Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-25, 18:01   #4291
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak jak mówiła Marzeniatko to zalezy od srednicy hh mogę się pod tym podpisać, bo pierwsze kolo kupiłam w zabawkowym i było malej średnicy i co chwilę mi spadało. Kupiłam duże hh na all i problem znikł
Ja mam duże te koło A przynajmniej tak mi się wydaje

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:13   #4292
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć

Dzisiaj, jak już tylko wstałam 'z samego rana' (godz. 11 haha ) przywitał mnie nie mile widziany gość- @ pół dnia wyłam z bólu, a drugie pół przespałam i o to jestem

Miałam na dzisiaj zaplanowane kręcenie hula hop, ale przez tą niespodziankę znowu będę musiała odłożyć na później. Tzn najpierw będę musiała się nauczyć tym kręcić, bo po zaledwie minucie mi już spada dziewczyny jak Wy tym kręcicie
Tak bardzo marzy mi się taka seksowna talia

Dzisiaj taka śliczna pogoda była, miałam iść na spacer z Tż ale i w tym również przeszkodziła mi @

Ehh do ten dzisiejszy dzień
współczuje takiego dnia używałaś no-spy?

ja sobie dzisiaj obcięłam nożem przez przypadek paznokcia,na szczęście tylko w połowie jego długości,bo na króciutko bym nie chciała wszystkie piłować.
kupiłam sobie wysuszacz lakieru do paznokci,bo już tak miałam dosyć długiego schnięcia lakieru,że już od dłuższego czasu w ogóle nie malowałam paznokci. jutro zajmę się skórkami, pomaluje paznokcie i zobaczę,czy działa.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:24   #4293
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
współczuje takiego dnia używałaś no-spy?

ja sobie dzisiaj obcięłam nożem przez przypadek paznokcia,na szczęście tylko w połowie jego długości,bo na króciutko bym nie chciała wszystkie piłować.
kupiłam sobie wysuszacz lakieru do paznokci,bo już tak miałam dosyć długiego schnięcia lakieru,że już od dłuższego czasu w ogóle nie malowałam paznokci. jutro zajmę się skórkami, pomaluje paznokcie i zobaczę,czy działa.
Brałam dwie nospy i dwa apapy

Stary 2010-09-25, 18:31   #4294
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Zdjęcia z Egiptu dodane do albumu
super zdjęcia , świetna figura

Cytat:
pewnie może Wam nie będzie się podobać ale urzekł mnie, taki mięciutki, dłuugi idealny na jesień czy zimę kolor taki ecri

jaka figura a jaka opalenizna!
mi się podoba

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia szybko ,bo bateria słaba w aparacie ,dlatego takie nieudolne . I sorki za te zdjęcie w lustrze ,ale nie miał mi kto zdjęcia zrobić. A lustro jak zwykle brudne<brudas >
śliczne są

Cytat:
Cześć

Dzisiaj, jak już tylko wstałam 'z samego rana' (godz. 11 haha ) przywitał mnie nie mile widziany gość- @ pół dnia wyłam z bólu, a drugie pół przespałam i o to jestem

Miałam na dzisiaj zaplanowane kręcenie hula hop, ale przez tą niespodziankę znowu będę musiała odłożyć na później. Tzn najpierw będę musiała się nauczyć tym kręcić, bo po zaledwie minucie mi już spada dziewczyny jak Wy tym kręcicie
Tak bardzo marzy mi się taka seksowna talia

Dzisiaj taka śliczna pogoda była, miałam iść na spacer z Tż ale i w tym również przeszkodziła mi @

Ehh do ten dzisiejszy dzień
Oj, to nieciekawie . Na szczęście ten pierwszy najgorszy dzień właśnie mija i jutro będzie lepiej

Moja sobota też niezbyt udana, kiepsko się czuję, a 3/4 dnia spędziłam nadrabiając zaległości ze szkoły , no po prostu wymarzony weekend .
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 20:06   #4295
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej Kobitki. oglądam "Mam Talent" i piję Leszka ^^
nie chce mi się dziś nic z sobą robić. nie lubię SPAmować się nie u siebie niewygodnie jakoś, nie wiem, o co chodzi xD

dziewczyny, mam pytanie, czytacie cosmopolitan? co sądzicie o tej gazecie? ja od roku już sobie kupuję ten miesięcznik i powiem wam, że mi się podoba ;p

co do hula hop - mam nadzieję sobie niedługo kupić, ale właśnie ta operacja na brzuchu - nie wiem, czy nie będzie boleć...

