcisnęły mi jakiegoś wielgachnego tampona i położyły na sali. Nikt się mną nie interesował, tampon mi przeciekał, dobrze, że mama do mnie przyjechała bo chyba bym tam się zalała krwią ![]() Jakoś niemiło wspominam swoje wizyty w szpitalu, a niestety trafiam tam dość często Myślałam, że nie dostał tego szczepienia, bo szpital chciał oszczędzić. U nas nieraz było tak, że niby szczepienie obowiązkowe i darmowe, a na końcu się okazywało, że szpital, żeby podreperować budżet ustalił ceny takowych szczepień. Nie cierpię naszej służby zdrowia ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Widziałam ją kiedyś w necie i też mi się bardzo podobała ![]() Cytat:
Ja pewnie przez weekend nie będę tu zaglądać, ale widzimy się w poniedziałek ![]() Madziu, czekam na maila z pytaniami
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie byłam na awfie oddać zaświadczenie z praktykami... nie wiem jakim cudem dojechałam cała i zdrowa
|
#4507 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak szczepienie przed takimi operacjami to koniecznosc wiec bardzo dobrze, ze ktos sie zreflkektowal i kazal Wam zrobic. Szkoda tylko, ze obudzil sie tak pozno Ale wiesz Monia zawsze mozna sprobowac isc jeszcze gdzie indziej. Bo te panstwowe szpitale wolaja o pomste do niebaTorebka super, bardzo mi sie podoba. I kolorek ma boski Cytat:
Oj to przykro bedzie Ci sie rozstawac skoro tak sie zzyliscie ![]() A nie wiesz jak tam ludzie w nowej pracy? Mam nadzieje, ze trafi Ci sie rownie fajny zespolCytat:
Ja nie mam wiekszych planow na weekend, poza pracami i sesja do szkoly wiec pewnie beda zagladac![]() Cytat:
Matko to mialas przezycia z tymi szpitalami nie zazdroszcze. Ale jak slysze co sie dzieje w naszych szpitalach to bardzo sie ciesze, ze ja jednak poszlam do prywatnegoAniu juz Ci wszystko pisze ![]() Aaa napisala mi moja szefowa, ze w poniedzialek na 12.30 mam przyjsc
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, bardzo kiepsko się wtedy prowadzi samochód, cosik o tym wiem Jak jestem chora i mam gdzieś jechać to się nie mogę zupełnie skupić na drodze i w ogóle mam jakiś opóźniony zapłon Właśnie skończyłam myć łazienkę Wieczorkiem zostanie mi tylko odkurzanie i jeśli dostanę to cosik do szafy to będę znowu porządkować ciuchy ![]() Może dzisiaj puszczą cosik ciekawego w tv, choć szczerze w to wątpię. Wczoraj wieczorkiem zapuściłam sobie "Szpilki na Giewoncie" i nawet mój Piotrek ze mną oglądał Tylko troszkę mnie irytowało to oglądanie z nim bo wiecznie mi się pytał: "Kto to jest?", "a to kto?", "A jakie dokumenty sfałszowali?", "A dlaczego?" itd. Cały czas odpowiadałam: "nie wiem, oglądam ten serial pierwszy raz w życiu". Na co była odpowiedź: "Aha" i znowu porcja pytań Nie obejrzeliśmy go jednak do końca bo postanowiliśmy iść spać
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, zapłaciłaś już za prenumerate In Style? ile wychodzi łącznie z wysyłką?
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłaciłam ![]() Płaciłam tylko 14,70 zł. Nie doliczyło mi żadnej kasy za przesyłkę. Teraz czekam aż się zakończy ta oferta i będę się rejestrować z moim kuponem na stronie In Style
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
musimy to jeszcze obgadać, na pewno byłoby lepiej gdyby do prywatnego poszedł..
we wczorajszym odcinku szpilek najlepsza była końcówka "aa" ja bym tak na pewno nie zareagowała:P
|
#4513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty to niezla jestes z tym sprzataniem mnie musi cos wziac na sprzatanie, bo tak to niebardzo przepadam![]() Dobre masz to ogladanie z Piotrkiem Ja tez wczoraj ogladalam Szpilki i musze przyznac, ze coraz bardziej zaczyna mi sie podobac ten serial
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
też sobie wzięłam prenumeratę:P
a obejrzałam kilka odcinków rewolucji kuchennych, dobre to jest a kiedy leci w tv?
