|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6691 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Jutro wybieram się z połówkiem na domówkę i tak właśnie knuje co ubiorę, na pewno na te kilka godzinek ściągnę ten pas, bo ciężko go zakryć a nie będę przecież w kimonie siedzieć Natasha nie za wcześnie na ten stanik? ja się jeszcze boję chodzić nie w sportowym, moje piersi jeszcze się nie zbliżają, są nieruchome jeszcze, boję się , że zwykłym stanikiem je zniekształce, w sportowym sutki też mi sterczą ale co tam, niech się patrzą ![]() Cytat:
o tym:http://www.youtube.com/watch?v=p9XU7...eature=related byliśmy ze sobą niespełna dwa lata, ach ile to emocji było, masakra, cięzki to temat ogólnie, codziennie treningi, siłownia, w niedziele basen, dieta, w między czasie w dzień sen, w nocy praca, ehhh ale i tak nieźle wspominam tą znajomość, mimo hucznego rozstania, podczas którego schudłam 9kg i aż mi kości na dekoldzie wystawały tak sobie daliśmy popalić![]() mimo wszystko zawsze mu kibicuje, walczył wcześniej na KSW, ostatnio na gali BOTE w Gdyni, dobry chłopak z niego, z pasją, zaangażowaniem, kiedyś będzie z niego mistrzuniu
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-23 o 18:56 |
||
|
|
|
#6692 |
|
Wtajemniczenie
|
Kojarzę go Fergilko bo muszę znać życiorysy sportowe wszystkich co walczyli min. na KSW ale jeszcze okazji z nim gadać nie miałam, ale przyznam że niezłe ciacho z niego, w ogóle ekipa berserkers team ze Szczecina to w sumie czołówka
Pewnie trafie go kiedyś na wywiad, świat jest mały
|
#6693 |
|
Raczkowanie
|
co do tematu mężczyzn z MMA to ja mam za sobą zwiazek z fighterem Michałem "Sztangą" Fijałka
o tym:http://www.youtube.com/watch?v=p9XU7...eature=related byliśmy ze sobą niespełna dwa lata, ach ile to emocji było, masakra, cięzki to temat ogólnie, codziennie treningi, siłownia, w niedziele basen, dieta, w między czasie w dzień sen, w nocy praca, ehhh ale i tak nieźle wspominam tą znajomość, mimo hucznego rozstania, podczas którego schudłam 9kg i aż mi kości na dekoldzie wystawały tak sobie daliśmy popalić![]() mimo wszystko zawsze mu kibicuje, walczył wcześniej na KSW, ostatnio na gali BOTE w Gdyni, dobry chłopak z niego, z pasją, zaangażowaniem, kiedyś będzie z niego mistrzuniu [/QUOTE]No proszę proszę ![]() Fajne z niego ciach
|
#6694 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Melduję się zwarta i gotowa Cytat:
Kochana super że wszystko się ułożyła bardzo się cieszę . Szczególnie że sama jestem przed zabiegiem i ostro śledzę co piszą laski od razu po zabiegu i jestem dzięki tobie pewna że nawet jeśli i u mnie będzie tak strasznie źle na początku ( bo też taką opcję biorę pod uwagę) to tylko kilka dni i nie ma co się dołować bo potem już z górki Trzymam kciuki za dalszą poprawę Natasha miłego wieczorku z kolegą Baw się kochana należy Ci sięChibuike byłam w albumie i powiem Ci że są boskie Brawo dla doktorka ![]() kejtigda ty to masz super pracę Magician Nie miałam jeszcze okazji się z Tobą przywitać Super że do nas trafiłaś A dla całej reszty czarownic
|
|
#6695 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nocną zmiankę
![]() Poczekaj z miesiąc a będziesz latać w dekoltach i pocieszać następne cycolinki
|
#6696 |
|
Rozeznanie
|
hejka Gwiazdeczki
No ja przecie jestem !!!!! A Ty teraz gdzie Różowa Awanturnico??? Buziol 4U Kejsiii 4U2 ![]() Magician Dzięki za odpowiedzi kochana i Wam wszystkim kochane też!!!!!! Powiem Ci, że twardzielka z Ciebie ![]() My kobiety jednak jesteśmy jak cyborgi ![]() Ja tez wyciągałam sama szwy jak miałam nos szyty po wypadku nie było miło, ale bez setki się jakoś udalo ![]() Czekam w takim razie na zdjątka niecierpliwie Chibuike, byłam w albumiku jest cudnie ![]() Pewnie widziałaś moją wyjściówkę... Chyba mam nieco większe, więc jak 400 Tobie dało takie cuda przy takiej, to mnie 325 powinno dać takie same cuda ![]() Ojjjj.... wiem... zobaczymy ![]() W kazdym razie jest LUX I Twój były tez niczego sobie ![]() No i czytałam Kashanti nowy post Kochana, oby tak dalej!!!!!!! Trzymam kciuki Natashka, ciesz się kolacją i załóż fajny dekold Buziam dziewczynki wszystkie Dołączam się do APELU Pink........ A brygada gdzie???????????????????? ????????? ![]() Nie przystoi tak znikać!!!!!!!!!!!! Ja nie wiem.... ![]() WRACAĆ SZYBCIOCHEM POWSINOGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-09-23 o 22:11 |
|
|
|
#6697 |
|
Rozeznanie
|
Mageruś witaj
No tak tyle zamieszania narobiła różowa i sama uciekła W takim układzie ja również się żegnam i to na cały weekend gdyż jedziemy z mężem i córcią mózgi zresetować w góry na calutki weekend Ma być ładna pogoda więc troszkę odpoczniemy Buziaki kochane i ie drukujcie za dużo beze mnie bo nie ogarnę tego jak wrócę ![]() A i mąż nie pozwolił mi zabrać laptopa brutal jeden wie co by było wieczorami
|
#6698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja tylko dzis do was pokiwam. O tak : i wpadne jutro. Ale myslami jestem z wami czarodziejki sliczne. I buziaki przesylam |
|
|
|
|
#6699 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejsi miłęgo wypadu
|
#6700 |
|
Raczkowanie
|
24/09/2010 Kwianna 05.10 11 dni ![]() Madzienka 07.10 13 dni ![]() BabyB 14.10 20 dni ![]() Syllwia82 20.10 26 dni ![]() Laloona 02.11 39 dni ![]() Miliqqq 05.11 42 dni Dragon 26.11 63 dni ![]() Pink 06.12 73 dni ![]() Magera 08.12 75 dni ![]() Kejsiii 14.12 81 dni no to dziś ja, zaczynam się stresować i coraz wcześniej wstaję
|
#6701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie masz się co stresować będzie dobrze, zobacz na nas ja i beatrycze1 jesteśmy już 6dni po operacji ![]() Ciesz się że już za 13 dni będziesz po tej drugiej stronie My oczywiście będziemy trzymać kciuki za twoje cudeńka ![]() A i dzień dobry wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- No i muszę się wam pożalić że rano wstanie miałam ciężkie wczoraj za szybko poszłam spać i jak wstawałam ojoj mój mostek ![]() Cyce mnie nie bolą wcale, ciekawe czemu ![]() Ale te mięśnie i mostek Na chole*ę ćwiczyłam przed operacją? A i mam miękkie boki i górę tylko tu od strony mostka kamień
|
|
#6702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cwiczylam przed op. naprawde intensywnie . Podobnie jak i teraz i nie mialam takich problemow a mm. piersiowy mam duzy. Jest tu jeszcze kilka innych dziewczyn , ktore cwiczyly do ostatniego dnia , moze one maja inne odczucia.
|
|
#6703 |
|
BAN stały
|
Madzienka2010 no co Ty! nie masz czym się stresować! ja żyję, zadowolona jestem z lekarza i z rezultatów...a przecież Ty też masz dr Zielińskiego!