różnie to ludzie nazywają, ale mam ogroszkę na ustach - jak najszybciej się tego pozbyć?

ehh... w ogóle, mam do humor, bo pokłóciłam się wczoraj z moim Tż... tak poważnie. doszliśmy do wniosku, że jak do końca roku się nie poprawi, kończymy ten związek. straszne ;/ co zrobić, żeby wyzbyć się rutyny w związku? ja jestem strasznie energiczną osobą i nie cierpię rutyny, a od jakiegoś czasu ogladamy wieczorem serial i kurczę MTV, czy coś takiego. gramy w jakies gry na kompie i super. co robić!?
Stary 2010-09-25, 20:16   #4296
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

też mam właśnie @ i czuję się fatalnie, a to już 2 dzień dla mnie @ to tydzień wyjęty z życia, i tak co miesiąc...nawet nie miałam siły się dzisiaj z TŻ spotkać...

Idę spać...nie mam siły na nic...
Słodkich snów dziewczyny

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie, czytacie cosmopolitan? co sądzicie o tej gazecie? ja od roku już sobie kupuję ten miesięcznik i powiem wam, że mi się podoba ;p
Kiedyś kupowałam nałogowo ale teraz trochę mi szkoda pieniążków bo ta gazetka nie należy do najtańszych... bardzo lubiłam ją czytać, fajne porady w niej zawsze były A teraz kupuję tylko jak jest kalendarz na ścianę z facetami
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 20:24   #4297
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Dobry wieczór;*
Cytat:
nie chce mi się dziś nic z sobą robić. nie lubię SPAmować się nie u siebie niewygodnie jakoś, nie wiem, o co chodzi xD

co do hula hop - mam nadzieję sobie niedługo kupić, ale właśnie ta operacja na brzuchu - nie wiem, czy nie będzie boleć...

różnie to ludzie nazywają, ale mam ogroszkę na ustach - jak najszybciej się tego pozbyć?

ehh... w ogóle, mam do humor, bo pokłóciłam się wczoraj z moim Tż... tak poważnie. doszliśmy do wniosku, że jak do końca roku się nie poprawi, kończymy ten związek. straszne ;/ co zrobić, żeby wyzbyć się rutyny w związku? ja jestem strasznie energiczną osobą i nie cierpię rutyny, a od jakiegoś czasu ogladamy wieczorem serial i kurczę MTV, czy coś takiego. gramy w jakies gry na kompie i super. co robić!?
Tak średnio lubię tą gazetę Chociaz nie jest zła Lubię przeczytać ale wolę Elle i Twój Styl a co do pytania o związek... nie mam pojęcia...niestety
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-25, 20:52   #4298
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej
Ja dzisiaj się troszkę obkupiłam w rossmanie, kupiłam duży basam garniera z hydro-urea, żel pod prysnic z johnsons nawilżający, szmpon i odżywke duże 400 ml po 9.90 nawilżenie po brzegi, piling do twarzy, tampony 2x, waciki duze 2x, kilka maseczek, 2 płyny do demakijażu, puder w kamieniu synergen uwielbiam go, no i to chyba wszystko a i do tego wszystkiego mamuśka zafundowała mi nie dość że te wszystkie kosmetyki ale i śliczny sweterek/blizeczka taka dłuzsza ze slicznym dekoltem.. Ale to wszystko w ramach prezentu na urodziny

Już po SPA
relaksująca kąpiel
masaż syreknką
peeling twarzy
maseczka z glinką i gruszką na twarz
punktowo maseczka synergen na wypsyski na jakąś godzine (wczoraj robiłam to samo i pryszcz wielki mi się zmniejszył, i wysuszył więc to działa)
balsamowanie całego ciałka
kremik na twarz
krem na łapki

i czuję się fajnie
Stary 2010-09-25, 21:19   #4299
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

