![]() |
#2401 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
idąc przez park uczuć,potykając się o krawężniki cierpienia.. lądując na ścieżkach załamania.
tęsknota,którą teraz czuję świadczy o tym,że to co siedzi w głębi mnie,to co tak ciągnie mnie do ciebie to jest więcej niż zwykły średnik z gwiazdką,więcej nawet niż napisane na gg słowa 'kocham cię'.. tak. to coś więcej niż tylko miłość.
podczas gdy on się śmiał pijąc piwo z kolegami w barze, /ona wyobrażała sobie jak to byłoby między nimi.. nie ważne co się stanie. nawet jak jakiś głaz roztrzaska moje serce,to uczucie i tak nie wygaśnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Raczkowanie
|
x_truskawka_x -
![]() ![]() kochaj mnie mimo wszystko .
dobrze wiedziałeś , że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi , mimo to sprawiłeś , że bezwiednie oddałam ci mój cały świat ... miałam racje , że ufać nie warto . brak mi odwagi , brak mi pewności siebie . Brak mi tego , co jest mało ważne , a jednak tak istotne . Zgubiłam gdzieś cząstkę siebie ... I tak bardzo chciałabym móc codziennie patrzeć w Twoje oczy wiedząc , że nie spojrzysz na mnie jak na idiotkę tylko po prostu słodko się uśmiechniesz . |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
;*
DZIĘKUJĘ. Wszystkie jesteście niezastąpione. <3
___ potrzebuję muzyki, która zatrzęsie ścianami, odbije się od sufitu sąsiadów i będzie drgać w moim gardle. masz oczy na wysokości moich ust, i patrzysz takim rozmarzonym wzrokiem, jakbym była landrynką. spiskujesz w śnie, ale jesteś przewidywalny. wszystkie twoje pomysły wysypują ci się z rękawa po moim słodkim uśmiechu. dolej Malibu i poproś do tańca lekkim muśnięciem po kolanie.
#2404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten wyżej kradnę ![]() ![]() Uwielbiam ten stan ducha. Oby trwał i trwał.... wiesz, co Ci powiem? Drogą pustynia. `Każdy ma niebywałe prawo do zmarnowania sobie życia.`
![]() |
#2405 |
Raczkowanie
|
Mówisz, że moje życie jest kolorowe.. A może to tylko Ty widzisz je w kolorach?
Mówisz, że nie mam powodów do zmartwień.. A może to Ty nie wiesz czym są zmartwienia? Mówisz, że nie wiem co to życie.. A może to Ty nie wiesz jaki jest jego sens? Mówisz, że nie wiem co to miłość.. i może masz rację...
#2406 |
BAN stały
|
Cherry__lady
dziękuje ![]() ...
zamyka oczy, przez chwile znów widzi Cię, rozmyty obraz dawnych chwil . chciałabym trzymać Cię za kilkanaście lat za rękę, chciałabym wówczas potrafić patrzeć Ci w oczy tak jak teraz . nigdy nie zrozumiesz co urażonej kobiety serce czuje. miłość w powietrzu, z każdym wdechem coraz bardziej pragnę Cię . codziennie szukała ukojenia w jego oczach i co dzień je tam znajdowała. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Raczkowanie
|
masz tak czasami ? gubisz się we własnym życiu , a oczekujesz lepszego od innych. Sama nie potrafisz bronic tego, co dla ciebie jest najważniejsze , uświadamiasz sobie ze na wszystko w życiu przyjdzie czas,ale sama robisz to szybciej-próbujesz być idealna...
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-24 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
; ***
dziękuję, uwielbiam! ♥ " miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami o, ile przelaliśmy łez... aż uzbierały się w miłość nie mówię, że nie mogę bez ciebie żyć bo mogę. tyle, że nie chcę każdy sen jest o tobie, a każdy dzień bez ciebie jestem słaba, mam chorą duszę, nie czuję serca i nie kontroluję myśli rozwalających moją korę mózgową smakowała jego ust wiedziała, że to koniec dzień przemija za dniem, znów nam siebie ubyło a oni uwierzą i zapłaczą sercem, a znieczulą poprzez suche powieki przynieś kajdany, o pani! jam więźniem twego serca "
![]() |
#2409 |
Przyczajenie
|
sama już nie wiem czy ty to ty, czy ty to moje wyobrażenie o tobie dla mnie ona jest idiotką, dla ciebie ja jestem idiotką. krótka piłka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Raczkowanie
|
Kłopot z piciem polega na tym, że gdy wydarzy się cos złego pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy wydarzy się coś dobrego pijesz, żeby to uczcić, a jeśli nie wydarzy się nic szczególnego pijesz, żeby się coś działo...
