|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
Nigdzie nie twierdziłam uparcie że Iwona była nieporządna, że prowadziła podwójne życie, albo że spanie do południa bylo dziwną rzeczą,więc nie przypisuj mi z łaski swojej słów których nie wypowiedziałam. Twierdziłam tylko i twierdzę nadal, że matka Iwony wcale nie wiedziała wszystkiego o swojej córce i wcale nie miały takiego idealnego kontaktu jak tojest przedstawiane. I że w mojej opinii Iwona jawi się jako rozpieszczona panna. I już podałam na to przykłady, więc nie będę się powtarzać. Nie wzięłam ich sobie ze swojej wyobraźni, tylko z dostępnych i potwierdzonych źródeł, w tym również z wypowiedzi samej mamy Iwony. Mamy Pawła bronie dlatego że to matka Iwony postąpiła chamsko idąc kolejny już raz do mediów z podejrzeniami odnośnie człowieka na którego nie ma żadnych dowodów. Takich rzeczy się nie robi, jest to niszczenie drugiego człowieka. I za to powinna go przeprosić. Zresztą przypominam że o tym że Iwona Kinda powinna przeprosić napisałaś akurat ty a ja się tylko z tobą zgodziłam. Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-26 o 18:23 |
|
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Przyczajenie
|
Nieładnie, oj nieładnie...
Paweł, jeśli dobrze rozumiem ukończył 18 lat i nie ma problemu z artykułowaniem fraz w języku polskim? Edytowane przez Linda_Wallander Czas edycji: 2010-09-26 o 18:23 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
O losie ludzie jak słyszą konkubent to myślą tylko i wyłącznie o pijaczkach które mieszkają z Bóg wie kim.
Przeczytajcie sobie znaczenie tego słowa
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się czy p.Iwona konsultowała swoje działania z adwokatem.Mam na myśli ten artykuł.O ile oczywiście, p.Iwona zgadza się z tym co było w nim napisane. Bo dziwne to z punktu widzenia prawa.Tzn. żeby prawnik np. nie odradził takiego działania.
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
Jest jedna rzecz z ktora sie zgadzam z mama Pawla. Rowniez mam nadzieje ze to nie jest zbrodnia doskonala i sprawde uda sie wyjasnic.
|
|
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No wcale sobie nie pomyslałam o konkubencie jako o pijaczku po prostu MĄŻ to MĄŻ a KONKUBENT to KONKUBENT. Akurat znam znaczenie tego słowa nie chciałabym by ktos o moim mężu powiedział konkubent bo po to jets ślub by mąż był mężem-mozecie sobie teraz dyskutować,ze się czepiam czy cokolwiek innego to jest moje zdanie i go nie zmienie
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
...
Okej gdyby powiedziała "kochanek" można by się oburzyć, ale konkubent = partner = towarzysz życia = mężczyzna = chłopak ... ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Mam konkubenta bo nie żyjemy w formalnym związku a żyjemy jak małżeństwo.
|
|
|
|
#1663 |
|
Rozeznanie
|
Ja się wcale nie uraziłam
![]() Idąc takim tokiem myślenia,że to osoba głęboko wierząca to spoko wasza opinia ja mma na ten temat swoje zdanie i go nie zmienie
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie sądzę by którekolwiek z rodziców znało swoje pociechy biorące udział wydarzeniach o których mówimy. "Niszczenie drugiego człowieka" - poprawnie polityczny slogan jaki powtarzasz w zasadzie od wielu godzin. Może czas na jakaś zmianę i wprowadzenie jakich ciekawszych ornamentów w subiektywnym opisywaniu rzeczywistości oraz wydarzeń przeszłych... Po cóż się tak emocjonować...? I coś jeszcze do P. Janusza. Wielka prośba o ułożenie sobie wszystkiego w przemęczonej już chyba głowie, za dużo rozbieżności usprawiedliwianych emocjami, upływem czasu od wydarzeń feralnego ranka... Można odnieść wrażenie, może i mylne, iż wymyka się Pan czasem spod woli (nie mylić z kontrolą) Pani Iwony. Panie Januszu, jeden lub dwa dni odpoczynku może pomóc. Proszę tylko nie ubolewać, że mimo starań nie jest Pan doceniany (troszkę to bywa męczące w Pańskich wypowiedziach). Proszę tylko odpocząć. Co do -mam nadzieję- pełnoletniego Pawła, może warto troszkę wyjść zza spódnicy mamy... Edytowane przez Linda_Wallander Czas edycji: 2010-09-26 o 18:39 |
|
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak powinna jeśli powiedziała celowo, że oskarża tego chłopaka a śmiem podejrzewać, że to robota pismaków, bo w żadnym reportażu ani innym artykule nikogo nie oskarżała. A co najwyżej żaliła się , że do tej pory nie wie o co poszło. I twierdzę nadal, że należy się jej jakieś wyjaśnienie. Można było to załatwić i porozmawiać szczerze, bo jednak znajomi ostatni ją widzieli. A gadanie typu, że może nie chcą burzyć kryształowego obrazu Iwony, bo z taką teorią się spotkałam, jest totalnym bezsensem. Co lepsze: Kryształowa Iwona , która nie wiadomo czy żyje czy jednak niekryształowa ale z mamą? I ja bym wolała najgorszą prawdę o dziecku ale, żeby już wróciło. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-26 o 18:43 |
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
A czy oficjalnie nie uzywasz w stosunku do niej okreselenia konkubentka czy dziewczyna czy tez partnerka? Kiedykolwiek publicznie uzyles slowa konkubentka mowiac o swojej dziewczynie/partnerce?
