![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
![]() Najbardziej rozbroiła mnie promocyjna cena szarych kredek z eclipse z brudnymi gąbkami i rozgniecionymi wkładami (beż strugania nie da się użyć), która wynosiła 10,99!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Raczkowanie
|
Uwaga dziewczyny z Lublina
![]() ![]() ![]()
#4713 |
Wtajemniczenie
|
SexiChic mam ten lakier z Missporty i jest na prawdę trwały, ale kolor zupelnie inny niż Zulu
![]() a ja chcę zgłosić kolejne 2 szafy: Rumia - Duglas (Rumia Port Auchan) ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Laski, są już nowości w Gdańsku? Bo w Gdyni nawet jeszcze ITW nie ma (poza tym nie lubię tamtejszej obsługi, więc wolę tam nie iść) a w Rumi nawet jeszcze nie robią miejsca na nowości ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a najlepiej do tej pory to trzymał mi się chyba miętowy misssporty. Już pisałam na którymś wątku, że wymazałam się nim w poniedziałek po południu a zmyłam dopiero w piątek rano, bo miałam przed sobą wyjazd i chciałam mieć świeży manicure (mimo, ze był jeszcze w całkiem dobrym stanie). Dla porównania czerwony Eveline trzyma u mnie jakieś 10h ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
u mnie też pazurki trzymają jeden dzień
![]() Ktoś już sprawdzał szafy w Gdańsku? Bo siedzę w tych cholernych Kolbudach i nie wiem czy ruszać tyłek na pks'a czy nie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kredek Eclipse - niestety, bardzo rzadko się zdaża, żeby poważnie podchodzili do precen uszkodzonych produktów (Nie tylko Natura zresztą. Jako ciekawostkę podam moje ostatnie zakupy w Reserved. Przymierzałam 2 pary spodni, okazało się, że jedna z nich nie ma fabrycznie wstawionego guzika (wiecie, takiego podwójnego, jak w dżinsach) tylko nietknięty materiał. Tak mi się podobały, że zaoferowałam, że je kupię po rozsądnej obniżce. Kierowniczka sklepu zaoferowała .... 5% rabatu, co przy wyjściowej cenie 89 dałoby oszałamiającą kwotę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Konto usunięte
|
A ja już nie mam cierpliwości, żeby latać do Natury... Byłam kilka razy, nie ma już od dawca nic z ITW, babki obiecują dostawę, ale jak nie było, tak nie ma. Ogólnie w mojej Naturze obsługa jest bardzo sympatyczna, ale ostatnio trafiłam chyba na okres jednej z panienek, bo zjechała mnie równo, jak zapytałam, kiedy wyłożą dokładkę - bo mówiła, że już przyszło niby.
Teraz nawet nie mam ochoty lecieć tam po nowości... Mam nadzieję, że w Douglasie przynajmniej będą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22273520]A ja już nie mam cierpliwości, żeby latać do Natury... Byłam kilka razy, nie ma już od dawca nic z ITW, babki obiecują dostawę, ale jak nie było, tak nie ma. Ogólnie w mojej Naturze obsługa jest bardzo sympatyczna, ale ostatnio trafiłam chyba na okres jednej z panienek, bo zjechała mnie równo, jak zapytałam, kiedy wyłożą dokładkę - bo mówiła, że już przyszło niby.
Teraz nawet nie mam ochoty lecieć tam po nowości... Mam nadzieję, że w Douglasie przynajmniej będą.[/QUOTE] A ja zamiast latać do Natury, po prostu piszę SMSa ![]()
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...Nail-Color.htm Potrafi nawet trzymać 7dni!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam wcześniej dopisać, że stempelki gwiazdki chyba z CaC też były dostępne na półce z wyprzedażami. Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-09-24 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli do City Forum nie ma po co jechać :/ A może chociaż karteczki [czy cośtakiego] były do fioletowych cieni do Smokey? A! I jak ktoś przetestuje te nowe 4ki, to czekam na cynk ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- A właśnie- te błyszczyki XXL powiększają usta, czy tylko tak się 'dla bajeru' nazywają :P ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Super,że nowości się już u nas pojawiają.
![]() Po pracy idę do najbliższej Natury. ![]() Dziewczyny,czy te lakiery(poza WDUT-pomarańcz) były dostępne w Polsce,bo nigdy ich nie widziałam? http://beautopia.onsugar.com/Essence...erfect-7709681 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was ma kredkę do oczu eclipse? Jak one się spisują? Bo nie mogę znaleźć recenzji na KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
ja testowałam jedną z tych 'popsutych' na ręce. Wydaje mi się, że są raczej mało trwałe [szybko nie było po próbce śladu]. Brokat mają dosyć duży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Na ręce też testowałam i jakoś nie przemówiły do mnie... Dzisiaj postanowiłam poczytać KWC a tam nic... Myślałam, że może ktoś kupił i go pozytywnie zaskoczyła...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam beżowy z drobinkami. Powiększać może wizualnie, ale to jak wszystkobłyszczące i migoczące. Wygląda ślicznie, ale po godzinie na ustach zostają tylko te drobinki, co nie wygląda za ładnie
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
A, to dobrze, że nie pojechałam do City Forum
![]() Co do tego zachwalanego przez Was lakieru - też muszę go poszukać, bo przy ciut choćby dłuższych pazurkach większość lakierów nie przeżywa w dobrym stanie dwóch dni..
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Golden Rose ma pewno jest na Manhattanie. Wydaje mi się, że widziałam też stoisko w Realu na Kołobrzeskiej [przed kasami, nie na hali :P].
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
W Naturze we Wrzeszczu nic nowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
gloria lenistwo!
Dobrze,że nie pojechałam w końcu do Gdańska, bo jeszcze kupiłabym coś i nie miałam kasy na 'nową dostawę'. Tylko ciekawa jestem , czy wrzucili coś nowego na przeceny...bo marzy mi się coś z kolekcji Moonlight |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż dalej wierzę, że CaH się pojawi i brązer Creamylicious też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Doczytałam teraz tą stronę i nie mogę kryć oburzenia... TE LAKIERY SĄ W STANACH ZA DOLARA? Noooo nieeee! Dlaczego nawet europejskie marki są w Stanach tańsze niż w Europie? O_O
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-09-24 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam na AOH z wymianki i mam nadzieję że będę zadowolona
![]()
#4740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda,bo ciekawe kolory. U mnie nowości brak i nie wiadomo kiedy będą. Za to kupiłam w ramach pocieszenia lakier What Do U think,w starej wersji.Ostatnia sztuka. ![]() Boski jest,nie wiem jak mogłam bez niego żyć. ![]() Cytat:
Jak zwykleeeeeeeeeeee. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.