|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. X
Do podniesienia przyzwyczajałam się około tygodnia, później o nim zapomniałam
Ale zabawnie było jak ugotowałam ryż lub makaron i nie mogłam spróbować czy już jest dobry, bo nie mogłam nacelować na te dwa jedyne stykające się ze sobą zęby ![]() Pipi180 piękne masz ząbki! Mnie też kilka osób pytało po co mi ten aparat, co okropnie mnie denerwuje... ludzie sądzą, że to nasz wymysł i strata pieniędzy. Na dodatek byli tacy, którzy mówili, że ja przecież mam proste zęby
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Ja też słyszę po co mi aparat, przecież am ładne proste zęby, no to mówię że owszem ładne ale mało...
Pierścień mi pokaleczył język , jakieś ostre to cholerstwo,Wasze też?
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Melduję, że pierwszą przygodę z odklejającą się częścią aparatu przeżyłam Rurka mi się od 6 odkleiła
|
|
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
co do tekstów znajomych pt. "po co ci aparat?"
ostatnio wyszłam z kumplem do knajpy i zacieszałam, że niedługo zdejmuję. i po ponad roku, kiedy w międzyczasie pocieszał mnie, że nic nie widać, że źle nie wyglądam itd., teraz zapytał "a po co ci to właściwie było?" za głupie pytania los go pokarał biegunką godzinę później...
|
#305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie też czasem niektórzy pytają po co mi aparat, przecież "moje zęby były proste" a jakoś nie zauważyli, że cały czas kontrolowałam się, żeby tych zębów nie pokazywać po prostu
|
|
#306 |
|
Konto usunięte
|
A mnie ostatnio zaczepiła starsza pani o drogę, wytłumaczyłam jej, a ona powiedziała mi 'będziesz miała piękny uśmiech'
I zaczęła opowiadać o wnukach, że też nosili aparat, mieli takie słoniowe kły ( ) jak ja i wypytywała się o koszty i wgl. Miło mi się zrobiło ![]() Z negatywnymi komentarzami nt. aparatu się nie spotkałam, zresztą mam wrażenie, że lepiej wyglądam z aparatem
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
No i stało się, jestem półaparatką
Dziś pozbyłam się góry Ząbki marzenie Nie mogę się do nich przyzwyczaić, wydaję mi się, że nie są moje..
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domagamy sie zdjecia
|
|
|
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
Ja chociaż do zdjęcia mam pewnie z rok, to boję się zdejmowania... Kojarzy mi się to z bolesnym szlifowaniem , którego nie dam rady przeżyć ... bez kitu
|
|
|
|
#310 |
|
Konto usunięte
|
no i wrocilam z piwa ze znajomymi i pierwsze pytanie
"po co Ci byl ten aparat?! przeciez mialas taaaaakie proste zeby." :sciana: ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- aha i pierwsza reakcja mojego kumpla: "co ty sobie zrobiłas w zęby?"
|
|
|
|
#311 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, a mnie jakoś nikt nie pytał po co mi aparat
Może dlatego, że wyglądały tak ^^
|
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na razie pooglądaj sobie swoje stare zdjęcia z najbardziej niekorzystnym uśmiechem żeby utwierdzić się w decyzji.
