|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
A ja niniejszym przechodzę z Dukania (krótkie bo krutkie, ale było
Co prawda waga skoczyła o półtora kilo bo poszła i pizza i parówki zawijane w naleśnikach w sosie słodko-kwaśnym z żółtym serem, ale jakoś szczególnie się nie przejęłam tą zwyżką |
|
|
|
#4952 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja się trochę boję, że po anoreksji i kompulsach mam tak zjechany metabolizm,że ta dieta na mnie nie podziała
|
|
|
#4953 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ech dolek.
![]() Edytowane przez broadwaydream Czas edycji: 2010-09-26 o 22:16 |
|||
|
|
|
#4954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4955 | |
|
Wtajemniczenie
|
to bede cierpliwa w takim razie i bede obserwowac swoj orgaznizm.
eh...mam jakis zly dzien dzisiaj
|
|
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale może znajdziesz w sobie takiego kopa, że się zaprzez znowu i dasz radę dukać dalej. Ja też jestem "trudnym" przypadkiem póki co wierzę, że dam radę. Zrobiłam wszystko by się zmusić do diety - głównie to najbardziej by mi było szkoda kasy, którą wydałam na start (mnóstwo zakupów plus piekarnik - by chlebek mieć) i jakbym dała sobie spokój z dietą to bym sobie wyklinała w myślach na siebie, że tyle kasy zmarnowane. Nie mam wsparcia od nikogo.. tż wątpi łagodnie mówiąc.. przyjaciel jutro się zapowiedział z wizytą i śmiał się, że specjalnie przyjedzie z ciastem... matka i ojciec mnie wyśmiali :/Tylko kuzynka, którą ściągnęłam tu na wątek i która też duka jakoś mnie motywuje, skoro ona może to i ja też. Mieszkamy kawałek od siebie, widzimy się kilka razy w roku ale z bliskich to tylko ona jedna jest po mojej stronie i mam nadzieję, że się nawzajem będziemy napędzać. Tu na forum też masz wsparcie.. więcej dać nie możemy.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#4957 |
|
Wtajemniczenie
|
No jasne, że nie, więcej nawet nie trzeba, takie wsparcie i tak sporo daje. Najdziwniejsze, ze jakby mi ktos jeszcze 26 sierpnia (czyli miesiąc temu) powiedział, ze wejdę w ciąg grzeszenia, wysmiałabym go. Nie wyobrazalam sobie jak mozna grzeszyc na takiej diecie i dlaczego dziewczyny to robia. Przeciez tu niczego nie brakuje. A jednak, raz popłynęłam i poszło z prądem.
Ale dosc uzalania sie nad soba. Wybaczcie, nie poddaje sie. Kryzys-wiec musialam sie wygadac. Sproboje jeszcze raz, ostatni, jak sie nie uda, uciekam na IIIke i licze ze jakos choc do 70 dobije.
|
|
#4958 | |||||
|
Zadomowienie
|
No i tak. Nie było mnie tu cały dzień to mam za karę 4 strony do nadgonienia
![]() Ja znowu na mordziuchnę padam i po weekendzie pójdę zrypana do pracy, bo u mnie znowu - mam takie swoje powiedzonko - "niedziela, jak to niedziela - pranie, sprzątanie, gotowanie, prasowanie..." Tak mi właśnie minęła, więc leże i dogorywam czytając, co dziś straciłam... Cytat:
Cytat:
Cytat:
OK, no to muszę się zacząć znowu pilnować i żłopać tej wody więcej... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4960 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny...
ledwo żywam... nie mam siły nadrabiać, obiecuję jutro Was dogonić tymczasem udaję się spać, życzę spadków jutro!no i w sumie to przyszłam powiedzieć dobranoc, taki nawyk sobie wyrabiam
|
#4961 | |
|
Zadomowienie
|
AAAAMEEEENNNN!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Niestety, to zwykłe otręby, siostro. One nie są bardzo grube. |
|
|
|
|
#4962 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również kończę ten paskudny dzień. Od jutra nowa ja, nowe postanowienia i przede wszystkim przyzekam wiecej nie narzekac i nie łamac zasad dukania. Do celu, juz wystarczajaco duzo zaprzepascilam
Slodkich snow szczypiorki, dzieki, ze jestescie
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez ostatnie 2 miesiące nie schudłam NIC, tylko przytyłam . Też mi się wydawało, że jak pierwsze 3 miesiące idealnie dukałam to nic mnie nie złamie... no ale niestety. Ciągle mam dylemat czy chce ciągnąć dukana, skoro średnie mam po nim efekty, ale z drugiej strony przez pierwszy miesiąc schudłam 8 kg. Mam już dość odmawiania sobie chociażby kęsa chleba, cukierka itd... 4 miesiace dukania to naprawde b. dużo, a efekty jak na ten czas mizerne
|
|
|
|
|
#4964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli się nie uda, wtedy będziemy kombinowały dalej, ale ten ostatni raz warto podjąć walkę. Ja sobie daję czas i szansę i mam zamiar jej nie zaprzepascic . Trzymam kciuki za nas Wrzesień miesiącem kryzysów... :/
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
hej szczypiorki, ja sie melduje ....