|
#4515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nooo dokladnie No i na pewno bym nie postapila tak jak ona, ze potulnie wyjechala z Zakopca---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Monia to leci w soboty o 18, a powtorki sa w niedziele cok kolo 13 chyba tez to bardzo lubie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie nie wiem, jak to się zakończyło Widziałam tylko na reklamówce, że niby znalazła swojego faceta w łóżku z inną Ja bym chyba za takie cosik zabiła Cytat:
![]() Zawsze w piątek staram się wysprzątać pokój tak zupełnie, a że dzisiaj piątek to się zabrałam Czasami oczywiście też mi się nie chce, ale wiem, że moja mama wieczorkiem się też zabierze za sprzątanie, żeby na weekend dom błyszczał, a mi tak potem głupio siedzieć i oglądać tv, kiedy ona sprząta ![]() Powiem szczerze, że tak jak ostatnio stwierdziłam, że ten serial nie jest dla mnie, tak teraz stwierdzam, że mnie kapkę wciągnął i może obejrzę kolejny odcinek ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Uwielbiam ten program ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Madziulka przeczytałam maila i dzisiaj zapytam Piotrka. Po weekendzie dam Ci znać co i jak
|
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu skonczylo sie tak, ze ona weszla na gore zobaczyla, ze ta jej "przyjaciolka" siedzi na jej mezy i jeczy wiec Ewka jeknela pytajac w strone przyjaciolki i wyszla ze swoimi torbami przed blok. Z tym sprzataniem masz oczywiscie racje ![]() Wlasnie sobie wypatrzylam dwie torebki z tej strony co zamawiala Monia ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0262 http://etorebka.pl/s03.php?f=0257 Musze sobie zamowic Monia a Ty dlugo czekalas az Ci przyszla? I ile za przesylke placilas?
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
ta druga też mi się podobała
![]() za wysyłkę kurierem 15 zł płaciłam, za pobraniem, zamawiałam w środę i dzić przyszła
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i za kuriera tez dobra cena. Zapytam jeszcze mame czy nie chce zadnej torebki i zamawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, dowód mam już do odbioru
![]() Zajrzę jeszcze wieczorkiem do Was ![]() Buziaki i jak na razie miłego popołudnia
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swoje dokumenty odebralam w srode Papa Anulka
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzę że masz kod na razie Aniu
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam znowu
ehss te piątki w pracy są ciężkie znów multum pacjentów i nie dałam rady się odezwać do Was, tylko podczytywałam pod biurkiem o czym gadacie ![]() Ehss Monia współczuje z tym szpitalem, człowiek się tu na coś nastawia, na coś co jest przecież związane z duużym stresem i klops! Chyba bym wyszła z siebie normalnie! To prawda że ta nasza służba zdrowia jest chora!! Wiem coś o tym bo sama w niej poniekąd pracuje, aczkolwiek nie w szpitalu ale się nasłucham od pacjentów i znajomych Może spróbujecie z jakimś prywatnym szpitalem tak jak tu wcześniej koleżanki propnowały.Madziu ta synowa już nie jest ponoć zameldowana w tym mieszkaniu, ale na 100% o tym dowiem się dopiero jak sama pójde do urzedu i to sprawdzę, bo ta kobieta jest nieobliczalna. Dziś znów ją spotkałam (bo idąc do domu przechodze przez to osiedle gdzie bede mieszkać) i przekazała mi że musze cosik jeszcze isc do spółdzielni podpisać i mówi że do poniedziałku powinna wyrobić się z wyprowadzką, a ja kopara do ziemi szooook!! Skąd ta zmiana Mówie jej o tym meldunku, że ma się tymczasowo zameldować bo chcemy dotrzymac wszystkich terminów z aktu notarialnego i koniec, a ona "dobrze dobrze...." nie wiem czy pijana dziś była czy co ale widzicie same każdego dnia inna śpiewka
Nasz wielki dzień: 26.06.2010 Sebuś 20.03.2012 Edytowane przez aalegna Czas edycji: 2010-09-24 o 19:28 |
|
|
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Widze że nikogo tu nie było od piątku.
