|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Wszystkie wystroje są śliczne, szkoda że co tydzień nie można mieć innego
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze trochę
na tych zdj bez niebieskiego można go ładnie dodać - obrazy, poduszki, dywan, zasłonki, kurzołapki, farba na ścianie, nalkejki, niebieska tapeta pasem na kremowej ścianie jako taki motyw - masa możliwości jeszcze tylko kilka i kończę i ide na obiad
|
|
|
|
#4864 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie z miasta wróciłam
Poszłam o 11 odebrać dyplom i miałam zaraz wracać do domu... Ale spotkałam koleżankę, z którą się broniłam i tak jakoś od słowa do słowa poszłyśmy na kawę i się zasiedziałyśmy trochę Potem odebrałam prezencik z Rossmana, poszukałam butków (niestety nie ma tych, co mi się tak podobały) i w końcu wróciłam...Choróbsko mi przeszło po wczorajszym umieraniu. Dzisiaj tylko katarek się ostał |
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie nadal boli gardło i ciągle jem cukierki miętowe - trochę pomagają JA jutro odbiorę prezencik, bo dziś TŻ w pracy, a jutro jedziemy w odwiedziny do babci TŻ to zahaczymy o Rosmanna
|
|
#4867 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja odbiorę w przyszłym tygodniu jak pojadę na uczelnię
|
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Przepiękne wnętrza, aż żal dupę ściska Nie mogę się doczekać kiedy dorobimy się Naszych Własnych czterech ścian ... Taka pogoda mogłaby być do końca listopada, no dobra może być chociaż do połowy
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tymi prezentami z Rossmana? Ja tez chcę!
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
Musisz założyć konto na rossnet.pl, zaznaczyć potem w takim żółtym kwadraciku, że chcesz newsettlety i tam inne informacje i powinno Ci wyskoczyć na górze przy napisie, że jesteś zalogowane, zielone kółko i napis odbierz prezent. Klikasz na to, wybierasz ten Rosmann, który Cię interesuje u siebie w mieście, potem klikasz pobierz kod i możesz go wydrukować lub zapisać na karteczce, idziesz potem do kasy w Rosmanie i dajesz kod, a pani daje Ci reklamóweczkę z próbkami
Ja z tego juz miała lakiery do włosów, szampony Biosilk, dezodoranty, balsamy Dove, wszystko w małych takich buteleczkach i opakowaniach, ale zawsze coś
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Rejestrujesz się na stronie Rossmanna, zapisujesz się do newslettera i uzupełniasz swój profil. A później obok Twojego nicku pojawia się zielona ikonka
klikasz ją i wybierasz drogerię w której chcesz odebrać prezent Wejdź na stronę R. a wszystko przeczytasz
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-09-24 o 15:41 |
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jasne że się pochwalę, mam nadzieję że zacznę już w poniedziałek,chcę zdążyć przed powrotem na uczelnie ![]() golden_eye- dziękuję za wszystkie inspiracje... pisałam mój osobisty komentarz do każdej części, ale zawiesiła mi się opera i wszystko poszło w ****u się wkurzyłam! powiem tyle że 1sza fotka z 4 części to mój faworyt-wnętrze jest świeże, komfortowe i radosne zmieniłabym chyba tylko dywan podoba mi się też bardzo pomysł wielu ramaek na zdjęcia powieszonych na ścianie i sekwencji obrazów... myślę żę zrobię coś podobnego. a i na jednym zdjęciu są przepiękne, niebieskie kieliszki, dzisiaj z tż widzieliśmy w 'Trawce" podobne i od razu zapałaliśmy chęcią posiadania ich dziękuję jeszcze razwiem co teraz robi większość SPD-rejestruje się na rossnecie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-24 o 15:56 |
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Zrobiłam, mam prezent do odebrania. ![]() Uciekam do domu
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Wtajemniczenie
|
A uzupełniłaś swoje dane i zaznaczyłaś kwadraciki w tym większym żółtym?
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak jesteś zalogowana na rossnecie, to kliknij na stronę główną i zjedź powoli na dół. Będziesz miała taki żółty kwadrat i mniejsze kwadraciki w środku, zaznacz wszystkie, wyloguj się i zaloguj ponownie. Powinno już wtedy być dobrze.
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
część zdjęć (nie wiem które) ściągałam dawno temu z Wizażu, jeśli ktoś się obruszy, że wstawiam znów to bardzo przepraszam, mogę potem usunąć.
|
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
to już ostatnia część