#2411 |
Raczkowanie
|
Szczęście z czasem dopadnie każdego. Ja muszę czekać. *** I znowu rodzi się ta potrzeba, żeby z kimś być. *** Czasami mam wrażenie, że prędzej od ciebie krzesło zacznie coś do mnie czuć. *** Siedzę i myślę. O nas.! *** A teraz zastanawiam się kim ty dla mne byłeś przez ten cały czas. A raczej kim ja dla ciebie *** Ogarnąć swoje życie.? Nie chcę... Nie potrafię ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-24 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
siódma rano,parę łyków kawy i od razu na komputer.. chciałam wiedzieć czy coś się zmieniło..ale nie..opis nadal skierowany dla niej .
wiesz jakie to uczucie? kiedy najukochańsza osoba,dla której jesteś w stanie zrobić wszystko pokazuje Ci sms-y od osoby,która zajęła Twoje miejsce? pokazuje Ci je z nadzieją,że będziesz się cieszyć jego szczęściem. a Ty nie możesz w tej chwili wybuchnąć płaczem,nie możesz zapalić papierosa,wypić łyk wina. bo wydałoby się,wydałoby się to co do niego czujesz. tym samym straciłabyś i przyjaciela i minimalne,ale zawsze okruszki nadziei. nie wiesz jakie to uczucie. więc przestań wmawiać mi,że to ja jestem tu najodważniejsza z nas wszystkich! a w sercu wciąż wieje echo, a ty nawet nie raczysz go stłumić.. przynajmniej zwykłym 'cześć' , a już tam będzie przytulniej. bum tika tika tam, nawet nie wiesz jak Cię kocham! -haha. moja fazowa przyjaciółka <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Rozeznanie
|
DZIĘKUJĘ.
So boy forget about the world, cuz it's gon' be me and you tonight. Zapomnij chłopcze o reszcie świata, bo dzisiejszy wieczór należy do mnie i do Ciebie. I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride. Chcę pościelić Twoje łóżko, potem wziąć łyk Twojej dumy. Want you to make me feel, like I'm the only girl in the world ! Like I'm the only one, that you'll ever love ! Like I'm the only one, who knows your heart ! Chcę żebyś sprawił, bym czuła się jak jedyna dziewczyna na świecie ! Jakbym była jedyną, którą kochałeś ! Jakbym była jedyną, która zna Twe serce ! Want you to take me like a thief in the night. Hold me like a pillow, make me feel right. Chcę żebyś porwał mnie nocą jak złodziej. Chwyć mnie jak poduszkę i spraw, bym poczuła się dobrze. / Rihanna-Only Girl /
#2414 |
Zadomowienie
|
malyyna18, sandra12319 - okradłam
![]() ________________
'Co złego w tym, że kocham Cię? Nigdy tu nie będzie dobrze, gdy serce stoi w miejscu, gdy serce wciąż nie działa. Któregoś dnia podejmiesz decyzje, pójść na łatwiznę czy pokazać charyzmę. To, co wierzysz, bądź świadom już dzisiaj, będzie mieć wpływ na jakość Twojego życia. Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda. Dużo pytań, odpowiedzi bardzo mało. Przecież nic się nie stało'
#2416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=siatkaara;22286303]
Szczęście z czasem dopadnie każdego. Ja muszę czekać. *** I znowu rodzi się ta potrzeba, żeby z kimś być. *** Czasami mam wrażenie, że prędzej od ciebie krzesło zacznie coś do mnie czuć. *** Siedzę i myślę. O nas.! *** A teraz zastanawiam się kim ty dla mne byłeś przez ten cały czas. A raczej kim ja dla ciebie *** Ogarnąć swoje życie.? Nie chcę... Nie potrafię ***
Kradnę wszystkie ![]() ![]() *** Nie łączyło ich nic wiecej poza paroma rozmowami i spojrzeniami..a jednak tęskniła Te oczy, ten uśmiech dawały siłe na kolejny dzień oczekiwania.. Na to że cos wkońcu się zmieni i on bedzię tutaj, przy niej Przypadkiem trafiła na jego zdjęcie.. jej serce zwariowało Żyła ciągłym oczekiwaniem Było tak pięknie i.. O i właśnie wtedy się zbudziła Potęgujesz me emocje I to cholerne uczucie, że jednak mi zależy