czy tylko rutyna jest powodem ,myśli o zakończeniu związku?? jesli tak to nie rozumiem... wiadomo że na początku jest ciekawiej, a czym dużej jest się ze sobą pomału wkrada się monotonia, ale wcale nie musi być mniej interesująco. Ja też nieraz z Tż oglądam tv, czasem gramy na kompie razem zakładamy się o głupoty itp ale zawsze jest zabawnie, a nawet jeśli jest baaardzo nudno to i takie coś czasem potrzebne. A robic mozna razem przecież wszystko... my np uwielbiamy spacery, tyle że zwykle Tż do mnie przyjeżdża i tu już nam się fajne miejsca skończyły, a po kilka razy w jedno nie chce się chodzić ostatnio poszliśmy pierwszy raz w życiu na grzyby, obydwoje nie chodziliśmy wcześniej, na grzybach się nie znamy ale poszliśmy i wiecie co? cały kosz i reklamówka zdrowych duuuużych prawdziwków, no i śmiechu co niemiara jak czołgałam sie pod drzewami albo glebę zaliczałam Moim zdaniem trzeba cieszyć się tymi zwykłymi rzeczami, nie wiem ile ze sobą jesteście, ale co będzie no po 10 latach bycia razem? pomysły wszystkie się skończą i co? koniec związku? nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale moim zdaniem rutyna nie jest powodem do zerwania...
3mam za was kciuki

ja już mam świadectwo, za mąż mogę wychodzić :P mykam zaraz spać bo padam... ma nadzieję że ten tydzień będzie równie ciepły bo chcę iść z Tż na kasztany do parku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 21:38   #4300
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja stwierdziłam że mam za mało miejsca na kosmetyki ...
muszę je już cisnąc do mojej szafki na nie, a te duże opakowania po 400-500 ml muszą leżeć bo nie ma miejsca..
i co chwile mi coś wypada. Jutro muszę zrobić pożądek w tej szafce..
Ide pooglądać na yt filmiki urodowe..
Stary 2010-09-25, 21:57   #4301
party_girl7
Zakorzenienie

hej dziewczynki!
mam taki maly problem i chcialabym sie poradzic- miala ktoras z was problemy z kontrahentem na allegro??
nie wiem czy pisac wiadomosc do tej osoby czy zglaszac to od razu jako spor??;/ moze macie jakies doswiadczenia w tej sprawie?..

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
HeloOo dziewczynki Moja mama robi mi dzisiaj urodzinki, więc szybko jedziemy do Tżta i spowrotem do mnie na imprezke rodzinną wczoraj zamówiłam sobie w aptece Białą Perłę, dzisiaj ją odbieram Jestem ciekawa czy zadziała

party_girl7 śliczne te buty bandażowe W boti kupiłaś? Miałam podobne ale mi się obcas zepczył A te kozaki to są ocieplane?

buahhot jeeeej chciałabym polecieć do miami, jest to jedno z moich marzeń zazdrosze Ci

Mam już w końcu zdjęcia z Egiptu, więc popołudniu jak chcecie moge jakieś wciepnąć do albumu
jak Ci sie cos dzieje z butami to reklamuj! zawsze warto probowac jesli masz paragon oczywiscie a kozaczki wlasnie takie lekkie, nie ocieplane maja dziurki w materiale...

buahhot fajny szaliczek

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-25 o 22:59
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-25, 23:08   #4302
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie może Wam nie będzie się podobać ale urzekł mnie, taki mięciutki, dłuugi idealny na jesień czy zimę kolor taki ecri
Ooo, mam identyczny! Taki mięciutki jest i fajniutki, uwielbiam go

Zaraz idę się wydepilować, bo się okropnie pod tym względem ostatnio zaniedbałam.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 23:13   #4303
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja jutro planuję blogi dzień lenistwa, i stawiam jutro rano na pielęgnacji włosów..
a wieczorem rytualne SPA
Stary 2010-09-25, 23:20   #4304
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
czy tylko rutyna jest powodem ,myśli o zakończeniu związku?? jesli tak to nie rozumiem... wiadomo że na początku jest ciekawiej, a czym dużej jest się ze sobą pomału wkrada się monotonia, ale wcale nie musi być mniej interesująco. Ja też nieraz z Tż oglądam tv, czasem gramy na kompie razem zakładamy się o głupoty itp ale zawsze jest zabawnie, a nawet jeśli jest baaardzo nudno to i takie coś czasem potrzebne. A robic mozna razem przecież wszystko... my np uwielbiamy spacery, tyle że zwykle Tż do mnie przyjeżdża i tu już nam się fajne miejsca skończyły, a po kilka razy w jedno nie chce się chodzić ostatnio poszliśmy pierwszy raz w życiu na grzyby, obydwoje nie chodziliśmy wcześniej, na grzybach się nie znamy ale poszliśmy i wiecie co? cały kosz i reklamówka zdrowych duuuużych prawdziwków, no i śmiechu co niemiara jak czołgałam sie pod drzewami albo glebę zaliczałam Moim zdaniem trzeba cieszyć się tymi zwykłymi rzeczami, nie wiem ile ze sobą jesteście, ale co będzie no po 10 latach bycia razem? pomysły wszystkie się skończą i co? koniec związku? nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale moim zdaniem rutyna nie jest powodem do zerwania...
3mam za was kciuki
loluska dzięki wielkie. oczywiście to nie jest powód do rozstania się, ale jest to jeden z elementów, który sprawia, że jednak do końca nie jesteśmy zadowoleni... pomysł z kasztanami super! muszę wykorzystać