fajnie że coś się Wam i Tobie ssnow podoba zawsze to lepiej zobaczyć jak kolorki wyglądają obok siebie nawet jeśli meble i inne takie są różne od naszych przynajmniej tak myślę a jak nie to zawsze można jeden kolor zamienić na inny kwiatki mi powiędły na parapecie od słońca... objadłam się i idę poleżeć, pół godzinki dla słoninki
|
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
Już się loguje na rossnecie
A co ile są te prezenty?? Raz na miesiąc?? Weekend jestem w poznaniu to bym odebrała :P Mały znowu nie spał cały dzień, Tż znów późno wróci i jeszcze kasy mi nie przywiózł, dopiero po pracy, a to i tak mi nic nie daje bo zakupów nie zdążę zrobić I dupa zimna.
|
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazłam takie spodnie: KLIK i taki sweterek KLIK i tak się zastanawiam, czy czasem tego nie nabyć. Dawno już nie kupiłam żadnych spodni w takim kolorze, same szare mam, a sweterek jest długi (mam krótką kurtkę jesienną) i by mi pasował
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja bym wolała w innym kolorze
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ta cena zachęcająca![]() witam tak w ogóle ![]() dzisiaj na obiad miałam pulpety wczorajsze ![]() po pracy byłam na zakupach i kupiłam kurczaka, makaron i włoszczyznę i jutro zrobię rosół ![]() zapisałam psa do psiego fryzjera i jutro lecę z nią bo mam wolne takie ma długie kłaki i strasznie gubi sierść więc postanowiłam ją oddać w ręce specjalisty takie strzyżenie kosztuje `100 zł no ale moja mama to zasponsoruje![]() \jestem mega wkurzona przelew za zlecenie wysłano mi z Niemiec w poniedziałek a dzisiaj piątek i nadal nie ma pieniążków na koncie ja mam 20 zł w portfelu będę musiała się zapożyczyć u rodziców, a nie cierpię pożyczać pieniędzy, ale nie mam wyjścia
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jest w kolorze kawowym
![]() Cytat:
Jeżeli się Wam tylko podoba to bierzcie, powinno starczyć dla każdej JA się waham ze spodniami, bo nie wiem jaki rozmiar wziąć. Nieproporcjonalna jestem
|
|
#4888 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka spodnie super, tylko nie na moja figurę. Ty jesteś szczupła to będziesz dobrze wyglądać. Sweterek też fajny, ja unikam białych rzeczy bo boje, że się pobrudze :P Nosze tylko latem białe spodnie
Muszę dzisiaj troche zrobic koło siebie, pomalować pazurki, henne zrobić. Mysle, że dam rade bo mały nie spał dzisiaj, teraz jest na spacerze z moim tatą. Jak wrócą to go wykapie, dam kaszke i padnie, a ja będe miała czas dla siebie bo tż na montażu . Chce jeszcze zapiekanke planuje zrobić. Lece nakarmic psa
|
|
|
|
#4889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do spodni, to chyba sobie daruję i pojadę po wypłacie TŻ do fashion house i kupię jakieś spodnie. Jeszcze kozaki muszę kupić... Z białych rzeczy to mam jeansy, ale trochę przykrótkie na mnie są i się zastanawiam, czy na all czasem nie wystawić... Ostatnio wystawiłam dwie bluzeczki, obserwacje oczywiście były, ale chęci do kupna zerowe
|
|
#4890 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny
Ja jutro idę na zakupy do rossmana ![]() A dzisiaj właśnie się próbuje tam zapisać żeby otrzymać od nich ten prezent ![]() Dziś na obiadek były gołąbki, a jutro nie wiem powiem tż żeby coś zrobił.. Ja ostatnio codziennie prałam i prawie wszystko mam wyprane ![]() Zaraz lecę umyć naczynia po obiedzie i będę się relaksować i oglądać filmiki urodowe ![]() Miłego wieczoru
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

na tych zdj bez niebieskiego można go ładnie dodać - obrazy, poduszki, dywan, zasłonki, kurzołapki, farba na ścianie, nalkejki, niebieska tapeta pasem na kremowej ścianie jako taki motyw - masa możliwości
Poszłam o 11 odebrać dyplom i miałam zaraz wracać do domu... Ale spotkałam koleżankę, z którą się broniłam i tak jakoś od słowa do słowa poszłyśmy na kawę i się zasiedziałyśmy trochę
Potem odebrałam prezencik z Rossmana, poszukałam butków (niestety nie ma tych, co mi się tak podobały) i w końcu wróciłam...
1.09.2012

ale ja odbiorę w przyszłym tygodniu jak pojadę na uczelnię 

się wkurzyłam! powiem tyle że 1sza fotka z 4 części to mój faworyt-wnętrze jest świeże, komfortowe i radosne zmieniłabym chyba tylko dywan
I dupa zimna.
przelew za zlecenie wysłano mi z Niemiec w poniedziałek a dzisiaj piątek i nadal nie ma pieniążków na koncie
ja mam 20 zł w portfelu