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Paweł jest zaszczuwany, wcześniej zaszczuwana była Adria. Tworzy się absurdalne teorie,podejrzewa ich o wszystko co najgorsze. Mimo braku jakichlowiek dowodów. To jest niszczenie drugiego człowieka, jego życia, jego psychiki. Dzieje sie to od 2 miesięcy na forach, teraz matka idzie z tym do mediów. Po co? Możesz wytłumaczyć w jakim celu idzie się do mediów, bądź też zaprasza media do siebie i opowiada się o tym kogo się podejrzewa? Gazeta nie prowadzi śledztwa. Więc po co? Ja widzę jeden cel tego - napiętnowanie. Widzisz jakiś inny,to napisz. |
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbie, dla osoby wierzącej to będzie konkubent. Nie wiem czemu masz takie ciśnienie by udowodnić że to słowo ma wydźwięk pejoratywny.
|
|
|
|
#1674 |
|
Przyczajenie
|
Dla kompletnego wyczerpania tematu "Konkubenta, konkubiny" polecam w pierwszej kolejności obejrzenie filmu produkcji chińskiej pt. "Żegnaj Moja Konkubino" oraz rozwiązanie problemu, a własciwie często zadawanego sobie pytania w relacjach partnerskich - poza małżeńskich, a mianowicie czy konkubent może być pełnomocnikiem procesowym w postępowaniu cywilnym...?
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
czyli Iwona się znalazła?
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie znalazła się.
|
|
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1678 |
|
BAN stały
|
Iwona Kinda skoro nosi nazwisko Piotra Kindy ma z tym panem slub a co za tym idzie akt ślubu, w którym jest napisane, że zawarli związek małżeński.
Samo to , że nosi jego nazwisko nasuwa, że są małżeństwem, nie uprawniło matki Pawła do użycia sformułowania konkubent nawet jeśli pani P. ma inne poglądy religijne. Ja to odebrałam jako złośliwość i chęć dowalenia pani Iwonie. Mama Iwony ma konkubenta aIwona jest dziewczyną innej kategorii - a jej synek święty. Typowe Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-26 o 18:55 |
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Poszła już wcześniej ze swoimi podejrzeniami co do Marcina O. Paweł jest drugim podejrzanym przez mamę Iwony, który został opisany w mediach.
|
#1680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym jesli z calej wypowiedzi mamy Pawla jedynym problem jest okreslenie konkubent, to czy na tej podstawie mozna "olac" pozostale argumenty. No i fakt, ze ktos ma 22 lata, nie oznacza, ze nie moze miec "rzecznika prasowego" A nic nie stoi na przeszkodzie, zeby tym rzecznikiem byla mama. Byc moze Pawel szybciej mowi niz mysli i moglby kogos w swoich wypowiedziach obrazic i narazic sie na procesy o znieslawienie. Dlatego mogli sie zdecydowac, ze wypowiadac sie bedzie mama, ktora jako osoba dorosla i dojrzala byedzie sie wypowiadac w sposob bardziej stonowany. Nie dziwi mnie tez jej zapowiedz nie wypowiadania sie wiecej do mediow. Jesli raz przekrecono Twoje slowa, mozna to takze zrobic drugi raz. A Ty nigdy nie wiesz jakie konsekwencje moga wyniknac z Twoich przekreconych slow. A zanim Twoja wypowiedz zostanie sprostawana minie tak dlugi czas, ze nikt juz o tym co przekrecono nie bedzia pamietal ale bedzie pamietane, ze w cos byl zamieszany. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.