Ramonciu ja mam taką dwupoziomową pólkę dużą na wysokości klatki piersiowej przyczepioną do ściany i tam wszystko stoi toaletka, jeszcze brakuje mi lustra nad tą półeczką
Stary 2010-09-25, 23:37   #4305
ramoncia217
Wtajemniczenie

no ja swoje kosmetyki trzymam w segmencie w szfce z dwoma dużymi półkami. I nie wiem ale po ostatnich zakupach w tym tygodniu nie mam miejsca, ale jutro tzn. dziś ale rano zrobię w niej pożadek, mój tż się wscieka i mówi że mam tego za duzo jak na jedną kobiete ale ja to kocham..

A tak innej beczki, mam pytanie czy któraś z was tak ma e jak idzie miastem i są sklepy to czy przeglądacie się w tych witrynach?? cy to ja tylko mam jakiegoś fioła na tym punkcie?
Stary 2010-09-26, 00:18   #4306
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ooo, mam identyczny! Taki mięciutki jest i fajniutki, uwielbiam go

Zaraz idę się wydepilować, bo się okropnie pod tym względem ostatnio zaniedbałam.
no śliczny jest , nie mogłam go sobie odmówić

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 03:35   #4307
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
no ja swoje kosmetyki trzymam w segmencie w szfce z dwoma dużymi półkami. I nie wiem ale po ostatnich zakupach w tym tygodniu nie mam miejsca, ale jutro tzn. dziś ale rano zrobię w niej pożadek, mój tż się wscieka i mówi że mam tego za duzo jak na jedną kobiete ale ja to kocham..

A tak innej beczki, mam pytanie czy któraś z was tak ma e jak idzie miastem i są sklepy to czy przeglądacie się w tych witrynach?? cy to ja tylko mam jakiegoś fioła na tym punkcie?

ja mam tak samo

dzisiaj mam w planach maseczki na twarz i maskę na włosy i depilacje nóg
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 05:48   #4308
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Przepraszam, że wczoraj prawie tu nie zaglądałam, ale to wszystko przez tą imprezke rodzinną Dziękuje za komentarze i wszystkie komplementy Choć wiem, że w figurce brakuje mi ładnej talii
Byłam wczoraj w carrefourze i chciałam kupić hh, ale nie było chyba bd musiała zamówić na allegro ale nie wiem jakiej wielkości
Przyjęłam już wszystkie zaproszonka

ramoncia217 Ja cały czas się przeglądam Wręcz tak, że mój Tż się zawsze ze mnie śmieje Jak tylko przechodze koło jakiejś witryny albo lustra (gdziekolwiek by ono nie było) to od razu

hanamici Jeśli powodem waszego rozstania jest monotonność i kłotnie o pierwszą lepszą pierdołe to sądze, że nie macie po co zrywać. Monotonbność w końcu i tak was dopadnie Ale to nie znaczy, że to już koniec, wystarczy tylko sobie umilić ten czas i wyjść np do ludzi albo pojechać gdzieś na jakąś wycieczke itp Sposobów jest zawsze wiele Musisz też zwrócić uwage czy wasze kłótnie mają sens... Jeśli chodzi o jakieś poważne sprawy, to możecie zawsze rozważać to najgorsze rozwiązanie, a jeśli chodzi o kłótnie o byle co, to trzeba po prostu z nimi przystopować . Nie wiem niestety o co i jak często się kłocicie, ale jesli to są pierdoły (bo tak często bywa, że się złościmy o głupoty) to nie warto od razu zrywać

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 07:22   #4309
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim

angelwithoutsoul, śliczne zdjęcia z Egiptu, tylko pozazdrościć

Stary 2010-09-26, 08:42   #4310
Coldplay
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek
Wstawać śpiochy!
Stary 2010-09-26, 09:18   #4311
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Dzień dobry Przepraszam, że wczoraj prawie tu nie zaglądałam, ale to wszystko przez tą imprezke rodzinną Dziękuje za komentarze i wszystkie komplementy Choć wiem, że w figurce brakuje mi ładnej talii
świetną masz figurkę w Egipcie musiało być super... zazdroszczę
Stary 2010-09-26, 09:22   #4312
Shadii
Wtajemniczenie

Heeeej
krem Bambino mi zaszkodził
a jeśli chodzi o spray na pośladki - cudowny, skóra jest gładka, napięta, boska!