#2418 |
Zadomowienie
|
może być mi łatwiej, nie będę tłumaczyć faktu, że mnie nie kocha codzienność zabrania mi marzyć, lecz nie wie, że jestem zwolenniczką stwierdzenia " zasady/zakazy są po, by je łamać " wszyscy nie są warci moich łez, podstępami wyciskają je ze mnie jak z gąbki gonię się wciąż z moim ideałem miłości, mogę biec dalej, daj mi kroplę orzeźwiającej nadziei nie mówię, że będzie łatwo, ale raźniej rozwiązywać problemy we dwoje na ruchliwej ulicy, ktoś zdarł ze mnie Twój zapach, czuję się naga gdzieś po drodze do prawdziwego szczęścia, zatracił się Twój błysk w oku, na słowa kocham Cię
![]() |
#2419 |
Raczkowanie
|
- Stało się coś?
- Nic. - Widzę, że coś się dzieje. Iść sobie, czy zostać z Tobą? - Zostań, proszę, tylko nic nie mów. Milcz razem ze mną. Tak będzie najlepiej. - Dobrze, zostanę, mała. - Nie mów tak, bo przypominasz jego... - 11:11 - ja nawet na to nie zwracam uwagi, ale za to ty dostajesz pier****a, jak to widzisz. / rozmowa z przyjaciółką / Zwijam się z bólu, kiedy sobie pomyśle, że ty świetnie się bawisz w tym klubie i skaczą koło Ciebie panienki. I znowu będę słuchała, jak to było świetnie. Dlaczego Ci wreszcie nie powiem, że Cię kocham?! To za trudne. Doszłam do wniosku, że Cię nie kocham. Ja po prostu Cię potrzebuję, rozumiesz? Nie odróżniałam tego, ale teraz już wiem, jak to jest... I'm dying. Kiss me? / umieram. Pocałujesz mnie?/ Love? What the hell is that? / Miłość? Co to do cholery jest? / Bawiłam się dzisiaj z chłopcem podobnym do Ciebie. Tak samo jak ty uwielbia pomidory i sam wiedział, że mają witaminki. Edytowane przez desecrate Czas edycji: 2010-09-25 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
A ja powoli przyzwyczajam się do Twojej nieobecności .
Szczęśliwa? Tak, bez niego zdecydowanie emanuję szczęściem - Powiedziała z sarkazmem . -A gdyby tak życie było prostsze? Gdyby nie można było znaleźć się na dnie? Co by wtedy było? -Nie byłabyś tym wartościowym człowiekiem jakim jesteś teraz. Bo to właśnie błędy uczą tego jak żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Biore ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteś niebezpieczny, a ja lubię się kaleczyć. Złapałeś mnie za rękę i powiedziałeś, że cholernie za mną tęsknisz. Tak to był bardzo ładny sen. Siedziała na mokrych od deszczu schodkach, kręciło jej się w głowie i w tym momencie nie myślała o niczym, była wolna od wszystkich zmartwień. Wzięła kolejnego bucha, po czym wpatrzona w niebo powiedziała, że jest szczęśliwa. Wielu facetów mi się podoba. kilkunasty mnie kręci. na widok niewielu zapiera dech w piersiach. w paru podoba mi się och niezwykła osobowość, a w kilku innych zabójcze spojrzenie. jednak kochać mogę Tylko jednego, i nie wiadomo czemu ale padło na ciebie. Dwie butelki wina potrafią przemienić obcych sobie ludzi w serdecznych przyjaciół [...]. Za każdym razem gdy Cie widzę czuje jakbym malowała swoje oczy bez lusterka, jakbym wkładałam sobie szczoteczkę od maskary w nie, łzawiłam niemiłosiernie. Zniknąłeś jakby Cie w ogóle nie było. zaczynam się zastanawiać czy nie całowałam się z powietrzem, czy za rękę nie załapał mnie wiatr, a oddech na moich plecach nie zostawił przeciąg. Może najpierw znajdźmy w głębi serca wartość słowa: KOCHAM... zanim znów pojawi się na naszych ustach. Bo czasem boisz się uwierzyć, że spotkało Cię coś wspaniałego. Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:- Nie męczy Cię to czekanie?- Trochę. Ale nie mogę się poddać... - Niewdzięczna!