Ja mam chyba najgorszy weekend od dawien dawna, mąż wczoraj cały dzień w pracy wrócił około 22 i dziś znowu o 6 pojechał do pracy i tak wcześnie nie wróci Normalnie siedze i ryczeć mi się chce na maksa... najgorsze że się musze powstrzymywać przed teściami... jakbym była sama to bym się wyryczała i może lżej by mi było a tak musze wszystko dusić Ehss a mieliśmy w planach jechać do ikei podpatrzec pare urządzeń do kuchni i sypialni i łóżko mieliśmy kupić i dupa
|
#4527 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, ze sie nie zgodziliscie na jej prosbe, bo z taka baba to nigdy nic nie wiadomo czego ona wlasciwie chce i co sie po niej mozna spodziewac. Raz mowi jedno, zaraz juz co innego... Z ta jej synowa to lepiej sprawdzcie, bo jesli ona jest tam zameldowana to lepiej zalatwic to wymeldowanie od razu poki jeszcze sprawa sie toczy, bo potem nawet nie bedzie wiadomo gdzie jej szukacCytat:
ale czasem tak niestety bywa. Na pewno niedlugo pojedziecie do tej Ikei i wszystko na spokojnie sobie zdazycie zrobic z przeprowadzka A od jutra zaczynam prace, nastepny weekend szkola, nastepna sobota pewnie w pracy (bo 2 soboty w miesiacu mam pracujace) potem znowu szkola...oj pracowite pol roku mnie czeka Jeszcze od 18 pazdziernika zaczynam praktyki, ktore musze jakos do pracy dostosowac . Mam nadzieje, ze jakos wszystko uda mi sie pogodzicW ogole w piatek bylo u nas otwarcie TK-Maxxa, podobno rano byly straszne tlumy. My pojechalismy jakos po 19, ludzi bylo w miare znosnie, ale w ogole te baby jakies porabane sa. Bija, wala przepychaja sie...od razu jakies pretensje, boshhh nie mowiac juz o tym, ze ciuchy jakos wcale mnie nie powalily, ceny tez. Kupilismy Sebie 2 pary spodni z czego jedne musimy oddac, bo okazaly sie niedobre (przymierzalnie byly tak oblegane, ze nie mielismy sily stac do nich). No i ten dzial ze znanymi projektantami...porazka, ciuchy chyba sprzed 3 czy 4 lat i to jak dla starych bab albo dla kobiet pokroju Ewy Minge... Mam wrazenie, ze do nas ladowane sa rzeczy ktore nie poszly za granica. W porownaniu z tym co jest w Anglii i z ich cenami to niebo, a ziemia.Ide zrobic sobie herbatki, a potem znowu zabieram sie do pracy
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też jakiś czas musiałam zrobić praktyki w szkole... oj męczarnia to dla mnie niesamowita była. Szef co prawda był wyrozumiały i mnie zwalniał z pracy ale samo przygotowanie się do prowadzenia zajęć zajmowało mi sporo czasu i naprawdę ciężki to był okres Trzymam kciuki żebyś wszystko sobie ładnie zorganizowała i czas na odpoczynek znalazła
|
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
witam.
Ja nie moge ale u mnie leje. Dzis najlepsza opcja byloby nie wychodzic z lozka
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też pada :/ Okazało się, że w sobotę musiałam wstać po 4 rano i odwieźć rodziców na lotnisko ale powiem wam, że dzień jest wtedy taaaaaaaaaaaaaki długi ![]() oczywiście pół dnia latałam w szlafroku i obżerałam się słodyczami - w końcu chora jestem, to mi wolno my już wiedzieliśmy o tym od jakiego czasu, ale on dopiero w nocy w soboty na niedzielę się dowiedział No i pojechaliśmy wczoraj na lotnisko i skoczył! Adrianowi oczywiście od razu się to też spodobało i obydwoje już kombinują pójść na szkolenie czubki a dzisiaj w nocy kotka nie dała mi spać, bo obudziła mnie przed 4, że chce wyjść na dwór. Pół nocy nie spałam, bo wkręcałam sobie dziwne rzeczy to zaczęłam o 4 czytać książkę uf
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Porazka. Monia a nie mysleliscie zeby zrobic to w jakiejs prywatnej klinice ktora ma podpisana umowe z NFZem? Ja tak mialam operacje robiona i bylam bardzo zadowolona
a płaca pewnie się poprawi z czasem, jak się wykażesz 

to szczepienie (jak nie ma wypadku).
Jednym ładnym słowem: dramat
Przez trzy lata pracy tutaj bardzo zżyłam się z tymi ludzmi.

A nie wiesz jak tam ludzie w nowej pracy? Mam nadzieje, ze trafi Ci sie rownie fajny zespol

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mnie musi cos wziac na sprzatanie, bo tak to niebardzo przepadam
No i na pewno bym nie postapila tak jak ona, ze potulnie wyjechala z Zakopca
ale czasem tak niestety bywa. Na pewno niedlugo pojedziecie do tej Ikei i wszystko na spokojnie sobie zdazycie zrobic z przeprowadzka
ale powiem wam, że dzień jest wtedy taaaaaaaaaaaaaki długi