|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
a długo pieczesz?W poniedziałek opijemy się ze szczęścia będzie dobrzeCzeko stawia ![]() Cytat:
w przychodni dali mi tylko zrobić ksero wyników Będę w poniedziałek u lek to grzecznie poproszę ![]() Trzeba jakoś od siebie to wszystko odsuwać i myśleć pozytywnie A Maciuś dzisiaj grzeczny, że mama na Wizażu przesiaduje?
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() Teściowa wzięła Maciulka na spacer, a ja sprzątałam i wizażowałam, ale Smyk już w domu i chyba wyjdę na 2. spacer, bo nie chce spać.
|
|
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
siedzialam na krzesle i sie opalalam a Werka zrywala winogrono i mi przynosila
oczywiscie cala bluzke na brudna bo lapki wycierala a to czerwone wino mam nadzieje ze plamy zejdaCytat:
moze sie zdziwic tesciowa teraz ![]() Cytat:
tylko wiatre wieje i mnie oczy szczypia znowu![]() pomidory ugotowalam na parze , z reszta produktow balanga ![]() a z jakiej racji ja mam stawiac???? ![]() aaaaaa juz wiem.......trzeba utopic smutki ze znowu o jeden rok wiecej ![]() no ale licze na jakies prezenty apropo powiedzialam juz malzowi ze zadnych kwiatow nie chce bo po co mi bukiet za 200zl , wole dostac 1 roze i kase co sama se cos kupie albo perfumy o takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-38563-rec-431551.htm
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Gorgulku, nie wracam do pracy.Robię tylko taki myk...żeby L4 mieć 100% płatne Sylko wstawie, wstawie, obiecuje ![]() p4w dziękuję za wskazówke.Chyba skorzystam z Superpharma ![]() L padła mi.Gilgałam,drapałam po pleckach, budziłam, nic...Sen kamienny. Ja też coś ziewam, a teraz nie wiem kiedy nasz dzień się skończy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusia przykro mi z powodu wujka
![]() Karolinka, gdzie jestes? wstapiłam dzis na szmatki, bo miałam pare minut a oto moje zakupy.... za jedyne 11 zł ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-09-24 o 17:54 |
|
|
|
#4177 |
|
Ola-Unhola
|
Karolinka pisała, ze niestety nic dalej się nie wyjaśniło...
![]() Napisze więcej jak wróci A o 15 prosiła o dalsze trzymanie kciuków, za kolejną sprawę ![]() Zrobiłam szarlotkę, na razie stygnie, ale później zapraszam
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie wy wszystkie jesteście?
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za super wyniki.I jak po wizycie? Opowiadaj ![]() Cytat:
![]() Zapytałam czy już wracasz właśnie tylko na chwilkę ![]() Robiłam sobie test wczoraj. Okres spóźnia mi się nadal. Wyszedł negatywny a już sobie policzyłam, że termin miałabym na 23 maja
|
||
|
|
|
#4180 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czeko szykuj kase bo na jednym drineczku sie nie skonczy Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-09-24 o 20:56 |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
mayaha fajne te ciuszki
o matko juz sie boje
|
#4183 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A no w taki wypadku teściowa będzie niepocieszona ![]() Oj kochana prezenty będą no coś ty w nas wątpisz my za darmo nie pijemy Dobry pomysł, ja też wolę sobie sama prezenty kupować ![]() Cytat:
wczoraj kupiłam sobie świetny golfik taki ciepły na zimę za 12 zł Ta bluzeczka w krateczkę mi się podoba Cytat:
zaraz opowiem ![]() a chciałaś by test był pozytywny ? ![]() ja pewnie będę za chwilę panikować i testy robić po naszych ostatnich szaleństwach ![]() Co do wizyty to lekarka okazała się bardzo fajna i miła. Ma super podejście do dzieci przepisała go nam plus zwykły Cebion. Powiedziała też, że to w naszym szpitalu oprócz usg powinni byli zrobić Amelce cystografię No cóż teraz będziemy musieli to zrobić w Kielcach. No i tyle, mamy czekać na wyniki z moczu i jeszcze jedne zrobić przed wizytą w poradni. Za wizytę kobitka wzięła 30 zł ![]() Na TVN leci jestem legendą
|
|
#4184 |
|
BAN stały
|
no i ja czekam na wiesci od dziewczyn a one nic..