Stary 2010-09-26, 09:28   #4313
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Heeeej
a jeśli chodzi o spray na pośladki - cudowny, skóra jest gładka, napięta, boska!
no co ty gadasz
dlaczego?
Stary 2010-09-26, 09:36   #4314
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeej

czytałam o tym kremie,bo jest tani i nawilża dobrze i tak mniej więcej połowę zapycha,połowę nie. także ja nie zaryzykuję stosowania go.

wiem,że używacie sudocremu... czy ktoś używa go na cała twarz jako nawilżacza przy cerze tłustej? naczytałam się o tym,że te plamy po pryszczach mogą pozostawać mi,bo mam wysuszoną skórę i szukam teraz jakiegoś dobrego nawilżacza.
Stary 2010-09-26, 09:42   #4315
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
czytałam o tym kremie,bo jest tani i nawilża dobrze i tak mniej więcej połowę zapycha,połowę nie. także ja nie zaryzykuję stosowania go.

wiem,że używacie sudocremu... czy ktoś używa go na cała twarz jako nawilżacza przy cerze tłustej? naczytałam się o tym,że te plamy po pryszczach mogą pozostawać mi,bo mam wysuszoną skórę i szukam teraz jakiegoś dobrego nawilżacza.
Nanobase polecam, jest świetny, nawilża idealnie i nie tylko powierzchownie. A sudocremu używałam, ale nie jako nawilżacza, nie wiem czy on nawilża

Stary 2010-09-26, 09:49   #4316
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Nanobase polecam, jest świetny, nawilża idealnie i nie tylko powierzchownie. A sudocremu używałam, ale nie jako nawilżacza, nie wiem czy on nawilża
ja sudocremu nie widziałam nigdy na oczy,ale gdzieś przeczytałam,że ma dość tłustawą konsystencję,więc mi się od razu skojarzyło,że pewnie mocno nawilża ale dzięki wielkie za uświadomienie,że tak nie jest
Stary 2010-09-26, 09:59   #4317
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

może oglądać filmy, jakieś bardziej ambitne,
a później dyskutować o nich?
wychodzić gdzieś razem, uprawiać sport itd

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 10:19   #4318
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sudocremu nie widziałam nigdy na oczy,ale gdzieś przeczytałam,że ma dość tłustawą konsystencję,więc mi się od razu skojarzyło,że pewnie mocno nawilża ale dzięki wielkie za uświadomienie,że tak nie jest
Sudocrem ma konsystencję dość podobną do pasty cynkowej z tym że łatwiej się rozsmarowywuje.
Stary 2010-09-26, 11:03   #4319
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Czy w klubie w dyskusji "ABC naszej pielęgnacji" możemy również pisać o naszych kosmetykach do makijażu? Czy może zrobić kolejne "ABC naszego makijażu"?

Kurcze, ciągle się zbieram do zrobienia tej listy ulubionych kosmetyków i jakoś zebrać się nie mogę

Stary 2010-09-26, 11:19   #4320
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
loluska dzięki wielkie. oczywiście to nie jest powód do rozstania się, ale jest to jeden z elementów, który sprawia, że jednak do końca nie jesteśmy zadowoleni... pomysł z kasztanami super! muszę wykorzystać

Ramonciu ja mam taką dwupoziomową pólkę dużą na wysokości klatki piersiowej przyczepioną do ściany i tam wszystko stoi toaletka, jeszcze brakuje mi lustra nad tą półeczką
no to kasztany królują a długo już chodzicie??

a tak w ogóle to dzień dobry wiecie co ma wrażenie że odkąd jem skrzypowitę moja cera się znacznie polepszyła, nie jestem pewna czy to po niej, aczkolwiek tak mi się wydaje. Dziś rano jak wstałam nie mogłam uwierzyć że nie mam żadnych niespodzianek, zaczerwień, krostek itd cera idealna mogłabym rzec i czuje się taka mega piękna przez to

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości