|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
dzięki dziewczyny za gratulacje, koniec laby będzie i zacznie się praca w końcu... dzisiaj zaniosłam papiery na studia zaoczne więc czuje, że ten rok będzie pracowity
![]() tity to co... pewnie gratulować póki co każdego kg? ![]() ![]() a czy daleko będziecie mieć do rodziców jak się już przeprowadzicie? My z Tż jedziemy do jego chrzestnej zdjęcia ślubne pokazać, pewnie jutro poza tym spacerek do lasu z psem i do teściów pojade zapewne. Zakupy dzisiaj robimy więc jutro będzie spokój.
|
#1952 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Abz
"urodziłam Krzysia. duży chłop 4270 i 60 cm ur. o 10.10 SN z nacieciem, bo inaczej by nie wyszedł." Gratulacje
|||||||||||||||||||||
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
abz
gratulacje kochana!!!dziewczyny a ja siedzę i ryczę... 39dc zrobiłam test z ciekawości wynik mnie zszokował, same zobaczcie..
|
#1954 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
OOooooooooooooooOOOOOOOoo oooooo cholercia, czad
![]() Oliiiiwko teraz to ja Ci mogę pogratulować ciąży
|||||||||||||||||||||
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! Będziesz mamą
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę! Gratuluję
![]() ![]() To cudownie ![]() abz kochana!!!! Gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!! ! Czekam z niecierpliwością na zdjęcie maluszka Same dobre wiadomości dzisiaj ![]() Ollliwko pytałaś czy będę mieć daleko, no na piechotę może troszkę, ale w małym mieście mieszkamy więc to 3-4 minuty samochodem
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Abz --> gratuluje
synus faktycznie duzy ![]() Oliwko--> Tobie też gratuluje miła niespodzianka
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
O RANYYY!!!!
Na parę godzin człowiek zamknie wizaż, a tu takie wieści ![]() ABZ, OLBRZYMIE GRATULACJE!!!!!!! ![]() ![]() klask i:OLLIWKA, TEŻ OLBRZYMIE GRATULACJE!!!!! ![]() ![]() klask i: Nie płakaj, fajnie jest być w ciąży
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
ABZ Oliwka gratulacje
Po wczorajszej wizycie u gina jestem załamana, określił nasze szanse na naturalną ciąże na 15% Ja mam PCO, mąż bardzo mało ruchliwe plemniki. W przyszłym cyklu podchodzimy do inseminacji. Boje się i chyba tracę nadzieję, czas chyba powoli się oswajać z myślą, że nigdy nie zostaniemy biologicznymi rodzicami. Nie chcę mi się pisać, nic mi się nie chce. |
|
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
ABZ - GRATULACJE!!!!!!!!!! Oliwka - super wiadomość te łzy to chyba ze szczęścia śliczne IIScio ![]() Tity - dobrze, że choroba przechodzi... Zgadnij - farmacja - dobry wybór życzę powodzenia! ile lat będziesz się uczyć??
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, nie wiem co napisać. Nie chcę Cię pocieszać, bo wiem, że czasem to tylko drażni...
Napiszę tylko, że lekarze wcale nie tak rzadko się mylą... Trzymam za Was kciuki.
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
chciałabym być ucziciwa i powiedzieć dyrektorce, tym bardziej, że 3 dni temu pytała o ciążę nie wiem ![]() scio ja to nie powinnam pisać teraz na ten temat ale, chciałabym żeby udało się Tobie bardzo
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Scio--> przykro mi
swietnie cie rozumiem...niestety u mojego TZ wyniki super, mnie nie ma tragedii a juz tyle czasu sie nie daje mimo leczenia, monitoringu....Na razie postanowilam zrobic sobie dłuższą przerwę, nie wiem jeszcze jak długą. Zastanawiam sie nad wizytą u psychologa bo chyba zaczyna mnie lapac jakas deprecha. Ale musimy wierzyc ze w koncu sie uda a u was jak wypreparują ładne plemniczki do inseminacji to moze uda się za pierwszym razem. Bede mocno trzymac kciuki ![]() Oliwko--> no faktycznie z pracą troche ci sie poplątało...ale na okres próbny chyba mogłabyś pójść, a jak umowa ci się skonczy po 12 tc (chyba przy okresie probnym tez to obowiazuje, musisz sprawdzic) to juz muszą ci przedłuzyc do dnia porodu. |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko nie przejmuj się, ja też nie czułam radości bardzo długo. Dopiero od niedawna mam momenty, że się cieszę
Scio normalna zdrowa para ma 20-40 % na poczęcie, tylko nie wiem czy to na miesiąc. Już nie pamiętam. Także 15 % to wydaje się wcale nie tak mało przy tym. Mocno trzymam kciuki, żeby inseminacja się powiodła. Z tego co wiem można robić kilka prób, ale oby nie trzeba było. Przytulam Cię mocno ![]() danika Ciebie też Wiem jak to przykro, bo sama się długo starałam i płakałam niejednokrotnie i miałam wizje, że nie zostaniemy rodzicami. Może przerwa dobrze Wam zrobi. Trochę się psychika podreperuje. Ah człowiek to taka popaprana istota, nic łatwo nie przychodzi. Aha dziewczyny jeszcze napiszę, że mojej sąsiadce lekarze mówili, że nie będzie miała dzieci nigdy, a po roku od wyjścia za mąż urodził się pierwszy chłopiec, a za 2 lata drugi. Mój lekarz też mówił, że nie działają jajniki i co...Ale może czasami lepiej uwierzyć lekarzowi i mieć niespodziankę potem. Ściskam Was dziewczyny
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-09-24 o 19:15 |
|
|
|
#1966 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wielkie, wielkie gratulacje!!!!! Alez niespodzianka, tak szybciutko i z nienacka!! Cytat:
Radosc przyjdzie na pewno, teraz to szok ale przeciez tez pozytywny!!! ![]() Cytat:
Ale i odpoczac od calego tego zametu przydaloby sie wam A ja dziewczyny jutro do PL lece ![]() Choc przez tydzien bede rozpieszczana i bedzie mi ktos gotowal TZ juz teskni, martwi sie o ten lot i wolalby, zebym wrocila wczesniej ![]() No ale jak wroce to bedzie steskniony i kochany mis moj, wiec jade ![]() Martwi mnie tylko, ze od rana pobolewa mnie w lewym boku, tak w okolicach nerki Nie wiem dlaczego, bo pije duzo, cieplo sie ubieram i dbam o siebie a tu takie dziwne klucie Jakby kolka ale tak troche bardziej z tylu Ech... Moze przejdzie do jutra, tyle tylko, ze wczesnie wstajemy i bede nieprzytomna![]() Juz powoli nakrecam sie na poniedzialek Troche sie tez denerwuje czy wszystko jest ok Tak dlugo czekam a od wczoraj jakos mi sie objawy zmniejszyly![]() Ale zaczelam tez 10 tydzien, wiec moze to juz pora na wydobrzenie ![]() Trzymajcie sie wiec babeczki piaskowe i trzymajcie za mie kciuki w poniedzialek rano
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
abz gratulacje kochana ![]() Oliwka super gratulacje scio przykro mi ale moze jak dziewczyny pisza lekarze nie zawsze maja racje bedzie dobrze, |
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
kupiłam wczoraj test żeby dzisiaj jeszcze zrobić i co żadnej kreski nie pokazał anesska oj to fajnie, że to w pon. już usg
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Ollliwko, wielkie, wielkie gratulacje!
![]() Abz, kochana, dla Ciebie również wielkie gratulacje! Synuś spory i mama jaka dzielna ![]() Scio, trzymam za Was kciuki mocno. Wierzę, że po zdiagnozowaniu Waszych kłopotów wszystko odtąd pójdzie gładko i wkrótce sama zobaczysz upragnione dwie kreseczki. Z całego serducha Wam tego życzęDaniko, mam nadzieję, że i Wy już zbyt długo się nie naczekacie. Musi być jesienny wysyp kreseczek Tity, jak samopoczucie w drugim trymestrze? A ja gorąco proszę o kciuki we wtorek o 14.30-mamy USG genetyczne i troszkę się boję
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko no to jakiś dziwny ten test faktycznie. W rossmanie mają tańsze i działają
![]() jasiulku jeszcze trochę i będzie Ci się poprawiać samopoczucie Mi tak właśnie po 13-14 tygodniu zaczęło mijać, ale jeszcze się zdarzają dni, że mnie muli,tyle że już bez przytulania kibelka Ale mam dni, że jest już całkiem dobrze. Spać też już nie muszę tak jak na początku.Kurczę tyle dziewczyn robi te badania genetyczne, a ja w końcu nic nie zrobiłam, bo nie mam gdzie... Trzymam kciuki za Twoje badania ![]() Anessa kciuki za badanie ![]() elcia co tam u Was? ![]() Odkurzyłam całą chałupę, zaraz idę z psami i jeszcze obiad muszę zrobić..bleee. |
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku
ja mam umowę wstępną podpisaną więc podejrzewam, że nie jest ona w pełni ważna, mam podpisać umowę we wtorek jak badania zdam, które wykonałam do pracy i teraz nie wiem co mam zrobić, jestem za tym żeby powiedzieć prawdę tity rossmana mam dość daleko, jest jeden bliżej w centrum handlowym, ale tam będzie dzisiaj tyle ludzi, że nie ma gdzie auta zaparkować W sumie nie wiem czy to faktycznie ciąża? zero objawów... brak @ i piersi nie bolą już tak bardzo jakoś
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko-->testy nie mylą się w tą stronę
mnie rozłożyło jakies grypsko...smarkam, kaszle i poleguje cały dzien, nie mam sily nawet odkurzyc domku wczoraj wzielam urlop na żądanie bo nie dałabym rady wysiedziec w robocie. mam nadzieje ze do poniedzialku mi przejdzie
|
|
|
|
#1974 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Starlett miło, że pytasz u mnie wszystko ok ale muszę trochę "użerać" się z TŻ wiadomo jak to jest jak facet chory ![]() Abz gratuluję synka! Olliwka gratulacje!! Scio ![]() U mnie jak na razie 15 dc.... Starania ruszyły już kilka dni temu. Czekam do 9.10 Anesska za usg Wreszcie zobaczysz dzidziulka
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2010-09-25 o 15:07 |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwko, jeśli test nie pokazał żadnej kreski, to znaczy, że jest wadliwy. Można spróbować reklamować, jak Ci się chce
Ja jestem bardzo zmęczona, wczoraj mąż z Bratem przywieźli meble z ikei o 22,30 Mam nadzieję, że dziś uda się wreszcie położyć o ludzkiej porze, bo kilka ostatnich nocy było bardzo krótkich (wczoraj te meble, a wcześniej dwa czy trzy dni debaty całymi godzinami na temat wystroju )
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretencja - no to pracowity wieczór mieliście
![]() Ja dziś w ramach "przegonienia lenia" umyłam okna i założyłam nowe firanki i zasłonki
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kretencja to wycieczke mialas wczoraj, ale byłaś dzielna a w SR o czym mówili na 1 szym spotknaiu? już ćwiczenia były?starlett ja długo się zbierałam do założenia firanek i zasłonek Tż wolał bez firanek, ale i tak są bo tak jakos pokoj inaczej wyglada ![]() co czytasz aktualnie ?wczoraj byliśmy u chrzestnej Tż i było sympatycznie, mają super psa owczarka długowłosego ![]() Teraz wcinam twarożek i popijam kawką no i niedługo do Kościoła
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwko, było kilka ćwiczeń takich bardziej na wyciszenie, pani pokazywała proste techniki masażu, jakie może zastosować mąż, ćwiczyliśmy to sobie i było BOSKO
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja to przydatne rzeczy były
a to w każdej SR jest 5 spotkań? bo wydaje mi się , że dziewczyny z wątku które chodziły miały więcej. Nie pisze oczywiscie, ze im wiecej tym lepiej bo roznie moze byc
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, są bardzo różne kursy, ja wzięłam weekendowy, który jest krótszy (5 sobót, od 9,30 do 14) aby móc z mężem chodzić, bo on w tygodniu nijak nie może.
Było oprócz nas 4 albo 5 par
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

klask i:

śliczne II

chciałabym być ucziciwa i powiedzieć dyrektorce, tym bardziej, że 3 dni temu pytała o ciążę 
swietnie cie rozumiem...niestety
Nie wiem dlaczego, bo pije duzo, cieplo sie ubieram i dbam o siebie a tu takie dziwne klucie
Ech... Moze przejdzie do jutra, tyle tylko, ze wczesnie wstajemy i bede nieprzytomna
Wierzę, że po zdiagnozowaniu Waszych kłopotów wszystko odtąd pójdzie gładko i wkrótce sama zobaczysz upragnione dwie kreseczki. Z całego serducha Wam tego życzę
nie ma gdzie auta zaparkować