bylysmy z Amelka w tym cyrku - taki cyrk dla wsi kilka piesków, waz, legwan, kucyk. tylko na kucyku mozna bylo pojezdzic za 5 zl - cale okrazenie areny, a arena to material rozlozony w srodku namiotu na trawie... clown - z glupimi dowcipami na wioskowym poziomie no ogolnie beznadzieja ale Amelka sie cieszyla jak widziala pieski - pudelki i konika. i ma zdjecie z mama i malym lewkiem chociaz taka pamiatke bedzie miala ze swojego pierwszego wypadu do cyrku (jutro zrobie zdjecie tego zdjecia i wstawie)padla po powrocia, kapieli i kaszce - i cycusiu oczywiscie Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-09-24 o 21:09 |
|
|
|
#4185 |
|
Wtajemniczenie
|
czekamy na fotkę jutro.Chciałam jeszcze powiedzieć, że przeraża mnie ta cystografia
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurde ja nie wiem czy cos pyli w powietrzu bo ostatnie pare dni to masakra, oczy mam spuchniete, bola , szczypia,lzawia i to wlasnie jak wroce z podworka
![]() Cytat:
![]() ooo ciekawe co dostane ![]() z tego wynika ze calkiem fajna lekarka, mam nadzieje ze wyniki beda ok tez uwielbiam ten film- mam na dvd Cytat:
prosimy o fotki
|
|
#4187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak na szybko i byle jak jutro wstawie lepsze Załącznik 3430291 musisz byc dobrej mysli kochana |
|
|
|
|
#4188 |
|
BAN stały
|
to ja ide spac skoro was nie ma
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mialam pisac ze jakos pusto
![]() ładna fotka wzielam szybki prysznic bo balam sie ze mala sie obudzi a ja nie bede slyszec wiec chyba 5 min mnie nie bylo, wracam a ta spi jak kamien ![]() o malz wlasnie wrocil z pizza ![]() nie no jak on mnie bedzie tak rozpieszczal to niedlugo bede musiala garderobe wymienic
|
#4190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myślałam, że coś cichaczem podczytam, a tu nie ma co ![]() Karola gdzieś Ty ładnie to tak? my dzisiaj nie gotowałyśmy, nie sprzątałyśmy no nic bo kciuki trzymałyśmy, a Ty co? oblewasz czy jak ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Żeby znów ci atrakcje na buzi nie wyskoczyły ![]() Mój jajka gotuje ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cass widzimy Cię
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Megi, ![]() Tak na chwilke zajrzałam do Was ale przyznam sie bez bicia, ze nie mam ostatnio weny do pisania. Czasami podczytuje ale tez nie często ![]() Ściskam Was mocno dziewczyny i ucałujcie dzieciaczki Dzisiaj juz zmykam spac bo oczy mnie szczypia, moze zajrze jutro Dobranoc
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podobno to bolesne... |
||
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, czytałam opisy cewnikowanie jest bolesne bardzo (pamiętam swoje) a co dopiero jak unieruchomią maluszka na ok godzinę i wstrzykną kontrast Idę spać, jutro na to disco idziemy więc muszę się wyspać. Dobranoc
|
|
#4194 |
|
Ola-Unhola
|
Dobranoc
![]() Śpijcie dobrze
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, przyjmij moje kondolencje
Karola, no qrcze, myslalam, ze cos sie wyjasni ![]() Cass, no , ty mi tu wracaj jutro i pisz, co u was ![]() dobranoc
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z samego rana
![]() Przeziębienie dalej mnie trzyma i modlę się tylko, żeby Martynki nie zarazić, miałyśmy wczoraj iść na szczepienie ale w obecnej sytuacji zrezygnowałam- przeciągnę to może do połowy października ![]() Oświadczam że do południa nie będę już z wami kawkowała raczej Zmieniam plan dnia małej i postaram się ją kłaść raz dzienni ok 13 tej, może się uda bo widzę, że sama kombinuje i nie może sobie tych drzemek ustawić. Przy moim dziecku nie ma szans kompa odpalić więc jedynie przy śniadaniu na szybko zajrzę ![]() Karola pisz co u was ![]() Wojtusiu współczuję bardzo Cass świetny avatar masz Bywaj częściej ![]() Magi doczytałaś może moje pytanko od nośnie rozmiarówki cocodrillo? A może unholly pamięta? Muszę w końcu zacząć na poważnie szukać bo używany to trudniej upolować Kasiu i do której sobie balowałyście z Laurcią wczoraj? ![]() Martynka rozpracowuje w kojcu mój krem do rąk..nie wiem jak to się skończy ale mam chwilę spokoju
|
#4197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Twoje powtórki testów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, ze u Ciebie skończy się po Twojej myśli Cytat:
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
p4w no pozytywnie wyszedł rzecz jasna
![]() We wtorek ginolek to więcej będę wiedzieć Gorgulku, zyczę wyniku jakiego chcesz.Mi będac w ciąży z 5wyszlo negatywnych... Pomijam już te promocyjne, bo Quicki w kopertce też miałam. Wielka ściema z tym że w 6dniu już stwierdza ciążę tzn 6dni od sexiku bo niby skąd mamy wiedzieć kiedy się stało jak jest rezerwa 72h i potem mają do pokonania 13cm w nas by doszło za płodnienia. Mądrze się bo pytałam położnej( skąd ta 1krecha w ciąży)dzwoniąc umówić się na wizytę. Och znowu będę ulubioną panią położną częściej widzieć Dziś barszcz i pseudo paszteciki ![]() spadam do sklepu zaraz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- a padła coś koło 21 i spałyśmy do 7:30
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te 6 dni to chwyt marketingowy, bo dobrze brzmi, a małymi literkami jest napisana reszta, czyli szczegóły
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy wynik mnie zadowoli ![]() EDIT: Robiłam bobotestem ![]() Miłego dnia wszystkim ps. Ja też dziś wymykam się wieczorkiem
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-09-25 o 08:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Balanga bedzie
he he he
a długo pieczesz?
będzie dobrze
Weź na wizytę wszystkie wyniki badań. Przypomnij sobie kiedy Amelka miała ZUM-y, ile ich było, jakie leki brała itd.
w przychodni dali mi tylko zrobić ksero wyników 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za super wyniki.
my za darmo nie pijemy 
cewnikowanie jest bolesne bardzo (pamiętam swoje) a co dopiero jak unieruchomią maluszka na ok godzinę i wstrzykną kontrast 
, ty mi tu wracaj jutro i pisz, co u was