torcik u znajomych byl przepyszny przynajmniej na taki wygladal a i salatke zapodali ale z makarone i majonezem, wiec siedzialam przy czarnej gorzkiej kawie ![]() ale oczywiscie nie obylo sie bez glupich komentarzy mojego M, na temat mojej diety nie spodziewalabym sie po moim M takiego zachowania, nigdy nie nasmiewal sie ze mnie przy znajomych, tak na serio - smutno mi sie zrobilo jak tak mnie zarysowal w takim swietle szczerze to ciagle mi smutno jak sobie o tym przypomne ![]() dopije herbatke i ide spac, spadkow kochane zycze Wam i sobie tez
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na szczescie moj TZ wspiera, chociaz na poczatku sceptycznie podchodzil do kolejnej mojej diety i myslal, ze po tygodniu to rzuce. A tu prosze, prawie 3 miesiace, 12 kg w dol i dalej dukam. W pracy tez mnie wszyscy wspieraja, tylko namawiaja mnie na nowe spodnie bo te stare z tylka zlatuja i ostatnio musialam przez nie latac za dokumentami ![]() A jak przynosza paczki czy inne cukierki to ja ostatnio dostalam jajko na twardo
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trudno, zapomnij o tych grzechach, nie wchodz na wage w ogole, bo to nie pomaga i od jutra zaczynaj z czysta karta, ja juz 3 dzien bez grzechow, dodam ze nie uzywam III listy wcale - tak sobie wzielam do serca twoje slowa i ty tez je sobie wez plan jest taki Ty, Sweeney, Joanasz , Sparta i Ja (sorki jesli o kims zapomnialam
start 29.06.2017 The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence wzrost: 174 cm 79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58 Nothing is Impossible to a willing mind Edytowane przez twinsplus1 Czas edycji: 2010-09-26 o 23:25 |
|
|
|
|
#4969 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
joanasz a masz za kiełbasę i inne grzechy: ![]() Łoj łojjj, ale byla pyszniasta ![]() Cytat:
a mialam bardzo dlugie zastoje i wytrzymywalam to, psychcznie bylam silna, moj maz sie nie mogl nadziwic. No a teraz -lepiej nie mowic. Dzis prawi , prawie-a jednak jeden grzeszek byl no juz nie bede sie chwalicOK, powiem grzecznie dukanoc, bom se obiecala nie siedziec za dlugo od dzis - a i Twinsplus1 mnie pogoni jak z gosci wroci no chyba, ze zapomni bo za duzo coli wypila![]() Pa, do jutra. Mam nadzieje na spadki czego Wam zycze
|
|||
|
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze a moim M nie bede sie przejmowac, ogranicze mu inne przyjemnosci ![]() dobranoc baki - zmykam sprawdzic poczte i lulu spac
|
|
#4971 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja odkąd wyprowadziłam się do mojego lasu czuję się ciągle jak w niekończącej się agroturystyce Jest mi trudno, mam mega kredyt na zawsze już, no i nie jestem wolna od obaw czy uda mi się go spłacać przez tyle lat. Ale to miejsce, ta cisza, ptaszki i świerszcze - to jedyne słyszalne tu odgłosy, ogród i tarasik... To jest coś pięknego... Mam nadzieję, że nie będę musiała go nigdy sprzedawać...Cytat:
Jeśli znajdziesz w sobie siłe żeby wystartować jeszcze raz to my Ci jakoś postaramy się pomóc w motywacji... Bądź dzielna |
||
|
|
|
#4972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj sie Kochana - strzel mu focha zobaczysz, ze zaraz z jakimi kwiatami i przeprosinami sie przyczalga. za to ze wytrwalas no silna jestes normalnie dumna jezdem z Ciebie Ja nawet jak tych 4 kilosow nie zrzuce to wale z wami nawet gdyby nie wiem co sie dzialo na ta III uteskniona- bo mnie tu na II starosc smutna dopedzi ![]() pa - juz naprawde do wanienki lece sie rozgrzac |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sie klade do spanka, wiec ty kochana tyz zabki lec myj, pizamka i chyc pod kolderke - dobranoc
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
4 kilogramy i III? To zostane tu sama z Konczita
Ale nic to, trzymam kciuki dziewczyny zebyscie wytrwaly w swoich postawnowieniach
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a i juz mnie nie ma____________________ |
||
|
|
|
#4977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i no oczywiscier dziekuje za oklaski 4 kilosy zzrzucisz zobaczysz, byle by diety strikte sie trzymac i dasz rade - pamietaj wierze w Ciebie alez 6 miesiecy na II, ja bym chyba padla, nie dalabym rady, tym bardziej wez sie w garsc, DASZ RADE, MUSISZ!!!! p.s.- wiem ze zegnalam sie z Wami juz 2 razy, ale obiecuje ze ten jest ostatni
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
No to dogoniłam Was i mogę iśc spać. Buźka. I spadezków jutro.
Idę wizualizować kilka
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni raz (dzisiaj
) się wyżalę... Boję się, że nie wytrwam bez chleba . Boję się, że jak znowu popłynę, to nie będzie to czekolada itd, tylko kanapka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ty musisz zmienic nastawienie - bo inaczej zawsze bedzie sie tak konczylo. Tak dobrze szlo, gotowalas sobie na kolejne dni, pilnowalas sie... Moze rzeczywiscie tak jak airwaves wspomniala jakas fachowa pomoc by sie przydala? Wspiera Cie ktos w Twojej diecie? Rodzina, znajomi? Moze jest ktos zaufany z kim moglabys porozmawiac? Bo my przez internet to mozemy doradzac, ale w takich chwilach potrzebny jest ktos blisko, kto przytuli

niestety teraz nie podam wam firmy bo rozdarłam opakowanie i musiałam przesypać do woreczka,ale jak kupie kolejną porcję to się pochwale.

przynajmniej na taki wygladal
nie spodziewalabym sie po moim M takiego zachowania, nigdy nie nasmiewal sie ze mnie przy znajomych, tak na serio - smutno mi sie zrobilo jak tak mnie zarysowal w takim swietle
szczerze to ciagle mi smutno jak sobie o tym przypomne
no ale musiałam się pożegnać ze śmieciowym żarłem skoro od jutra zaczynam dietkę