- Taką mnie Pan Bóg stworzył.- Jesteś taka od zawsze? A ja myślałem, że to życie Cię tak zepsuło. - no co chcesz żebym ci powiedziała ?- że jesteś beze mnie szczęśliwa.- dlaczego miałabym kłamać ?- żebym mógł spać spokojnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten do góry, zabieram. ![]() ![]() Problem głodujących dzieci w Afryce jest łatwiejszy do rozwiązania, niż nasza miłość. '-Mała..nowe buty trzeba rozchodzić, zanim się wyruszy w długą podróż, czasami do mocnych ran, by potem móc wygodnie iść..a miłość jest podróżą w nieznane, ale bezpieczne światy..' wiesz co jest najgorsze ? to , że nie potrafię walczyć o to , co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy. `- nienawidzę facetów . - czemu ? - boooo. kur.wa. są poj.ebani lalalala, i sikają do gory lalala, nie mają w kroku dziury lalala, i cyce ich nie bolą , ale każdą dupe pier.dolą. ` ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak tak dalej pójdzie to wyląduje dzięki Wam w szpitalu na zawał ![]() ![]() ♥ jedno spojrzenie w Twoje oczy, tak jestem Twoja.
przyjdź do mnie w nocy, weź ze sobą swoje serce, będę najszczęśliwszą osobą na świecie. po co pytasz o mój numer telefonu? przecież wiem, że bardziej interesuje Cię rozmiar mojego stanika. jeśli będę chciała pocierpieć to złamie sobie rękę, nie musze się zakochać. tysiące rozmów na gadu-gadu, 2000 sms'ów. a rozmawiać ze sobą nie potrafimy. nie, nie ja nie pójdę spać. boję się, że gdy wstanę to wszystko okaże się snem, i Ciebie już nie będzie. na chmurze zapiszę Twoję imię tak by wszyscy widzieli, że Cię kocham. ♥
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
BAN stały
|
Gasnę w cieniu Twoich rzęs. Cel. Pal. On i ona zakochani, Wkrótce któreś drugie zrani. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Gdy chciałam skreślić twoje imię, długopis przestał pisać. Kocham cię. Czy coś tym podobnego. Trochę już jednak za późno na rozmowę czy powrót. Nie sądzisz? Nie da się rozpalić popiołu kochanie! "Pamiętam jego okulary i szelki. Zbierał butelki, pił mleko, miał być wielki." Mam wrażenie jakby wszystkie smutne piosenki były pisane o mnie. równie dobrze moglibyśmy być nieznajomymi, prawda? -Kiedy ostatni raz płakałaś ze szczęścia? -Kiedy kardiochirurg powiedział, że jednak mam serce. życie, ty też przeciwko mnie? Jestem trochę jak Alicja w krainie czarów i trochę chyba jak terminator. A gdzie jest kur_wa sens życia, że tak filozoficznie zapytam? najwięcej jest miłości na mojej liście gg co druga osoba kogoś kocha, ciekawe czy oni chociaż o tym wiedzą. Nie chcę Cię kochać! Nie chcę myśleć o Tobie dnaimi i nocami! Nie chcę wciąż czekać i wciąż wierzyć! Nie chcę... Ale nie umiem "nie chcieć". Nie umiał się nawet porządnie pożegnać, powiedział tylko to swoje: „cześć mała…”
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() *** mam wyje.bane bo życie i tak życiem pozostanie pożycz mi swoje serce, bo moje jakoś nie funkcjonuje liscie spadające z drzew, a w nich ludzie otuleni swoja miłością... taa, jesień. nauczyłam się, że Ciebie trzeba kochać zabłądziłam w labiryncie Twojego ciała nie próbuj pokazać mi mapy, nie chcę bo przyjaźń to prawie miłość tyle, że bez pocałunków i spania razem *** w końcu znalazłam chwile, żeby wkleić tu jakieś bazgroły. ![]() Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-09-25 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
nie palę, ale jeśli kiedyś zobaczysz mnie z papierosem w ręku ,
to znaczy, że nie mogę sobie z czymś poradzić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Raczkowanie
|
Zero sensu.
Znajomość zasad moralnych - bezcenne . Czasu coraz mniej. Chemiczne brzmienie Twego głosu. Wiem co znaczy nienawidzić, a później znowu kochać ... Upiłam się miłością, a teraz odczuwam tego skutki . Jednak coś doskwiera... Boli... Bolisz mnie Ty! Przychodzi nadzieja na lepsze jutro. Na lepszy świat. Na szczęśliwe zakończenie. `Zapomnij o mnie. Nie wspominaj mojego imienia. I nie szukaj gdzieś. Nic nie znajdziesz. Mnie już dla Ciebie nie ma.`
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-09-25 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zadomowienie
|
♥
Albo zmieniła się ona, albo jej świat się zmienił.. Miała ochotę na miłość, na pocałunki do nieprzytomności, na rozmowy przy winie i przy świecach. Uwielbiam długie rzęsy, na których fruwam, gdy przychodzi świt. Myślisz, że mnie znasz? Że wiesz kim byłam, kim jestem i kim będę? Myślisz, że wiesz o czym myślę zasypiając i o czym marzę? Myślisz, że znasz moje lęki i pragnienia? Myślisz, że wiesz kim jestem? Czy była istotna dla świata? Czy jej bycie było istotne dla niego? Wiało chłodem z przestrzeni, a ona, drżąca, tak bardzo chciała utkwić w jego ramionach.. Niebo było idealnie błękitne, słońce pieściło jej ciało, a ona zamykała oczy i śmiała się sercem.. ♥
![]() |
#2430 |
Raczkowanie
|
W każdych oczach szukam Twojego spojrzenia .
Od jakiegoś czasu już nie śmieje się jak kiedyś . Znajomi nie pytają jej o powód . Nie mówią , że będzie dobrze . Wiedzą , że bez Niego nie umie żyć . Pewnego dnia będę na tyle silna , by spojrzeć Ci w oczy i z uśmiechem powiedzieć `cześć` . Tak poprostu . Bez bólu i tęsknoty . Czas płynie . Ludzie się zmieniają . Nie pozwól , by czas zabrał Ci czastkę siebie . Nie potrafię Cię nie kochać . Nie potrafię tego zrobić . Kiedy Maslow tworzył swoją piramidę potrzeb nie uwzględnił najważniejszej dla mnie potrzeby . Ciebie . W moim idealnym świecie ... jesteś tylko Ty , ja i nasze niebo . ![]() Serce na pożegnianie malowane łzami . Minął już miesiąc . A może dopiero miesiąc . Noce pełne łez , dni wypełnione tęsknotą . I ten ból w sercu , gdy ktoś wypowiada Twoje imię . Bezcenne . Przyszła jesień . Nasza pierdo##na jesień . Pamiętasz jak biegaliśmy po parku ? Jak rzucaliśmy się liśćmi , robiliśmy z nich bukiety , albo leżeliśmy w ich stercie śmiejąc się do łez , i patrząc w oczy ślubowaliśmy wieczną miłość ? Pamiętasz? _________________________ _________________________ _ marikab poprostuAssis Toogether93 keendy patrysiowa_ myszka23101 Nensie Nughty_ kontrastowao agattee Magari91 Zuzka Z kreskowa CaMa kamisha Extremalna niewieszjaktesknie TwojaKokaina sanderson93 turka24 _mandarynka Paralogiczna LoveYourEyes BeautifulLie misiok bajkowa unpredictablegirl SparklyAngel Emaa x3 jagodkowa BananowaDelma ruda wiewiora myCh ouu rumuneczkaxd ciiri happyend - cudowne moje ![]() ![]() ![]() Yes yes yes ! CUDOWNA ! Kocham ! <333
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-25 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.