Powiem Ci ze zrobienie cycków było jedną z lepszych decyzji jakie podjęłam ładna pogoda dzisiaj, idź na spacer żeby się odstresować![]() Chibuike jeszcze Ci biust zmięknie ...mój też jest Twardy jeszcze...niestety! Po prostu nie mogę się doczekać kiedy będą mięciutkie i naturalne ... |
|
|
|
#6704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6705 | ||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tez sie ciesze, ja z kolei nigdy od dnia opuszczenia kliniki nie poznalam dziewczyny po op, przynajmniej nic o tym nie wiem. Co do op, implantow, cyckow, zycia, zwiazku - wszystko jest ok, czasami roznie bywa z praca - wiekszy, mniejszy stres ale zycie toczy sie i tak naprawde nie mysli sie ze sie mialo op, piersi w koncu zawsze byly moje, tylko natura sie majtla (moze byla po balandze) i zapomniala mnie zaprogramowac na rosniecie biustu Nigdy nie bylam przeciwna operacjom plastycznym, oczywiscie przesada nie jest wskazana ale tak jest w kazdej dziedzinie, i jesli ktos naprawde chce i ma to wplynac na jego psychike pozytywnie to czemu nie, nie jestem plytka/glupia bo zrobilam sobie operacje jak to niektorzy probuja nas zaszufladkowac, piersi zawsze byly symbolem kobiecosci i skoro natura nie daje nam mozliwosci wyboru jaki rozmiar chcemy a stworzyla nas takimi jakimy jestesmy to trzeba podjac meska decyzje i wziac sprawy w swoje rece. HOWK! ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#6706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magician moja wyjściówka tylko na tych zdjeciach jakoś dobrze wyglądała i mialam jeszcze tę asymetrię cieszę się, że została ona wyrównana ![]() Powiem wam dziewczyny, że dzis wstałam i mam spowrotem płaski brzuch...no w sumie po wczorajsze kolacji nie był aż tak płaski hihi, ale wrocił juz do normalnosci i co najważniejsze już jakoś wyglądać zaczyna...teraz jakaś dietka, wezmę się za siebie a co ! Na obiado-kolacji było fajnie naprawdę pogadalismy sobie dużo...pozniej zmieniliśmy restaurację na inną Ale to nie facet dla mnie wogóle mnie nie pociaga, taki kolega poprostu ...wiem, że nic z tego nie będzie z mojej str na pewno...Wcześniej wybraliśmy się na zakupy ależ sobie cudowne kozaczki kupiłam tzn nie ja sobie, ale kolega mnie Sam nalegał więc co będę się wykłócać w sklepie Chyba na poprawę humoru, bo przed spotkaniem bardzo się zdenerwowałam, a wiedział o tym...Ogólnie wczorajszy dzień należał do udanych Trochę się pośmiałam przydało mi sie takie wyjscie, bo siedzenie w domku bardzo przytłacza człowieka wręcz wpedza w depresję...jeśli jest sie samej bez tej połowki swojej...
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-09-24 o 11:28 |
|
|
|
|
#6707 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak trzymaj ![]() Teraz może być tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Hmmm..... to ja już sama nie wiem, ale w końcu się zaczęłam prostować. Lepiej jak chodzę lub siedzę niż jak leżę bo czuję przy wstaniu jakbym miała mega zakwasy Szwy mnie nie ciągną więc chyba wytrzymają do wtorku. Dziś mamy domówkę u znajomych którym ma się dzidziuś urodzić i trochę się boję że to za szybko. W końcu moje "maleństwa" mają dopiero 6dni
|
|
#6708 |
|
Raczkowanie
|
hejjjj Wammm... mam takie dosc dziwne pytanie...
wczoraj pokłóciłam się z moją, gorszą połową... cały wieczór przepłakałam... raczej przehisteryzowałam unosząc się płaczem... dzis boli mnie bardziej prawa piers.... maja dzis 10 dni... i zastanawiam się czy sobi eprzypadkiem nie zaszkodziłam dodatkowo... czy płącz, kaszel itp. mają wpływ na gojenie się??? a do tego wczoraj zdjęto mi szwy... nie wiem czy dzwonic do dr czy sieję niepotrzebną panikę....?