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
dziewczynki, a tak nawiasem to jak zrobic sobie taki podpis do postow? gdzie to sie zmienia bo nie moge znalezc;/
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Mnie nie pytają po co mi aparat, bo doskonale widać po co :P miałam mega skrzywioną jedynkę na górze, a dół to w ogóle pokrzywiony strasznie, ale mniej go widać
mnie to zawsze wręcz pytali, dlaczego nie zakładam - oczywiście rodzina, bo znajomi to tyle odwagi nie mieli, ale wiadomo co myśleli :PJa myślę, że niektórzy co stwierdzają, że nosicie bezsensownie aparat są po prostu zazdrośni i może nie mogą pojąć jak można ładować tyle pieniędzy w zęby... |
|
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
odkleily wam się kiedys zamki? jesli tak to ile placilyscie za przyklejanie? Bo ja ide w pon na klejenie dwoch i nie mam pojecia ile moja orto moze sobie za to policzyc
![]() i troche mi smutno bo nie widze zadnego postepu (przez pierwszy tydzien bolalo i zauwazylam ze jedynka sie przesunela ale teraz nic) ps nie zrobilam jeszcze zdjec ale jak tylko dorwe aparat to sie podziele moimi krzywulcami
aparatka 07.09.10 - 12.12.11 (góra) ![]() dotychczasowy koszt leczenia: 5770 zł gumki: czerwono - zielone były: pomarańczowo-różowe, niebiesko-granatowe, pomarańczowe, różowe, błękitne Edytowane przez shinigami0717 Czas edycji: 2010-09-25 o 23:45 |
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
niezamaco
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
wiecie co smiac mi sie chce, jak pomysle ze wparuje na pierwsze zajecia na studiach w krk i bede sie musiala przedstawiac ludziom z tekstem "Czesc, A. jestem!" z tym kaloryferem na zębiszczach
![]() |
|
|
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładne gumeczki miałaś
|
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
A dziękuję
Teraz już same metalowe i cieszę się z tego, bo wybrać jeden kolor na 2 miesiące to dla mnie katorga
|
|
|
|
#323 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihih wręcz przeciwnie;p mówią ze dobrze zrobiłam;p zresztą zobaczycie fotki jak wstawię przed![]() koonikpolny, Hebe5, wesola84 Dzięki ![]() ![]() na żywo gorzej wyglądają;p żółte są ;p---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
mam ten sam problem ![]() dzienne?;p może ludzie z aparatami są milej odbierani;p haha pocieszam się;p boje sie ze będą na mnie patrzyć jak na dziwoląga jakiegoś;p chociaż..w tych czasach... sporo ludzi ma to cudo;pale w sumie odkąd mam aparat czuje spojrzenia innych ;p Edytowane przez Pipi180 Czas edycji: 2010-09-26 o 00:56 |
||
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm mnie sie jeszcze nikt nie zapytal po co mi aparat ale nosze go dopiero 3 miesiace... Zadnych spojzen tez nie zauwazylam, moze dlatego ze mam kosmetyczny i sie tak nie rzuca w oczy
Tylko raz pamietam kolega, jak bylismy w gorach z tekscikiem (robilismy zdjecia) 'Kasia nie musi robic zdjec ona caly czas cos pstryka wystaczy ze sie usmiechnie...' hahahahahaha
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O a co w Krakowie studiujesz ? Bo ja od 1.10 też studentka ![]() Aaaa nie zauwazylam podpisu, przepraszam :p Edytowane przez koonikpolny Czas edycji: 2010-09-26 o 09:30 |
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie forumowiczki. Bylam w 4,5,6 czesci aparatow..dalej juz mi sie nie chcialo. Chcę jedynie powiedziec iz zdjelam aparat i warto było sie przemeczyc te 3.5 roku
i zycze wytrwałosci wszystkim )
|
#328 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
smv będą zdjęcia efektów?
![]() Dziewczyny, jakie polecacie akcesoria do ząbków? Pasta? Szczoteczka? itd...
|||||||||||||||||||||
|
|
#329 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekamy ![]() Cytat:
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
kiedys wstawialam to pamietam ze bylas na forum;p chociaz nie wiem;p moze widzialaś juz;p ale wstawiam za chwilke
az sie wstydze;p![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- mamy nadzieje że fotki będą wstawione na forum;D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Ale zabawnie było jak ugotowałam ryż lub makaron i nie mogłam spróbować czy już jest dobry, bo nie mogłam nacelować na te dwa jedyne stykające się ze sobą zęby 

Nie mogę się do nich przyzwyczaić, wydaję mi się, że nie są moje..