|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice XII - topimy jesienne smutki w kieliszku smakowej wódki :)
Cytat:
Ale widać tŻ Honey ma inaczej .. Oby wszystko wróciło do normy Yellow oj widzę , że sporo u Ciebie się działo.. Jaga spełnienia marzeń
|
|
#4742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamila super, że wczasy się udały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brawo jestem z Ciebie dumna ![]() Cytat:
tak się bałaś a tu proszę tak malutko do poprawiana, suuuper ![]() ![]()
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka
to nie ta praca była Ci pisana, znajdziesz lepsza Cytat:
tyle stresów, nerwów dobrze że już jest lepiej i zmierza ku dobremu Nafi ale fajnie, że udało Ci się tak to wszystko pozałatwiać szkoda tylko, ze tyle nerwów musiałaś przy tym wszystkim stracić ![]() Jaga wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Ja mojego skusiłam, żeby jutro przyjechał... i to skusiłam.... żeberkami z kapustą
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, dobranoc
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Miodku dobrej nocy
Powiem Wam jeszcze taką ciekawostkę, że mojemu tak się spodobało wczoraj, że już co miesiąc by tak chciał mieć ![]() Mykam spać, bo muszem się wyspać, dobrej nocy
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
yellow - ale miałaś przeżycia! dobrze że wróciłaś
![]() Jaguś - wszystkiego dobrego ja bym Ci tam życzyła żebyś sobie znalazła jakiegoś czarnoskórego z dużym sprzętem i zapomniała o tym dzieciaku co znalazł sobie zabawę w szantaż emocjonalny
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie z wizażu, tylko od Pur Uwielbiam ten film, mogę go oglądać cały czas Coca, jak dawno Cię tu nie było ?? Co u Ciebie ? Dzień dobry wszystkim ![]() Jaguś spóźnione sto lat i spełnienia najpiękniejszych marzeń Ja niedługo uciekam z rodzicami na zakupy na targ
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje wam jeszcze raz za życzenia
![]() ja już po imprezie jak na imprezę to w sumie wcześniej jest... nawet drugiej jeszcze nie ma. fajnie było dostałam dużo prezentów (![]() ![]() ) i jestem bardzo zadowolona potrzebowałam czegoś takiego ![]() jedyny minus... dwie koleżanki się strasznie upiły. jedna mi cały kibel i zlew obrzygała. szkoda gadać teraz muszę to sprzątać po prostu tragedia.. nie wiem jak tak można pic.. jeszcze u kogoś tak "zdychać" ... yh.. dziewczyny wstydu nie maja. pierwszy raz widzialam coś takiego
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja zaraz mykam do szkoły:/ Boze jak mi sie nie chce....Jaga no niestety zdarza sie. ale ogolnie impreza udana?
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wszedzie sa bardzo podobne ale jednak maja troche inny kroj, albo jakies futro tu czy tam... coz mam nadzieje, ze w koncu znajde identyczny tylko duzo grubszy ![]() ufff nadrabiam Was bo nie bylo mnie od srody... ale sie rozpisalyscie
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zdanie jest takie, że w dzisiejszych czasach dziewczyny są gorsze od facetów, chodzi głównie o % i papierosy. Nie wiem skąd ten lans bo dla mnie jest to czysta żenada.Na przerwach w LO na tzw. palarni stało więcej dziewczyn niż chłopaków. ![]() Chyba chciały być fajne, czy coś.
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Jaga fajnie że impreza udana A co do dziewczyn i ich zachowania to masakra zresztą na moim spotkaniu klasowym które miałam już czas temu tez była taka jedna laska - przyszła chyba po to aby się spić do nieprzytomności ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Mykam już, przyjemnego i słonecznego dnia ![]() Aha!!! Purku udanej pogody i imprezki i grilla
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
ufff w koncu nadrobilam
![]() bylam z TZtem od srody wieczorem az do teraz, niedawno pojechal do siebie ale po poludniu juz wraca ![]() w czwartek rano pojechalismy do Zakopanego (cudownie ozdrowialam ) i wrocilismy wczoraj wieczorem, super bylo uwielbiam takie spontany mojego TZtaJanis, Pur, Honey gratuluje ![]() Kamila, Yellow witajcie ![]() Cytat:
wanilka a gdzie pracujesz jesli mozna spytac? Gwiazdka
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-09-25 o 10:11 |
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
Ok, już nic nie mówię
EJ, Caro dziękuję Ja wstałam niedawno, za chwilkę zjem śniadanie, a później pewnie pojadę na jakieś zakupy ![]() Aaaa właśnie, jeśli chcecie odebrać mini prezent z Rossmana zobaczcie sobie na ten link http://www.rossnet.pl/prezent-info Mi się udało pobrać ten kupon
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja
![]() Jaga, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam w sobotnie południe ![]() Wczoraj było całkiem fajnie Dzisiaj też Tżtuję po południu. No i tyle Teraz lecę obiad szykować.Jaga spóźnione ale szczere życzenia
|
|
#4759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Grila nie robimy, pogoda się zmienia co 5 minut, więc robimy imprezkę w remontowanym domu ![]() Torta już mam, gyros zrobiony, kurczak się piecze, jakieś jajka w sosie tatarskim, pieczarki zapiekane z almette ziołowym i owijane boczkiem polecam jeszcze 2 sałatki i coś tam jeszcze i koniec pracy..już moja chrzestna dzwoniła rano, że jej nie będzie bo coś tam coś tam![]() Z rodziną to faktycznie tylko na zdjęciach się dobrze wychodzi Najgorsze jest to że będzie 5 dzieci od 2,5 do 8 lat..nie wiem co ja mam z nimi zrobić, zawsze bawiły się w jadalni, ale teraz tam nie wejdą Macie jakieś pomysły na zabawy dla takiej ekipy ?? ![]() Jakie plany na dziś ??
|
|
#4760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() milej imprezki ja nie pomoge jesli chodzi o zabawy z dziecmi witam wszystkim janis gratuluje zdania bo dopiero doczytalam |
||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Pur, dziękuje !
to ja wspomnę, że dziś o 20 jest 'diabeł ubiera się u Prady' ![]() ja dziś okres dostałam. zrobię chyba jesienne porządki w szafie, nic mi się dziś nie chce.
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ktorym kanale? bo chetnie jeszcze raz obejrze
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, nie udzielałam sie ostatnio, bo mam sporo nauki w szkole.
Z TZtem od ostatniej wspólnej nocy widzieliśmy się tylko raz, we wtorek. I od tego czasu jest między nami hmm dziwnie. Zawsze do mnie pisał pierwszy, czy to na gg, czy na dobranoc, a teraz w ogóle się nie odzywa. Pomijam pisanie na dzień dobry, bo akurat ja pierwsza wstaję, więc ja się odzywam. Wysyłam mu smsa z buziakami, a on odpisuje ":p" . Do niedawna mówił Skarbie, Kochanie, a teraz widzę, że znów rozmawia ze mną, jak z koleżanką. Nie wiem, czy to ma sens... On wcale nie bierze pod uwagę ,że ma dziewczynę... Nawet nie wiem, co robi przez całe dnie, dowiaduję się po fakcie, że był gdzieś ze znajomymi. Lepiej traktował mnie, gdy nie byliśmy razem... Dzisiaj do mnie przychodzi na noc, ale nie widzę, żeby był zachwycony, narzeka, że nie będzie miał samochodu i musi tłuc się autobusem, ale "w sumie może przyjechać" Niby jesteśmy 3 tygodnie razem, a zrobiło się naprawdę dziwnie ...Zresztą ja jestem osoba, która potrzebuje dużo czułosci, zaintersowania itd. Kiedyś TŻ mi to dawał, potrafił mi napisać miłego smsa, ale też rozmawialiśmy o głupotach.. Przykro mi jest bardzo, że tak się dzieje między nami i naprawdę zaczynam się obawiać, jak to będzie, gdy on pojedzie na studia. Poza tym mam też dziwne myśli, że mogło mu chodzić jedynie o seks.. A jak już to dostał to mnie olewa... Nie mam pojęcia dziewczyny. poza tym Jaguś wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-09-25 o 14:12 |
|
|
|
#4765 | |
|
Zadomowienie
|
gratulacje!!!!!
![]() Cytat:
i dołączam się do życzeń Dziewczyn - nowego, przystojnego i przede wszystkim normalnego faceta Ci życzę |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkacie chyba niedaleko siebie, to dlaczego tak mało się widzicie? on pracuje czy coś? bo przecież ma jeszcze wakacje, czyli mógłby mieć trochę więcej czasu dla Ciebie, no chyba, że to Ty nie masz czasu, bo szkoła.
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak jest to fajnie ma ![]() Chcesz mojej rady Mandy ? Odwołaj spotkanie, olej go- tak, jak on olewa Ciebie. Zobaczymy jak się zachowa. Daj czas, może nie potrafi się odnaleźć w tej sytuacji ? W sumie, głupie tłumaczenie...Na co Ci ta wspólna noc skoro on przyjeżdża trochę tak jakby z łaski ? ![]() Zajmij się sobą, nie wyczekuj na smsa. Jak nie pisze, to Ty też nie pisz. Te poranne smsy też przestałabym do niego pisać.
|
|
#4768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie wiem czemu się tak rzadko widujemy, on codziennie wychodzi ze znajomymi, o czym oczywiście dowiaduję się po jego powrocie. Co prawda wczoraj mu się o moim istnieniu przypomniało, bo nie miał sie z kim umówić..Zaproponował m w ostatniej chwili, że może pojechać ze mną po odbiór prawka, ale ja się nie zgodziłam, bo już byłam umówiona z tatą, a póżniej z koleżanką.---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Co do wspólnej nocy, to głupio mi wszystko odwołać, bo rodzice specjalnie wyjeżdzają, żebym mogła z nim spędzić ten czas, przygotowalam z mamą jedzenie itd. Nawet mu dziś sprawdzałam, o której mam autobus. Co prawda on rano napisał, czy ma w końcu przyjechać, czy jak. A doskonale wiedział, że wszystko jest jak najbardziej aktualne Naprawdę nie chodzi mi o to, żeby pisał do mnie co 2 minuty.. ale teraz potrafi się do mnie nie odzywać całe popołudnie. A nawet jak się odezwał, gdy był na mieście, to po powrocie do domu mi napisał "wiesz, jak trudno mi było iść, gadać z kumplami i jeszcze pisać? " Niby to miało być takie zabawne, a było średnio miłe..
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-09-25 o 14:03 |
||
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on się całymi dniami nie odzywa? ![]() nie pisz, nie dzwoń. i porozmawiaj z nim. powinien lecieć na skrzydłach dziś do Ciebie na noc, a nie przyjeżdżać z łaski. |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, że zachowywał się inaczej, a od wtorku jest taki dziwny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

brawo jestem z Ciebie dumna 
to nie ta praca była Ci pisana, znajdziesz lepsza 

teraz muszę to sprzątać
po prostu tragedia.. nie wiem jak tak można pic.. jeszcze u kogoś tak "zdychać" ... yh.. dziewczyny wstydu nie maja. pierwszy raz widzialam coś takiego

21. 04.2014 

zresztą na moim spotkaniu klasowym które miałam już czas temu tez była taka jedna laska - przyszła chyba po to aby się spić do nieprzytomności
polecam