|
|
#6709 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
Wypoczywaj i relaksuj sie kochana!!! Za tych co nie moga też!!!! Buziam mocno na cały weekend Cytat:
![]() Dobrze, że chociaz Ty pomachasz nam ![]() A dziś jest to "jutro" i gdzie jesteś???? Jesteś gdzieś w przestrzeni wirtualnej???? A reszta krasnoludków gdzie się podziewa??? ![]() Smary za nieobecność jak nic ![]() Happciu, tymczasem Cytat:
Nie stresuj się za bardzo kochana, tylko relaksuj się jakoś - np. z nami ![]() Cytat:
Ty i Beatrycze, to Cyborgi!!!!! ![]() Tylko pozazdrościć takiej rekonwalescencji ![]() Cudnie, że tak dobrze to znosicie, aż miło na sercu, że może być tak dobrze Dzięki za komentarzyki i miłe słowa Cytat:
Szybciutko wrócił Ci brzuch do formy ![]() Dziewczyny tu pisaly, że i nawet 2 m-ce się biedne męczyły, a tu taka wiadomość. Extra!!! Qurka szkoda, że czasem nie możemy odwzajemnić uczucia, co?? Facet generalnie OK, ale jakoś nie pasi... ![]() No, serce nie sługa niestety. Nie uświadom go jednak zbyt późno, bo szkoda byłoby chłopa chyba, nie? Buziolek kochana Cytat:
Nie panikuj ![]() Buziak Dla wszystkich Laseczek też
|
|
#6710 |
|
Raczkowanie
|
Witam, Dziewczyny!
![]() Podczytuję sobie wątek w ukryciu i postanowiłam się odezwać. Interesuje mnie temat powiększenia cycuszków, bo sama mam raczej... niewielkie, ale zamiast implantów chciałabym wstrzyknięcie w piersi kwasu hialuronowego, słyszałam, że takie coś się wykonuje. Mam bardzo szczupłą górną część ciała i trochę widać mi kości na dekolcie, dlatego obawiam się sztucznego efektu silikonów - wiecie - chudy dekolt i nagle duże piersi ni z tego ni z owego ![]() Czy któraś z Was mogłaby podzielić się doświadczeniami na ten temat? |
|
|
|
#6711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak pewnie wiesz (podczytujesz nas) nie robiła żadna z obecnych tu powiększenia kwasem i o ile dobrze się orientuję żadna z nas nie planuje. Przykro, ale tu chyba niewiele się dowiesz na ten temat. Załóż może nowy wątek na ten temat i pewnie dziewczyny, które wiedzzą coś na ten temat odezwą się. Pozdrawiam
|
|
#6712 |
|
Raczkowanie
|
Szarlotka_102 z tego co wiem to to się nie opłaca bo jest drogie i mniej trwałe( o ile sie nie myle), może zacznij nosić stanik push-up to po operacji będzie niewielka różnica o ile nie będziesz chciała implantu w rozmiarze D
|
#6713 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem to ostrzykiwanie starcza na pół roku i powiększa o około rozmiar a jest drogie. Jeśli weźmiesz malutkie wkładki anatomiczne to możesz uzyskać naprawdę naturalny efekt
|
#6714 |
|
Raczkowanie
|
Hmm dziewczyny tak się zastanawiam... Jak to jest po operacji juz zawsze będą widoczne szwy?Mocno?
|
#6715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam widoczne kości (a raczej miałam) na dekolcie i nie mam efektu piłek, a implanty mam duże bo aż 400 okrągłe hp i już wyglądają ładnie a za dwie godzinki skończą tydzień Kwas hmmm.... słyszałam dużo czytałam, ale sama bym nie zrobiła kwas się wchłania szybciej niż piszą i jest drogi nie można wstrzyknąć więcej niż 100-150ml a to jest raczej dla kobiet które mają czym oddychać tylko chcą ujędrnić. Moja znajoma wstrzyknęła do ust tanio bo tylko 600zł zapłaciła ale po 8mies boki się wchłonęły został tylko na środku i wygląda prze-komicznie ale czeka aż się całkiem wchłonie bo już tego nie chce.Wygląda to może i ładnie ale za często trzeba powtarzać, oczywiście proces wchłaniania jest sprawą indywidualną ale nie trwa dłużej niż 24mies. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Raczej już chyba zawsze, moga się pięknie zagoić i być mini malutkie ale jednak będą widziałam szwy 4letnie i 3letnie jasne cieniutkie, ale były. Najmniej widać z cięcia otoczkowego, tylko że..... przy następnej operacji jest już cięcie pod-piersiowe. No niestety coś za coś. Mi moje nie będą przeszkadzać są idealnie pod piersią i tylko ja i moje słońce będziemy je widzieć
|
|
#6716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Serce nie sługa niestety... Wczoraj byłam na małej imprezce potańczyłam sobie...kurka wiem, ze nie powinnam, a dziś mnie bardzo bolały piersi tzn. mięśnie...chciałabym już w 100% funkcjonować i żeby te moje piersi fajnie zaczęły się ruszać, bo poki co nie bardzo mogę je zblizać... nadal biorę rano i wieczorem ketonal tak żeby nie bolało wogóle i te tabletki zapobiegające przykurczowi torebki wokół implantu ACCOLATE rano i wieczorem...blizny smaruję Linomagiem, ale za bardzo nie wiem jaki jest jego cel?zmniejszyć widoczne blizny czy jak? Ile czasu mam go stosować?
|
|
#6717 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#6718 | |
|
Raczkowanie
|
Beatrycze miała cięcie otoczkowe i we że przy następnej musi mieć pod piersią.
koleżanka 3lata temu miała w Belgi cięcie otoczkowe i po roku w Pl robiła większe implanty i lekarz absolutnie nie zgodził się na cięcie te samo i ma blizny pod piersiami i na otoczce. Nie dopytywałam się dlaczego tak jest może Beatrycze nas oświeci jak się zjawi ![]() Nic mnie wiadomo na temat tego aby cięcie wykonywano 2razy w otoczce, może też dlatego że sama nie chciałam tego cięcia ![]() Aczkolwiek mogę się mylić W końcu zwykłym człowiekiem jestem i mam prawo mieć ograniczenia wiedzy ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Bo się nie da zmusić siebie lubić kogoś bardziej jak nie ma tego "CZEGOŚ" i motylków w brzuchu itp ![]() Znajdziesz jeszcze księcia z bajki Boże jak ja to zdanie po Chińsku z kręciłam Ale nie mam czasu na poprawki bo obiadek czeka....aż go zrobię
|
|
#6719 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Ja mam takie cięcie i wiem, ze kolejne będę miała dokładnie w tym samym miejscu. Na wizażu nie ma wiele kobiet z takim rodzajem cięcia, bo tu przeważają osoby od jednej pani dr ale zawsze można poczytać na innych forach.
|
|
|
|
|
#6720 |
|
Raczkowanie
|
Ja też myślę Ze nie ma przeciwwskazań do robienia "cięcia na cieciu"
Pisze tak, bo jak miałam cesarkę to obok mnie leżała dziewczyna po drugiej cesarce i cięcie miała dokładnie w miejscu poprzedniego. Rany ale ten czas leci, jeszcze parę dni i będę po ![]() Chciałm się jeszcze poradzić, czy może wiecie, czy w high profile a extra high profile będzie różnica w miękkości? W katalogu jest coś takiego: High Profile (85% filled) Extra High Profile (100% filled) czyli że te z wyższą projekcją są bardziej (hmmm ciaśniej) wypełnione żelem? chyba będą twardsze tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Dziś ostatni dzień noszę ten śmieszny pas z elastycznego bandażu
Jutro wybieram się z połówkiem na domówkę i tak właśnie knuje co ubiorę, na pewno na te kilka godzinek ściągnę ten pas, bo ciężko go zakryć a nie będę przecież w kimonie siedzieć

Jak nie to baty 
piersi mam tak strasznie delikatne.... tzn. skórę... ze ała
Baw się kochana należy Ci się